-
Οχι Κωστα καλα το εγραψα μαλλον το e-mail γιατι μετα που ξαναδοκιμασα να κανω login και εγραψα ξανα το e-mail μου ελεγε οτι το ιδιο e-mail εχει ξαναχρησιμοποιηθει. Εχασα την μεγαλη ευκαιρια να βρεθω στον τελικο αλλα...τι να κανουμε τωρα...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Οχι Κωστα καλα το εγραψα μαλλον το e-mail γιατι μετα που ξαναδοκιμασα να κανω login και εγραψα ξανα το e-mail μου ελεγε οτι το ιδιο e-mail εχει ξαναχρησιμοποιηθει. Εχασα την μεγαλη ευκαιρια να βρεθω στον τελικο αλλα...τι να κανουμε τωρα...Αχ, τελευταία στιγμή περιμένετε....Γιατί δεν έστειλες φαξ?
-
10 μερες πριν, ειναι τελευταια στιγμη???
FAX?What is this?
Δεν πειραζει ομως . . . θα συγκεντρωθω τωρα στο τοπικο πρωταθλημα! -
Στη σελίδα του διαγωνισμού, μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις όλων όσων έχουν ψηφήσει !
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οχι Κωστα καλα το εγραψα μαλλον το e-mail γιατι μετα που ξαναδοκιμασα να κανω login και εγραψα ξανα το e-mail μου ελεγε οτι το ιδιο e-mail εχει ξαναχρησιμοποιηθει. Εχασα την μεγαλη ευκαιρια να βρεθω στον τελικο αλλα...τι να κανουμε τωρα...
Αχ, τελευταία στιγμή περιμένετε....Γιατί δεν έστειλες φαξ?
Δεν είναι ειρωνεία η τελευταία στγμή ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ να είναι στις 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ;;;
-
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ...
ΑΝ ΠΕΡΣΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ 1 ΣΤΙΣ 40 ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 1 ΣΤΙΣ 900+... ΓΙΑ ΤΟ 309. -
Ο Leoussis έχει δίκιο, εκτός του 309, που είναι 307...
-
ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ :
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ''ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ'' ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ.
ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΥΟΥΣ 550.
ΑΡΑ ΠΕΡΣΙ 1:40 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ 1:550 (ΜΑΧ) (!) ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 307. -
Με το νέο σύστημα του διαγωνισμού (κατάργηση των επιστολών) η βαθμολογία μπαίνει πλέον αυτόματα μετά το τέλος κάθε αγώνα.
-
Μπράβο για τα γρήγορα αποτελέσματα.
...και όμως υπήρχαν 3 που έπαιξαν Ντυβάλ 3ο... , μαζί με Λεμπ, Μάρκκο!!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
-
Den pira pontous pedia ego !!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπράβο για τα γρήγορα αποτελέσματα....και όμως υπήρχαν 3 που έπαιξαν Ντυβάλ 3ο... , μαζί με Λεμπ, Μάρκκο!!!
Πραγματικά δύσκολη πρόβλεψη! Ντυβάλ 3ο έπαιξαν και οι 6 με τους 16 πόντους αλλά και η παίκτρια με τους 6! Όχι τόσο απίθανο αν κρίνει κανείς από τις επιδόσεις του σε ασφαλτο, αλλά είναι δύσκολο όταν έχεις να προβλέψεις 3άδα μεταξύ gronholm,loeb,sainz,solberg,martin!
-
Ξεχάσαμε να πούμε ότι ένας από τους 3 πρώτους είναι....φορουμάς!!! Μπράβο!!!
-
TO ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1,2,3 ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ''30 ΠΡΩΤΟΙ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 40 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ.
-
Aκομα ενα κουλουρι στη συλλογη μου φετος!
Παντως απορω με τον εαυτο μου:
Ενω περισυ εβρισκα σχεδον σε ολους τους αγωνες το νικητη,αν δεν κανω λαθος δεν τον βρηκα σε 3-4,φετος οχι μονο το νικητη δε βρισκω,ουτε μια σωστη τυχαια θεση δεν πετυχαινω.
Εχω αρχισει και απογοητευομαι! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Aκομα ενα κουλουρι στη συλλογη μου φετος!
Παντως απορω με τον εαυτο μου:
Ενω περισυ εβρισκα σχεδον σε ολους τους αγωνες το νικητη,αν δεν κανω λαθος δεν τον βρηκα σε 3-4,φετος οχι μονο το νικητη δε βρισκω,ουτε μια σωστη τυχαια θεση δεν πετυχαινω.
Εχω αρχισει και απογοητευομαι!Πολλοί γνωστοί μου το έχουν πάθει αυτό! Και μιλάω για άτομα που είναι σχετικά με το αντικείμενο και σε παλιότερους διαγωνισμούς μάζευαν εύκολα πόντους! Είναι πολύ εύκολο το 'κουλούρι' φέτος... Όπου να'ναι πρέπει να'ρχεται και το δικό μου! Απορώ πως την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα!
-
Πως τα πήγατε παιδιά? Εγώ πήρα τους 10 πόντους του Γκρόνχολμ. Έτσι και ερχόταν ο Λεμπ τρίτος θα'παιρνα και τους 6 της τρίτης αλλά ας μην είμαι άπληστος....
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Πως τα πήγατε παιδιά? Εγώ πήρα τους 10 πόντους του Γκρόνχολμ. Έτσι και ερχόταν ο Λεμπ τρίτος θα'παιρνα και τους 6 της τρίτης αλλά ας μην είμαι άπληστος....Βιάστηκα να χαρώ φαίνεται... Για να δούμε τι θα γίνει με τον τεχνικό έλεγχο στα 307 και στις Xsara... Ως την Τετάρτη όπως αναφέρει το wrn θα έχει ανακοινωθεί το τελικό πόρισμα.
-
Ελπίζω η αλλαγή αποτελεσμάτων στο rally Κύπρου να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα του διγωνισμού, γιατί όπως και να το κάνεις οι 14 βαθμοί που μου δίνουν MARTIN και SAINZ είναι καλοί.Απόλυτη ευστοχία μέχρι στιγμής 5 στα 5
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ-PEUGEOT 2004