Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Καταγγελία γδαρσίματος αυτοκινήτου
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Καταγγελία γδαρσίματος αυτοκινήτου
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Περί αυτοκίνησης
    16
    33
    333
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      georgetabs last edited by

Ο χρήστης alman310 έγραψε:

Καυτή πίσσα και πούπουλα!!

Εμένα μου τράβηξαν κλειδιά σε ΟΛΗ την αριστερή πλευρά στην Σάμο μόλις έμαθαν πως το αυτοκίνητο ανήκει σε φαντάρο. Ευτυχώς δεν είναι βαθιά...

Αν φύγει ο στρατός από τη Σάμο, εκτός του ότι θα πέσει πείνα, θα πληρώνουν και με λίρα Τούρκικη, αλλά φταίνε οι φαντάροι για όλα...

Παντα ετσι ειναι. Μερικα 'μαυρα προβατα' χαλανε την ολη εικονα.
      Αμεσως μετα δεν θελουν τις δεκαδες χιλιαδες στρατο. Που φυσικα χωρις ολα τα λεφτα που ξοδευουν οι μισες μικορεπιχειρησεις θα ειχαν μπατηρισει. Οταν ημου στα στρατα στη Μυτηληνη μας κοιταγα με μισο ματι. Αλλα μια φορα που τους ρωτησα και μου ειπαν για τους μεθυσμενους που 'τα σπανε' οποτε καλυτερα να μην υπηρχε ουτε ενας φανταρος. Του ειπα σκεψου το καλυτερα τι λες για 10 παλιοπαιδα θα χασεις 10 χιλιαδες που ειναι πελατες πινουν καφε στην καφετερια σου. Το καλοκαιρι ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις αλλα μετα το Σεπτεμβρη το 90% των πελατων ηταν φανταροι. Ωραιες εποχες τοτε ρε παιδι μου. Καλα ειχα κουφαθει οταν μας φτειαχνανε σουβλακι πιτα με κετσαπ και μουσταρδα . Ουτε στην Αμερικη δεν το εχω δει αυτο.

Νικος

Απ'ότι έχω διαπιστώσει σε κανένα μέρος οι ντόπιοι δεν χωνεύουν τους φαντάρους.. Με τέτοια αντιμετώπιση βέβαια είναι επόμενο τα αισθήματα να γίνονται αμοιβαία, ούτως ώστε να μην έχουμε την παραμικρή διάθεση να ξαναδούμε αυτά τα μέρη ούτε ζωγραφιστά..

Υ.Γ. Τι εννοείς 'ωραίες εποχές τότε..' Νοστάλγησες την Καλλιόπη, τα νούμερα 2-4 υπό -5 C, το συνεχές ζάλισμα ευαίσθητων οργάνων, τις προσοχές, ή μήπως τα περίπολα 3-6 υπό βροχή?

Οι καλύτερες είναι οι φρουρές! Είτε πρωινές με την τσίμπλα στο μάτι και κοιμήσου με την εξάρτηση μπας και ξεκλέψεις 2 λεπτά, είτε οι μεσημεριανές με γεμάτο στομάχι και καύσωνα, ή μετά από πολύωρη σκοπιά νηστικός με ξυλιασμένα χέρια κόντρα στο χιονιά. Και λίγο πριν απολυθείς, για 305η φορά, μετά από 4ψήφιες ώρες σκοπιάς: 'Όι σκοποί! Πρέπει να, να, να, να, να.... κλπ κλπ κλπ...'

Καλές είναι και οι πρωινές επιθεωρήσεις όταν είσαι εξοδούχος μετά από πολλές μέρες, και πέφτεις στη μέρα που η 'Σούλα' δεν του έκανε τα κέφια...

Αλησμόνητες οι έκτακτες αναφορές σε ώρα μεσημεριανής ξεκούρασης για 'άοπλη υπηρεσία' (μην την πει κανείς αγγαρεία θα βγει εξοδούχος των Αγίων Πάντων, όπου γιορτάζει ο γνωστός άγιος Π...). Οι αναφορές αυτές παίρνουν προστιθέμενη αξία αν ο ΑΥΔΜ εμφανιστεί 45-60 λεπτά αφότου προσήλθε και ο τελευταίος στρατιώτης.

Και μιας και απαγορεύεται να πάρετε έστω και μία κάμψη αν δεν πάρει και ο ανώτερος, Θέσεις για κάμψεις λάβατε. Όρθιοι.
      Θέσεις για κάμψεις λάβατε! Όρθιοι!
      (Επί 20-30 λεπτά τη φορά, και πριν προλάβεις να πέσεις, πάλι όρθιος)
      Ποιος παραπονέθηκε; Γιατί παραπονιέσαι; Καψόνι; Αφού δεν πήρες καμία. Όλοι κάτω πάλι! Όρθιοι! Θέσεις για κάμψεις λάβατε! Όρθιοι!

Αλλά στο τέλος σου μένουν τα καλά, τα θυμάσαι με νοσταλγία.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • elteo
        elteo last edited by

Kαλα ολα αυτα αλλα ειστε οfftopic!

1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • T
          titsataki last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Καυτή πίσσα και πούπουλα!!

Εμένα μου τράβηξαν κλειδιά σε ΟΛΗ την αριστερή πλευρά στην Σάμο μόλις έμαθαν πως το αυτοκίνητο ανήκει σε φαντάρο. Ευτυχώς δεν είναι βαθιά...

Αν φύγει ο στρατός από τη Σάμο, εκτός του ότι θα πέσει πείνα, θα πληρώνουν και με λίρα Τούρκικη, αλλά φταίνε οι φαντάροι για όλα...

Παντα ετσι ειναι. Μερικα 'μαυρα προβατα' χαλανε την ολη εικονα.
          Αμεσως μετα δεν θελουν τις δεκαδες χιλιαδες στρατο. Που φυσικα χωρις ολα τα λεφτα που ξοδευουν οι μισες μικορεπιχειρησεις θα ειχαν μπατηρισει. Οταν ημου στα στρατα στη Μυτηληνη μας κοιταγα με μισο ματι. Αλλα μια φορα που τους ρωτησα και μου ειπαν για τους μεθυσμενους που 'τα σπανε' οποτε καλυτερα να μην υπηρχε ουτε ενας φανταρος. Του ειπα σκεψου το καλυτερα τι λες για 10 παλιοπαιδα θα χασεις 10 χιλιαδες που ειναι πελατες πινουν καφε στην καφετερια σου. Το καλοκαιρι ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις αλλα μετα το Σεπτεμβρη το 90% των πελατων ηταν φανταροι. Ωραιες εποχες τοτε ρε παιδι μου. Καλα ειχα κουφαθει οταν μας φτειαχνανε σουβλακι πιτα με κετσαπ και μουσταρδα . Ουτε στην Αμερικη δεν το εχω δει αυτο.

Νικος

Απ'ότι έχω διαπιστώσει σε κανένα μέρος οι ντόπιοι δεν χωνεύουν τους φαντάρους.. Με τέτοια αντιμετώπιση βέβαια είναι επόμενο τα αισθήματα να γίνονται αμοιβαία, ούτως ώστε να μην έχουμε την παραμικρή διάθεση να ξαναδούμε αυτά τα μέρη ούτε ζωγραφιστά..

Υ.Γ. Τι εννοείς 'ωραίες εποχές τότε..' Νοστάλγησες την Καλλιόπη, τα νούμερα 2-4 υπό -5 C, το συνεχές ζάλισμα ευαίσθητων οργάνων, τις προσοχές, ή μήπως τα περίπολα 3-6 υπό βροχή?

Οι καλύτερες είναι οι φρουρές! Είτε πρωινές με την τσίμπλα στο μάτι και κοιμήσου με την εξάρτηση μπας και ξεκλέψεις 2 λεπτά, είτε οι μεσημεριανές με γεμάτο στομάχι και καύσωνα, ή μετά από πολύωρη σκοπιά νηστικός με ξυλιασμένα χέρια κόντρα στο χιονιά. Και λίγο πριν απολυθείς, για 305η φορά, μετά από 4ψήφιες ώρες σκοπιάς: 'Όι σκοποί! Πρέπει να, να, να, να, να.... κλπ κλπ κλπ...'

Καλές είναι και οι πρωινές επιθεωρήσεις όταν είσαι εξοδούχος μετά από πολλές μέρες, και πέφτεις στη μέρα που η 'Σούλα' δεν του έκανε τα κέφια...

Αλησμόνητες οι έκτακτες αναφορές σε ώρα μεσημεριανής ξεκούρασης για 'άοπλη υπηρεσία' (μην την πει κανείς αγγαρεία θα βγει εξοδούχος των Αγίων Πάντων, όπου γιορτάζει ο γνωστός άγιος Π...). Οι αναφορές αυτές παίρνουν προστιθέμενη αξία αν ο ΑΥΔΜ εμφανιστεί 45-60 λεπτά αφότου προσήλθε και ο τελευταίος στρατιώτης.

Και μιας και απαγορεύεται να πάρετε έστω και μία κάμψη αν δεν πάρει και ο ανώτερος, Θέσεις για κάμψεις λάβατε. Όρθιοι.
          (Επί 20-30 λεπτά τη φορά, και πριν προλάβεις να πέσεις, πάλι όρθιος)
          Ποιος παραπονέθηκε; Γιατί παραπονιέσαι; Καψόνι; Αφού δεν πήρες καμία. Όλοι κάτω πάλι! Όρθιοι! Θέσεις για κάμψεις λάβατε! Όρθιοι!

Αλλά στο τέλος σου μένουν τα καλά, τα θυμάσαι με νοσταλγία.

Ακριβως τα καλα μονο μενουν και τα αλλα ειναι ιστοριες (war stories).
          ΠΣΚ εξω στη Μυτηληνη, εμπλοκη 4-5 μεσα μια εξω στο Πενταγωνο. Τι κερατα που περασαμε.... Μεσα Δεκεμβρη απολυθηκα, στις 10 Ιανουαριου εφτανα πισω στη Νεα Υορκη. Ακομα εχω το πιστοποιητικο απολυσεως (λευκο) και το χαρτι απο τη στρατολογια ('δεν υπεχει καμμιας στρατιωτικης υποχρεωσης..' λεει και ειναι ροζ..)

Συγνωμη για το εκτος θεματος...

Πισω στο θεμα μας. Δεν ξερω αλλα φαινεται οτι τα καινουργια και σχεδον καινουργια εχουν μαγνητη... Εγω ειχα καποιον που εκανε πισω και μου εφαγε την μποστινη γωνια, μετα εκαναν οπισθεν απο το παρακρισμα και προσγειωθηκαν στην μεση του προφυλακτηρα. Στο Subaru μια φορα μου ριξανε αυγα. Μια αλλη φορα με φτυσανε. Με την μηχανη μου ριξανε υγρο που καθαριζουν τα τζαμια. Και ολα αυτα σε μια χωρα που υπαρχουν πανω απο 100 εκατομυρια οπλα...(το ποσοστο ανθρωπων που οπλοφορυν ειναι εξωφρενικο και ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει κανεις) Τι να πω μερικοι ειναι τρελλοι.

Νικος

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • ?
            A Former User last edited by

Παντως εγω θελω να πιασω στα χερια μου το κ@)(παιδο που μου εκλεψε τις ταπες αλουμινιου απο τις βαλβιδες μου ,ακου εκει να τις πουλαει στου σημμαθητες του 2 ευρω την μια ,το βρομοπαιδο.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • elteo
              elteo last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
              Παντως εγω θελω να πιασω στα χερια μου το κ@)(παιδο που μου εκλεψε τις ταπες αλουμινιου απο τις βαλβιδες μου ,ακου εκει να τις πουλαει στου σημμαθητες του 2 ευρω την μια ,το βρομοπαιδο.

Αααα συνηθισμενο φαινομενο..
              Σε φιλο μου με Ford Puma του τις εκλεψαν 5 φορες!
              Ωσπου απελπιστηκε και εβαλε τις μαυρες τις απλες...
              Τις κλεβουν πιτσιρικαδες και εχω ακουσει οτι τις βαζουν στα παπακια τους!

• F
                frixos last edited by

Dystyxws, 8a prepei na pas mesw asfaleias gia na ta ftia3eis. An einai ba8ies 8a xreiastei bapsimo.

Pantws, rota an mporoun na tis kalypsoun proxeira (xrisimopoiwntas ena compound) oste na min xriasteis na to bapseis (an einai kainourio autokinito kalo einai na apofeugete)...

Αν εχει μικτη ασφαλεια ναι.
                Τεχνικα αν καποιος το εκανε και εξαφανιστηκε δεν πρεπει να το βαλουν οτι φταις και να μην ανεβει η ασφαλεια. Αλλοιως με το μαλακο γιατι θα σε γδαρουν.

Ν.

Μόνο στην περίπτωση που έχει κάνει πρόβλεψη για κακόβουλες πράξεις,αλλιώς αν είναι απλά μικτή δεν γλυτώνει την αύξηση με τίποτα!!!

• T
                  titsataki last edited by

Ο χρήστης frixos έγραψε:

Dystyxws, 8a prepei na pas mesw asfaleias gia na ta ftia3eis. An einai ba8ies 8a xreiastei bapsimo.

Pantws, rota an mporoun na tis kalypsoun proxeira (xrisimopoiwntas ena compound) oste na min xriasteis na to bapseis (an einai kainourio autokinito kalo einai na apofeugete)...

Αν εχει μικτη ασφαλεια ναι.
                  Τεχνικα αν καποιος το εκανε και εξαφανιστηκε δεν πρεπει να το βαλουν οτι φταις και να μην ανεβει η ασφαλεια. Αλλοιως με το μαλακο γιατι θα σε γδαρουν.

Ν.

Μόνο στην περίπτωση που έχει κάνει πρόβλεψη για κακόβουλες πράξεις,αλλιώς αν είναι απλά μικτή δεν γλυτώνει την αύξηση με τίποτα!!!

Αν εχει κανει προβλεψη για κακοβουλες πραξεις τον καλυπτει η ασφαλεια;
                  εμενα με στουκαρανε κανα δυο φορες μια παρακαρισμενος και μια ενω καθομουνα σε ενα φαναρι. Την πρωτη φορα κανεις δεν ηξερε ποιος το εκανε και την δευτερη ηταν ενας μα$$%ας που δεν ειχε ασφαλεια. Οχι μονο δεν ειχε ασφαλεια αλλα ηθελε και να του βγαλω δοσεις στην πληρωμη της ζημιας. Και ειχε και υφος απο πανω και μου ειπε να παω να γα%^θω στο τελος. Οποτε του ειπα πηγαινε στο φαρμακειο φιλε μου και παρε βαζελινη γιατι μολις μου κλεισεις το τηλεφωνο θα παρω τηλεφωνο την πολιτειακη αστυνομια και το υπουργειο συγκοινωνειων και το δικηγορο μου. Και φυσικα το εκανα. Και με πληρωσανε αλλα το κολπο ειναι οτι η αστυνομια εκδοσε ενταλμα συλληψεως γιατι ειναι παρανομο να μην εχεις ασφαλεια. Η κλιση αυτη δεν ειναι πληρωσημη αλλα πρεπει να πας στο δικαστηριο και κανεις μεταβολη και κανεις βαθεια επικηψη Και ετσι σου γαμ$%ει το οδηγητικο μητρωο και περνεις και 2-3 ποντους και μενουν εκει 5 χρονια και αν θες ασφαλεια τωρα θα του την φορεσουν χωρις βαζελινη(αν εχεις ποντους τοπικα η τιμη της ασφαλισης παει στα υψη).
                  Μερικοι πρεπει να τους γινει το παθημα μαθημα

Νικος

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • M
                    magik last edited by

Θυμήθηκα ένα ανέκδοτο για το σχετικό γεγονός.
                    Μία μέρα ένας τύπος παρκάρει το ολοκαίνουργιο πανάκριβο τζιπ του (μαύρο κιόλας) έξω απο το σπίτι του. Περνάει ένας μεθυσμένος το βλέπει , βλέπει και πίσω να γράφει με αστραφτερά νίκελ΄γράμμματα 4Χ4 , παίρνει ένα καρφί και χαράζει στην συνέχειά του =16 (4Χ4=16)
                    Το βλέπει ο άλλος το πρωι τρελλάθηκε. Ηταν τόσο βαθύ που είχε βγεί το αστάρι και φαινόταν και λίγο μέταλλο. Νά στην αντιπροσωπεία το φτιάχνει , ξέρετε τώρα κόστος , τρέξιμο κ.λ.π.
                    Το επόμενο βράδυ του φτιαξίματος νάσου πάλι ο ίδιος μεθυσμένος , η ίδια ιστορία. Ξανά καρφί και το 4Χ4 γίνεται 4Χ4=16.
                    Ο δύστυχος ιδιοκτήτης παρα λίγο να πάθει εγκεφαλικό. Ξανά η ίδια ιστορία , αντιπροσωπεία , βαψίματα κόστος...το φτιάχνει
                    Ναι καλά μαντέψατε. Πάλι το βράδυ ο ίδιος μεθυσμένος , πάλι το καρφί , πάλι το 4Χ4=16.
                    Ο ιδιοκτήτης στα όρια της απόγνωσης το ξαναφτιάχνει και πάει σε έναν που έφτιαχε γράμματα και του ζητάει να του φτιάξει ένα =16 σε νίκελ. Αφού δεν μπορούσε να το αποφύγει τουλάχιστο να είναι ίδιο με τα υπόλοιπα.
                    Του φτιάχνει λοιπόν ένα =16 νίκελ και τώρα έγραφε 4Χ4=16. Το παρκάρει λοιπόν πάλι έξω απο το σπίτι ήσυχος ότι ξεμπέρδεψε απο τον μανιακό.
                    Το βραδυ πέρασε πάλι ο μεθυσμένος. Κοιτάζει καλά καλά το τζίπ βλέπει πίσω 4Χ4=16 . Ικανοποιημένος παίρνει πάλι ένα καρφί και γράφει..¨ΣΩΣΤΟΣ'

• elteo
                      elteo last edited by

Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
                      Θυμήθηκα ένα ανέκδοτο για το σχετικό γεγονός.
                      Μία μέρα ένας τύπος παρκάρει το ολοκαίνουργιο πανάκριβο τζιπ του (μαύρο κιόλας) έξω απο το σπίτι του. Περνάει ένας μεθυσμένος το βλέπει , βλέπει και πίσω να γράφει με αστραφτερά νίκελ΄γράμμματα 4Χ4 , παίρνει ένα καρφί και χαράζει στην συνέχειά του =16 (4Χ4=16)
                      Το βλέπει ο άλλος το πρωι τρελλάθηκε. Ηταν τόσο βαθύ που είχε βγεί το αστάρι και φαινόταν και λίγο μέταλλο. Νά στην αντιπροσωπεία το φτιάχνει , ξέρετε τώρα κόστος , τρέξιμο κ.λ.π.
                      Το επόμενο βράδυ του φτιαξίματος νάσου πάλι ο ίδιος μεθυσμένος , η ίδια ιστορία. Ξανά καρφί και το 4Χ4 γίνεται 4Χ4=16.
                      Ο δύστυχος ιδιοκτήτης παρα λίγο να πάθει εγκεφαλικό. Ξανά η ίδια ιστορία , αντιπροσωπεία , βαψίματα κόστος...το φτιάχνει
                      Ναι καλά μαντέψατε. Πάλι το βράδυ ο ίδιος μεθυσμένος , πάλι το καρφί , πάλι το 4Χ4=16.
                      Ο ιδιοκτήτης στα όρια της απόγνωσης το ξαναφτιάχνει και πάει σε έναν που έφτιαχε γράμματα και του ζητάει να του φτιάξει ένα =16 σε νίκελ. Αφού δεν μπορούσε να το αποφύγει τουλάχιστο να είναι ίδιο με τα υπόλοιπα.
                      Του φτιάχνει λοιπόν ένα =16 νίκελ και τώρα έγραφε 4Χ4=16. Το παρκάρει λοιπόν πάλι έξω απο το σπίτι ήσυχος ότι ξεμπέρδεψε απο τον μανιακό.
                      Το βραδυ πέρασε πάλι ο μεθυσμένος. Κοιτάζει καλά καλά το τζίπ βλέπει πίσω 4Χ4=16 . Ικανοποιημένος παίρνει πάλι ένα καρφί και γράφει..¨ΣΩΣΤΟΣ'

• S
                        sado last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Αυτό λες; Εμένα μου έκλεψαν σε Ιμπιζα τις πλαστικές μαύρες τάπες!!!!

Πες μου τώρα εσύ πόσα κιλά μ@λ@κί@ς μπορεί να κουβαλάει αυτός που το έκανε....

• D
                          deggman last edited by

ΑΠΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΤΡΙΦΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΟΛΕΣ ΕΓΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΓΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ, ΑΝ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΑΠΟΔΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

• elteo
                            elteo last edited by

Για τι αυτοκινητο μιλαμε φιλε μου?
                            Βαλε καμερουλα στο μπαλκονι σου και προσπαθησε να παρκαρεις εκει οπυ μπορει να το παρακολουθει συνεχεια οπως εκανε ενας για το βεσπακι του...και μαντεψε κατεγραψε αποπειρα κλοπης του!
                            Καταλαβαινεις την συνεχεια..

• D
                              deggman last edited by

HYUNDAI ΑΔΕΡΦΕ,ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΙ, ΕΝΑΝ ΜΕ ΙΧ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΜΙΑ ΓΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ.
                              ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ?

• J
                                jgy1 last edited by

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!
                                Με όλα αυτά που λέτε δεν αποδεικνύετε (-ουμε) την ύπαρξη του προβλήματος αλλά τρόποι να προστατευτούμε δεν υπάρχουν από ότι φαίνεται αν δεν έχουμε μεικτή ασφάλιση και με πρόβλεψη κακόβουλων ενεργειών. Δεν έχει σημασία αν το αυτοκίνητο είναι ακριβό ή φτηνό, το γαμ*το είναι το ίδιο.
                                Να πω ότι και εγώ με τη σειρά μου είμαι παθών με 4 γρατζουνιές από την αριστερή πλευρά και ταυτόχρονα με άλλες 2 στο πορτ- μπαγκαζ. Η τελευταία κρατηθείτε, την ημέρα των Χριστουγέννων. Τι να πεις; Θα βρίσεις; Θα απογοητευτείς; Και μετά τι;
                                Να τονίσω ότι μένω σε πεζόδρομο και αναγκάζομαι να παρκάρω το αυτοκίνητο τις περισσότερες φορές σε δρόμο από τον οποίο γίνεται διέλευση παιδιών από και προς το Γυμνάσιο ή το Λύκειο. ΔΕΝ έχω προηγούμενα με συνδημότες μου. Τι να υποθέσω; Tι; Όταν ξαφνικά ανακαλύπτω (συνηδητοποιώ) ότι το αυτοκίνητο είναι το μοναδικό κόκκινου χρώματος σε όλο το τετράγωνο... (το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι;). Έ, λοιπόν αν σας πω ότι δεν ασχολούμαι με κανενός είδους άθλημα τι θα πείτε; Μου άρεσε το χρώμα, είναι και μη μεταλλικό και άρα δεν επιβαρύνθηκα στην τιμή αγοράς του. Τέλος!

• First post
                                  Last post
                                • 1
                                • 2
                                • 2 / 2
                                • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                  • ΕΛΛΑΔΑ
                                  • ΚΟΣΜΟΣ
                                  • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ