-
ΑΠΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΟΧΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ? -
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΑΠΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΟΧΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΝΑΙ
-
peace... δεν ειπάρχει λογος για flame, απλος ο drdino σου ειπε κατι που ισχύει. οντας μελος σε πολλά forum και irc oper παντού ισχυει αυτο. να αποφευγουμε τα κεφαλαια γιατι θεωρήται ότι καποιος φωνάζει ή ειναι νευριασμένος... και γω δυσκολευομαι να γραφω ελληνικα (τοσα χρονια irc με φάγαν τα greeklish). τεσπα..
cambof ase τα μπλα μπλα στο φορουμ και στρωσε το παντακι σου.. αντε αντε ερχονται χιοοονιααααααααααα και εκδρομεεεεςςςς....
φιλικά γιώργος -
ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΕ ΧΙΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΙΩΝΟΥΝ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ELD ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ -
Πατερ εχω να σου εξομολογηθω κατι..
Ειμαι παντρεμενος εδω και 4 μηνες αλλα σκεφτομαι να χωρισω γιατι εχω ερωτευτει την αδερφη της που ειναι καλυτερη στο κρεβατι αν και λιγο μημουαπτου γκομ...να
Δεν εχω προβληματα με τον γαμο μου, αλλα απο τοτε που εγινε το μοιραιο, ειμαι ολη μερα μεσ την κ...λα.Τι να κανω, αφου δεν μπορω να εχω και τις 2 ;;;;
Ναι καλα καταλαβατε 100HP vs 4x4
Λες να παω στην κολαση, πατερ μου;;;;;
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
ΚΟΛΛΗΤΟ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ PANDA 100
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ PANDA 4X4
KAI META ............NA ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ -
Την γυναίκα και το αυτοκίνητο δεν τα αλλάζεις.
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Πατερ εχω να σου εξομολογηθω κατι..Ειμαι παντρεμενος εδω και 4 μηνες αλλα σκεφτομαι να χωρισω γιατι εχω ερωτευτει την αδερφη της που ειναι καλυτερη στο κρεβατι αν και λιγο μημουαπτου γκομ...να
Δεν εχω προβληματα με τον γαμο μου, αλλα απο τοτε που εγινε το μοιραιο, ειμαι ολη μερα μεσ την κ...λα.Τι να κανω, αφου δεν μπορω να εχω και τις 2 ;;;;
Ναι καλα καταλαβατε 100HP vs 4x4
Λες να παω στην κολαση, πατερ μου;;;;;
εισαι παλαβός??? και πως 8α πηγαινεις βολτες σε βουνα χιονια κτλπ ??? ουου σε αφοριζουμε απο το club των 4χ4
P.S. cambof αυριο η μεθαυριο αν δεις στην Πατρα ενα παντακι 4χ4 ασημι με 2 κερεες ασυρματου κορναρισε εγω θα ειμαι
-
Τελικα αποφασισα να μεινω στην οικογενιακη μου θαλπορη και να μην την αφησω.. ειναι ξελογιαστρα η αλλη, αλλα η νταλικα μου ειναι
Παντως εστειλα email sthn digital tuning για το chip και αμα κανει σε εμας με τα ατμοσφαιρικα..I ll be back.. soon
-
ΦΙΛΕ giorgosm ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΧΘΕΣ PRAKTIKER ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΜΑΤΑ,BUMBER GUARDS ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΡΙΟ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΠΑΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟΑΙΣΙΩΣ 850 ΧΙΛ
-
giorgosm ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ,ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΤΟ PANDA,ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ?ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ?
ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?
ΕΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΞΩ ΕΝΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΕΞΩΤ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣΓΙΩΡΓΟΣ
-
Τελικα αποφασισα να μεινω στην οικογενιακη μου θαλπορη και να μην την αφησω.. ειναι ξελογιαστρα η αλλη, αλλα η νταλικα μου ειναι
Παντως εστειλα email sthn digital tuning για το chip και αμα κανει σε εμας με τα ατμοσφαιρικα..I ll be back.. soon
Καλή απόφαση Γιώργο, θα συνεχίσουμε να μιλάμε!!!!!!!
Και εγώ περιμένω απάντηση σε αντίστοιχο mail στη Digital Tuning.
-
Καλημερα.
Καταλαβα, θα περιμενουμε πολυ δηλαδη...
Latest news. Στο θεμα με το καρτ τα πραγματα ειναι λογο σκουρα γιατι μου εβαλε χερι ο ορθοπεδικος μου για καποιες παλιες αμαρτιες αλλα θα ξερω τελη του μηνα...
Την αλλη εβδομαδα θα βαλω μπαρα θολων μπροστα και θα αρχισω τα τηλεφωνα για το ELD σε υποπτα μερη...
Αντε να δουμε...
Αλεξη, θα συνεχισουμε να μιλαμε
αααα την κυριακη απο οτι καταλαβα απο την ενοτητα off-road καποιοι κανονιζουν εκδρομουλα προς Ευβοια. Αν ενδιαφερεται κανεις, να τους πουμε να μας παιξουν και εμας...
Εγω το σκεφτομαι σοβαρα και μεχρι το απογευμα θα ξερω.
ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΟΚ ;;;;;;;;Ακουει κανεις;;;;; -
καλημερα..
cambof: αν 8ες να περασεις το καλωδιο σε φτερο ή καπου στην μούρη του αυτοκινήτου δες πανω απο το πενταλ του γκαζιού υπάρχει μια ταπα.. εγω απο κει περναω ρευματα και απο την 5η πορτα περναω τα καλωδια των κεραιών ως εξής: κατεβάζω τα καλώδια κατω τα κουρμπαρω και τα περναω στην εσωτερική μερια. θα σου στείλω φωτογραφίες να δεις..
reddragon: καλη επιλογή ... -
Καλημερα.αααα την κυριακη απο οτι καταλαβα απο την ενοτητα off-road καποιοι κανονιζουν εκδρομουλα προς Ευβοια. Αν ενδιαφερεται κανεις, να τους πουμε να μας παιξουν και εμας...
Εγω το σκεφτομαι σοβαρα και μεχρι το απογευμα θα ξερω.
ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΟΚ ;;;;;;;;Ακουει κανεις;;;;;ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ........
-
ΚΑλημερα σε ολους.
Λοιπον λεμε την Κυριακη να παμε μια βολτουλα εδω στα περιχ της Αττικης.
Εγω ο Αλεξης υποθετω και ο ingegnere θα ειμαστε.. σιγουρα κανεις αλλος.
Το προγραμμα και η διαδρομη δεν εχει καθοριστει αλλα αν εχει ομορφη μερα θα ειναι μαγεια.. Πετρο θα ερθεις
;;;;;κανεις αλλος;;;
αντε παιδακια γιατι θα αρχισουν τα ραλλια, θα αρχισει το καρτ, οι γυναικα θα γκρινιαζει ο σκυλος θα θελει εμβολια και καταλαβανετε...
-
ΚΑλημερα σε ολους.Λοιπον λεμε την Κυριακη να παμε μια βολτουλα εδω στα περιχ της Αττικης.
Εγω ο Αλεξης υποθετω και ο ingegnere θα ειμαστε.. σιγουρα κανεις αλλος.
Το προγραμμα και η διαδρομη δεν εχει καθοριστει αλλα αν εχει ομορφη μερα θα ειναι μαγεια.. Πετρο θα ερθεις
;;;;;κανεις αλλος;;;
αντε παιδακια γιατι θα αρχισουν τα ραλλια, θα αρχισει το καρτ, οι γυναικα θα γκρινιαζει ο σκυλος θα θελει εμβολια και καταλαβανετε...
Να κάνω μία πρόταση;
Την διαδρομή του χωμάτινου ράλλυ Ποσειδών (που είναι βατή γα τα Panda) με κατάληξη για καφέ στην παραλία του Λαυρίου, που θα είναι τίγκα Κυριακή πρωί. Είναι 3 τέταρτα από την Αθήνα μέσω Αττικής οδού.
-
ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΞΟΡΜΗΣΗ???
ΕΓΩ ΜΟΝΟ 1070 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ -
Ρε παιδια μια ερωτηση..
Επειδη ειδα κατι φωτογραφιες απο το ταμπλώ, δεν εχει τασακι?
-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Ρε παιδια μια ερωτηση..Επειδη ειδα κατι φωτογραφιες απο το ταμπλώ, δεν εχει τασακι?
Καλημέρα.
Μα και φυσικά έχει. Είναι αποσπόμενο , σαν ποτηράκι με καπάκι, και μπαίνει σε μία από τις δύο ποτηροθήκες που έχει ανάμεσα στον οδηγό-συνοδηγό. Επίσης ακόμη μία τέτοια ποτηροθήκη έχει και πίσω για να βολέψει και τους πίσω καπνιστές
NEO FIAT PANDA 4X4