-
...
-
ΦΙΛΕ ingegnere ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΤΜ -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΩ....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ 4Χ4 PANDA ΟΠΩΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΠΑΡΕΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ!?
ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ ΤΟΥ 4Χ4 ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ!!! : -
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟΥ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ ΤΟΥ 4Χ4 ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ!!! :
700??/ εδω ενας φιλος ρωτησε και του είπαν περι τα 400.. αλλα καπου βρηκε με 200 aftermarket.
-
ΝΟΜΙΖΩ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΗ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 400 ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ?
ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ PANTA ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Ε-ΜΑΙΛΥΓ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ
-
Σε καλύπτει, αλλά όχι 100%. Πάρε αποσπώμενο.
-
ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΤΕΛΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ 100% ?!
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΤΛΠ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΩ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ -
Το αυτοκίνητο ειναι στο τελωνεία ή ακόμα στην παραγωγή ;
-
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
-
εγω στο ξαναλεω.. αποπληρωμη εγινε κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου. για τον εκτελωνισμο εδωσα ενα μικρο ποσό. τα χαρτια μου τα στειλαν στο σπιτι μου και πηγα εφορία και μηχανολογικο για πινακιδες κτλπ.
-
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟΕεε.. αφού ειναι στο τελωνεία δώσε τα να το πάρεις να τελειώνεις.
Εαν δεν το πιστευείες οτι είναι εκεί βάλτους να σε πάνε να το δείς
και να υπογράψεται συμφωνητικό για το πόσες μέρες αργότερα
θα το έχεις. Σύνηθως σε 1 εβδομάδαθα ήμουν πιο καχύποπτος εαν το όχημα ήταν ακόμα στο εργοστάσιο
αλλά τώρα δεν θέλουν να το εκτελωνίσουν στο όνομα σου, μετά
εσύ να κάνεις πίσω και να τους μείνει στο χέρι πια ως ουσιαστικά
μεταχειρισμένο -
ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΔΕΣ ...ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ?
Η ΕΓΓΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ
-
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΔΕΣ ...ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ?
Η ΕΓΓΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΑΤ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ
πανελαδικα. εγω το πήρα απο Αγρινιο και service κανω εδω στα Γιαννενα. ισχυει το βιβλιαρακι της εγγυησης όπου και να πας.
-
ΦΙΛΕ CAMBOF ΜΗΠΩΣ ΤΟ PANDA ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΤΕΛΕΙΑΣ ? (ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ - ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΤΛ)
-
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΩ/ΑΠΟΦΥΓΩ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ
ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΩ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΝΩ ΑΠΟ ΓΡΙΠΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ -
Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά.
Τις τελευταίες ημέρες το Climbing έγραψε αρκετά χιλιόμετρα τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.
Μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το δρόμο που οδηγεί προς το χωριό Άγραφα στην ομώνυμη περιοχή. Μιλάμε για ένα χωματόδρομο μήκους 27 χιλιομέτρων όπου σε αρκετά σημεία του υπήρχαν πέτρες από κατολισθήσεις και στην κυριολεξία κατεβαίναμε από το αυτοκίνητο για να μετακινήσουμε κάποιες από αυτές. Επίσης υπήρχε πολύ λάσπη. Τελικά φθάσαμε στο χωριό Επινιανά, αλλά δεν καταφέραμε να φθάσουμε στο χωριό ¨Αγραφα, καθώς μόλις 4 χιλιόμετρα νωρίτερα ένα από τα πίσω λάστιχα σκίστηκε από πέτρα και έτσι και λόγω ρεζέρβας ασφαλείας γυρίσαμε πίσω. Δυστυχώς τα χιονολάστιχα δεν ήταν ότι καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση και σίγουρα καλό θα ήταν να υπήρχαν σιδερένιες ζάντες με ένα σετ χωμάτινα για την συγκεκριμένη διαδρομή.
Από την άλλη τα χιονολάστιχα ήταν άψογα στην διαδρόμή από Αγιο Γεώργιο Τυμφρηστού προς Ρεντίνα, Λουτρά Σμοκόβου με προορισμό την Καρδίτσα, όπου σε πολλά σημεία της (πάνω από τα 1000 μέτρα υψόμετρο), υπήρχε παγωμένο χιόνι στο δρόμο και η τετρακίνηση έκανε θαύματα.
Επισημαίνω ότι μόλις έμπαινε η τετρακίνηση στο χιόνι και σε σχετικά ανηφορική διαδρομή, η στιγιμαία κατανάλωση ήταν γύρω στα 16 λίτρα/χλμ. και σε μεγάλη ανηφόρα είδα και μέχρι 25 λίτρα/χλμ.
Πάντως με τα κατάλληλα ελαστικά, το Climbing είναι άπαικτο σχεδόν σε κάθε είδους διαδρομή και προσφέρεται και για 'παιχνίδια' σε χιονισμένα εδάφη λόγω και της καλής αίσθησης του τιμονιού.
Ήδη το οδόμετρο σε 3 μήνες και κάτι γράφει σχεδόν 6600 χλμ.
-
Ο χρήστης alexcliors έγραψε:
Επισημαίνω ότι μόλις έμπαινε η τετρακίνηση στο χιόνι και σε σχετικά ανηφορική διαδρομή, η στιγιμαία κατανάλωση ήταν γύρω στα 16 λίτρα/χλμ. και σε μεγάλη ανηφόρα είδα και μέχρι 25 λίτρα/χλμ.
την προηγούμενη παρασκευή λογω χιονοπτωσεων στην γυρω περιοχή των ιωαννινων αποφασισα να ανεβω στην κορυφή του βουνού μιτσικελι.(το βουνο που φενεται πισω απο λιμνη). πολύ χιονι και και ακοφτο. την διαδρομη την κανουν μονο αγροτικα λογω περιοχής βοσκής ζωων. ανεβηκα σχεδον μεχρι την κορυφή λογω πτωσης χιονιου απο πρανη.. ( που ειναι το φτυαρι οεοοο??). καλα η καταναλωση πηγε ψηλα, μικτή γυρω στα 8.5λ/100. ολο ανηφορα και τετρακινηση..
οσο αφορα το χωματινο λάστιχο δυστηχως ειναι μια αναγκαστικη διεξοδος. Εγω παντος σκεφτομαι εδω και καιρο να την εφεδρικη και να βάλω κανονική αλλα να δω ποτε 8α το παρω αποφαση.
Υ.Γ. ωχ ωχ ωχ με φτανεις στα χιλιομετρα ... -
Φίλοι μου , επιτέλους , η Φίατ παρουσίασε τη λύση των προβλημάτων μας… Ερπύστριες !!!!!!!!!!!!!
Ρίξετε μια ματιά στο http://www.italiaspeed.comΥ.Γ. 1. Ρώτησα στα αξεσουάρ αλλά δεν ξέρουν ακόμα πότε θα έρθει το σετάκι
Υ.Γ. 2. Το 4Χ4 που βρίσκεται ανάμεσα στα ερπυστριοφόρα είναι η έκδοση Dainese 3 door !!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
Φίλοι μου , επιτέλους , η Φίατ παρουσίασε τη λύση των προβλημάτων μας… Ερπύστριες !!!!!!!!!!!!!
Ρίξετε μια ματιά στο http://www.italiaspeed.comΥ.Γ. 1. Ρώτησα στα αξεσουάρ αλλά δεν ξέρουν ακόμα πότε θα έρθει το σετάκι
Υ.Γ. 2. Το 4Χ4 που βρίσκεται ανάμεσα στα ερπυστριοφόρα είναι η έκδοση Dainese 3 door !!!!!!!!!!!!οταν ερ8ει η ωρα της παραγγελείας πεσ και σε μενα να μασ ερ8ει ποιο οικονομικα..
-
Οταν το χιονολάστιχα δεν είνα αρκετά
NEO FIAT PANDA 4X4