-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Που να δείτε τι έγινε χθες το απόγευμα-βράδυ στο Καιμακτσαλάν .Ειδικά από αυτούς με τα 4X4 και SUV με καλοκαιρινά ή ασφάλτινα λάστιχα που νομίζανε ότι όπως εύκολα ανεβήκανε έτσι εύκολα θα κατεβούνε κιόλας........είχε και ένα Καγιέν με καραφαγωμένα ασφάλτινα ελαστικά στου χαντάκ' δίπλα να ξαποστάει
αποθέωση ένας παππούς...πέσανε στο χαντάκι γιατί δεν φόραγαν αλυσίδες και βγαίνει στην κάμερα και λέει..τώρα θα βάλουμε αλυσιδες...όποιος δεν έχει μυαλό έχει πουδάργια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αποθέωση ένας παππούς...πέσανε στο χαντάκι γιατί δεν φόραγαν αλυσίδες και βγαίνει στην κάμερα και λέει..τώρα θα βάλουμε αλυσιδες...όποιος δεν έχει μυαλό έχει πουδάργια...Τις αλυσίδες τις βάζουμε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ κολλήσουμε σε δύσκολη ανηφορική στροφή και μπλοκάρουμε το δρόμο ή ΜΕΤΑ που πέσουμε στο χαντάκι.
Που να δείτε τι έγινε χθες το απόγευμα-βράδυ στο Καιμακτσαλάν .Ειδικά από αυτούς με τα 4X4 και SUV με καλοκαιρινά ή ασφάλτινα λάστιχα που νομίζανε ότι όπως εύκολα ανεβήκανε έτσι εύκολα θα κατεβούνε κιόλας........
Οδηγούν στο χιόνι/πάγο και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι επειδή εκείνη τη στιγμή το αμάξι ΔΕΝ γλιστράει, όταν θα χρειαστούν περισσότερη πρόσφυση στο φρενάρισμα ή στη στροφή, θα υπάρχει (η πρόσφυση) ακριβώς όπως στο στεγνό δρόμο.
Οι πιο μπούφοι είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν ότι τα αμάξια στον πάγο γλιστράνε ΚΑΙ με το πλάι.
Πηγαίνουν άκρη-άκρη σε δρόμο που γέρνει στο πλάι και ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΙ όταν το αμάξι σιγά-σιγά και χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, πηγαίνει μεγαλοπρεπέστα στο χαντάκι. -
Και η κλασική ατάκα από γυναίκα που την είχαν απεγκλωβίσει στο Καϊμακτσαλάν, αφού είχαν ανέβει χωρίς αλυσίδες.
'Που είναι το Κράτος; Έπρεπε να έχει έρθει το εκχιονιστικό!'
Με άλλα λόγια.. 'Τι κι αν είμαστε μαλάκες. Να φροντίσετε να καλύπτετε τις μαλακίες που κάνουμε'!
Βρε λες να ήταν Τραπεζίτισσα? -
Bεβαίως παρατηρήσατε ότι περισσότερο φώναζαν ή μάλλον έκραζαν οι γυναίκες...γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bεβαίως παρατηρήσατε ότι περισσότερο φώναζαν ή μάλλον έκραζαν οι γυναίκες...γιατί άραγε;Βρε λες να ήταν Τραπεζίτισσα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με άλλα λόγια.. 'Τι κι αν είμαστε μαλάκες. Να φροντίσετε να καλύπτετε τις μαλακίες που κάνουμε'!
Έτσι!
Ο παππούς είναι μορφή, όταν βρέθηκε κάποιος με κοινή λογική που έκραξε τα ζώα 'γιατί δεν βάλατε αλυσίδες;', αυτός σχολίασε με το 'όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια'.
Οι πιο μπούφοι είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν ότι τα αμάξια στον πάγο γλιστράνε ΚΑΙ με το πλάι.
Πηγαίνουν άκρη-άκρη σε δρόμο που γέρνει στο πλάι και ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΙ όταν το αμάξι σιγά-σιγά και χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, πηγαίνει μεγαλοπρεπέστα στο χαντάκι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bεβαίως παρατηρήσατε ότι περισσότερο φώναζαν ή μάλλον έκραζαν οι γυναίκες...γιατί άραγε;Προφανώς δεν πέρασαν καλά το προηγούμενο βράδυ και είχαν νεύρα
:oops: ξέχασα ότι το καγιέν το έδωσες αν δεν κάνω λάθος.
Ναι..αλλά περιμένω το καινούργιο σε 10 μέρες με χειμερινά !
Άντε καλορίζικο Γιώργο!
-
χιονιζει, ασπρη μερα για τους οδηγους 316...
-
Σημερα απο την διασταυρωση καλαβρυτων-κλειτοριας-χιονοδρομικου προς το χιονοδρομικο επιτρεποταν μονο με αλυσιδες.Οποτε την ωρα που με σταματανε περναει ενα jimny και τον αφηνουν να ανεβει ανευ αλυσιδων.
Οποτε (ξεροντας βεβαια την απαντηση)ρωταω με υφος χαζο τον μπατσο.Γιατι κυριε φανταστικε μου αστυνομε αυτος περασε χωρια αλυσιδες?
Και μου λεει αυτος ειναι τετρακινητος.
Και εγω ειμαι κυριε αστυνομε μου (octavia station για οσους δεν ξερουν τι εχω)
Καλα περνα μου λεει αλλα με δικια σου ευθυνη
Και φυσικα φυσικα εφτασα εως το χιονοδρομικο ανευ αλυσιδων παρολο το χιονι και τον παγοΤην αλλη εβδομαδα περιμενω τα.....
οποτε ξεκιναει και το παρτιιιι -
Πήρα πριν λίγο καιρό τα 7+ (Made in Slovenia αλλά δεν είναι ελαττωματικά ).
Πολύ καλό λάστιχο, στο χιόνι δεν λένε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με άλλα χιονολάστιχα, αλλά σε στεγνό/βρεγμένο αυτοκινητόδρομο πηγαίνουν πολύ καλά,
μου αρέσει που το ταξίδι προς το χιονοδρομικό είναι άνετο. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Οποτε την ωρα που με σταματανε περναει ενα jimny και τον αφηνουν να ανεβει ανευ αλυσιδων.
Οποτε (ξεροντας βεβαια την απαντηση)ρωταω με υφος χαζο τον μπατσο.Γιατι κυριε φανταστικε μου αστυνομε αυτος περασε χωρια αλυσιδες?
Και μου λεει αυτος ειναι τετρακινητος.Κακώς το κάνουν αυτό!
Η τετρακίνηση απλώς θα σου δώσει περίπου διπλάσια ελκτική πρόσφυση σε σχέση με ένα δικίνητο. Όταν σε συνθήκες χιονιού ή πάγου η πρόσφυση πέφτει στο 5-10% (ή και λιγότερο) της στεγνής ασφάλτου και τα αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο να τσουλάνε προς το πλάι σταματημένα, η τετρακίνηση είναι σταγόνα στον ωκεανό.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οποτε την ωρα που με σταματανε περναει ενα jimny και τον αφηνουν να ανεβει ανευ αλυσιδων.
Και μου λεει αυτος ειναι τετρακινητος.Κακώς το κάνουν αυτό!
Η τετρακίνηση απλώς θα σου δώσει περίπου διπλάσια ελκτική πρόσφυση σε σχέση με ένα δικίνητο. Όταν σε συνθήκες χιονιού ή πάγου η πρόσφυση πέφτει στο 5-10% (ή και λιγότερο) της στεγνής ασφάλτου και τα αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο να τσουλάνε προς το πλάι σταματημένα, η τετρακίνηση είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Εννοειται πως ειχα και αλυσιδες στο πορτπαγκαζ
Αλλα επειδη εχω φαει χιονια και χιονια στην ευρωπη το σημερινο ηταν ενα τιποτα. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εννοειται πως ειχα και αλυσιδες στο πορτπαγκαζ
Δεν το έγραψα για το Combi ειδικά, αλλά γενικότερα για τη νοοτροπία 'έχω 4Χ4, περνάω'. Και ύστερα βλέπεις τις Χ5 με τα 275άρια ασφάλτινα λάστιχα στου χαντάκ'...
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
χιονιζει, ασπρη μερα για τους οδηγους 316...και 190Ε και 190Ε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χιονιζει, ασπρη μερα για τους οδηγους 316...
και 190Ε και 190Ε
Eννοειται βεβαια για τους γιους μπαμπαδων με 316 ή 190.
Τωρα αν η 316/Μercedead ειναι 'του γαλάκτου' (καινουργια) τοτε ο μπαμπας θα εχει φροντισει ηδη να την βαλει στο παταρι (εχει χωρο, εχουν κατεβει τα χαλια) με μπαλακια ναφθαλινης -οχι τιποτα, σερνεται και σκωρος- . -
που να δεις γιαννη τι χαβαλε βγαζει ενα smart f2 με φυσα παρακαμψης ολων των ηλεκτρονικων βοηθηματων προσφυσης...τρελλο σχολιο λογο μεγε8ους...πολυ δυσκολα ελεγχεται!
-
Σταααανταρ!!!
Να προσεχετε ρε...
Μου λειπει αυτη η χιονοφαση... -
Πήγαμε εκδρομή στον Ψηλορίτη χθες!!! Με το Megane!!!
Δεν είχα προετοιμαστει για το μέγεθος της αρνητικής εξέλιξης που θα αντιμετώπιζα. Ναι μεν είχα προετοιμαστει ότι θα έχει πολύ χιόνι αλλά τελικά αναγκάστικα να κάνω στροφή λίγο μετά τη διασταύρωση των Ανωγείων!!! Μιλάμε για πολύ χιόνι!!!!!
Το αμάξι δεν πήγαινε με τίποτα!!!! Εντάξει δε λέω φτιάξαμε το χιονάνθρωπό μας στο καπώ και παίξαμε και χιονοπόλεμο απλά ήθλεα να πήγαινα πιο πάνω!!!! -
-
Ζηλεύωωω....
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...