-
Ο καιρός έκανε ένα φοβερό αναποδογύρισμα.Τό πρωί λιακάδα,και αυτή τη στιγμή ο ουρανός είναι θαμπός και κάτασπρος.
Ερχεται ο χιονιάς; -
Και εγώ αυτό νιώθω. Δεν είμαι ο μόνος δλδ; Χιόνισε πουθενά γύρω μας;
-
Πρίν δυό ώρες κατέβηκα απο το βουνό.Για τήν ώρα πουθενά δεν χιόνισε.
Αλλά φαίνεται ορεξάτος -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πρίν δυό ώρες κατέβηκα απο το βουνό.Για τήν ώρα πουθενά δεν χιόνισε.
Αλλά φαίνεται ορεξάτοςΚαι στην Ευρώπη πολλά χιονοδρομικά φέτος δεν άνοιξαν κανονικά - καθυστέρησαν. Με τόση ζέστη που έχει μέχρι τώρα πρέπει να κάνει πολύ κρύο χειμώνα και άνοιξη.
Για το Νάσο που τρώγεται για τα διαφορικά του, αυτή τη βδομάδα το πολύ την άλλη θα βάλω τα χειμερινά ζαντολάστιχα στο σιβίκ. Όσα διαφορικά και να 'χεις άμα δεν έχεις λάστιχο στο χιόνι δεν πας.
-
Κι'εγώ αυτή τη βδομάδα θα βάλω χιονολάστιχα.
λέτε να βάλω χιονολάστιχα μπροστα και τα ημισλίκ πίσω;
-
Aντρέα τι αμάξι?
-
Το δικό μου το καντέτ ρε.Τί άλλο;
-
νόμιζα ότι είχες καναν 'αγρότη'...
-
Μπά.Πού τέτοια τύχη. Ούτε επαγγελματικό πλέον
-
Με τοσ συμπάθειο αλλά από τα αμάξια που έχεις...δεν έχεις και πολύ ανάγκη να τα κλαις αυτά τα 3.500χλμ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ φόρεσα τα χειμερινά (άδικα) στις 1/11/2006.Τα φόρτωσα χωρίς λόγο 3.500 χλμ.Ποιά φοράς Γιώργη;
(κάτι ξέχασες έ; )
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ναι δεν με παιρνει να αλλαξω λαστιχα τωρα.εχω τα σεμισλικ της μπριτζεστον.αν καταφερω την ανοιξη κ παρω τις 18αρες της prodrive θα βαλω τον αλλο χειμωνα χιονολαστιχα στης μαμας.
εδω που τα λεμε την περασμενη βδομαδα χωθηκα σε λασπουρια βαλια καντα κ ολα ηταν οκ.
κ καπου ειχα δει στο φορουμ των σουμπαρου βιντεακι που καποια παιδια ανεβαιναν παρνηθα κομματια με σεμισλικ.Με τη τετρακίνηση δύσκολα κολλάς αλλά δεν έχεις τόση ασφάλεια στο ταξίδι.
Έχω δει μπροστά μου στα Πηγάδια, Πόλο με καλοκαιρινά και αλυσίδες να κατεβαίνει με εντυπωσιακά ντριφτ σε όλες τις στροφές - πάρα πολύ δύσκολο. Με τα χιονιού και χωρίς να γλιστράω ήμουν άνετα πίσω του αλλά μου φαινόταν απίστευτο αυτό που έκανε.
-
Κρίμα τέτοιο λάστιχο να κάνει 3.500 χλμ σε ζεστούς δρόμους.
-
Pirelli Scorpion έχει ο θείος μου στο Μerc ML του...πολύ καλό λάστιχο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπά.Πού τέτοια τύχη. Ούτε επαγγελματικό πλέονΤι έγινε ρε συ το Fordάκι; Αφού το είχες βρει!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Pirelli Scorpion έχει ο θείος μου στο Μerc ML του...πολύ καλό λάστιχο.Ποια scorpion έχει? Τα STR? Aν ναι είναι ευχαριστημένος από αυτά? Με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι να τα βάλω στα RAV4.
Υ.Γ. Πού είναι το topic με τα ελαστικά??
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Pirelli Scorpion έχει ο θείος μου στο Μerc ML του...πολύ καλό λάστιχο.
Ποια scorpion έχει? Τα STR? Aν ναι είναι ευχαριστημένος από αυτά? Με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι να τα βάλω στα RAV4.
θα ρωτησω και θα σου πω...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπά.Πού τέτοια τύχη. Ούτε επαγγελματικό πλέον
Τι έγινε ρε συ το Fordάκι; Αφού το είχες βρει!
Πουλήθηκε.Αν δεν πουληθεί ή κατατεθούνε οι πινακίδες του,δεν μπορείς να κάνεις κλείσιμο στήν επιχείρησή σου
-
Μιας και τα χιόνια ερχονται,μην παραξεθαρεψετε
http://uk.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sg ... re=related
http://uk.youtube.com/watch?v=BM2gLjfE_ ... re=related
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...