-
Εμείιιιιις...
Του '60 οι εκδρομείιιιιιις....Γιωργάκη, παίζεις με τον πόνο μας;
-
Όσο προλαβαίνω, γιατί ήδη γεννήθηκαν οι μελλοντικοί τριαντάρηδες το 1996...
-
Για σιγά ρε παιδιά για σιγά. Να κλαίνε οι Χήρες να κλαίνε και οι παντρεμένες?????? Και εγώ που νόμιζα ότι κόμπλεξ με την ηλικία είχαν μόνο οι γυναίκες. Τι να πώ και εγώ πατημένα τριάντα??? και με 2 παιδιά??? Αχχχχχχ!!! πάνε τα νιάτα μας και χάνονται.............
-
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
..Τι να πώ και εγώ πατημένα τριάντα??? και με 2 παιδιά??? Αχχχχχχ!!! πάνε τα νιάτα μας και χάνονται.............Να πείς αυτό που λέει ο Νιόνιος ή ο Jethro Tull : Too old to rock and roll too young to die!!!
Εθνικό ύμνο το κάναμε!!!
-
Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν υπάρχει φαντασία στο χώρο των αγώνων. Κυνηγάμε όλοι τις φανταχτερές λύσεις οι οποίες είναι αρκετά ακριβές. Ας δούμε και λίγο στο εξωτερικό που μόνο η καρότσα σου λέει κάτι απο το αυτοκίνητο. Βέβαια δεν εχουμε μερακλίδες στο χώρο όλοι κοιτάμε τις έτοιμες λύσεις γιατί νομίζουμε σίγουρα τα αποτελέσματα. Προτείνω να πάρουμε ένα αυτοκίνητο σαν καρότσα και ο καθένας να βάλει μια πινελιά και το καλύτερο αποτέλεσμα να κερδίσει..........!!!!! (ουφ πολυ ρομαντικό το έκανα ) Ε! καλά υπάρχουν και άλλες λύσεις αρκεί να είναι Γαλλικές ...... (όχι ότι είμαι φαν της Γαλλίας).
-
Marina to eisai fan ths gallias fainetai sto oti o 8anashs den moy poylage to 205 soy kai otan se rwthsa moy eipes ena katafatiko OXI. Sorry an plhgwsa to patwma ths panemorfhs gallidas soy.....
-
Το νέο 206 JUNIOR CUP της Peugeot http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5128206
-
μπραβο στην peugeot και επισημα πλεον!μονο η nissan μας εχει μεινει να ανακοινωσει τι θα κανει φετος και ο σοαα οσον αφορα το ενιαιο,αν θα γινει και με τι θα γινει!ελπιζω συντομα ομως γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της και 17 micra εχουν μεινει στον αερα προς το παρον....
-
Αρκετα καλη η ιδεα της Peugeot, που πολλους πιστευω σαν εμενα που ειμαστε μεσα στα ηλικιακα ορια θα ενδιαφερει. Απο οτι καταλαβα απο την προκηρυξη τα κοστη συμμετοχης ελαχιστοποιουνται (δωρεαν παροχη των ελαστικών για ολους τους αγωνες!!!) στην ουσια που καποιος να υπολογιζει σχεδον μονο το κοστος κτησης του αυτοκινητου.
Εχει κανεις ομως ιδεα που κυμαινεται περιπου το κοστος αυτο?
Παντως η λεξη 'πρωταγωνιστησει' για τους οδηγους που δε θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης με φοβιζει καπως. Μπορει καποιος να εχει τρεξει σε αγωνες ειτε με καρτ ειτε με αλλο αυτοκινητο αλλα να μην ηταν 'πρωταγωνιστης'
Μπορει να ειμαι και παρανοϊκος βεβαια με αυτο που σκεφτομαι και η Lion να εννοει στην ουσια καμια προηγουμενη εμπλοκη σε αγωνες, αλλα ειναι καπως ασαφες.
Οποιος παντως εχει ιδεα για το κοστος του αυτοκινητου ας μας ενημερωσει. -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
...Οποιος παντως εχει ιδεα για το κοστος του αυτοκινητου ας μας ενημερωσει.Καινούργιο 11,000 Ευρώ , μεταχειρισμένο 6-8,000.
Μέτρα ασφαλείας (κείτζ-μπάκετς κλπ 2-3000) -
Tα αυτοκινητα θα ετοιμαστουν απο την πεζω?Μηπως γνωριζεις Castor?To αγωνιστικο πακετο (κειτζ. αναρτηση κλπ) ειναι στανταρ κ θα το δινει Πεζω Ελλας?Για ορια ηλικιας δεν λεει τελικα τιποτα, μονο για νεους.Προφανως κ για νεους στο χωρο ανεξαρτητα απο ηλικια?
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Tα αυτοκινητα θα ετοιμαστουν απο την πεζω?Μηπως γνωριζεις Castor?To αγωνιστικο πακετο (κειτζ. αναρτηση κλπ) ειναι στανταρ κ θα το δινει Πεζω Ελλας?Για ορια ηλικιας δεν λεει τελικα τιποτα, μονο για νεους.Προφανως κ για νεους στο χωρο ανεξαρτητα απο ηλικια?Φίλε μου ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=5128
Αν έχεις επιπλεόν απορίες επικοινώνησε με τον κ. Λεγάκη στα τηλέφωνα που δίνονται. -
Η κίνηση της Peugeot είναι πραγματικά πολύ καλή και φαίνεται να είναι οργανωμένη σωστά. Ρίχνει το γάντι στους νέους που πραγματι θέλουν να μπουν στο χώρο.
Το θέμα είναι να δούμε τελικά πόσοι είναι !! και πόσο θα πιάσει η ιδέα και η κίνηση ! Ελπίζω να μαζευτούν στο τέλος οι συμμετέχοντες που θα πιάσουν αυτή την ευκαιρία για να ξεκινήσουν με κάποια βοήθεια (γιατί απευθύνετε σε νέους που δεν έχουν... στον ήλιο μοίρα )
...και όσο θυμάμαι ότι πέρυσι τέτοιο καιρό είχα φορέσει κλουβί στο 106.......
-
Άποψή μου και μην πυροβολείτε. Πιστεύω ότι με αυτήν την κίνηση που κάνει η Pegeuot, πραγματοποιεί όλα όσα γράφαμε και υπερασπιζόμαστε σε άλλη ενότητα, περί Νάσιοναλ, φθηνών αγώνων κλπ. Αν θέλετε, είναι το σωσίβιο που πετάει στη θάλασσα των ελληνικών αγώνων και εδώ θα φανεί αν οι μικροί έχουν την ανάγκη του ή το σνομπάρουν γιατί δεν έχει πολλά άλογα για να βγούν γρήγορα στη στεριά. Θέλω να πιστεύω ότι θα τρέξουν να πιαστούν πάνω του δεκάδες, το μέλον του χώρου. Αν όχι, βοήθειά μας.
Λάμπης Κουρτέσης -
Μπράβο στην Peugeot! Αυτό πιστεύω να πάει καλά! Για να δούμε όμως θα μαζευτούν οι 10 συμμετοχές...;
-
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΗΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΚΩ$Τ@ΝΤΙΝΟ$ Χ@ΛΙ-->$
-
micra racing cup 2004!αποψεις παρακαλω....
-
Ο χρήστης Nikolas-Ron έγραψε:
micra racing cup 2004!αποψεις παρακαλω....Προσωπικά το βρίσκω καλό.
Καλές παροχές,καλοί αγώνες.
Λαστιχα???ελευθερα???
Γιατι επιμένουν στις 17 συμμετοχές??????
Το ενιαίο τωρα????? -
Και γω τη βρίσκω όμορφη και μαζεμένη προκύρυξη, με τους αγώνες που θα έχουν και κόσμο, οι παροχές πολύ καλές. Ε απο τη στιγμή που η απόφαση ήταν να φύγουν από την πίστα, μάλλον είναι καλή η νέα κατεύθυνση.
-
Ξεχείλισε η φαντασία και η δημιουργικότητα…
Δε νομίζω ότι έχουν τόση σημασία τα ακριβή ποσά των πριμ τα οποία είναι μικρότερα από πέρυσι. Στο κάτω-κάτω πάλι μιλάμε για πολλά λεφτά. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η όλη αντιμετώπιση από πλευράς Nissan που (στα μάτια μου τουλάχιστον) αφήνει μια αίσθηση ότι απλά βγαίνει μια υποχρέωση. Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση και η απροθυμία να χτιστούν επιπλέον Μικροβιάκια δίνει μια εντύπωση ότι η περυσινή ψυχρή/χλωμή στάση θα συνεχιστεί. Μακάρι να μην είναι έτσι βέβαια. Αντίστοιχα πεσμένο φαντάζομαι θα είναι και το ηθικό των οδηγών μετά από τόσους μήνες αβεβαιότητας. Τουλάχιστον, γλίτωσαν την απαξίωση της μεγάλης επένδυσης που έκαναν πριν 12 μήνες…
Πάντως, καλώς ή κακώς η απόφαση της Nissan θα μείνει (πιθανότατα, δηλαδή αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη) στην ιστορία σαν αυτή που έδωσε τη χαριστική βολή σε 2 μεγάλα κεφάλαια των Ελληνικών αγώνων: Το ενιαίο και το πρωτάθλημα ταχύτητας. Σίγουρα άδικο για μια εταιρία με μεγάλη εμπλοκή και επιτυχίες στους αγώνες αλλά τελικά έτσι είναι.Γενικότερα τώρα κάτι πρέπει να γίνει με τα ενιαία. Φέτος θα υπάρχουν 3 cups που ουσιαστικά θα έχουν τον ίδιο χαρακτήρα. Όσοι κινούνται σε ασφάλτινα ράλι και αναβάσεις πρέπει να είναι ευτυχισμένοι. Οι υπόλοιποι… ας πρόσεχαν ή μάλλον ας αλλάξουν γούστα. Είναι ανάγκη κάποιος να αναλάβει την ευθύνη συντονισμού γιατί αυτή η κατάσταση δεν εξυπηρετεί κανέναν, ούτε καν τις εταιρίες καθώς οι συμμετοχές μοιραία μοιράζονται. Βασικές προτεραιότητες οι διακριτοί χώροι δραστηριοποίησης (για να μην πέφτει το ένα ενιαίο πάνω στο άλλο) και η εξασφάλιση των επενδύσεων με δεσμεύσεις σε βάθος χρόνου. Αυτή η διαδικασία, να περιμένουν οι αγωνιζόμενοι για μήνες ανίσχυροι κάτω από το μπαλκόνι του αντιπροσώπου, πότε αυτός θα βγει να μοιράσει λεφτά και μετά να πρέπει να τον αποθεώσουν είναι τριτοκοσμική.
ΕΝΙΑΙΟ, CUP ??? 2004