-
Υπάρχει ακόμη αυτός ο χώρος???
-
οχι εχει γινει μεντια μαρκτ τωρα.
καπου αλλου θα τα εχει τωρα
-
H facetti της Μότορ Ελλάς , έγινε το Β1 και μετά Β2 πρωτότυπο του Μπούμπη και την έτρεχε ο αείμνηστος κύριος Νίνο!
-
Γεια σας,
Ξερει κανεις αν ο Carello με το Stratos με νουμερο 313 κερδισε το ΕΛΠΑ του 1976?
Επισεις μηπως ξερετε με πιο νουμερο ετρεχε ο Σιροκκο στο Χαλκιδικης 1978 και πιο στο Εαρινον 1979?Ευχαριστω για τη βοηθεια.
-
Συγνωμη moderator με πια λογικη βαζεις το topic μου εδώ?
Τι σχεση εχει με το θέμα και πιος προκειται να το δει και να μου απαντησει αν ξερει?Ήταν το πιο κοντινό. Και ελπίζω να συμφωνείς ότι ξεχωριστό θέμα με την απορία σου δεν ήταν λογικό να υπάρχει. Δυστυχώς, στους 'Ελληνικούς Αγώνες' δεν υπάρχει θέμα για Γενικές Απορίες.
Σαν θέμα με νέα δημοσίευση θα το δούν όσοι θα το έβλεπαν και σαν ξεχωριστό θέμα. [kouk] -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Συγνωμη moderator με πια λογικη βαζεις το topic μου εδώ?
Τι σχεση εχει με το θέμα και πιος προκειται να το δει και να μου απαντησει αν ξερει?Ήταν το πιο κοντινό. Και ελπίζω να συμφωνείς ότι ξεχωριστό θέμα με την απορία σου δεν ήταν λογικό να υπάρχει. Δυστυχώς, στους 'Ελληνικούς Αγώνες' δεν υπάρχει θέμα για Γενικές Απορίες.
Σαν θέμα με νέα δημοσίευση θα το δούν όσοι θα το έβλεπαν και σαν ξεχωριστό θέμα. [kouk]Λυπάμαι αλλά δεν συμφωνώ καθόλου. Τι σχέση έχει η ερώτηση μου με το που βρίσκονται σήμερα παλιά αυτοκίνητα αγώνων?
Στο κάτω κάτω forum είναι αυτό για να ανοίγεις θέματα και συζητήσεις αν δεν κάνω λάθος.
Τεσπα εσύ είσαι το αφεντικό εσύ κανονίζεις. -
Αν 'εμπαινες στο φορουμ των κλασσικών αυτοκινήτων και ρωταγες εκει θα εβρισκες απάντηση σίγουρα. Ακόμα και στο ace-cafe thread να το βάλεις θα λάβεις απάντηση πιστευω.
-
Τρέχω...
-
Mετα απο αρκετο καιρο και διαβαζοντας ολες αυτες τις αναφορες στα πραγματικα υπεροχα αυτα αυτ/τα νομιζω οτι καποιος - καποιοι πρεπει να παρουν επανω τους μια ενεργεια πρωτοβουλια να μαζευτουν ολα μαζι σε καποιον χωρο να θυμηθουν οι ...αντα και οι ...ηντα και δουν οι μικροτεροι τι τροχοι πατουσαν και που!!! πιτσιρικας στο φαρο πισω απο τον Βασιλοπουλο ελιωνα βλεποντας το ΜΚ1 η στην Κανιγγος την Ασκονα πισω απο την βιτρινα!
ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?
ΧΡ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
O ΣΒΟΑ ίσως μπορεί, όπως μπορεί να υλοποιηθεί μέσω της ΟΕΠ στα πλαίσια κάποιας φιέστας για την προβολή του μηχανοκίνητου.
-
Ευχομαι απλα να δοθει η πρεπουσα σημασια σε ενα τοσο σημαντικο ζητημα,σιγουρα δε θα ειναι ευκολο αλλα εαν υπαρχει θεληση απ ολες τις πλευρες θα βρεθει ο τροπος και ο χωρος! Μεσα απο μια τετοια εκθεση στατικη η ακομα και μια επιδειξη χαλαρη σε καποιο καταληλο χωρο θα μπορεσουν οι παλιοι να γυρισουν πισω και οι νεοτεροι να δουν τι εβλεπε ο φακος του σεβαστου ΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ σε αλλες εποχες στιγμες αλησμονητες!!!
ΧΡ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ???....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ???...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΦΩΝΤΑΚΟΣ ΣΑΣ!!!
-
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ... ..ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΚΕΣ???
-
MPIKA STO http://WWW.CARCENTER KAI DEN YPARXEI TIPOTE EKEI!?!
-
Μπηκα στο ψαχτηρι του google-στις φωτο,και εγραψα απλα..Αγγλουπας στα Ελληνικα..
-
EMENA MOY BΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ Γ....
-
Πατας πανω αριστερα Εικονες??
-
νταξ φίλε το ειδα!!!..είναι από τα ΒΙΝΤΕΟ του γιώργου Κωστούρου...ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΦΛΟΓΙΔΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΙΕΡΡΑ...ΠΟΠΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ???
-
Τι μου θύμησες....έτρεχε όταν ξεκίνησε να με παίρνει μαζί του ο πατέρας μου στους αγώνες.Από τα πιο ωραία και δυνατά αυτοκίνητα που έχουν έρθει στην Ελλάδα.Απλά μοναδικός ο ήχος του
Η "ΑΝΑΠΑΥΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ...