-
quote]G60POWER έγραψε[list:p31tem52]Καλα.Μαθε πρωτα πως αλλαζουν λαδια και μετα μου κανεις μαθημα [/list:u:p31tem52][list:p31tem52]Ελα μπαμπα να σε δειξω που το εχει η μανα [/list:u:p31tem52][/quote]
μάθε πρώτα ότι γράφεται Vorsprung durch Technik και όχι όπως το γράφεις και μετά έλα να μου μιλήσεις και για το πώς να αλλάξω λάδια στη φορμουλα του πανεπιστημίου που τούρμπισα μόνος μου
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Le Mans....το καλύτερο ανέκδοτο της δεκαετίας. Κερδίσατε ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...αυτό δεν το σημέιώνεις?
http://www.americanlemans.com/storyArchives/101803petitfinal.asp
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
audi a3 1.6:
στα 5000 χλμ ενώ προσπερνούσαμε προπερευόμενο αυτοκίνητο σβήνει η μηχανή.
καλό εεε?ευτηχώς που δεν σκοτωθήκαμε.
ζημιά-καμμένος εγκέφαλος
στο σέρβις οι μηχανίκοί-τσακάλια σπάνε το παρμπίζ και δεν μας λένε τίποτα!
το βλέπουμε μετά από μια εβδομάδα,τελικά δέχονται και το αλλάζουν.
το αποκορύφωμα στα 20000.
σπάει κατι στο σασμάν και πέρνει σβάρνα δίσκους μίσκους,συμπλέκτες,σπάει το κέλυφος του κιβωτίου!!!.ζημιά 2 μύρια.για εγγύηση ούτε λόγος.επιστολή στην γερμανία και αποτέλεσμα 0.Τι μου λες τώρα για Αudi.σε όποιο golf εχω μπει έχει πρόβλημα με το κιβώτιο.
για αυτό ιάπωνα φίλε μου.κόφτη σε κάθε αλλαγή και στο σέρβις αλλαγή μόνο λάδια και φίλτρα.και όλα τά άλλα είναι π@π@ριες. Εσύ νομίζεις δηλαδη ότι αν το έσκιζες το golf σου κάθε μέρα δεν θα είχε προβλήματα?κάθε μέρα στα συνεργεία θα ήσουν[list:1q53aike]Oxι φιλε μου, τι λες τωρα.Εγω πηρα αμαξι GTi και πανω απο 100 δεν παω με καμια παναγια, ο κοσμος να χαλασει.Τι λες τωρα?[/list:u:1q53aike][list:1q53aike]Μπηκες σε golf και εχουν προβληματα με σαζμαν ολα εε?Τι λετε ρε παιδια?Εσεις ειστε φαινομαινα.Ολοι με προβληματα εδω εχετε μαζευτει.Για ξεκοληστε λιγο απ το pc και βγειτε εξω απ το σπιτι σας, γιατι εδω ο καθενας λεει οτι του κατσει, με μηδεν κοστος [/list:u:1q53aike][list:1q53aike]Μεσα στην εγγυηση τωρα, εκαψε εγκεφαλο.Και?Το προβλημα ειναι οταν υπαρχει συχνοτητα βλαβων, και οχι μεμονωμενες.Το παρμπριζ, τι σου φταιει το εργοστασιο?Για το σαζμαν, τι να σου πω?Αμα το συμπλεκταριζες τ αμαξι προσπαθωντας να το σηκωζεις σουζα, καλα επαθε [/list:u:1q53aike]
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Le Mans....το καλύτερο ανέκδοτο της δεκαετίας. Κερδίσατε ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...αυτό δεν το σημέιώνεις?
Κερδίσατε την Πανόζ έτσι? Μπράβοοοο....κι εις ανώτερα!!!!
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
audi a3 1.6:
ζημιά-καμμένος εγκέφαλος
σπάει κατι στο σασμάν και πέρνει σβάρνα δίσκους μίσκους,συμπλέκτες,σπάει το κέλυφος του κιβωτίου!!!.ζημιά 2 μύρια.για εγγύηση ούτε λόγος.επιστολή στην γερμανία και αποτέλεσμα 0.Τι μου λες τώρα για Αudi.σε όποιο golf εχω μπει έχει πρόβλημα με το κιβώτιο.
για αυτό ιάπωνα φίλε μου.κόφτη σε κάθε αλλαγή και στο σέρβις αλλαγή μόνο λάδια και φίλτρα.και όλα τά άλλα είναι π@π@ριες. Εσύ νομίζεις δηλαδη ότι αν το έσκιζες το golf σου κάθε μέρα δεν θα είχε προβλήματα?κάθε μέρα στα συνεργεία θα ήσουν[list:3sshe97n]Oxι φιλε μου, τι λες τωρα.Εγω πηρα αμαξι GTi και πανω απο 100 δεν παω με καμια παναγια, ο κοσμος να χαλασει.Τι λες τωρα?[/list:u:3sshe97n][list:3sshe97n]Μπηκες σε golf και εχουν προβληματα με σαζμαν ολα εε?Τι λετε ρε παιδια?Εσεις ειστε φαινομαινα.Ολοι με προβληματα εδω εχετε μαζευτει.Για ξεκοληστε λιγο απ το pc και βγειτε εξω απ το σπιτι σας, γιατι εδω ο καθενας λεει οτι του κατσει, με μηδεν κοστος [/list:u:3sshe97n][list:3sshe97n]Μεσα στην εγγυηση τωρα, εκαψε εγκεφαλο.Και?Το προβλημα ειναι οταν υπαρχει συχνοτητα βλαβων, και οχι μεμονωμενες.Το παρμπριζ, τι σου φταιει το εργοστασιο?Για το σαζμαν, τι να σου πω?Αμα το συμπλεκταριζες τ αμαξι προσπαθωντας να το σηκωζεις σουζα, καλα επαθε [/list:u:3sshe97n]
Η τρίτη της Άλφα θέλει σφαλιάρα επειδή οι Ιταλοί δεν ξέρουν να φτιάχνουν σασμάν, ενώ το σασμάν του Άουντι σπάει γιατί φταίει ο οδηγός.....
Διάγνωση on line.... -
μάθε πρώτα ότι γράφεται Vorsprung durch Technik και όχι όπως το γράφεις και μετά έλα να μου μιλήσεις και για το πώς να αλλάξω λάδια στη φορμουλα του πανεπιστημίου που τούρμπισα μόνος μου
[list:1f8c2qy0]Αυτες τις εξυπναδες, να τις πεις στον μηχανικο εργοδοτη σου, οταν παρεις το πτυχιο και σε βαλει να βρεις βλαβη η να κανεις επισκευη [/list:u:1f8c2qy0][list:1f8c2qy0]Περιτο να σου πω ποσο απεχει η γραβατα του πανεπηστιμιου απ την πραξη [/list:u:1f8c2qy0]
-
Kαι όχι μόνο...
PANOZ,
FERRARI 550 MARANELLO,
FERRARI 360 MODENA,
PORSCHE 911 GT3,
CORVETTE
κτλ... -
Tι να πει κι η Mazda που κέρδισε με Wankel
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kαι όχι μόνο...PANOZ,
FERRARI 550 MARANELLO,
PORSCHE 911 GT3,
CORVETTE
κτλ...Και βάλε....και εκείνο το Σειτσέντο του θεατή στις κερκίδες.....
Και λέω εκεί το πάει....εκεί το πάει.....αποκλείεται....κι όμως συγκρίμουνε την κορυφαία κατηγορία σπορ πρωτοτύπων LMP900 μη την GTS, τα αυτοκίνητα της οποίας βασίζονται σε αυτοκίνητα δρόμου....Γουστάρωωωωωω!!!!!!!!!!Μη φοβάσαι...θα καλοπεράσετε και στο DTM. Θα περάσετε πολύ πλούσια!!!....Κυριακή κοντή γιορτή, καλομελέτα κι έρχεται....!!!!!!
-
[list:241qwjae]Αυτες τις εξυπναδες, να τις πεις στον μηχανικο εργοδοτη σου, οταν παρεις το πτυχιο και σε βαλει να βρεις βλαβη η να κανεις επισκευη [/list:u:241qwjae][list:241qwjae]Περιτο να σου πω ποσο απεχει η γραβατα του πανεπηστιμιου απ την πραξη [/list:u:241qwjae]
To διαπιστώνουμε όποτε γράφεις πόσο απέχει η γραβάτα από την πράξη
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Tι να πει κι η Mazda που κέρδισε με Wankel
[list:3quhp4el]Αφου πρωτα κερδισαν οι Γερμανοι με το Ro80 και μετα τους τον χαρισαν να πεδαιυονται μεχρι σημερα [/list:u:3quhp4el]
-
audi a3 1.6:
ζημιά-καμμένος εγκέφαλος
για αυτό ιάπωνα φίλε μου.κόφτη σε κάθε αλλαγή και στο σέρβις αλλαγή μόνο λάδια και φίλτρα.και όλα τά άλλα είναι π@π@ριες. Εσύ νομίζεις δηλαδη ότι αν το έσκιζες το golf σου κάθε μέρα δεν θα είχε προβλήματα?κάθε μέρα στα συνεργεία θα ήσουν[list:1nwd3sv5]Oxι φιλε μου, τι λες τωρα.Εγω πηρα αμαξι GTi και πανω απο 100 δεν παω με καμια παναγια, ο κοσμος να χαλασει.Τι λες τωρα?[/list:u:1nwd3sv5][list:1nwd3sv5]Μπηκες σε golf και εχουν προβληματα με σαζμαν ολα εε?Τι λετε ρε παιδια?Εσεις ειστε φαινομαινα.Ολοι με προβληματα εδω εχετε μαζευτει.Για ξεκοληστε λιγο απ το pc και βγειτε εξω απ το σπιτι σας, γιατι εδω ο καθενας λεει οτι του κατσει, με μηδεν κοστος [/list:u:1nwd3sv5][list:1nwd3sv5]Μεσα στην εγγυηση τωρα, εκαψε εγκεφαλο.Και?Το προβλημα ειναι οταν υπαρχει συχνοτητα βλαβων, και οχι μεμονωμενες.Το παρμπριζ, τι σου φταιει το εργοστασιο?Για το σαζμαν, τι να σου πω?Αμα το συμπλεκταριζες τ αμαξι προσπαθωντας να το σηκωζεις σουζα, καλα επαθε [/list:u:1nwd3sv5]
φίλε μου άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου.
το να κάψει εγκέφαλο πάνω σε προσπέραση είναι βλάβη που την δέχεσαι έτσι χωρίς κριτική?θα μπορούσαμε να είχαμε σκοτωθεί με το κωλάμαξο.ή συγκρίνεις το after sales toyota με volkswagen?εγώ δεν σου λέω να το πας πάνω από 100.εγώ σου λέω να το σκίζεις το αμάξι κάθε μέρα.πρώτη, δευτέρα 6000 στροφές.
μεταχειρίσου έτσι ένα γιαπωνέζικο και ένα γερμανικό και τότε έλα να μου μιλήσεις για την γερμανική αξιοπιστία και τα λοιπά ανέκδοτα. μιλάς σαν να τα έχεις δοκιμάει όλα.τι άλλο να πει κανεις?μαζεύτηκαν όλοι οι ειδικοί tou group VAG στο φορουμ.
καληνύχτα -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[list:1b69rhwx]Αυτες τις εξυπναδες, να τις πεις στον μηχανικο εργοδοτη σου, οταν παρεις το πτυχιο και σε βαλει να βρεις βλαβη η να κανεις επισκευη [/list:u:1b69rhwx][list:1b69rhwx]Περιτο να σου πω ποσο απεχει η γραβατα του πανεπηστιμιου απ την πραξη [/list:u:1b69rhwx]
To διαπιστώνουμε όποτε γράφεις πόσο απέχει η γραβάτα από την πράξη
[list:1b69rhwx]Εξαρταται τι θες να καταλαβαινεις απ τα γραφομενα του αλλου [/list:u:1b69rhwx]
-
[list:e5fp26uw]Αυτες τις εξυπναδες, να τις πεις στον μηχανικο εργοδοτη σου, οταν παρεις το πτυχιο και σε βαλει να βρεις βλαβη η να κανεις επισκευη [/list:u:e5fp26uw][list:e5fp26uw]Περιτο να σου πω ποσο απεχει η γραβατα του πανεπηστιμιου απ την πραξη [/list:u:e5fp26uw]
καλά εδώ και αν έισαι φαουλ.
ποιες βλάβες και επισκευές και κουραφέξαλα?
μηχανολόγος μηχανικός θα κάνει τέτοιο πράγμα?
αν ήταν έτσι να έμενα στο ΑΤΕΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (αν και όσοι βγαίνουν από εκεί προορίζονται για τη θέση υπεύθυνου συνεργείου) ή ακόμα χειρότερα να πήγαινα στη σχολή του ΟΑΕΔ -
[list:u66ohy4x]Ασε τα κουραφεξαλα και τα φαουλ.Μια Ελλαδα γεμισε επιστημονες.Εσυ δοκιμασες να κανεις αυτο το 'απλο'?[/list:u:u66ohy4x]
-
[list:1ckcewnm]Ασε τα κουραφεξαλα και τα φαουλ.Μια Ελλαδα γεμισε επιστημονες.Εσυ δοκιμασες να κανεις αυτο το 'απλο'?[/list:u:1ckcewnm]Δεν ζω στην Ελλάδα.Αν γέμισε επιστήμονες δώστε και σε εμάς μερικούς γιατί έχουμε έλλειψη εδώ στα ξένα
-
audi a3 1.6:
ζημιά-καμμένος εγκέφαλος
για αυτό ιάπωνα φίλε μου.κόφτη σε κάθε αλλαγή και στο σέρβις αλλαγή μόνο λάδια και φίλτρα.και όλα τά άλλα είναι π@π@ριες. Εσύ νομίζεις δηλαδη ότι αν το έσκιζες το golf σου κάθε μέρα δεν θα είχε προβλήματα?κάθε μέρα στα συνεργεία θα ήσουν[list:27vl3b54]Oxι φιλε μου, τι λες τωρα.Εγω πηρα αμαξι GTi και πανω απο 100 δεν παω με καμια παναγια, ο κοσμος να χαλασει.Τι λες τωρα?[/list:u:27vl3b54][list:27vl3b54]Μπηκες σε golf και εχουν προβληματα με σαζμαν ολα εε?Τι λετε ρε παιδια?Εσεις ειστε φαινομαινα.Ολοι με προβληματα εδω εχετε μαζευτει.Για ξεκοληστε λιγο απ το pc και βγειτε εξω απ το σπιτι σας, γιατι εδω ο καθενας λεει οτι του κατσει, με μηδεν κοστος [/list:u:27vl3b54][list:27vl3b54]Μεσα στην εγγυηση τωρα, εκαψε εγκεφαλο.Και?Το προβλημα ειναι οταν υπαρχει συχνοτητα βλαβων, και οχι μεμονωμενες.Το παρμπριζ, τι σου φταιει το εργοστασιο?Για το σαζμαν, τι να σου πω?Αμα το συμπλεκταριζες τ αμαξι προσπαθωντας να το σηκωζεις σουζα, καλα επαθε [/list:u:27vl3b54]
το να κάψει εγκέφαλο πάνω σε προσπέραση είναι βλάβη που την δέχεσαι έτσι χωρίς κριτική?θα μπορούσαμε να είχαμε σκοτωθεί με το κωλάμαξο.ή συγκρίνεις το after sales toyota με volkswagen?εγώ δεν σου λέω να το πας πάνω από 100.εγώ σου λέω να το σκίζεις το αμάξι κάθε μέρα.πρώτη, δευτέρα 6000 στροφές.
μεταχειρίσου έτσι ένα γιαπωνέζικο και ένα γερμανικό και τότε έλα να μου μιλήσεις για την γερμανική αξιοπιστία και τα λοιπά ανέκδοτα. μιλάς σαν να τα έχεις δοκιμάει όλα.τι άλλο να πει κανεις?μαζεύτηκαν όλοι οι ειδικοί tou group VAG στο φορουμ.
καληνύχτα[list:27vl3b54]Γαιδαρος να ειναι θα σκασει, να το βαρας κοφτες σε καθημερινη βαση.Κριμα που εισαι και μηχανολογος, να λες τετοια κουφα.Το γιαπωνεζικο θα του δουλευεις σε καθημερινη βαση κοφτες και δε θα παθει τιποτα.Αι καλα παιδι μου, οτι πεις.[/list:u:27vl3b54]
-
[list:1y7sbyph]Ασε τα κουραφεξαλα και τα φαουλ.Μια Ελλαδα γεμισε επιστημονες.Εσυ δοκιμασες να κανεις αυτο το 'απλο'?[/list:u:1y7sbyph]
Δεν ζω στην Ελλάδα.Αν γέμισε επιστήμονες δώστε και σε εμάς μερικούς γιατί έχουμε έλλειψη εδώ στα ξένα
[list:1y7sbyph]Ααα τωρα, ακομα καλυτερα.Βλεπω τους Γερμανους επισκευαστες.Αμα μαθει μοτερ, μοτερ.Τιποτα αλλο.Απο φρενα κιβωτια αναρτησεις κλπ δεν σκαμπαζει τιποτα.Και το αντιστοιχο για οτι αλλο ασχοληθουν, ειτε κιβωτια ειτε οτιδηποτε αλλο.Ασε που το θεμα της επισκευης τους ειναι παντελως αγνωστο.Τι χαλασε?Κεφαλη?Πεταμα το μοτερ και αλλο.[/list:u:1y7sbyph][list:1y7sbyph]Καταλαβα, αστο φιλε μου![/list:u:1y7sbyph]
-
audi a3 1.6:
ζημιά-καμμένος εγκέφαλος
για αυτό ιάπωνα φίλε μου.κόφτη σε κάθε αλλαγή και στο σέρβις αλλαγή μόνο λάδια και φίλτρα.και όλα τά άλλα είναι π@π@ριες. Εσύ νομίζεις δηλαδη ότι αν το έσκιζες το golf σου κάθε μέρα δεν θα είχε προβλήματα?κάθε μέρα στα συνεργεία θα ήσουν[list:3fbney2a]Oxι φιλε μου, τι λες τωρα.Εγω πηρα αμαξι GTi και πανω απο 100 δεν παω με καμια παναγια, ο κοσμος να χαλασει.Τι λες τωρα?[/list:u:3fbney2a][list:3fbney2a]Μπηκες σε golf και εχουν προβληματα με σαζμαν ολα εε?Τι λετε ρε παιδια?Εσεις ειστε φαινομαινα.Ολοι με προβληματα εδω εχετε μαζευτει.Για ξεκοληστε λιγο απ το pc και βγειτε εξω απ το σπιτι σας, γιατι εδω ο καθενας λεει οτι του κατσει, με μηδεν κοστος [/list:u:3fbney2a][list:3fbney2a]Μεσα στην εγγυηση τωρα, εκαψε εγκεφαλο.Και?Το προβλημα ειναι οταν υπαρχει συχνοτητα βλαβων, και οχι μεμονωμενες.Το παρμπριζ, τι σου φταιει το εργοστασιο?Για το σαζμαν, τι να σου πω?Αμα το συμπλεκταριζες τ αμαξι προσπαθωντας να το σηκωζεις σουζα, καλα επαθε [/list:u:3fbney2a]
καληνύχτα[list:3fbney2a]Γαιδαρος να ειναι θα σκασει, να το βαρας κοφτες σε καθημερινη βαση.Κριμα που εισαι και μηχανολογος, να λες τετοια κουφα.Το γιαπωνεζικο θα του δουλευεις σε καθημερινη βαση κοφτες και δε θα παθει τιποτα.Αι καλα παιδι μου, οτι πεις.[/list:u:3fbney2a]
κρίμα που εσύ χωρίς να είσαι μηχανολόγος και ουτε καν έχεις συνεργείο να λες τόσα κουφά γιατί σε διαβάζουν πολλοί στο φορουμ οι οποίοι δεν ασχολούνται και τόσο με το θεμα αυτοκίνητο και θα νομίζουν ότι τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι τα πιο αξιόπιστα.ναι έχω γιαπωνέζικο και το σπάω κάθε μέρα και δεν βγάζει προβλήματα.δεν χρειάζεται να είσαι μηχανολόγος για να το καταλάβεις αυτό.10μέρες χωρίς την παρουσία σου καλά είμασταν,ήρθες πάλι και άρχισες ότι τα γερμάνικά είναι τα καλύτερα.Και το χειρότερο είναι ότι ποτέ δεν τεκμηριώνεις τις απόψεις σου.Τσάμπα κάθομαι και συζητάω μαζί σου. Με το golf θα μείνεις μια ζωή και θα νομίζεις ότι τα vag είναι τα καλύτερα. Open ur mind=μην φοράτε παρωπίδες
-
Δε μιλάμε για Άγγλους κατασκευαστές...για Άγγλους καταναλωτές μιλάμε. Αλλά μήπως τους ξεχάσατε από τότε που καθιερωθήκατε ως φίρμα βλαχογκλαμουριάς και κωλοφινιστρινίου?
Η διαφορά με τη Φερράρι είναι πω αυτή θα την αγοράσει κάπιος πόυ έχει έστω και μια στοιχειώδη άποψη για τα αυτοκίνητα. Ενώ τη Mercedes κάλλιστα μπορεί να την αγοράσει ο βλαχοκτηματίας που θέλει να αναδειχθεί και αυτός κάποια στιγμή στην κενωνία βρε αδερφέ....
Πουλάμε 10 στρέμματα σταφίδα και 100 κεφάλια πρόβατα και αγοράζουμε Μερσεντέ, ενώ ταυτόχρονα, από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζουμε κοινωνικό status, μπορούμε πλέον και εμείς να παραβρεθούμε στο galà της κυρίας Βλαχοξεκωλίδη που μένει στην Εκάλη φυσικά. Ο εν λόγω 'μπάρμπας' δεν νομίζω να ξέρει τι σημαίνει Φερράρι. Αλλά και να ξέρει, το μικρό του το μυαλό του λέει πως μόνο με Μερσεντέ θα μπορέσει να 'ανέλθει'. Στο δια...ολο κομπλεξάρια.....καλα χαλαρωσε...Το αμαξι, η μαρκα τι σου φταιει???
ΦΤΑΙΕΙ η μερσεντες που βγαζει καλα αμαξια?
ημαρτον ρε παιδια
Δηλαδη στο αμαξι δε βρισκουμε ευκολα μειονεκτηματα, οποτε ας ξεσπασουμε στους ιδιοκτητες....
Γερμανια-Ιταλια 1-0