-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αλήθεια, γιατί να προτιμήσει κάποιος Golf ή A3; Με τα ίδια λεφτά που δίνει για τα 1600άρια του VAG παίρνει Civic Type-R ή Fiat Stilo Abarth. Το τελευταίο μάλιστα έχει και πληρέστατο εξοπλισμό και είναι απρόσμενα καλό ποιοτικά για Fiat. ΟΚ, δεν έχει καλό τιμόνι και θα ήθελε περισσότερα άλογα...
Άκαιρο και καθυστερημένο λίγο το σχόλιό μου, αλλά φίλε skullone γνωρίζεις πιστεύω πολύ καλά, ότι το 80% της αγοράς αυτοκινήτου στηρίζεται στους... ηλίθιους.
Και βέβαια το ξέρω... Γι'αυτό και βλέπεις τόσους πολλούς να κολλάνε σε μια εταιρεία, όσο κι αν τους πίνει το αίμα οικονομικά για κάτι που μπορούσαν να το πάρουν πολύ φθηνότερα (αλλά πρέπει να έχουν στο καπώ ή στη μάσκα ένα συγκεκριμένο έμβλημα, για να τη βγουν στο γείτονα) ή, για να αγγίξουμε το κλίμα των ημερών, σε ένα κόμμα, όσο διεφθαρμένο/αποτυχημένο κι αν είναι, επειδή είναι... 'προοδευτικό' ή επειδή η νέα του ηγεσία φέρει 'ένδοξο' όνομα...
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Αν κρινω απ το δικο σου τροπο σκεψης και επιλογης ναι εχεις δικιο, βασιζεται στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ.Αληθεια εισαι κι εσυ μεσα σ αυτους?Φίλε ''g60power'', γνωριζόμαστε? Ή παραγνωριστήκαμε?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αλήθεια, γιατί να προτιμήσει κάποιος A3; Με τα ίδια λεφτά που δίνει για τα 1600άρια του VAG παίρνει Civic Type-R ή Fiat Stilo Abarth. Το τελευταίο μάλιστα έχει και πληρέστατο εξοπλισμό και είναι απρόσμενα καλό ποιοτικά για Fiat. ΟΚ, δεν έχει καλό τιμόνι και θα ήθελε περισσότερα άλογα...
Άκαιρο και καθυστερημένο λίγο το σχόλιό μου, αλλά φίλε skullone γνωρίζεις πιστεύω πολύ καλά, ότι το 80% της αγοράς αυτοκινήτου στηρίζεται στους... ηλίθιους.
Γιατί είναι Α3...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αν κρινω απ το δικο σου τροπο σκεψης και επιλογης ναι εχεις δικιο, βασιζεται στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ.Αληθεια εισαι κι εσυ μεσα σ αυτους?
Φίλε ''g60power'', γνωριζόμαστε? Ή παραγνωριστήκαμε?
[list:29r6syje]Ζητας και τα ρεστα?Αυτο λεω κι εγω.Με γνωριζεις κι απο χθες και με εντασεις στους ηλιθιους για τις προσωπικες μου επιλογες?[/list:u:29r6syje][list:29r6syje]Εχουμε χασει τη μπαλα εδω μεσα μου φενεται!!![/list:u:29r6syje]
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αλήθεια, γιατί να προτιμήσει κάποιος A3; Με τα ίδια λεφτά που δίνει για τα 1600άρια του VAG παίρνει Civic Type-R ή Fiat Stilo Abarth. Το τελευταίο μάλιστα έχει και πληρέστατο εξοπλισμό και είναι απρόσμενα καλό ποιοτικά για Fiat. ΟΚ, δεν έχει καλό τιμόνι και θα ήθελε περισσότερα άλογα...
Γιατί είναι Α3...
Μύνημα ελήφθη... η απάντηση που έδωσες τα λέει όλα...
-
Παιδιά ψυχραιμία. Όλοι εδώ μέσα αγαπάμε τ' αυτοκίνητα γι αυτά που μας προσφέρουν. Δεν είναι δυνατόν να καταλήγουμε σε ποδοσφαιρικού τύπου αντιπαραθέσεις. Δεν μας χαρακτηρίζει τέτοια ποιότητα...
-
Ζητας και τα ρεστα?Αυτο λεω κι εγω.Με γνωριζεις κι απο χθες και με εντασεις στους ηλιθιους για τις προσωπικες μου επιλογες? Εχουμε χασει τη μπαλα εδω μεσα μου φενεται!!!Αρχικά, εγώ όταν έκανα το σχόλιό μου δεν είχα το μυαλό μου σε εσένα. Δεν γνωρίζω καν αν εσύ έχεις στη κατοχή σου ένα Α3. Το ότι είσαι παλιός εδώ μέσα, δεν σου επιτρέπει να έχεις αυτό το ύφος. Άντε και... προσκύνα λίγο.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αλήθεια, γιατί να προτιμήσει κάποιος Golf ή A3; Με τα ίδια λεφτά που δίνει για τα 1600άρια του VAG παίρνει Civic Type-R ή Fiat Stilo Abarth. Το τελευταίο μάλιστα έχει και πληρέστατο εξοπλισμό και είναι απρόσμενα καλό ποιοτικά για Fiat. ΟΚ, δεν έχει καλό τιμόνι και θα ήθελε περισσότερα άλογα...
[list:yb8arcwj]Φιλε syele εχω παθει ανουσια εδω και καιρο σε θεματα αυτοκινητηστικης διαμαχης.Το παραπανω ομως το θεωρω προσωπικη επιθεση και προσβολη, οπως φυσικα και για οσους ακομα παιρνει η μπαλα.Δηλ τι θα γινει εδω μεσα?Οτι δεν καθετε στους ιταλοφιλους θα βριζουν?[/list:u:yb8arcwj]
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Γιατί είναι Α3...
Μύνημα ελήφθη... η απάντηση που έδωσες τα λέει όλα...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ζητας και τα ρεστα?Αυτο λεω κι εγω.Με γνωριζεις κι απο χθες και με εντασεις στους ηλιθιους για τις προσωπικες μου επιλογες? Εχουμε χασει τη μπαλα εδω μεσα μου φενεται!!!
Αρχικά, εγώ όταν έκανα το σχόλιό μου δεν είχα το μυαλό μου σε εσένα. Δεν γνωρίζω καν αν εσύ έχεις στη κατοχή σου ένα Α3. Το ότι είσαι παλιός εδώ μέσα, δεν σου επιτρέπει να έχεις αυτό το ύφος. Άντε και... προσκύνα λίγο.
[list:2gth7p0r]Δεν ξερω αν εκανες φανταρος, αλλα εδω μεσα δεν εχει παλιος και νεος.Το καταλαβες?Ειμαι εδω γιατι ΕΓΩ το θελω.[/list:u:2gth7p0r][list:2gth7p0r]Η παραπανω δηλωση σου αναφεροταν οχι μονο σε μενα αλλα σε χιλαδες ανθρωπους που επιλεγουν audi η και γω δεν ξερω τι αλλο.Εγω ειμαι ενας απ αυτους.Δικαιωμα σου να εχεις και τρακτερ.Δεν ειναι το καταλληλο μερος ομως για να βγαλεις τα απωθημενα σου.Ο τροπος με τον οποιο εκφραζεστε να τον μεταφερετε και εξω, να δουμε εκει τι πουλια πιανετε [/list:u:2gth7p0r]
-
Ειρήνη υμίν...
-
Η παραπανω δηλωση σου αναφεροταν οχι μονο σε μενα αλλα σε χιλαδες ανθρωπους που επιλεγουν audi η και γω δεν ξερω τι αλλο.Mόνο εσύ πειράχτηκες από την δήλωσή μου. Εγώ ποτέ δεν έγραψα αυτό που λες εσύ παραπάνω. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και σίγουρα λανθασμένο. Θα έπρεπε να με ρωτήσεις απλά τι εννοώ ακριβώς πριν αρχίσεις να επιτήθεσε.
Αλήθεια οι δικοί σου τρόποι τι πουλιά πιάνουν εκεί έξω? -
Ειρήνη υμίν... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ειρήνη υμίν...
.......................
[moderator]Θα το διορθώσω?..Θα το διορθώσεις?...Θα διευκρινήσεις?..Πάντως ετσι δεν πρέπει να μείνει!! -
Ειρήνη υμίν...
..............................!
Μην το διορθωσετε ρε παιδια πλακα εχει να βλεπουμε με τι ασχολειτε ο καθενας.
-
Ειρήνη υμίν...
..........................
Μήπως θα έπρεπε να προσθέσω και άλλα λογότυπα εταιρειών...?
-
Ειρήνη υμίν...
................................
Βαλτα ολα!! Εγω μαζι σου...
Προσεξε ομως εε, οχι & της Alfa αυτο θελει το σκιουρακι να ειναι αναποδα... -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ειρήνη υμίν...
..........................
Βαλτα ολα!! Εγω μαζι σου...
Προσεξε ομως εε, οχι & της Alfa αυτο θελει το σκιουρακι να ειναι αναποδα...Έχεις απόλυτο δίκιο. Και αυτό γιατί η Άλφα ετοιμάζεται να μπει σε μια κατηγορία αυτοκινήτων, από την οποία δεν την περιμένατε...
-
Εγω περιμενω πως και πως παντος.
-
Η καμπάνα -αν κρίνω από την υπογραφή σου- δεν χτυπάει τόσο για εσένα, όσο για κατά Πόρσε μεριά...καημένο σκιουράκι...
Γερμανια-Ιταλια 1-0