-
Υπάρχει περίπτωση να βγεί έκδοση αντίστοιχη της picasso????
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να βγεί έκδοση αντίστοιχη της picasso????Εμ δε θα βγεί η πολυμορφική έκδοση της C4. Σίγουρα σε κανένα χρόνο. Το νέο θα ήταν να βγεί και έκδοση sedan (μάλλον αδύνατο)
-
Η έκδοση Picasso θα βγεί μετά από ένα περίπου χρόνο ίσως και λίγο νωρίτερα. Η ZX παράγεται σε sedan εκδοχή στην Κίνα....
-
Fukang 888. Τι χάλι που είναι...
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.citroenet.org.uk/html/f/fukang.htm
Και τετράπορτη Xsara
http://www.citroenet.org.uk/fukang/elysee.htmlΠω πω σχέδιο ! Ευτυχώς που δεν την έφεραν στην Ευρώπη
-
Σιγά να μην το φέρναν στην Ευρωπή...
Ποιός αγοράζει sedan σε αυτή την κατηγορία πλήν των Ελλήνων?
Απάντηση : ελάχιστοι -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σιγά να μην το φέρναν στην Ευρωπή...
Ποιός αγοράζει sedan σε αυτή την κατηγορία πλήν των Ελλήνων?
Απάντηση : ελάχιστοιΕσύ ανήκεις στους Έλληνες ή στους ελάχιστους?
-
ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΟΥΠΕ ΑΚΔΟΣΗ. ΩΡΑΙΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΠΟΡ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟ C4 WRC ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ
-
Είδα κι εγώ το C4 από κοντά στην έκθεση. Δεν μου έκανε κανένα κλικ. από εμφάνιση έχει κάτι το όμορφο αλλά βγάχει και μια....σιτροενίλα που δεν μου άρεσε. Η 3θυρη εκδοση καλύτερη από την 5θυρη. Μόνο και μόνο όμως που θα το δούμε στις ειδικές μ'αρέσει
-
Ε άμα δεν έβγαζε σιτροενίλα δεν θα έλεγε
-
Το είδα και εγώ χθές στην έκθεση. Καλούτσικο απο εμφάνιση αλλά εσωτερικά τι συναρμολόγηση ήταν αυτή?! Τo xsara νομίζω ήταν πολύ καλύτερο. Στην μέση του ταμπλό εκείνο το καπάκι χοροπηδαει σε στάση και καινούριο. Τι θα γίνει μετά απο μερικές λακούβες άραγε? Κρίμα, απογοητεύτικα.
Κρίμα που δεν είδαμε και το νέο focus!
-
Δεν είσαι ο μόνος που άκουσα να λέει για περίεργα προβλήματα φινιρίσματος. Μην ξεχνάς όμως οτι πρόκειται για εκδόσεις προπαραγωγής
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν είσαι ο μόνος που άκουσα να λέει για περίεργα προβλήματα φινιρίσματος. Μην ξεχνάς όμως οτι πρόκειται για εκδόσεις προπαραγωγήςΔεν είναι θέμα προπαραγωγής. Το καπάκι θα έπρεπε να είναι μέρος του ταμπλό για να είναι σταθερό. Όπως είναι σταθερό και το 'καπάκι' στο δικό σου αυτοκίνητο πάνω απο τον πίνακα οργάνων. Αυτό είναι εξτρά και όσο και καλό β'ιδωμα και αν του κάνουν δεν νομίζω να γίνει κάτι καλύτερο. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι και θα το δείς και εσύ απο κοντά!
-
Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική C4
Στο 'σταθερό τιμόνι' υπάρχουν όλες οι λειτουργίες (ηχοσύστημα, κλιματισμός, cruise control, περιοριστής ταχύτητας κλπ) ακόμα και το σύστημα... φωνητικών εντολών (προαιρετικά)
Θα υπάρχει και ο 'δονητής' σε περίπτωση που αλλάζεις απότομα λωρίδα (ευτυχώς προαιρετικά)
Ακόμα θα μπορείς να επιλέξεις την εσωτερική... μυρουδιά (θα υπάρχουν αμπούλες με διαφορετικά αρώματα και θα μπαίνουν στις εισαγωγές αέρα)
'τι άρωμα να βάλω σήμερα;;'
'βγαίνει ίδιο με το after shave'
-
Ολη αυτη η αγωνιστηκη τεχνολογια που παει χαμενη?Μονο στις διαφημησεις την χρησιμοποιουνε?Γιατι να μην χρησιμοποιησουν το πατωμα του 407 με διπλα ψαλιδια και πολλαπλους συνδεσμους και να μιλησουμε για πραγματικη επανασταση αλλα να προβουν σε τσιγγουνιες χρησιμοποιοντας το πατωμα του 307 και ριχνοντας το βαρος τους σε ηλεκτρονικες μονο καινοτομιες?Το λεω αυτο ως ηδη απογοητευμενος κατοχος ενος 307 που τιποτα δεν θυμιζει απο ''wrc''
-
Γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι οδηγοί εκεί έξω χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και όχι ως μέσο απόλαυσης.
Η κάθε εταιρεία ιδίως στα μεγέθη της Citroen που δεν είναι δηλ Porsche, Ferrari κτλ κοιτά πρώτα τους περισσότερους πελατές της καλώς ή κακώς. -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το λεω αυτο ως ηδη απογοητευμενος κατοχος ενος 307 που τιποτα δεν θυμιζει απο ''wrc''Άσε καλύτερα, ξέρεις τι προβλήματα έχει το WRC?
-
Ο χρήστης geopili έγραψε:
Χωρίς λόγο; Όχι, μάλλον:Αποστολή Biarritz: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Citroen C4
Διάβασε λίγο τους κανόνες του forum και σίγουρα θα δεις τον 'μη λόγο'
Μην έχεις τόσο άγχος να παρουσιάσεις το automotopress.gr Το ξέρουμε ήδη απο τα μηνύματα που στέλνει σε email που δεν έχουν κάνει εγγραφή ποτέ σε κάποια mailing list!!! Ξέρεις πως λέγετε αυτό ε?
Άκου να είναι λόγος για νέο post η κάθε νέα πληροφορία κάποιου μέλους!!! Ήμαρτον κύριε...
-
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ TEST DRIVE ΣΤΟ 1.6 VTR-PACK. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΙΛΟΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ....... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ....... ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΟΣΑ EXTRA!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ........
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!
CITROEN C4 (NEW XSARA)