-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Εγώ πλέον αποφάσισα όταν βλέπω τα προβολάκια που σε τυφλώνουν (είναι και μερικά που δεν ενοχλούν....) να ανάβω την μεγάλη σκάλα με τα φώτα και αν μου 'παίξουν' απέναντι τα μεγάλα ανταποδίδω με τα προβολάκια.... Έχει πλάκαKrusenstern έχεις απόλυτο δίκιο... Μιλάμε να κοιτάς αγχομένος γύρω σου και να λες τώρα θα με κοπανήσουν.... Φταίνε και οι τραγικοί δρόμοι, φταίνε και οι οδηγοί... άστα να παν..
το έκανα κ εγώ ένα φεγγάρι αλλά
- δεν θέλω να γίνομε το ίδιο
- κ αν τον στραβώσεις κ πέσει πάνω σου ...
- κάποια στιγμή που το έκανα ο πανκαφρος είχε κ 3η σειρά με προβόλια για 'γρήγορη' οδήγηση που έκαναν τον τόπο μέρα κ ας είναι καλά η λευκή γραμμή κάτω (που υπήρχε κ ήταν σωστή) κ μπόρεσα να κρατήσω την πορεία μου!
Δυστυχώς οι μ@λ@κες είναι πολλοί εφευρετικοί στον να βρίσκουν να κάνουν μ@λ@κίες....
Ένα άλλο σκηνικό που μου σπάει απίστευτα τα νεύρα είναι όταν φτάνει κάποιος από πίσω κ αφού τον έχω δει κ έχω βγάλει φλας κ αρχίζω να κάνω στην άκρη τότε μου ανάβει προβολείς από πίσω κ.....
Τέτοιο lag έχει ο εγκέφαλος τους ή εντελλώς κάφροι είναι?
Εγώ για να προσπεράσω ουδέποτε ανάβω φώτα σε κάποιον για προσπέραση παρά μόνο φλας κ περιμένω.... εντάξυ αν κάνει κ ένα 24 ωρο τότε θα τα αναβοσβήσω μία φορά αλλά μέχρι εκεί.... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
άλλος με θολωμένα ΟΛΑ τα τζάμια,
Καλά, αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ... Πως βλέπουνε ρε παιδί μου που πάνε;; Ή μήπως δε βλέπουνε;(':roll:')
(':roll:')Και billlll επειδή όμως η κατάσταση των δρόμων είναι γνωστή και δεν αλλάζει, γι'αυτό θα έπρεπε να προσέχουμε παραπάνω εμείς οι οδηγοί, και όχι λιγότερο λες και είναι δικαιολογία το ότι οι δρόμοι μας είναι τραγικοί.
Πέρα από τα θολωμένα τζάμια μη ξεχνάμε και τα γεμάτα χιόνι τζάμια που είναι καλέ τόσο 'in' !!! πως θα δείξουμε ότι μένουμε στα βόρεια προάστεια κατάλαβες παλιό 'μπανάλ' krusenstern .
Και γιατί να βλέπουμε 'εμείς' κύριε skye δουλειά των 'άλλων ' είναι να βλέπουν σιγά μη ξεπέσουμε τόσο χαμηλά.
Πέρα από τη πλάκα (που δυστυχώς κοστίζει και όχι μόνο υλικές ζημιές ) skye συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
-
Πιο παλιά όταν εβλεπα αυτοκίνητο με τετοια λαμπιόνια ελεγα απο μεσα μου 'Χμμ ... Αλβανός'.
Τωρα τελευταία λέω: 'Δε μπορεί να κυκλοφορούν τόσοι Αλβανοι τριγύρω μου!!!'. -
Ο χρήστης leon_94 έγραψε:
Πιο παλιά όταν εβλεπα αυτοκίνητο με τετοια λαμπιόνια ελεγα απο μεσα μου 'Χμμ ... Αλβανός'.
Τωρα τελευταία λέω: 'Δε μπορεί να κυκλοφορούν τόσοι Αλβανοι τριγύρω μου!!!'.Tι? δε θα τον πει κανείς ρατσιστή?
-
Τωρα τελευταία λέω: 'Δε μπορεί να κυκλοφορούν τόσοι Αλβανοι τριγύρω μου!!!'.Tι? δε θα τον πει κανείς ρατσιστή?
Για αλβανούς είπε, δεν είπε για μαύρους!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εγώ το έχω ξαναπεί: κάνεις install στην εταζέρα προβολέα και τραβάς διακόπτη στο ταμπλό. Όποιος σου βγάλει τα ματάκια, τον στέλνεις οφθαλμίατρο με τη μίαΣπύρος
Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω... Αν είναι και 15.000 Watt (ή τέλος πάντων πολλών κηρίων) ακόμα καλύτερα...
Και να σκεφτείτε ότι στο αμέρικα η τροχαία για να σου δώσει κλήση για σπασμένα φώτα, κάνει μέχρι και καταδίωξη.... Καλά μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά έχουμε ήδη φτάσει στο άλλο, το ακριβώς απέναντι
Να φτάσουμε, να φτάσουμε, και όχι μόνο αυτό, να βγάζουν και όπλα για να κοπεί ο νεοΕλληνικός τσαμπουκάς και να ψαρώνουν όλοι...
-
-
8α επρεπε να βρισκεται σε καποιο μουσειο με pop-art!
-
δεν θα το ελεγα ακριβως art
-
Λοιπόν, αυτά είναι κατά κάποιο τρόπο ωραία. Κακόγουστα ίσως, αλλά ωραία. Υπάρχει δουλειά και φαντασία πάνω τους, όχι απλές κολλήσεις πλαστικών και αυτοκόλλητων.
Μου θυμίζουν τα εξαιρετικά γκράφιτι που φτιάχνουν πραγματικοί καλλιτέχνες σε άλλες χώρες, τα οποία προσπαθούν να μιμηθούν χαζούλιακες ελληνόπαιδες με σπρέυ και το όνομα της γκόμενάς τους. Ντύνονται μάλιστα όπως οι ξένοι νεαροί, ακούνε και την ίδια μουσική, ε, αφού κάνουν κι αυτοί 'γκράφιτι' είναι το ίδιο. -
Θα συμφωνισω σε αυτο που λες για ελληνοπαιδες και graffity.Αλλα για ART δεστε εδω
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 00676&rd=1μοιαζει με παραισθηση
THIS CAR TOOK 1st PLACE AT THE BF GOODRICH EURO CONTEST,2nd PLACE AT THE LAS VEGAS NATIONAL SUPER SHOW,AND WAS FEATURED IN LOWRIDER MAGAZINE (SUMMER 9 CAR EARNED OVER $40K IN VEGAS SHOW !!! WAS VALUED AT THAT TIME AT OVER $135,000!!!! CAR IS A BEAUTIFULL CANDY APPLE RED METTALIC FADING INTO A PURPLE CANDY METTALIC, WITH 23 COATS OF PAINT, COVERED WITH 31 COATS OF CLEAR! COMPLETELY COVERED IN NAUTICAL MURIALS, HAS OVER 36 MURIALS ALONE ON THE FRONT BUMPER! ENGINE COMPARTMENT IS COMPLETELY CHROME AND OR GOLD PLATED, INCLUDING ALL BOLTS AND SCREWS, EVERY-WHERE YOU LOOK YOU SEE MURIALS OR ENGRAVING, FROM THE WIPERS TO THE GOLD PLATED DASH! INTERIOR IS ALL DONE IN VELVET AND SILK, WITH NEON LIGHTING THROUGH-OUT ! NEON LIGHTING ALSO THROUGH-OUT ENGINE COMPARTMENT AND UNDERSIDE OF VEHICLE, WHERE EVERYTHING IS CHROME AND OR GOLD PLATED, AND ALSO FULL OF MURIALS, BRAKE CALIPERS AND ROTORS AND LINES ARE ALL GOLD PLATED!! OVER $10K IN STEREO EQUIPMENT!! RIDING ON GOLD 100 SPOKE TWISTED ROADSTAR WHEELS, ROTATING REAR TRUNK LID, WHEN OPEN YOU CAN SEE THE CHROME AND GOLD ROADSTER PUMPS, WITH 2 DELTA DUMPS AND 4 SWITCHES, THIS IS A SHOW CAR AND NOT A DRIVER!! COMES COMPLETE WITH ALL LIGHTS, CHROME JACKS AND MIRRORS FOR SHOWING!
Vehicle Description
This vehicle is in great condition. It has been featured in many magazines the last is in this years edition of highbeamz magazine. The March edition, however since that article i have added graphics and a headlight conversion. This car is garage kept and only gets wet when it is getting washed. The rims and tires are 19 inch alba banks with less than 300 miles on them!! Thiscar has shaved door handles, molded kit, 35x40 sliding ragtop, air ride suspension, complete audo system, tv, headlight and taillight conversions. Much more as well.. This car has been serviced to the exact specs and only by Honda. There is over $20,000 in this car. Wanna buy a house so it needs to go. If you get this you will have the only car like it in the world!! This is a steal at this price!
-
Μια ερώτηση, λίγο άσχετη
Πήρα το αμάξι, και το εγχειρίδιο λέει για την βαθμίδα των φώτων:
στο 0, γενικά
στο 1, για 2+ άτομα
στο 2, για βαλίτσες
στο 3, δε χρειάζεταιΠαρόλα αυτά, αν δεν το έχω στο 3, τα φώτα είναι αρκετά ψηλά, και επειδή είναι λίγο ψηλό (Α-class), στάνταρ τους στραβώνω όλους, πλην SUV κτλ φυσικά.Why?Παίζει με τον καιρό να 'εξασθενήσουν' όσο πρέπει?
-
τα λαμπακια ειναι και πολυ καγκουρια εχω δει απειρα αμαξια..
το κακο ειναι οτι βλεπω λαμπακια οτι να ναι απο σοβαρους ανθρωπους
ειδα προχτες στο δρομο rav 4 και ειχε 5-6 λαμπακια τι γυφτος! και μια αλλη φορα ειδα μια 520 καινουργια με μλπε λαμπακια τι να πω...... -
Και πώς είσαι σίγουρος για την σοβαρότητα του κατόχου της 520. Ξέρεις πόσοι γύφτοι ( μεταφορικά και κυριολεκτικά ) κυκλοφορούν με Mercedes & BMW...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ έχω σκεφτεί για ένα gadget που απορώ πως δεν το έχει βγάλει κανείς στην αγορά ακόμα.
Μια οθονούλα μαύρη με κόκκινους χαρακτήρες τοποθετημένη στο πίσω παρμπρίζ, συνδεδεμένη με τον οδηγό με κάποιο χειριστήριο και με έτοιμες φράσεις που θα ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού.
Πχ:
'Παρακαλώ κλείστε τους προβολείς'
'Παρακαλώ κλείστε τα προβολάκια'
'Παρακαλώ βγάζετε φλας πριν αλλάξετε κατεύθυνση'
'Παρακαλώ μη μιλάτε στο κινητό'
'Παρακαλώ κρατείστε απόσταση ασφαλείας'
'Παρακαλώ οδηγείτε στη δεξιά λωρίδα'Για μερακλήδες θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με πληκτρολόγιο για εισαγωγή φράσεων κατά το δοκούν:
'Πως οδηγείς έτσι ρε καραγκιόζη;;;'
'Τράβα δεξιά γαμώ τη φάρα σου!'
'Μωρή λούγκρα, πόσο πλήρωσες για να σου δώσουν δίπλωμα;;;'
'Αν ξανακάνεις σφήνα θα σε εμβολίσω τσογλάνι'
'Βάλε τον κουβά σου δεξιά μην περάσω από πάνω σου'Μπα, ειδικά το δεύτερο είναι μάλλον κακή ιδέα.
Γεια σου μάγκα. το ίδιο έχω σκεφτεί και εγώ.
-
Εγώ πλέον αποφάσισα όταν βλέπω τα προβολάκια που σε τυφλώνουν (είναι και μερικά που δεν ενοχλούν....) να ανάβω την μεγάλη σκάλα με τα φώταείμαι νέος οδηγός και το'χω κιόλας αυτό σκεφτεί με τους ακατανόμαστους που κυκλοφοράνε.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άλλος με θολωμένα ΟΛΑ τα τζάμιατο πιο γελοίο πράγμα. αντί να ανάψει το διακόπτη του θερμαινόμενου τζαμιού, να κατεβαίνει και να το σκουπίζει.
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Μια ερώτηση, λίγο άσχετηΠήρα το αμάξι, και το εγχειρίδιο λέει για την βαθμίδα των φώτων:
στο 0, γενικά
στο 1, για 2+ άτομα
στο 2, για βαλίτσες
στο 3, δε χρειάζεταιΠαρόλα αυτά, αν δεν το έχω στο 3, τα φώτα είναι αρκετά ψηλά, και επειδή είναι λίγο ψηλό (Α-class), στάνταρ τους στραβώνω όλους, πλην SUV κτλ φυσικά.Why?Παίζει με τον καιρό να 'εξασθενήσουν' όσο πρέπει?
Anybody??
-
Περίεργο μου φαίνεται γιατί εγώ όταν το έχω στο 3 και είμαι μόνος μου φωτίζει μόνο στα 5 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο(corolla E12) , μήπως να πέρναγες καμιά βόλτα από την αντιπροσωπεία μπας και κάτι δεν είχε συναρμολογηθεί-ρυθμιστεί σωστά από όταν το αγόρασες...;
-
http://cgi.ebay.com/AA-MINI-MAGLITE-LED ... QQihZ015QQ
categoryZ106987QQrdZ1QQcmdZViewItem?hash=item250033209108δείτε αυτό!
καλό φαίνεται.
όντως το LED δεν καίγεται τόσο εύκολα?
Περι Λαμπακίων...