-
Σε ολους που γιόρταζαν τις μέρες που έλειπα ευχομαι χρόνια πολλά και υγεία. Στον Στράτη για την σημερινή γιορτή του εύχομαι οτι επιθυμεί για αυτόν και την οικογενειά του
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχει ανοιχθεί αντίστοιχο θέμα και στην ενότητα των Ελληνικών Αγώνων, αλλά για όσους δεν μπαίνουν εκει...Σήμερα έχει γενέθλια ο ΣΧ!! ....Που η ιδέα του, η υπομονή και η επιμονή του μας έχει δώσει αυτόν τον χώρο!!!
Μαζί με τις ευχαριστίες μας.....Χρόνια Πολλά boss!!!...και από τις Ανακοινώσεις του Φόρουμ των 4Τροχών!!!..Να είσαι καλά!!!
Χρόνια πολλά και από μένα σε όσους; Γιόρταζαν αυτές τις μέρες και ιδιαίτερα στον Στράτη.
**Να τα εκατοστίσεις. ** -
Αν και λίγο νωρίς για ευχές, αλλά δύσκολα θα μπώ στο Internet αύριο θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους Χρήστους και τυχόν Χριστίνες του forum (platis/apr...κλπ.κλπ) και να τους ευχηθώ υγεία και καλά μυαλά!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!!! -
Χρόνια πολλά και απο εμένα σε όλους,Χρήστους και Μανόληδες!
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους συνονόματους στους Χρήστους και στις Χριστίνες, τις Εμμανουέλλες και να μην ξεχάσω τις Ευγενίες και τους Ευγένιους αν έχουμε. Να περάσετε όλοι ευτυχισμένα αυτές τις μέρες και προσοχή ώστε να μην λείψει κανείς από το μετά εορταστικό προσκλητήριο.
-
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Χρόνια Πολλά Μανώλη!!! -
Λίγο πρόωρα Νίκο μια και από όσο γνωρίζω μας γιορτάζετε στις 26 του μήνα αντί στις 25 όπως κάνουμε τουλάχιστον εμείς.
Να είσαι καλά και ακόνισε τα μαχαιροπίρουνα. Κοντεύουν οι μέρες και τίποτα δεν με κρατάει να μην έρθω.
-
Xρόνια πολλά σε όλους τους Χρήστους,Χριστίνες και Μανώληδες!!
Χρόνια πολλά Μανώλη!!!
-
Xρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και σε όλο τον κόσμο!!!
Σπύρος
-
Χρονια Πολλα σε ολους παιδια!!!!!!!!!
Μη φατε πολλα συκωτακια τηγανιτα γιατι παχαινουν!!!. (εγω ηδη εχω τα παχακια μου γιαυτο θα φαω πολλα) -
Xρόνια πολλά σε όλους τους Χρήστους , Χριστίνες και Μανώληδες
Μανώλη χρόνια πολλά ..... και σε περιμένουμε
-
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες που είναι και πολλοί. Επίσης ιδιαίτερες ευχές στον εορταζόμενο moderator ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
-
Xρόνια πολλά.
-
Στον Χρηστο και Χριστινα για προχθες,στον Μανωλη για χθες,στον Στεφανο για σημερα και στον Βασιλη και την Βασιλεια για του χρονου :
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στον Χρηστο και Χριστινα για προχθες,στον Μανωλη για χθες,στον Στεφανο για σημερα και στον Βασιλη και την Βασιλεια για του χρονου :ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Βεβαίως, βεβαίως!
Και από εμένα Χρόνια Πολλά σ' όλους
-
Όλοι τους πολύχρονοι!!
-
**ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ **
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Χρόνια Πολλά και Καλά στους Βασίληδες!..
Και ειδικά στον Κύρο Γρανάζη του Φόρουμ μας...τον ΒΑΣΙΛΗΣ!!! Χρόνια Πολλά σου και καλά κατσαβιδόματα!!!
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες.
Με υγεία και χαρά.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!