-
Χρόνια πολλά σε όλους!!! Βάγγο, τις ιδιαίτερες ευχές μου.
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους Βαγγέληδες.
-
Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα. Να είστε καλά παιδιά και να χαίρεστε το όνομα σας.
-
Χρόνια πολλά και από μένα, έστω και καθυστερημένα
-
Μιας και εγώ μόλις γύρισα απο 3ήμερο σας εύχομαι καθυστερημένα Χρόνια Πολλά και καλά!
-
Σαν βιαστικος οπως ειναι καθε νεος και επειδη ειδα οτι ορισμενοι αρχιζουν να την κανουν
** ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.**
-
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και από μένα καλή ξεκούραση και οι ταξιδιώτες να γυρίσουν πίσω γεροί και χορτασμένοι.
-
Καλό πάσχα,καί καλή μάσα!!!
Τά μάτια σας...τετρακόσια. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλό πάσχα,καί καλή μάσα!!!Αυτό είναι μύνημα απλό και περιεκτικό.
Πολλές ευχές σε όλους κι από εμένα, και όπως λέω πάντα 'καλή επιστροφή' για να τα ξαναπούμε πάλι εδώ (κι αλλού ) .
Προτιμώ να επιστρέψουμε και να πούμε ότι δεν περάσαμε καλά παρά να μην επιστρέψουμε.
-
Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
-
Καλό Πάσχα και από μένα. Καλά να περάσετε όλοι όπου κι αν πάτε.
Φάτε και καμία πατάτα, λίγη σαλάτα!!!!!!Με το καλό να τα πούμε ξανά όλοι μαζί μετά την επιστροφή μας.
-
Καλό Πάσχα .!!!
Και καλά ψησίματα
-
Χρόνια πολλά σε όλους.
-
Χρόνια πολλά σε όλους, Χριστός ανέστη για όσους πιστεύουν, χρόνια πολλά σε Τάσους, Τασίες, Λάμπρους, Λαμπρινές και Γιώργηδες!
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΠ!!!
-
Χριστός Ανέση
Χρόνια πολλά σε όλους κ διπλά Χρόνια Πολλά σε όσους γιόρταζαν/γιορτάζουν
Τέλος (με τις ευχές) Καλό μήναΦιλικά
Νικόλας -
Χρόνια πολλά και (το σημαντικότερο) καλά σε όλους και όλες που γιόρταζαν αυτές τις ημέρες.
Πάντως πρέπει να βρεθεί και ένας τρόπος να μας κερνάτε διαδικτυακά.
Εμ τι τχάμπα τα λέμε τα χρόνια πολλά; -
Χρονια πολλα στους Κωνσταντινους ,τις Κωνσταντινες και τις Ελενες !!!!
Χρονια πολλα -
Χρονιά πολλά στους εορτάζοντες!!
Καλό γλέντι απόψε και με ρέγουλα το φαγητό!
Αν και δεν έχει τύχει να γνωρίσω πολλούς από το φόρουμ, από τις συζητήσεις σας έχω κόψει φαγανά παιδιά!! -
Χρονια πολλα στους εορταζοντες.
Οτι επιθυμειτε να το αποκτησετε. -
Χρονια πολλα σε ολους τους Κωστηδες, Κωστουλες, Ντινους και Ντινες.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ!