-
και ενώ όλοι μας λένε ότι 31 Δεκεμβρίου λήγει η διορία για να πάρουμε το σήμα μας, έχω μια ηλίθια ερώτηση
ΠΩΣ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ !#$^^&@%@#%^ ΠΑΛΙΟΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΗΜΑ ???????
Από ότι καταλάβατε είμαι από τους λίγους που βγάζουν κάθε χρόνο το παλιό σήμα γιατί δεν αντέχω να έχω στο παρμπριζ μου πολλά αυτοκόλλητα. Εκνευρίζομαι
Περσυ είχα φαει ώρες να το ξεκολλάω κομματάκι κομματάκι! Μπουεεε πείτε μου κανα καλύτερο τρόπο!!!
-
και ενώ όλοι μας λένε ότι 31 Δεκεμβρίου λήγει η διορία για να πάρουμε το σήμα μας, έχω μια ηλίθια ερώτηση
Από ότι καταλάβατε είμαι από τους λίγους που βγάζουν κάθε χρόνο το παλιό σήμα γιατί δεν αντέχω να έχω στο παρμπριζ μου πολλά αυτοκόλλητα. Εκνευρίζομαι
Περσυ είχα φαει ώρες να το ξεκολλάω κομματάκι κομματάκι! Μπουεεε πείτε μου κανα καλύτερο τρόπο!!!
-
-
Με μπόλικο ασετόν και ακόμη πιο μπόλικη υπομονή...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Με μπόλικο ασετόν και ακόμη πιο μπόλικη υπομονή...Δε θέλει καθόλου υπομονή και είναι πανεύκολο.
ΛΙΓΟ ασετον και μια σπατουλίτσα και καθάρισες σε λιγότερο από λεπτό
-
Ασε το αμάξι στον ήλιο κανα διωρο να ζεσταθεί και μετά βγαίνει σαν βούτυρο(ή σχεδόν). Ή ζέστανε το τζάμι απέξω με αναπτήρα.
-
Τό πιό απλό είναι μία ξύστρα πού καθαρίζουμε τά τζάμια Μαίρη.Μέ δύο-τρείς κινήσεις είναι έτοιμο!
-
Kι εγώ Μαίρη τα πήρα τα σηματάκια μου (292 €) χθες και περιμένω το ΣΚ να τα κολλήσω.
Ασετόν (που λέει κι Πέτρος), οινόπνευμα και αν χρειαστεί και λίγο 'κάψιμο' με τον αναπτήρα. -
Μάλλον εγώ ειμαι απο τους τυχερούς και βγαίνει ολόκληρο!!!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ?
-
Ουεεεεεεεεε είσαστε τρομεροί!!!!!
Θα βάλω σε εφαρμογή το ασετον σήμερα το απόγευμα κιολας!!!!
Ευχαριστώ!!!!
(μα αυτοί οι φορουμίστες!! Όλα τα ξέρουνε)
-
Εγω δεν το κολλαω καθολου, το κραταω απλα μεσα στο αυτοκινητο και 2 φορες που εγινε ελεγχος τους το εδωσα στο χερι και ουτε καν το αναφερανε πως επρεπε να το εχω κολλημενο...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εγω δεν το κολλαω καθολου, το κραταω απλα μεσα στο αυτοκινητο και 2 φορες που εγινε ελεγχος τους το εδωσα στο χερι και ουτε καν το αναφερανε πως επρεπε να το εχω κολλημενο...Απλως ησουν τυχερος για να μη πω τιποτε αλλο.
Πισω απο το ειδοποιητηριο/αποδειξη πληρωμης γραφει μεταξυ των αλλων.
'ΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΟ,ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ'. -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ουεεεεεεεεε είσαστε τρομεροί!!!!!Θα βάλω σε εφαρμογή το ασετον σήμερα το απόγευμα κιολας!!!!
Ευχαριστώ!!!!
(μα αυτοί οι φορουμίστες!! Όλα τα ξέρουνε)
Δεν το ήξερα για ασετόν αλλά θυμάμαι ότι κάποιος εδώ είχε πει (νομίζω ο Georgetabs) το νέο σήμα να το κολλήσουμε αφού το έχουμε βρέξει λίγο, από την επιφάνεια που κολλάει προφανώς...
Πάντως προσοχή μην στάξει το ασετόν πάνω σε κανένα ταμπλό αυτοκινήτου και μετά μας έρθει το σήμα αρκετά πιο ακριβά!
Υ.Γ Καλά ρε συ τι avatar είναι αυτό!?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εγω δεν το κολλαω καθολου, το κραταω απλα μεσα στο αυτοκινητο και 2 φορες που εγινε ελεγχος τους το εδωσα στο χερι και ουτε καν το αναφερανε πως επρεπε να το εχω κολλημενο...
Απλως ησουν τυχερος για να μη πω τιποτε αλλο.
Πισω απο το ειδοποιητηριο/αποδειξη πληρωμης γραφει μεταξυ των αλλων.
'ΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΟ,ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ'.Εγώ τό κολλάω πάντα...με κολλητική ταινία!!!
-
Η μεγαλυτερη ευκολια ειναι η εξης!!!
α. παιρνετε ενα πιστολακι για τα μαλλια
β.το βαζετε στην πριζα
γ.φυσατε το σημα μεσα απο το αμαξι
δ.το σημα ζεστενεται η κολα και τελος
ε.το σημα ξεκολαει σαν να ξεφλουδιζεις μανταρινι!!! -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Η μεγαλυτερη ευκολια ειναι η εξης!!!
α. παιρνετε ενα πιστολακι για τα μαλλια
β.το βαζετε στην πριζα
γ.φυσατε το σημα μεσα απο το αμαξι
δ.το σημα ζεστενεται η κολα και τελος
ε.το σημα ξεκολαει σαν να ξεφλουδιζεις μανταρινι!!!Τεχνική δυσκολία: Δεν παρκάρουμε όλοι το αυτοκίνητο μέσα ή κοντά στο μπάνιο...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν το ήξερα για ασετόν αλλά θυμάμαι ότι κάποιος εδώ είχε πει (νομίζω ο Georgetabs) το νέο σήμα να το κολλήσουμε αφού το έχουμε βρέξει λίγο, από την επιφάνεια που κολλάει προφανώς...Πάντως προσοχή μην στάξει το ασετόν πάνω σε κανένα ταμπλό αυτοκινήτου και μετά μας έρθει το σήμα αρκετά πιο ακριβά!
Γενικά τα αυτοκόλλητα αν βραχούν 'πλέουν' πάνω στο τζάμι. Μετά με μια πλατιά σπάτουλα σπρώχνεις το νερό προς τα έξω και κόλλησε. Αυτό το κάνεις σε μεγάλα αυτοκόλλητα, όπως οι μεμβράνες για τα τζάμια, ή τα νούμερα στους αγώνες αυτοκινήτου κλπ. Για τόσο μικρό αυτοκόλλητο είναι ανώφελο, και μάλιστα με τόσες εγκοπές μπορεί και να το καταστρέψεις...
Αντίθετα, κόλλησέ το μεσημέρι με ήλιο, γιατί αλλιώς δεν κολλάει καλά. Την έπαθα κολλώντας την βινιέτα των 'διοδίων' στην Ελβετία, και μετά παρολίγον να την ξαναγόραζα...
Για να ξεκολλήσεις μπορείς να το ξεστάνεις με σεσουάρ. Αλλά αυτό μόνο αν έχεις υπόγειο γκαράζ, ή σταθμό ανεφοδιασμού οικολογικών αυτοκινήτων στην περιοχή!!
Από την άλλη εγώ που έχω μεμβράνες στα τζάμια είμαι καταδικασμένος να μείνω με τα αυτοκόλλητα, αφού πρώτα θα βγει η μεμβράνη από το τζάμι, και μετά το αυτοκόλλητο από την μεμβράνη!!
Αλλά μερικά ούτως ή άλλως τα θέλω, όπως το 00 (μου θυμίζει το ) , οι φετινές κλάδοι ελιάς, οι ελβετικές βινιέτες κλπ
-
Με μια λεπιδα(ξυραφακι) αστορ γινεται πολυ καλη δουλεια.Ουτε κολλες μενουν ουτε τιποτα.Το ξεκολλας απο την μια ακρη και μετα σιγα σιγα βγαινει ολοκληρο.Εγω τα παλια τα κραταω(ολοκληρα!!) μαζι με την αποδειξη τους,ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
[
...μπορείς να το ξεστάνεις με σεσουάρ....Γιώργο,εγώ τό ξέστανα,τό ξαναξέστανα,καί τίποτα δέν έγινε βρέ!!!
Αντε τώρα νά τό ξέ-ξεστάνω λίγο!!!
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας