-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εννοεις σε περιπτωση μεταβιβασης;εγω έτσι την 'πάτησα'
πληρωσα κι αυτα που χρωστουσε ο προηγουμενος.ειχα βεβαια την επιλογη να παω πισω και να ζητησω τα λεφτα μου... αλλα ηδη το ειχα παρει σε καλη τιμη και δεν ηθελα να χαλασω τη συμφωνια
-
αν δώσω πινακίδες τώρα για 2000cc τι θα γλυτώσω ακριβώς? Όταν θα θέλω να πάρω πίσω τις πινακίδες πρέπει να πληρώσω και για αυτές?
-
Ο χρήστης ata έγραψε:
αν δώσω πινακίδες τώρα για 2000cc τι θα γλυτώσω ακριβώς? Όταν θα θέλω να πάρω πίσω τις πινακίδες πρέπει να πληρώσω και για αυτές?αν δωσεις τωρα τις πινακιδες σου, δεν θα πληρωσεις το σηματακι των 373 ευρω για την επόμενη χρονιά.
Αν τις παρεις πισω μεσα στο 2007, θα πληρωσεις τα 373 για τη χρονια που θα διανυουμε. Αρα δε θα εχεις γλυτωσει τιποτα.
Αν τις παρεις ομως μεσα στο 2008, θα πληρωσεις 30€ για εκδοση νεων πινακιδων και αδειας (με νεο νουμερο μαλιστα) μιας και οι παλιες καταστρεφονται μετα την παροδο 12 μηνων παραμονης τους στην εφορια που τις κατεθεσες, και φυσικα θα πληρωσεις και το σηματακι της χρονιας που θα τρεχει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση του 2007 κλπ κλπ κλπΓλυτωνεις λοιπον τα τελη κυκλοφοριας για καθε ημερολογιακο ετος, κατα το οποιο το οχημα σου ειχε κατατεθειμενες πινακιδες και παρεμενε σε 'προσωρινη ακινησια' για 365 μέρες το χρόνο.
Αν παρεις πισω τις πινακιδες σου εστω και για 1 μερα του χρονου, θα πληρωσεις σηματακια για ΟΛΗ τη χρονια! -
Εγω για το μηχανακι δεν πηρα 2 συνεχομενες φορες τα τελη και κανενα προβλημα.. Ουτε προστιμα ουτε τιποτα..
Για το αυτοκινητο μια φορα ο μπαμπας μου ξεχασε να τα παρει και πηγε 03-01 να τα παρει και του ειπαν να δωσει τα διπλα..2*168
Εφυγε χωρις να τα πληρωσει και την επομενη χρονια κανονικα πληρωσε μονο 168! -
Το νεο αυτοκινητο το παραλαβαμε τον οκτωβριο και δεν εχει ερθει ακομα ειδοποιηση για το σημα του 2007,ενω για τα αλλα 3 της οικογενειας τα εχουμε παρει εδω και εβδομαδες. Μεχρι ποτε να περιμενω πριν παω με την αδεια στην εφορια?
-
screwdriver
εάν το πήρες Οκτώβριο μην περιμένεις να σου έρθει...λογικό είναι. Ποτε να προλάβουν να τα περάσουν. Το έχω πάθει στο προηγούμενο. Πήρα την άδεια κ πήγα στην εφορία και το πήρα. Μην περιμένεις πολύ γιατί μετά θα γίνεται της άνας.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
αν δώσω πινακίδες τώρα για 2000cc τι θα γλυτώσω ακριβώς? Όταν θα θέλω να πάρω πίσω τις πινακίδες πρέπει να πληρώσω και για αυτές?
αν δωσεις τωρα τις πινακιδες σου, δεν θα πληρωσεις το σηματακι των 373 ευρω για την επόμενη χρονιά.
Αν τις παρεις πισω μεσα στο 2007, θα πληρωσεις τα 373 για τη χρονια που θα διανυουμε. Αρα δε θα εχεις γλυτωσει τιποτα.
Αν τις παρεις ομως μεσα στο 2008, θα πληρωσεις 30 -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Το νεο αυτοκινητο το παραλαβαμε τον οκτωβριο και δεν εχει ερθει ακομα ειδοποιηση για το σημα του 2007,ενω για τα αλλα 3 της οικογενειας τα εχουμε παρει εδω και εβδομαδες. Μεχρι ποτε να περιμενω πριν παω με την αδεια στην εφορια?Τυπικά λένε να περιμένεις μέχρι τις 15/12 αλλά καλύτερα πήγαινε νωρίτερα (δεν υπάρχει περίπτωση να σου έλθει ειδοποιητήριο αν η αγορά έγινε τον Οκτώβριο) για να ξεμπερδέψεις αυθημερόν.
Μετά θα μαζευτούν όλοι οι Ελληναράδες της τελευταίας στιγμής και καταλαβαίνεις τι θα γίνεται στις εφορίες. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Το νεο αυτοκινητο το παραλαβαμε τον οκτωβριο και δεν εχει ερθει ακομα ειδοποιηση για το σημα του 2007,ενω για τα αλλα 3 της οικογενειας τα εχουμε παρει εδω και εβδομαδες. Μεχρι ποτε να περιμενω πριν παω με την αδεια στην εφορια?Τραβα αυριο .Οπως λεει και ο tazio στο τελος του μηνα θα γινεται χαμος.
-
Μια ερωτηση και απο εμενα.
εχω αυτοκινητο στο ονομα της εταιρειας μου και φυσικα η εταιρεια πληρωσε
το σημα για το 2007 αλλα απο κουταμαρα πληρωσα και εγω στην εφορια το ιδιο ποσο αφου ξεχασα οτι θα το πληρωνε η εταιρεια.
Τι γινεται τωρα πως μπορω να παρω πισω τα λεφτα που εδωσα στην εφορια? -
Τι??? Να πάρεις λεφτα απο τη εφορία???
-
Μπορουν να σου βαλουν ενα προστιμο,πες τους οτι δεν τα δηλωσες ολα φετος
-
Ο χρήστης LOLIS έγραψε:
Μια ερωτηση και απο εμενα.
εχω αυτοκινητο στο ονομα της εταιρειας μου και φυσικα η εταιρεια πληρωσε
το σημα για το 2007 αλλα απο κουταμαρα πληρωσα και εγω στην εφορια το ιδιο ποσο αφου ξεχασα οτι θα το πληρωνε η εταιρεια.
Τι γινεται τωρα πως μπορω να παρω πισω τα λεφτα που εδωσα στην εφορια?Την εφορια μαλλον ξεχαστην.Για επιστροφη χρηματων ζητανε της Παναγιας τα ματια,μεχρι κα καταστατικο.
Μηπως η εταιρεια μπορει να σου δωσει πισω τα λεφτα που πληρωσες;
Το σημα μαζι με την αποδειξη φυλαξε το,μπορει να χρειασθει σε κανενα φιλο η στην εταιρεια αν,ο μη γενειτο,σπασει κανα παρμπριζ. -
Mε απογοητευσατε θα δω τι θα κανω μαλλον παιζει να το πουλησω σε φιλο.
Αν ομως του εχει ερθει ειδοποιητηριο και το αγνοησει και παρει το δευτερο δικο μου υπαρχει προβλημα? -
λογικα ναι, γιατι στην ειδοποιηση που σου εχουν και που πρεπει υποτιθεται να εχεις μαζι με την αποδειξη, αναγραφεται ο αριθμος σηματος που σου δωσαν..
αλλα ποτε δεν ξερεις.... -
Ρωτησε στηνεφορεια με τις 2 αποδειξεις που πληρωσες για την ιδια πινακιδα,με τρεξιμο και πανω-κατω στα γκισε θα παρεις ταχρηματα σου πισω.
-
Πως το καταφερατε αυτο;Ο ενας πηγε με την ειδοποιηση στην τραπεζα και ο αλλος με την αδεια στην εφορια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πως το καταφερατε αυτο;Ο ενας πηγε με την ειδοποιηση στην τραπεζα και ο αλλος με την αδεια στην εφορια;Ακριβως
-
Ο χρήστης LOLIS έγραψε:
Πως το καταφερατε αυτο;Ο ενας πηγε με την ειδοποιηση στην τραπεζα και ο αλλος με την αδεια στην εφορια;
Ακριβως
Μπερδεμα,μεγαλο μπερδεμα.Μακαρι να κανω λαθος βεβαια και να παρεις τα λεφτα σου πισω.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Την εφορια μαλλον ξεχαστην.Για επιστροφη χρηματων ζητανε της Παναγιας τα ματια,μεχρι κα καταστατικο..Εεε,τοσο δυσκολο ειναι να τους πας ενα αντιγραφο του καταστατικου;
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας