-
Καλη χρονιά
Τα ίδια λέμε, λετε και βέβαια επειδή εκφραζόμαστε κάπως βγαίνει σαν να διαφωνούμε και κάποιοι ζητοκραυγάζουν και καταλήγουν
πς δεν μπορούμε να συνενοηθούμε γιατί μας χωρίζουν άλογα και δευτερόλεπτα...Είπα, έγραψα, προσπάθησα (και ας περασε στα ψηλά... καλή καρδιά), αλλά πάλι είμαι στα κάτω μου
και καταλήγω... Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά, άξιοι της τύχης μας είμαστε... Στην κοσμάρα μας γενικώς και μάλιστα τελευταία και ειδικώς αφού κάπου στο βάθος νοιώθω πως για πρώτη φορά κινδυνεύουμε και να χωριστούμε στους έτσι και στους αλλοιώς...
Σε πρώτο πρόσωπο ξεπέρασα τα όρια του γραφικού....
αλλά επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται καταθέτω τις απαισιόδοξες σκέψεις με το σχόλιο πως δεν έχω κουρ΄'αγιο για διάλογο και ας εκτιμώ ΟΛΟΥΣ οσους τοποθεούνταιΗ συμπεριφορά της Τογιότα και της Νισάν σε σχέση με τα καπ, οι καθυστερημένες προτάσεις και των 3 εμπλεκομένων εταιρειών στο χώρο ενώ το 2004 τρέχει, η προκήρυξη που κατα τη γνώμη μου μπάζει τουλάχιστον σε σχέση με τα ασφάλτινα Ράλι, η αδιαφορία για τους αγώνες ταχύτητας, η αδιαφορία των μεγάλων λεσχών να στηριχτούν σε μέλη και όχι στην αρπαχτή και στη διαπλοκή και η προσπάθεια δημιουργίας ομοσπονδίας μαιμου με σωματία μπανανοβιοτεχνίες, αλλά και άλλα όπως ο περιορισμός του Φωτεινέλη, απογοητεύουν... Δυστυχώς ο γίγας άνοιξε το μάτι του με την ευκαιρία του μεμόριαλ και του τελικού του ενιαίου, αλλά στη συνέχεια γύρισε πλευρό και ξανακοιμήθηκε... Γιάννη, θείε αγριέψτε γμτ τώρα που είμαστε (?) ζεστοί!
Από την άλλη στην ΕΛΠΑ (δεν υπάρχει ΕΘΕΑ τα έχουμε πει αυτά...) παρεξηγούν σχόλια και σημειώσεις που σκοπεύουν να δώσουν κουράγιο και να βγάλουν την αποφασιστικότητα πουίσως κρύβουν κάποιοι μέσα τους και θεωρούν πως ελέγχουν το χώρο, υπομηδιώντας μάλιστα...
Για την υπηρεσια-ξευτίλα
της ανυπαρκτης ΕΘΕΑ... τι να πούμε?
ΜΛΙΑΧ_ΜΠΛΙΑΧ-ΜΠΛΙΑΧ...
τα ουστ μπορούσε να τα προσθέσει ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ. ΔΕν το κάνει... Μέχρι τις εκλογές της ΕΛΠΑ οπότε ο καθένας θα πιστοποιήσει την κλάση του (ξευτίλα δεν θα είναι αν πάλι οι εκλογές γίνουν με πληρεξούσια, αλλά ΞΕΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ -μην τολμήσεις Μαθιέ να το πειράξεις) θα είναι και όσοι συμμετέχουν-με σετέτοια διαδικασία σήμερα το 2004 ενώ βαδίζουμε στον 21ο αιώνα, οργανώνουθμε το καλύτερο Ράλι στον κόσμο όλο και αισιοδοξούμε να φτιάξουμε πίστα υψηλών προδιαγραφών... (αποκλείεται, αλλά λέμε τώρα).
ΔΕΝ υπάρχει
ελπίδα καμιά για τους ελληνικούς αγώνες θεωρώντας πως αναλογικά έχουμε όλοι ευθύνη (άστρα κιτ καρ ή όπως αλλοι΄πως σε λένε-εμένα με λένε Στράτη πάντως) μας έλεγε κάποτε ο αντωνιάδης να τα κλειδώσουμε και μας έπιανε πανικός. Συμφωνώ σήμερα μαζί του και βέβαια μαζί σου αλλά δεν μπορείς να το ζητήσεις από πιτσιρικάδες με γιαλιστερό μάτι και ταλέντο όπταν μάλιστα δηλώνουν επαγγελματίες. Και βέβαια ΄'οταν θεωρούν πως μετά από 12 ή αντε 24 μήνες θεωρούν πως έκλεισαν με τις κλάσεις και βιάζονται να πάρουν φτερούγες και να πατήσουν τους κουλούς ώστε να πάρουν και τίτλους...
Βλέπεις και η πολιτική των εταιρεθιών με τα μεροκάματα ή με τις αλητείες που έγιναν σε αγώνα στην ιταλία από νέο νταβατζάκο τοπυ χώρου δήθεν εκπρόσωπο χορηγού, όχι απλά δεν βοηθούν αλλά μάλλον προβκλήματα δημιουργούν. Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που ο νικητής καπ ή όποιου θεσμού εναιου τύπου δεν ε΄χει εξασφαλισμένο αγωνιστικό αύριο...
Επιταγούλα, διαπλοκούλα, δυνατότητα συμμετοχής και πάλι και πάλι ακόμα και στον ίδιο θεσμό και όλα καλά όλα ωραία.Ε, παρακαλΏ???!!!
Αυτά...
και εν αναμονή...
Στρατισινο
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
οταν λεω ολοι τον κ.....ο σας κοιτατε αναφερομαι σε αυτους οι οποιοι εχουν την δυνατοτητα να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο στο χωρο αλλα δεν το κανουν.Αν εσύ δεν πιστεύεις πως από την όποια 'ταπεινή' σου εμπλοκή (ακόμα και ως θεατής) έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο, τότε κακώς ασχολείσαι με τους αγώνες. Γιατί ασχολείσαι άραγε ?
Αν το πιστεύεις, τότε κακώς βγάζεις την ουρίτσα σου απ΄ έξω. Διότι δεν μπορώ να βλέπω β΄ πληθυντικό και ανώνυμα (παρά τις μεγαλόστομες δηλώσεις περί 'ονοματεπώνυμου' σε προηγούμενη δημοσίευση) μπινελίκια προς πάντες πλην 'ημών'. Δείχνουν, ας μου επιτρέψεις, έλλειψη γνώσης του χώρου (και αυτό προσπαθεί ίσως να σου πει ο hyperion και ο platis) και νοοτροπία 'βαράτε τους όλους, δίκαιους και άδικους'. Αν πιστεύεις πως έτσι πάει μπροστά ο χώρος, διαφωνούμε 1000%.
ορισμενοι κριτες δεν ηξεραν ποτε σηκωνουμε μπλε σημαια........
εγω ομως που βλεπω εχω δει ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ
Α, προφανώς μπλέ σημαία βγάζουμε όταν το απαιτεί η κερκίδα ? Διότι και εμένα με έχουν γιουχάρει στην Κ11 στην Τρίπολη πριν πολλά χρόνια που δεν έβγαζα μπλε σημαία στον μπροστινό από ζευγάρι οδηγών που μάχονταν ρόδα-ρόδα το μισό αγώνα και απλά ο μπροστινός 'του έκλεινε την πόρτα' στα φρένα. Αν μιλάμε για τόση γνώση και 'επίπεδο'
και την επομενη φορα που θα βγει καποιο αυτοκινητο σε ειδικη εγω σαν κριτης ανεκπαιδευτος(αφου δεν απαιτειται σαν οδηγει αυξημενα μετρα προστασιας,ενημερωσης κριτων κτλ)δεν θα βγαλω κιτρινη σημαια
Λυπάμαι που είσαι κριτής (και παριστάνεις και τον τιμιτή των πάντων) και δεν ξέρεις πότε και υπό ποιές προϋποθέσεις βγαίνει κίτρινη σημαία στα ράλι Βέβαια, και σε αυτό έχεις δίκιο, δεν φταις μόνο εσύ
αν βγει ενα αμαξι στο ελπα για παραδειγμα,δεν υπαρχει προειδοποιηση στον αλυταρχη ετσι ωστε να διακοπει η ειδικη,προκειμενου να μην πεσουν στο ιδιο σημειο τα επομενα αυτοκινητα αφου,ουτε κριτες υπηρχαν σε εκεινο το σημειο ουτε ασυρματοι να ειδοποιηθουν ασθενοφορα και γενικα να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες.
Αν ο σκοπός σου είναι να δημιουργείς εντυπώσεις, ΟΚ. Διαφορετικά άστο, διότι δείχνεις πως δεν έχεις ιδέα τι έγινε στο ΕΛΠΑ
Φίλε ASTRAKITCAR, να με συγχωρείς αν 'στην πέφτω', να ξέρεις πως δεν είναι το στυλ μου. Ωστόσο, παρότι συμφωνώ με πολλά απ΄ όσα λες, με ενοχλεί το 'υπεράνω' ύφος σου, τη στιγμή που, αν δεν είσαι μέρος της λύσης, είσαι (και όλοι μας...), ως γνωστόν, μέρος του προβλήματος.
-
κε nass μαλλον βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.....
σαφως γνωριζεις οτι μεσω forum ουτε την πολυτελεια του χρονου ουτε του χωρου,εχουμε προκειμενου να επιχειρηματολογησουμε τεκμηριωμενα και κατανοητα.
σαφως επηρεασμενος απο την πιστα που ημουνα τελευταια αναφερθηκα στην κιτρινη σημαια=πτωση προπορευομενου αναβατη(στην πιστα το πιο πιθανο ειναι να εχουμε πτωση και οχι βλαβη τοσο συχνα)σε προλαβαινω για να μην μου την παλι,και στην μπλε σημαια-σημαδι στον αργο οδηγο οτι ακολουθει γρηγοροτερος κτλ.
προφανως καταλαβαινεις οτι θελω να καυτηριασω το ερασιτεχνικο επιπεδο αντιμετωπισης των οργανωτων σε καποιες περιπτωσεις,αλλα και των υπευθυνων λειτουργιας ενος αγωνα.
δεν δικαιολογειται κε nass ερασιτεχνικη αντιμετωπιση σε οποιονδηποτε αγωνιζομενο.οποιαδηποτε κλασης οποιουδηποτε σπορ.
ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ.............ASTRAKITCAR έγραψε:
και την επομενη φορα που θα βγει καποιο αυτοκινητο σε ειδικη εγω σαν κριτης ανεκπαιδευτος(αφου δεν απαιτειται σαν οδηγει αυξημενα μετρα προστασιας,ενημερωσης κριτων κτλ)δεν θα βγαλω κιτρινη σημαιαΛυπάμαι που είσαι κριτής (και παριστάνεις και τον τιμιτή των πάντων) και δεν ξέρεις πότε και υπό ποιές προϋποθέσεις βγαίνει κίτρινη σημαία στα ράλι Βέβαια, και σε αυτό έχεις δίκιο, δεν φταις μόνο εσύ
ASTRAKITCAR έγραψε:
αν βγει ενα αμαξι στο ελπα για παραδειγμα,δεν υπαρχει προειδοποιηση στον αλυταρχη ετσι ωστε να διακοπει η ειδικη,προκειμενου να μην πεσουν στο ιδιο σημειο τα επομενα αυτοκινητα αφου,ουτε κριτες υπηρχαν σε εκεινο το σημειο ουτε ασυρματοι να ειδοποιηθουν ασθενοφορα και γενικα να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες.Αν ο σκοπός σου είναι να δημιουργείς εντυπώσεις, ΟΚ. Διαφορετικά άστο, διότι δείχνεις πως δεν έχεις ιδέα τι έγινε στο ΕΛΠΑ
Φίλε ASTRAKITCAR, να με συγχωρείς αν 'στην πέφτω', να ξέρεις πως δεν είναι το στυλ μου. Ωστόσο, παρότι συμφωνώ με πολλά απ΄ όσα λες, με ενοχλεί το 'υπεράνω' ύφος σου, τη στιγμή που, αν δεν είσαι μέρος της λύσης, είσαι (και όλοι μας...), ως γνωστόν, μέρος του προβλήματος.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ,(ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ,ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ νΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ,εστω και απο αισθητικης αποψης......ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΛΠΑ,ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΤΟ clio group N ,αν δεν κανω λαθος να δεις τι λεει.
τους ιδιους προβληματισμους που εκφραζω και εγω,αναφερει......κε sx κλεανθη με λενε........
παιδια αν ειναι ευκολο ας μην συνεχισει ο διαλογος σε προσωπικο επειπεδο,ειναι κουραστικο καθε φορα να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας,και οτι νοιαζομαι για τον χωρο.......
ο κος Καββαθας με εχει τιμησει με την απαντηση που μου εδωσε σε ενα email καταθεση ψυχης που του ειχα κανει πριν καιρο......
δεν γνωριζομαστε αλλα αν τυχει και συμβει αυτο στο μελλον,θα δειτε οτι θα χαιροσασταν,οταν καποιοι απλοι θεατες ή ρομαντικοι προσπαθουν να βελτιωσουν οτι μπορουν απο τον χωρο,και τους οδηγους........για να κλεισω......
ASTRAKITCAR έγραψε:
τι λες ειμαι στην ψυχολογια του μεσου οδηγου;όχι, και ούτε όφειλες να είσαι.
ξανα μπραβο κε Αργυριου.ετσι να διδαξεις στα παιδια σου.δηλ δεν ειμαι στο χωρο δεν οφειλω να ενδιαφερομαι για κατι.εσυ αν χρειαστεις την βοηθεια καποιου μην την ζητησεις,γιατι ουτε αυτος οφειλει να στη δωσει.....
εγω προσωπικα αν σε δω σε ειδικη να εχεις βγει απο το δρομο και ειμαι θεατης,δεν θα σε σμπρωξω να ξαναμπεις μεσα....γιατι πολυ απλα δεν οφειλω να ειμαι μεσα στη ψυχολογια ενος ερασιτεχνη που κανει το χομπι του και στερειται απο το budget του για να τρεξει με ενα υψηλο παραβολο συμμετοχης,συν εξοδα δοκιμων, διαμονης,που αν βγει ενα αμαξι στο ελπα για παραδειγμα,δεν υπαρχει προειδοποιηση στον αλυταρχη ετσι ωστε να διακοπει η ειδικη,προκειμενου να μην πεσουν στο ιδιο σημειο τα επομενα αυτοκινητα αφου,ουτε κριτες υπηρχαν σε εκεινο το σημειο ουτε ασυρματοι να ειδοποιηθουν ασθενοφορα και γενικα να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες.
εγω δεν ειμαι κατι που ειναι το 80% και πλεον του παγκοσμιου πληθυσμου κυριοι.παρτακιας........
το ποσοστο 80%και το ονομα Αργυριου ειναι τυχαια.απαντηση εδωσα στον κο Αργυριου,χωρις να σημαινει οτι υπονοω κατι για το προσωπο του.
-
ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
-
**και εγω επαγγελματικα **ανηκω καπου.δεν σημαινει οτι κρινομαι το ιδιο για την δουλεια μου,και το ιδιο αν εχω κανει κατι για την συντεχνια που ανηκω.Πιστεύω πως αν τον έκρινες τον platis σαν οδοντίατρο και τον κάθε άλλο από εμάς τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους στον επαγγελματικό του χώρο θα είχαμε άλλη συζήτηση.
Βασικό μας πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι αφιερώνουμε στο σπορ χρόνο παρτ τάιμ εργασίας, και φουλ τάιμ μπάτζετ, επαγγελματισμό στην οργάνωση πολλών ομάδων, αλλά επιμένουμε να μην μας πειράζει να δηλωνόμαστε και να είμαστε ερασιτέχνες.
-
κε nass μαλλον βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.....Μα ξεκαθάρισα πως δεν με ενόχλησαν τόσο όσα είπες (για κάποια από αυτά έχεις δίκιο) όσο ο τρόπος που τα είπες και κυρίως ότι απευθύνθηκες στους πάντες σε β΄ πληθυντικό λες και εσύ είσαι απ΄ έξω. Ενώ τα παραδείγματα άγνοιας (ή έστω 'μπερδέματος') κανονισμών που ανέφερα δείχνουν πως είσαι (όπως, όπως ανέφερα, και όλοι μας) μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.
Αν είσαι λοιπόν προετοιμασμένος να μιλήσουμε επί της ουσίας, άσε τις 'φωνές' και τη δημιουργία εντυπώσεων και, πρώτα απ΄ όλα, παραφράζοντας τον Κένεντι, μην κοιτάς τι κάνουν οι Ελληνικοί αγώνες για σένα, αλλά τι κάνεις εσύ για αυτούς.
σαφως γνωριζεις οτι μεσω forum ουτε την πολυτελεια του χρονου ουτε του χωρου,εχουμε προκειμενου να επιχειρηματολογησουμε τεκμηριωμενα και κατανοητα.
ΙΜΗΟ, καλύτερα να μη λες τίποτα, παρά να λες λάθη και ανακρίβειες, διότι χάνεις το δίκιο σου μέσα σε αυτά.
σαφως επηρεασμενος απο την πιστα που ημουνα τελευταια αναφερθηκα στην κιτρινη σημαια=πτωση προπορευομενου αναβατη(στην πιστα το πιο πιθανο ειναι να εχουμε πτωση και οχι βλαβη τοσο συχνα)σε προλαβαινω για να μην μου την παλι,και στην μπλε σημαια-σημαδι στον αργο οδηγο οτι ακολουθει γρηγοροτερος κτλ.
Μη μου αναφέρεις τους κανονισμούς, θεωρώ πως τους γνωρίζω σχεδόν το ίδιο καλά με εσένα. Aν λοιπόν είσαι σε ένα ράλι ενδιάμεσος και βγάλεις χωρίς τις δέουσες προϋποθέσεις κίτρινη σημαία σε ένα αγωνιζόμενο, τι θα του πεις (και στον Αλυτάρχη και σε όλους) μετά 'α, συγνώμη, μπερδεύτηκα με την πίστα' όπως μου είπες εμένα ? Αυτή είναι η 'επαγγελματική' αντιμετώπιση που ζητάς ? Μα πρώτα από τον εαυτό σου πρέπει να τη ζητάς...
προφανως καταλαβαινεις οτι θελω να καυτηριασω το ερασιτεχνικο επιπεδο αντιμετωπισης των οργανωτων σε καποιες περιπτωσεις,αλλα και των υπευθυνων λειτουργιας ενος αγωνα.
...στους οποίους περιλαμβάνεσαι και εσύ...
δεν δικαιολογειται κε nass ερασιτεχνικη αντιμετωπιση σε οποιονδηποτε αγωνιζομενο.οποιαδηποτε κλασης οποιουδηποτε σπορ.
Αν μιλάς για 'επαγγελματική' νοοτροπία που απαγορεύει το 'α, συγνώμη για την πατάτα, εγώ τόσο μπορώ, ερασιτέχνης είμαι' συμφωνώ 100%. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πατάτες δεν θα γίνονται, όπως γίνονται και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, αλλά πως οι υπεύθυνοι θα είναι όντως αυτό, δηλ. υπεύθυνοι, και θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. 'Επαγγελματίας' δεν σημαίνει 'αλάνθαστος'.
Αλλά από την άλλη, όταν ζητάς επαγγελματική αντιμετώπιση με ερασιτεχνικά budget (όλων των εμπλεκομένων, αγωνιζόμενων, οργανωτών κτλ.), θα πρέπει να είσαι λογικός στις απαιτήσεις σου και προετοιμασμένος να λάβεις λιγότερα απ΄ όσα θα περίμενες και να αντιμετωπίζεις τον 100% επαγγελματία (στη νοοτροπία, επαναλαμβάνω) ως εξαίρεση και όχι ως κανόνα.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΛΠΑ,ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΤΟ clio group N ,αν δεν κανω λαθος να δεις τι λεει.
τους ιδιους προβληματισμους που εκφραζω και εγω,αναφερει......Αν λέει τα ίδια που λες και εσύ (δεν τα έχω διαβάσει), λέτε και οι δύο μπούρδες (αφού σου αρέσουν τα ξεκάθαρα λόγια). Αλλά το να αναπαράγεις αβίαστα και χωρίς έλεγχο μπούρδες προκειμένου να στηρίξεις μια επί της αρχής σωστή θέση (τα περί επαγγελματισμού που λέγαμε παραπάνω), είναι, όπως αντιλαμβάνεσαι, προσβλητικό πρώτα απ΄ όλα για σένα και τις θέσεις σου, και έπειτα για τους συνομιλητές σου και σίγουρα δεν δείχνει επαγγελματική νοοτροπία που τόσο την αναζητάς.
δεν γνωριζομαστε αλλα αν τυχει και συμβει αυτο στο μελλον,θα δειτε οτι θα χαιροσασταν,οταν καποιοι απλοι θεατες ή ρομαντικοι προσπαθουν να βελτιωσουν οτι μπορουν απο τον χωρο,και τους οδηγους........
Και εσύ πιστεύω θα χαιρόσουν αν μάθαινες πόσοι πολλοί, απλοί θεατές ή ρομαντικοί οδηγοί, οργανωτές, συντελεστές, προσπαθούν να βελτιώσουν τους αγώνες. Γιαυτό και ο τρόπος σου ενόχλησε.
-
οσο αφορα τον JFK κανω οτι μπορω για τους αγωνες οποτε μπορω....
δεν φωναζω,ειμαι ανοιχτος στον διαλογο μπορω να καταθεσω προτασεις,μπορω να οργανωσω και να διαικπεραιωσω-με την καταλληλη συμπαρασταση-οτι χρειαστει σε οργανωτικο,διοικητικο,λειτουργικο επιπεδο.
απο εδω ευκολα γινεσαι κακος,δεδομενου οπως προανεφερα,ελειψη χωρου,χρονου απροσωπης επικοινωνιας.κοινως ευκολα παρερμηνευεσαι.
απο εκει και περα σεβομαι την γραφη του αλλου,δεν αρπαζομαι και δεν αντιδρω ακομψα.
απλα πραγματα κυριοι.νομιζω πως ειμαι κατανοητος κε nass.
δεν αναφερομαι στο γεγονος οτι με ενοχλησαν αυτα που γραφεις.το θεμα θελω να κλεισει εδω.εδω δεν ειναι χωρος προσωπικων αντεκλησεων.
καταθετουμαι ιδεες,ασκουμε μια κριτικη η οποια μπορει να ενοχλει βεβαια,απο εκει και περα ομως αν τεκμηριωνουμε την αποψη μας,ειναι λογικο να υπαρχουν διαξιφισμοι.καποιες φορες θιγονται συμφεροντα,καποιες φορες ορισμενοι μπορουν να θιχτουν και σε ατομικο επιπεδο,κατι τετοιο προφανως δεν ειναι επιδιωξη μου.για να ολοκληρωσω ειμαι στο χωρο στο επιπεδο και στο βαθμο εμπολοκης που βρισκομαι αυτη τη στιγμη,ελαχιστα συγκριτικα με εσας, με τους οποιους εχω επαφη μεσα απο αυτο το διαυλο επικοινωνιας.
βλεπω, καταθετω , και προτιθεμαι να συνεισφερω εθελοντικα προκειμενου άμεσα ή έμμεσα να ωφεληθειτε σημερα εσεις αυριο αλλοι.**καποιοι αλλοι με πολλαπλασια δυναμη απο εμενα,εχουν αντιδρασει στα θεματα που θιγω ή ενδεχομενως διαφορετικα, στο παρελθον;**αναρωτιεμαι επειδη δεν γνωριζω τις καταστασεις εκ των εσω.
υπηρχαν συμπαραστατες σε αυτους που αντεδρασαν ευελπιστόντας κατι καλυτερο;το λεω διοτι γιατι συχνα ακουω την ατακα.καθε περσι και καλυτερα.
η γκρινια δεν μου αρεσει,εκτος αν θεωρειται οτι το μηχανοκινητο στην ελλαδα βρισκεται σε καλο επιπεδο,το οποιο επιπεδο προφανως δεν εχω αντιληφθει.τοτε ειμαι λαθος σε ολα οσα εχω γραψει.αλλα απο την αλλη κρινω με εργα, ο αφελης.
δεν υπαρχουν πιστες,πρωταθλημα μοτοσυκλετας για 2 χρονια δεν ειχαμε,
προβολη εξαγωγη ταλεντων γιοκ,εκτος απο τους 4Τ.
εδω δεν κρινουμε ιδιωτικες πρωτοβουλιες ομως αλλα κρατικους λειτουργους ή καποιους που κινουνται κατω απο την ομπρελα αυτων.εν κατακλειδι θεωρω οτι ο χωρος σηκωνει βελτιωση,υπαρχει ενα μετριο προς το καλο επιπεδο αλλα τα πραγματα μπορουν να αναβαθμιστουν σε μεγαλο βαθμο επιπλεον.
για να μην κλαψουνε λοιπον ορισμενοι τα ευρα τους του χρονου στο acropolis,και μην ρεζιλευτουμε παλι,ας κανουμε ο καθενας οτι μπορει και ας συνεχισουν ορισμενοι αυτο που ηδη κανουν-θετικα παντα-με τον ιδιο ζηλο.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ