-
Η σεζον του 2004 αρχισε ουσιαστικα με το τελος της απαγορευσης των δοκιμων. Προτεινω να κρατησουμε τη συζητηση για τις χειμερινες δοκιμες σε ενα thread για να μη χαθουμε.
Ηδη ειδαμε το πρωτο μονοθεσιο της νεας χρονιας, την McLaren MP4-19 και σιγουρα ειναι πιο ελπιδοφορα απο την προβληματικη 18. Περασε ολα τα crash test και δειχνει αρκετα αξιοπιστη. Επισης ειδαμε την καινουργια BAR να το παλευει. Τι λετε;
ΥΓ Στα ξενα φορουμ ακουγεται οτι ο Klien αυριο θα παρουσιαστει επισημα απο την Jaguar.
-
Η σεζον του 2004 αρχισε ουσιαστικα με το τελος της απαγορευσης των δοκιμων. Προτεινω να κρατησουμε τη συζητηση για τις χειμερινες δοκιμες σε ενα thread για να μη χαθουμε.
Ηδη ειδαμε το πρωτο μονοθεσιο της νεας χρονιας, την McLaren MP4-19 και σιγουρα ειναι πιο ελπιδοφορα απο την προβληματικη 18. Περασε ολα τα crash test και δειχνει αρκετα αξιοπιστη. Επισης ειδαμε την καινουργια BAR να το παλευει. Τι λετε;
ΥΓ Στα ξενα φορουμ ακουγεται οτι ο Klien αυριο θα παρουσιαστει επισημα απο την Jaguar.
-
-
2004
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επισης ειδαμε την καινουργια BAR να το παλευει. Τι λετε;
και εγω το προσεξα αυτο και προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αυτο το αποδιδω στα λαστιχα που οπως ξερουμε η BAR αλλαξε πλευρα και πηγε στη γαλλικη φιρμα.Ειδα οτι ηταν πολυ κοντα με τη περσινη ferrari (F2003GA)2 δεκατα περιπου .Τωρα θα μου πεις οτι στη μια ηταν o Button και στην αλλη δοκιμαστης( Badoer)αλλα πιστευω οτι κανουν τι διαφορα τα λαστιχα.
Τωρα αν καποιος μου πει οτι ειναι το καινουργιο μονοθεσιο γι αυτο και ειναι καλυτερο για μενα αυτο δεν ισχυει γιατι στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη καλυτερο απο το περσινο εξελιγμενο μονοθεσιο δεν θα ειναι.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα θα το δουμε στην πορεια και στην δοκιμες αλλα και οταν αρχισουν οι αγωνες πως θα ειναι φετος η Bar με τα νεα ελαστικα σε σχεση με περυσι. -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Επισης ειδαμε την καινουργια BAR να το παλευει. Τι λετε;
και εγω το προσεξα αυτο και προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αυτο το αποδιδω στα λαστιχα που οπως ξερουμε η BAR αλλαξε πλευρα και πηγε στη γαλλικη φιρμα.Ειδα οτι ηταν πολυ κοντα με τη περσινη ferrari (F2003GA)2 δεκατα περιπου .Τωρα θα μου πεις οτι στη μια ηταν o Button και στην αλλη δοκιμαστης( Badoer)αλλα πιστευω οτι κανουν τι διαφορα τα λαστιχα.
Τωρα αν καποιος μου πει οτι ειναι το καινουργιο μονοθεσιο γι αυτο και ειναι καλυτερο για μενα αυτο δεν ισχυει γιατι στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη καλυτερο απο το περσινο εξελιγμενο μονοθεσιο δεν θα ειναι.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα θα το δουμε στην πορεια και στην δοκιμες αλλα και οταν αρχισουν οι αγωνες πως θα ειναι φετος η Bar με τα νεα ελαστικα σε σχεση με περυσι.Όπως επίσης θα δούμε και πώς θα είναι οι υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες που δεν έχουν τρέξει ακόμα.
Ποιός είναι ο Klien;
-
2ος στο F3 Euroseries πισω απο τον δοκιμαστη της Toyota, Briscoe.
Φοβερα ταλαντουχος, αν και το να παει απο φετος F1 ειναι επικινδυνα βιαστικο για το καλο του.
-
Ανακοινωθηκε επισημα ο Klien λοιπον. Για να δουμε αν θα αντεξει τις ταναλιες του Webber ή θα καταστρεψει και αυτος την καριερα του.
ΥΓ Ενας αντιπαλος λιγοτερος για τον Μαργαριτη στο Euroseries
-
Καλα μεσα στο μυαλο μου εισαι βρε Κωνσταντινε,τον τελευταιο καιρο σκεφτωμουν να ανοιξω ενα τετοιο thread
Σημερα ειχαμε δοκιμες για αλλη μια φορα επι Ισπανικου εδαφους,σε Μontmelo και Jerez.Οι χρονοι εχουν ως εξης:
Montmelo
1.Montagny 1.16.329 108 Γυροι
2.Coulthard 1.16.607 75
3.Webber 1.17.178 94
4.Wurz 1.17.250 77
5.Zonta 1.17.679 85
6.Briscoe 1.18.188 79
7.Klien 1.18.273 91
8.Lopez 1.18.892 59Jerez
1.R.Schumacher 1.17.753 68
2.Gene 1.18.326 73
3.Piquet Jr. 1.20.453 64Οι δοκιμες θα συνεχιστουν μεχρι την Παρασκευη.
-
Ανακοινωθηκε επισημα ο Klien λοιπον. Για να δουμε αν θα αντεξει τις ταναλιες του Webber ή θα καταστρεψει και αυτος την καριερα του.Το βλεπω παρα πολυ χλωμο να τα καταφερει απεναντι σε εναν πολυ καλο team-mate ο οποιος ουκ'ολιγες φορες εχει κανει τους team-mates του να μοιαζουν ασημαντοι.Ελπιζω να μην εχει την τυχη του Pizzonia,αν και πιστευω πως θα εχει μια παρομοια καταληξη με τον Βραζιλιανο.
Απο την αλλη πλευρα ολα δειχνουν πως ο Heidfeld θα ειναι ο πιλοτος που θα καλυψει το πρωτο κενο στην Jordan. -
Εδω ειναι σημερινοι χρονοι στην Βαρκελωνη
http://f1.racing-live.com/en/season/tests2002/test_barcelona_20031202.shtml
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ανακοινωθηκε επισημα ο Klien λοιπον. Για να δουμε αν θα αντεξει τις ταναλιες του Webber ή θα καταστρεψει και αυτος την καριερα του.
Το βλεπω παρα πολυ χλωμο να τα καταφερει απεναντι σε εναν πολυ καλο team-mate ο οποιος ουκ'ολιγες φορες εχει κανει τους team-mates του να μοιαζουν ασημαντοι.Ελπιζω να μην εχει την τυχη του Pizzonia,αν και πιστευω πως θα εχει μια παρομοια καταληξη με τον Βραζιλιανο.
Απο την αλλη πλευρα ολα δειχνουν πως ο Heidfeld θα ειναι ο πιλοτος που θα καλυψει το πρωτο κενο στην Jordan.Ο Webber.... Γιατί δεν το παίρνει η Φερράρι ρε γμτ, έστω και σα δοκιμαστή; Είναι πολύ σόφρον να καπαρώνουμε τα νέα ταλέντα από νωρίς. Έτσι μας έφαγε και η Μακλάρεν τον Κίμι.
Ούτως ή άλλως η τζάγκιουαρ θα είναι πάντα μια ομάδα που παραπέει. Δε βλέπω σημάδια βελτίωσης. Χειρότερη κι από Μπαρ.
-
08 J. Lopez Renault R23 1'18''892 +2''563 59
Ποιός είναι αυτή, η Τζένιφερ Λοπέζ;
-
Κρατα αυτο το ονοματακι, ειναι καλος ο πιτσι
Επισης βλεπω το φαινομενο Montagny να χτυπαει και στην F1. Μη ξεχνατε ειναι ο ιδιος ανθρωπος που φετος στο Nissan World Series ταπεινωσε (στη κυριολεξια) Bernoldi, Gene, Sarrazin κλπ
Βλεπω τον Flavio με ευχαριστο πονοκεφαλο του χρονου.
ΥΓ Για να παρει η Ferrari τον Webber πρεπει να πλερωσει. Ποιον; Μα τον Flavio φυσικα!! Απιθανος ο Ιταλος!
-
Κι άλλα να πληρώσει η Ferrari βρε Κώστα?.. ...Πληρώνει που πληρώνει τόοοοοσαα.....Αφου το Πρωτάθλημα είναι μάλλον πάλι εξασφαλισμένο!!!
ΥΓ..You have asked for it...!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι άλλα να πληρώσει η Ferrari βρε Κώστα?.. ...Πληρώνει που πληρώνει τόοοοοσαα.....Αφου το Πρωτάθλημα είναι μάλλον πάλι εξασφαλισμένο!!!Από που το συμπεραίνεις αυτό!!! Ήδη πέρσι έδειξε ότι δεν κυριαρχεί πιά τόσο εύκολα. Πές οι κανονισμοί, τα διαπλεκόμενα, δεν ξέρω, αλλά εγώ δεν το βλέπω τόσο σίγουρο με τα καινουργια μονοθέσια που κατεβαίνουν.
-
Ειναι οντως κουκλα η νεα McLaren Κωστα! Και απο τις λιγες φορες που καινουργιο μονοθεσιο ειναι και αξιοπιστο αλλα και σχεδον 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορο απο το παλιο με το καλημερα. Ξυπνησε ο γιγαντας;
tifosare η Jag απο πλευρας budget και υποδομων πασχει πλεον. Αν δε κανω λαθος η νεα συραγγα ηδη λειτουργει και η συμφωνια με τον Κlien θα τους φερει 10 εκ δολλαρια. Για να δουμε, για να δουμε.
-
Ειναι οντως κουκλα η νεα McLaren Κωστα! Και απο τις λιγες φορες που καινουργιο μονοθεσιο ειναι και αξιοπιστο αλλα και σχεδον 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορο απο το παλιο με το καλημερα. Ξυπνησε ο γιγαντας;Μακάρι...!!
-
Καρφωνεσαι Θεμη!!
Ασχετο: Αυτος ο Massa λαθος ονομα εχει. Passa επρεπε να τον λενε ετσι οπως τα εχει κανει με Sauber και Ferrari!! Πάσα απο τον ενα στον αλλο γινεται!
-
Ασχετο: Αυτος ο Massa λαθος ονομα εχει. Passa επρεπε να τον λενε ετσι οπως τα εχει κανει με Sauber και Ferrari!!
Χειμερινες δοκιμες 2003-2004