-
λαθος
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λαθοςΜειώνεται επικίνδυνα δηλαδή;
-
Πάρε γυαλιά ηλίου, ένα σκούρο και ένα ανοικτόχρωμο και φόρεσέ τα το βράδυ. Κάπως έτσι είναι με τις μεμβράνες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάρε γυαλιά ηλίου, ένα σκούρο και ένα ανοικτόχρωμο και φόρεσέ τα το βράδυ. Κάπως έτσι είναι με τις μεμβράνες.Δε νομίζω να είναι ακριβώς έτσι. Θα είχαν σκοτωθεί όλοι όσοι έχουν βάλει!
-
Ο χρήστης pusher έγραψε:
Πάρε γυαλιά ηλίου, ένα σκούρο και ένα ανοικτόχρωμο και φόρεσέ τα το βράδυ. Κάπως έτσι είναι με τις μεμβράνες.
Δε νομίζω να είναι ακριβώς έτσι. Θα είχαν σκοτωθεί όλοι όσοι έχουν βάλει!
Δεν έγραψε 'ακριβώς έτσι', έγραψε 'κάπως έτσι' και πράγματι κάπως έτσι είναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε νομίζω να είναι ακριβώς έτσι. Θα είχαν σκοτωθεί όλοι όσοι έχουν βάλει!
Δεν έγραψε 'ακριβώς έτσι', έγραψε 'κάπως έτσι' και πράγματι κάπως έτσι είναι.
Βγαίνουν αυτοκίνητα από το εργοστάσιο με σκούρα φιμέ; Αν όντως μειώνουν την ορατότητα σαν να φοράει κανείς γυαλιά ηλίου το βράδυ είναι αρκετά επικίνδυνα!
-
Τριτη μαλλον παω για μεμβρανες. Η μεμβρανη-καθρεφτης φανταζομαι απαγορευεται δια ροπαλου,σωστα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τριτη μαλλον παω για μεμβρανες.Τι μάρκα και απόχρωση θα βάλεις;
-
Llumar alu dark λεω φρανκ.Προτεινεις κατι αλλο;Θελω κατι αρκετα σκουρο,οχι κατραμι αλλα ουτε και διαφανες.
-
-
Οι Alu Dark σίγουρα υπάρχουν σαν επιλογή? Γιατί όταν έβαλα τις δικές μου Alu Light στον Κηφισσό, μου είχαν πεί οτι οι Alu Dark έχουν καταργηθεί.
Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις Alu Light στο Astra μου. Για τις ίδιες σκέφτομαι και για το Corsaki μας. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οι Αlu Dark είναι μαύρο κατράμι. Τις έχεις δει από κοντά; ΔΕΝ στις συνιστώ με τίποτα.
Βάλε την πιο κάτω κλίμακα...Alu Light.έτσι φαίνονταν (γιατί τις έβγαλα) οι alu light στο δικό μου...
Ετσι φαινονται οι alu light ρε συ σαββα; Ε τοτε μλκια ειπα για τις alu dark (τις οποιες στο σαιτ της λουμαρ δεν υπαρχουν..).Ευχαριστω πολυ.
-
Eμένα δεν μου φαίνεται καθόλου ...light αυτό το πράγμα! Και φοβάμαι πως αν το βάλεις, ανοίγεις παρτίδες με τους μπάτσους...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Eμένα δεν μου φαίνεται καθόλου ...light αυτό το πράγμα! Και φοβάμαι πως αν το βάλεις, ανοίγεις παρτίδες με τους μπάτσους...μην κοιτάς το όνομα ... είναι η πιο σκούρα της Llummar. http://www.kin.gr/new_pages/Memvranes.html
Pasxal ναι έτσι είναι....η φωτό είναι τραβηγμένη με συννεφιά.
-
Κι εγω το ονομα κοιταξα και απορησα.. θεωρητικα στο μαγαζι θα ζητησω να δω δειγματα γιατι ακομα κι αυτες ειναι σκουρες τελικα.. Ο σαββας παντως ξερω οτι δεν εχει μπλεξιματα με τα στρουμφ,οικογενειακα οδηγαει ετσι κι αλλιως και δεν προκαλει τα λεμματα..
-
Από μέρα σε μέρα περιμένω το καινούργιο αυτοκίνητο και έχω αποφασίσει να βάλω μεμβράνες. Στον Σπανό μου είπαν ότι η δουλειά μπορεί να γίνει μέσα στην αντιπροσωπεία και ότι συνεργάζονται με κορυφαίο κατάστημα (όχι lumar, ή 3M). Επίσης μου πρότειναν μπλε χρώμα για να ταιριάζει καλύτερα με το Alpine white του αυτοκινήτου. Προσωπικά νομίζω ότι κάτι σε ανοιχτό γκρι θα του πηγαίνει μάλλον περισσότερο, αλλά αν δεν το δω πρώτα από κοντά δύσκολα θα κρίνω.
Οι 3M που έχει βάλει ένας φίλος δεν μου αρέσουν γιατί σε κάθε τζάμι υπάρχει σε τυχαία σημεία το λογότυπο της εταιρίας σαν υδατογράφημα στην μεμβράνη. Άλλη περίπτωση είναι η Lumar που έχει κατάστημα πολύ κοντά στο σπίτι μου στο Ελληνικό. Σε κάθε περίπτωση, θα πάω για εταιρία και χρώμα που θα είναι 100% νόμιμα γιατί δεν έχω καμία όρεξη να μπλέκω με την τροχαία, ή το ΚΤΕΟ.
-
Ανα γεια σου!
Μόνο οικογενειακά.Στο λινκ που δίνω εάν πατήσεις το όνομα της κάθε μεμβράνης έχει φωτό πώς φαίνεται. Μετά είναι οι Τιτάνιουμ με τις οποίες όμως φαίνεσαι. Εσύ όμως ως πριμιουμ άνθρωπΑς δεν θες. Οπότε ζβου!
-
Γιατί να θέλω να μην φαίνομαι; Με τα ρουχαλάκια μου οδηγώ, και δεν είμαι τόοοοσο άσχημος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί να θέλω να μην φαίνομαι; Με τα ρουχαλάκια μου οδηγώ, και δεν είμαι τόοοοσο άσχημος.στον pasxo ομιλώ μονσιούρ....δεν μας παρακολουθείς.
-
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ