-
Εξαρταται πως οριζεις το 'ξεκαθαρο'...
Νομικα,αν κανουμε σωστη επιλογη,ειμαστε καλυμμενοι.
Τωρα αν πεσεις στον παπαρα τον μπατσο και σου βγαλει το λαδι μεχρι να παραδεχτει οτι εισαι νομιμος (που πολυ πιθανο να μην το παραδεχτει),απλα κανεις υπομονη... -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Εξαρταται πως οριζεις το 'ξεκαθαρο'...Νομικα,αν κανουμε σωστη επιλογη,ειμαστε καλυμμενοι.
Τωρα αν πεσεις στον παπαρα τον μπατσο και σου βγαλει το λαδι μεχρι να παραδεχτει οτι εισαι νομιμος (που πολυ πιθανο να μην το παραδεχτει),απλα κανεις υπομονη...Eννοώ αν βάλουμε τις ανοιχτότερες που υπάρχουν, είμαστε νόμιμοι;
-
αν πάρεις μεμβράνη με το μέτρο έρχεται πιο φθηνά? `Ενας φίλος ξέρει να τοποθετεί οπότε γλυτώνω τα εργατικά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eννοώ αν βάλουμε τις ανοιχτότερες που υπάρχουν, είμαστε νόμιμοι;Αν εχουν εγκριση τυπου,ναι.
-
πως παιρνεις εγκριση τυπου?δηλαδη εγω μολις αγορασα αμαξι που εχει φιμε 2σκαλα επανω νομιζω...με βλεπουν απο εξω κανονικα..
πως τον πειθεις τον αλλο?
ο κωδικας δε λεει οτι πρεπει να εισαι ορατος?
απο το ενα πλαινιο παραθυρο δε πρεπει να βλεπεις εξω απο το αλλο πλαινο?δηλαδη η ματια σου να διαπερναει τα παραθυρα?
-
Στα κρυσταλλα που ειναι ηδη φυμε απο το εργοστασιο,κανεις δεν μπορει να διαψευσει ή να σχολιασει την νομιμοτητα τους.
Τωρα απο εκει και περα αν εσυ θελεις να βαλεις επιπλεον μεμβρανες,ειναι λιγο περιπλοκα τα πραγματα σχετικα με την διαπερατοτητα του φωτος. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αν πάρεις μεμβράνη με το μέτρο έρχεται πιο φθηνά? `Ενας φίλος ξέρει να τοποθετεί οπότε γλυτώνω τα εργατικάΝαι έρχεται φθηνότερα. Και εγώ με το μέτρο τις είχα πάρει και τις τοποθέτησα μόνος μου. Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο απο τέλειο!
Αν θές να γίνει κάτι σωστά, θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου!
ΥΓ Σάββα δεν θέλω σχόλια...
-
Ο χρήστης georgep800 έγραψε:
ΥΓ Σάββα δεν θέλω σχόλια...
εγώ πάντως τις έβγαλα... ...
-
Τις έβγαλες απο όλα τα τζάμια ή μόνο απο τα μπροστά;
-
από όλα εννοείται...καρνάβαλο θα το είχα...;
-
Στα κρυσταλλα που ειναι ηδη φυμε απο το εργοστασιο,κανεις δεν μπορει να διαψευσει ή να σχολιασει την νομιμοτητα τους.
Τωρα απο εκει και περα αν εσυ θελεις να βαλεις επιπλεον μεμβρανες,ειναι λιγο περιπλοκα τα πραγματα σχετικα με την διαπερατοτητα του φωτος.Πώς γίνεται να το πιστοποιήσεις όμως αυτό και στο μπάτσο?
ΥΓ:Μην πεις για την κλασσική γραμμή στο τέλος του τζαμιού που στα aftermarket φαίνεται, γιατί πχ της Llummar δεν αφήνουν γραμμή.
-
εμενα ειναι μεχρι την ακρη του τζαμιου ακριβως...ευτυχως γιατι μου τη δινει αυτο το κενο που βλεπω σε αλλα..
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
εμενα ειναι μεχρι την ακρη του τζαμιου ακριβως...ευτυχως γιατι μου τη δινει αυτο το κενο που βλεπω σε αλλα..καλά...θέμα συνήθειας είναι...Κι εμένα με ενοχλούσε στην αρχή στο αμάξι του αδερφού μου.
Τώρα μη σου πω ότι δε μου κάνει και καμία αίσθηση... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τωρα απο εκει και περα αν εσυ θελεις να βαλεις επιπλεον μεμβρανες,ειναι λιγο περιπλοκα τα πραγματα σχετικα με την διαπερατοτητα του φωτος.Πώς γίνεται να το πιστοποιήσεις όμως αυτό και στο μπάτσο?
ΥΓ:Μην πεις για την κλασσική γραμμή στο τέλος του τζαμιού που στα aftermarket φαίνεται, γιατί πχ της Llummar δεν αφήνουν γραμμή.
Κατσε γιατι δεν καταλαβα...
Να πιστοποιησεις οτι τα τζαμια ειναι πιο σκουρα απο το ιδιο το εργοστασιο ή να του πεις οτι οι μεμβρανες που εβαλες ειναι πιστοποιημενες;
Αν τα τζαμια ειναι φυμε απο το εργοστασιο τοτε ολα ειναι ΟΚ και δεν μπορει να σε κανει τιποτα.
Αν παλι εβαλες μεμβρανες,η πιστοποιηση αναφερει ακριβως μαρκα,μοντελο και τυπου αυτοκινητου οποτε παλι εισαι ΟΚ. -
Κατσε γιατι δεν καταλαβα...Να πιστοποιησεις οτι τα τζαμια ειναι πιο σκουρα απο το ιδιο το εργοστασιο ή να του πεις οτι οι μεμβρανες που εβαλες ειναι πιστοποιημενες;
**Αν τα τζαμια ειναι φυμε απο το εργοστασιο τοτε ολα ειναι ΟΚ και δεν μπορει να σε κανει τιποτα.
**Αν παλι εβαλες μεμβρανες,η πιστοποιηση αναφερει ακριβως μαρκα,μοντελο και τυπου αυτοκινητου οποτε παλι εισαι ΟΚ.Εννοούσα το bold και φυσικά δεν υπάρχει πιστοποίηση που να έχεις στα χέρια σου. (τουλάχιστον άμεσα:) )
Οπότε (πιστεύω) ο μπάτσος μπορεί (αν θέλει ή τον έχει πιάσει μαλάκυνση) να σε γράψει στο χαλαρό και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφας...
Αυτό εννοώ...Εκτός κι αν υπάρχει κάποια ένδειξη στην άδεια του αυτοκνήτου ή στα έξτρα που έχει μέσα στο βιβλιαράκι γραμμένα (έστω και με κωδικό) που να λέει τα περί φιμέ τζαμιών.
Ακούγοντας διάφορα για αφαίρεση πινακίδων και άδειας οδήγησης, έχω αρχίσει να τα φοβάμαι. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ακούγοντας διάφορα για αφαίρεση πινακίδων και άδειας οδήγησης, έχω αρχίσει να τα φοβάμαι.
...τόσο που να κάνει εμένα να τις ξηλώσω και μετά από 14 μήνες να πετάξω 200 ευρώ ...
-
ρε παιδια ποιος λεει αφαιρεση πινακιδων και τετοια το προστιμο το ανεβασανε στα 80 ευρω
-
Μήπως ξέρετε σε τι διαστάσεις πωλούνται οι μεμβράνες 3Μ? Θα ήθελα να ρωτήσω τι εργαλεία χρειάζονται για να τις τοποθετήσω μόνος μου. Το σαπουνόνερο αυτό που χρησιμοποιούν τι περιέχει(μήπως κάποιο είδος κόλλας)? Και αν είναι εύκολο μέσω pm ή απο εδώ να μου στείλετε τις διευθύνσεις καταστημάτων για μεμβράνες 3Μ, που θα μπορώ να αγοράσω με το μέτρο, όπως τη λαική
-
Πρεπει να παιζει παραθυρακι οτι και καλα το αυτοκινητο δεν ειναι τεχνικα οκ και αρα φευγουν πινακιδες κλπ, οπως οταν εχεις ρυπους, εξατμιση κλπ. Αλλα οντως εκει που γραφει για μεμβρανες δεν λεει για πινακιδες.
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
ρε παιδια ποιος λεει αφαιρεση πινακιδων και τετοια το προστιμο το ανεβασανε στα 80 ευρωΔεν μπορώ να πω ότι το έψαξα εκτενώς, όμως ούτε κι εγώ βρήκα πουθενά να λέει για αφαίρεση άδειας+πινακίδες για πολύ σκούρες μεμβράνες.
Από την άλλη, εδώ λένε κάποιοι ότι τους 'ξήλωσαν' γι'αυτό το λόγο...ΥΓ:Προσωπικά φοβάμαι για τον αδερφό μου που τις έχει βάλει λιγότερο απο ένα χρόνο και ίσως να χρειαστεί να τις βγάλει, αν όντως ισχύει το μέτρο.
Εγώ δεν έχω μεμβράνες και είμαι και ψιλο-εναντίον του να βάλω στο αμάξι μου.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ