-
Καλημέρα,
Θα χρειαστώ βοήθεια! Εχει βάλει κανείς βάση GPS ή κινητού με βεντούζα σε τζάμι παρμπρίζ που έχει αντιηλιακή.
Υπάρχει άραγε περίπτωση να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα η βεντούζα στην αντιηλιακή;;;; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλημέρα,Θα χρειαστώ βοήθεια! Εχει βάλει κανείς βάση GPS ή κινητού με βεντούζα σε τζάμι παρμπρίζ που έχει αντιηλιακή.
Υπάρχει άραγε περίπτωση να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα η βεντούζα στην αντιηλιακή;;;;Είχα βάλει για λίγο χρονικό διάστημα βεντούζα με gps και όταν την αφαίρεσα δεν είχε κάποιο πρόβλημα η μεμβράνη. Αλλά όπως είναι φυσιολογικό ήθελε καθάρισμα στο σημείο εκείνο για να φύγει το σημάδι που είχε αφήσει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αναβάθμισα τα κρύσταλα στα γυαλιά μου (oakley) με polarized. Οι μεμβράνες (clima - στα πλαϊνά τζάμια μόνο) με τα γυαλιά γίνονται ελαφρά έγχρωμες, τα χρώματα της ίριδας.
Μη πάρεις (oakley?) polaroid.
οι polarized φακοι ειναι απο τους πιο ξεκουραστους που εχω βαλει ποτε! Ειχαν τα γυαλια ηλιου μου..
εξαφανιζονται οι αντανακλασεις (βλεπεις τις σκονες στο ταμπλω) και οπως ειναι φυσικο δεν 'χρωματιζονται' μονον οι μεμβρανες.. το ιδιο συμβαινει και με τον δρομο, το ιδιο συμβαινει και με τα τζαμια των αλλων αυτοκινητων.. ειναι κατι που θελει λιγο συνηθεια, αλλα ειναι μακραν οι ανετοτεροι φακοι!
(ασχετο) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλημέρα,
Θα χρειαστώ βοήθεια! Εχει βάλει κανείς βάση GPS ή κινητού με βεντούζα σε τζάμι παρμπρίζ που έχει αντιηλιακή.
Υπάρχει άραγε περίπτωση να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα η βεντούζα στην αντιηλιακή;;;;Είχα βάλει για λίγο χρονικό διάστημα βεντούζα με gps και όταν την αφαίρεσα δεν είχε κάποιο πρόβλημα η μεμβράνη. Αλλά όπως είναι φυσιολογικό ήθελε καθάρισμα στο σημείο εκείνο για να φύγει το σημάδι που είχε αφήσει.
Σε ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αναβάθμισα τα κρύσταλα στα γυαλιά μου (oakley) με polarized. Οι μεμβράνες (clima - στα πλαϊνά τζάμια μόνο) με τα γυαλιά γίνονται ελαφρά έγχρωμες, τα χρώματα της ίριδας.
Μη πάρεις (oakley?) polaroid.
Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχει γίνει σωστά η εφαρμογή. Τα γυαλιά με Pοlarized φακούς απλά σε βοηθούν να δεις καλύτερα τις ατέλειες.
-
ξερει καποιος που τοποθετουν 3M μεμβρανες καπου στη θεσσαλονικη?
Θελω να βαλω σε ενα CLK και θα ηθελα να γινει μια αρκετα προσεγμενη δουλεια γιατι προσφατα σε εναν φιλο του το εκαναν 'καλοκαιρινο'¨το καρο! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ποιος ξέρει κάποιο μαγαζί αξιόπιστο για μεμβράνες στο Ηράκλειο; Ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για το 206 του. Πόσο περίπου θα κοστίσουν;Τίποτα κανείς;
-
Τελικά το έκανα. Από σήμερα φοράω στο αμάξι μου τις Llumar Titanium. Μπορώ να πώ ότι έκαναν αρκετά καλή δουλειά. Έχουν μείνει κάτι μικρά μπιμπικάκια κοντά στο χείλος του τζαμιού του συνοδηγού αλλά από ότι μου είπαν θα φύγουν με τη ζέστη. Από μια μικρή βόλτα που το έκανα (από το μαγαζί μέχρι τη δουλειά δηλαδή) έκοβε αρκετά τον ήλιο και το αυτοκίνητο με λίγο aircon ήταν αρκετά δροσερό. Η εγκατάσταση έγινε στο κατάστημα Αμαρουσίου. Μόλις έχω νεότερα και τις δώ καλύτερα για μια βδομάδα θα ποστάρω και πάλι.
Επειδή πέρασα ΚΤΕΟ πρίν 2 μήνες περίπου μου είπε ότι δεν μου χρειάζεται το χαρτί αλλά πρίν πάω ξανά ΚΤΕΟ να ρωτήσω γιατί σε 2 χρόνια θα ζητάνε κάτι διαφορετικό πάλι οπότε θα μου το δώσει τότε. Φάνηκαν να ξέρουν τη δουλειά τους δηλαδή και ο υπεύθυνος του καταστήματος και τα παιδιά που δουλεύουν εκεί.Αυτά....
-
πόσος χρόνος χρειάζεται για να τοποθετηθούν?
Τα τζάμια βγαίνουν ή οι ταπετσαρίες? -
περιπου δυο τρεις ωρες θελουν αναλογα το αμαξι,
εμενα ξηλωσαν μονο το κατω λαστιχο της πορτας και στα δυο αμαξια. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τα τζάμια βγαίνουν ή οι ταπετσαρίες?Άφησα το αυτοκίνητο στις 9 και με πήραν στις 11.15 να πάω να το πάρω.
Επειδή δεν ήμουν μπροστά δεν είδα αν έβγαλαν κάτι. Τα τζάμια πάντως δεν τα βγάζουν. -
Ο χρήστης Hector_ έγραψε:
Τα τζάμια βγαίνουν ή οι ταπετσαρίες?Άφησα το αυτοκίνητο στις 9 και με πήραν στις 11.15 να πάω να το πάρω.
Επειδή δεν ήμουν μπροστά δεν είδα αν έβγαλαν κάτι. Τα τζάμια πάντως δεν τα βγάζουν.εξαρτάται το αμάξι...στα περισσότερα τα βγάζουν.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τα τζάμια βγαίνουν ή οι ταπετσαρίες?Από μία ώρα, αν το αναλάβουν τρία άτομα το αυτοκίνητο. Έως δυόμιση με τρεις ώρες, ανάλογα το αυτοκίνητο και τις δυσκολίες (αν έχει π.χ. μικρά τριγωνικά παράθυρα κ.λ.π. ) του αν το αναλάβει ένας.
Τζάμια και ταπετσαρίες σε όσα αμάξια έχω πάει δεν έχουν βγάλει. Βγάζουν συνήθως το λάστιχο στο κάτω μέρος του παραθύρου. Γενικά το αυτοκίνητο δεν ταλαιπωρείται...........................Τα τζάμια πάντως δεν τα βγάζουν.
εξαρτάται το αμάξι...στα περισσότερα τα βγάζουν.
Σάββα στη C4 σου έβγαλαν τα τζάμια;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τα τζάμια βγαίνουν ή οι ταπετσαρίες?Από μία ώρα, αν το αναλάβουν τρία άτομα το αυτοκίνητο. Έως δυόμιση με τρεις ώρες, ανάλογα το αυτοκίνητο και τις δυσκολίες (αν έχει π.χ. μικρά τριγωνικά παράθυρα κ.λ.π. ) του αν το αναλάβει ένας.
Τζάμια και ταπετσαρίες σε όσα αμάξια έχω πάει δεν έχουν βγάλει. Βγάζουν συνήθως το λάστιχο στο κάτω μέρος του παραθύρου. Γενικά το αυτοκίνητο δεν ταλαιπωρείται...........................Τα τζάμια πάντως δεν τα βγάζουν.
εξαρτάται το αμάξι...στα περισσότερα τα βγάζουν.
Σάββα στη C4 σου έβγαλαν τα τζάμια;
Ποιο λαστιχο βγαζουν?Σε οσα αμαξια ξερω μονο το εξωτερικο λαστιχο βγαινει και οχι το εσωτερικο.Αν φυσικα εννοειτε το λαστιχο εκει που τελειωνει η ταπετσαρια.
-
Ναι, το εσωτερικό λάστιχο στο τελείωμα της ταπετσαρίας εννοώ.
Στα δικά μου τουλάχιστον αυτό έβγαλαν.
Το έξω γιατί να το βγάλουν αφού η μεμβράνη μπαίνει εσωτερικά; -
το λάστιχο αυτό δεν είναι μονοκόμματο?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
το λάστιχο αυτό δεν είναι μονοκόμματο?..με την ταπετσαρια .Για αυτο ρωταω τι λαστιχο βγαζουν.
-
Αν φαίνεται όλο το τζάμι σου δεν βγάζουν τίποτε. Αν στο κάτω μέρος του τζαμιού έχει η ταπετσαρία αυλάκι βαθύ και δεν μπορούν να βάλουν το εργαλείο για να πατήσουν τη μεμβράνη τη βγάζουν.
-
Θα βγάλω φωτογραφία αύριο για να τα ξεμπερδέψουμε.
-
Δεν βγαζουν καποιο κρυσταλλο
Τα μετρα τα παιρνουν απο την εξωτερικη πλευρα του τζαμιου
Βγαζουν μονο καποιο λαστιχο,πλαστικο απο την ταπετσαρια απο την μεσα πλευρα του τζαμιου
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ