-
Το πρωί δε φαίνονται (σχεδόν) οι κλίμα, θα δούνε τις V70?
-
Ναι αλλά ακόμη και τις διάφανες που έβαζε η llumar δε τις επιτρέπουν τα Κ.Τ.Ε.Ο..
Εσύ έχεις μπροστά Λεωνίδα;Στην Ελληνική ιστοσελίδα οι αριθμοί για την Clima είναι λίγο διαφορετικοί από αυτούς που αντέγραψες από την σελίδα της llumar.
Διαπερατότητα φωτός:
57%
Διαπερατότητα UV:
Αντί 44%Χρώμα:
ΆχρωμοΓιατί άραγε;
-
Μπροστά δεν έχω για να μη κόβει το φως το βράδυ αλλά και για να μη καθρεφτίζει το ταμπλό με τον ήλιο.
Είδες αισιοδοξία;
Στο αρχείο των τεχνικών προδιαγραφών της llumar (παραθέτω πιο πάνω) είναι πολύ πιο συγκρατημένοι. Νομίζω διάλεξα τη clima αλλά δεν βγάζω άκρη. -
Ποιος ξέρει κάποιο μαγαζί αξιόπιστο για μεμβράνες στο Ηράκλειο; Ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για το 206 του. Πόσο περίπου θα κοστίσουν;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι v-kool έχουν λίγο καλύτερες προδιαγραφές από τις llumar αλλά είναι αρκετά ακριβότερες. Τις είχα δει πριν βάλω στο δικό μου (τότε είχαν προσφορά με 400-500 πάλι) και προτίμησα τις αρκετά φτηνότερες
ligo ??????????
Νομίζω ότι αυτά είναι τα σωστά στοιχεία
http://www.llumar.com/IntEng/PDF/auto%2 ... 0sheet.pdfClima
Διαπερατότητα φωτός: 57%
Διαπερατότητα UV: Ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας: 44%
Ανάκλαση ορατού 14%V-KOOL 70
Διαπερατότητα φωτός: 73,2%
Διαπερατότητα UV: Ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας: 55%
Ανάκλαση ορατού 8%H clima πετυχαίνει λίγο χειρότερα αποτελέσματα (44 -> 55) με την V70 ΑΛΛΑ είναι σημαντικά πιο σκούρη και καθρεφτίζει περισσότερο. Η V70 είναι πολύ εντυπωσιακή για τόσο διάφανη μεμβράνη. Αν θέλεις να μη σκουραίνει το τζάμι, πρέπει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για τη V70 - llumar δεν έχει
Δεν μόνο αυτά που γράφεις ... ξεχνας το σημαντικότερο
Για τις Vkool 70 τα σωστά στοιχεία είναι :Διαπερατότητα φωτός: 73,2%
Διαπερατότητα UV: sprsk έβαλες και στο παρμπρίζ, δε σου είπαν αν θα έχεις πρόβλημα με τα Κ.Τ.Ε.Ο. ;Το ρωτώ γιατί οι περισσότερες εταιρείες μπροστά δε βάζουν.
Παντού έβαλα . Είτε μου έλεγαν ναί είτε όχι πάλι θα έβαζα.
-
Γειά σας,
Μετά από χρήση δύο εβδομάδων και μάλιστα με τον καύσωνα η συμπεριφορά των V-Kool, ήταν πολύ καλή.
Η διαφορά τους με τις άλλες είναι στον περιορισμό της υπέρυθρης ακτινοβολίας που πλησιάζει το 96 % (αν θυμάμαι καλά), ενώ οι άλλες το πολύ να φτάσουν το 65 %.
Έβαλα και στην ηλιοροφή (V70) και δεν με καίει ο ήλιος !
Βέβαια η τιμή είναι ...αλμυρούτσικη, αλλά έχεις αποτέλεσμα χωρίς να ...σκουραίνεις !
Λίγο πιό σκούρες είναι οι V40 (αυτές έβαλα σε όλα τα άλλα τζάμια).
Σε νυχτερινή διαδρομή, απόλυτο σκοτάδι, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αντανακλάσεις και ιριδισμούς από τα φώτα των απέναντι.
Ελπίζω να μην συναντήσω και ...πρόβλημα από ΚΤΕΟ και τροχαίους ...!Φιλικά
Μάξιμος
-
Πέρασα πρόσφατα απο ιδιωτικό ΚΤΕΟ για τον έλεγχο του αυτοκινητου, και για τις μεμβράνες που έχω μου ζήτησαν μια βεβαίωση και παρόλο που είναι αρκετά σκούρες με πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Την βεβαίωση μπορεί να την πάρει όποιος την χρειάζεται απο εκει που έβαλε της μεμβράνες, όλοι δίνουν.
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
... όλοι δίνουν. ...μία ασπρόμαυρη φωτοτυπία της βεβαίωσης η οποία έχει γίνει σούπα...
-
Ας σκανάρει κάποιος τη βεβαίωση της llumar και να την ανεβάσει για να την τυπώσουμε.
-
mafioso...
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Πέρασα πρόσφατα απο ιδιωτικό ΚΤΕΟ για τον έλεγχο του αυτοκινητου, και για τις μεμβράνες που έχω μου ζήτησαν μια βεβαίωση και παρόλο που είναι αρκετά σκούρες με πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Την βεβαίωση μπορεί να την πάρει όποιος την χρειάζεται απο εκει που έβαλε της μεμβράνες, όλοι δίνουν.Στα μπροστά τζάμια εκατέρωθεν του οδηγού δεν έχεις βάλει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
mafioso...Εγώ δεν έχω βάλει μεμβράνες τύπου pimp-my-ride.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
mafioso...
Εγώ δεν έχω βάλει μεμβράνες τύπου pimp-my-ride.
oύτε εγώ...
-
Μεμβράνες μόνο στο παρμπριζ δεν εχω βάλει, γιατί απαγορεύονται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας σκανάρει κάποιος τη βεβαίωση της llumar και να την ανεβάσει για να την τυπώσουμε.+1
Δεν χρειαζεται ομως να αναφερει τον αριθμο της πινακιδας του καθε αυτοκινητου? -
Ναι τον αναφερει
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δεν χρειαζεται ομως να αναφερει τον αριθμο της πινακιδας του καθε αυτοκινητου?
Ναι, είναι απαραίτητο.
edit: Mε πρόλαβε ο SuperBilly16V...
-
Ο χρήστης georgep800 έγραψε:
Δεν χρειαζεται ομως να αναφερει τον αριθμο της πινακιδας του καθε αυτοκινητου?
Ναι, είναι απαραίτητο.
edit: Mε πρόλαβε ο SuperBilly16V...
FineReader + επεξεργασία
-
Σιγά βρε παιδιά, τόσο δύσκολο είναι να περάσει κάποιος από το κατάστημα που έβαλε τις μεμβράνες και να πάρει μια βεβαίωση;
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,Μετά από χρήση δύο εβδομάδων και μάλιστα με τον καύσωνα η συμπεριφορά των V-Kool, ήταν πολύ καλή.
Η διαφορά τους με τις άλλες είναι στον περιορισμό της υπέρυθρης ακτινοβολίας που πλησιάζει το 96 % (αν θυμάμαι καλά), ενώ οι άλλες το πολύ να φτάσουν το 65 %.
Έβαλα και στην ηλιοροφή (V70) και δεν με καίει ο ήλιος !
Βέβαια η τιμή είναι ...αλμυρούτσικη, αλλά έχεις αποτέλεσμα χωρίς να ...σκουραίνεις !
Λίγο πιό σκούρες είναι οι V40 (αυτές έβαλα σε όλα τα άλλα τζάμια).
Σε νυχτερινή διαδρομή, απόλυτο σκοτάδι, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αντανακλάσεις και ιριδισμούς από τα φώτα των απέναντι.
Ελπίζω να μην συναντήσω και ...πρόβλημα από ΚΤΕΟ και τροχαίους ...!Φιλικά
Μάξιμος
Αναβάθμισα τα κρύσταλα στα γυαλιά μου (oakley) με polarized. Οι μεμβράνες (clima - στα πλαϊνά τζάμια μόνο) με τα γυαλιά γίνονται ελαφρά έγχρωμες, τα χρώματα της ίριδας.
Μη πάρεις (oakley?) polaroid.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ