-
πόσο πάει πάνω κάτω η συνολική επίστρωση με την πιο ανοιχτή σκάλα φιλμ αλλά να μου κόβει την τόση ζεστασιά του ήλιου? όχι τπτ άλλο έχει χαλάσει το a/c και να δω τι συμφέρει οικονομικά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πόσο πάει πάνω κάτω η συνολική επίστρωση με την πιο ανοιχτή σκάλα φιλμ αλλά να μου κόβει την τόση ζεστασιά του ήλιου? όχι τπτ άλλο έχει χαλάσει το a/c και να δω τι συμφέρει οικονομικάτο A/C δεν αντικαθιστάται από καμία μεμβράνη. Φτιάξτο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσο πάει πάνω κάτω η συνολική επίστρωση με την πιο ανοιχτή σκάλα φιλμ αλλά να μου κόβει την τόση ζεστασιά του ήλιου? όχι τπτ άλλο έχει χαλάσει το a/c και να δω τι συμφέρει οικονομικά
το A/C δεν αντικαθιστάται από καμία μεμβράνη. Φτιάξτο.
θέλει αλλαγή το ψυγείο και οι σωληνώσεις λόγω διαρροών, λεφτά τόσα στο σιβικ δε ρίχνω, οπότε το ξεχνάμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το A/C δεν αντικαθιστάται από καμία μεμβράνη. Φτιάξτο.
θέλει αλλαγή το ψυγείο και οι σωληνώσεις λόγω διαρροών, λεφτά τόσα στο σιβικ δε ρίχνω, οπότε το ξεχνάμε
Θα συμφωνήσω με τον 'elteo'
Αλλα αν δεν συμφερει να το φτιάξεις τότε σκέψου να δώσεις και 500e για Film τα οποία δεν θα πάρεις ποτέ πίσω. -
Και να βάλεις μεμβράνες δε θα δεις διαφορά αφού θα έχεις τα παράθυρα τέρμα κατεβασμένα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και να βάλεις μεμβράνες δε θα δεις διαφορά αφού θα έχεις τα παράθυρα τέρμα κατεβασμένα.σωστός
-
Ο χρήστης lover007 έγραψε:
Εχτές έβαλα στην corolla τις alu light και είναι απίστευτες.Στο προηγούμενο που είχα τις titanium ήταν πιο ανοιχτό και δεν κάλυπτε πολλά πράγματα.Άμα με σταματήσουν μέρα δεν τρώω κλήση,αλλά νύχτα...δεν την γλυτώνω.Δεν είναι πίσσα μαύρες αλλά την νύχτα δεν διακρίνεσαι αν σε κοιτάνε από τα πλάγια.
δηλαδη το εσωτερικο δεν διακρινεται ευκολα απεξω???απο το πλαι δεν βλεπεισ μεσα???
Βράδυ ,δεν διακρίνεις τα χαρακτηριστικά των επιβατών.Από μπροστά σε βλέπουν αλλά σκοτεινά.
-
Χθές πέρασα ΚΤΕΟ (ΙΚΤΕΟ της Εxpress Servise στην Θεσ/νίκη). Φοράω στο αυτοκίνητο μεβράνες παντού , πλήν μπροστινού παμπρίζ. Μου είπαν να φέρω βεβαίωση οτι τηρούν τις προδιαγραφές της ΕΕ και θα το περάσουν. Ενοείται οτι εφυγα σφαίρα για το μαγαζί που τις είχα περάσει (πρίν 6 χρόνια!!) πήρα την βεβαίωση αμέσως,επέστρεψα και σε 20 λεπτά είχα το σηματάκι κολλημένο στην πιναίδα . Μου είπαν επίσης οτι εαν είχα έρθει πριν ένα μήνα θα με υποχρέωναν να αφαιρέσω τις μεβράνες απο τα παράθυρα οδηγού - συνοδηγού για να με περάσουν.
-
Έβαλα titanium. Όμορφες, δένουν με το ανθρακί, δεν μου περιορίζουν σε ενοχλητικό βαθμό την ορατότητα και όντως το αυτοκίνητο έγινε πιο δροσερό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έβαλα titanium. Όμορφες, δένουν με το ανθρακί, δεν μου περιορίζουν σε ενοχλητικό βαθμό την ορατότητα και όντως το αυτοκίνητο έγινε πιο δροσερό.Δεν βάζεις καμιά φωτογραφιούλα?
-
how much did the hair go manos?
-
222 για όλα τα τζάμια (πλην μπροστινού εννοείται). Οι τιμές είναι εδώ και ισχύουν.
Για φωτογραφίες θα το σκεφτώ γιατί θα μου το ματιάξουν οι ζουλιάρηδες. -
Βάλε ρε...να δούμε πως είναι ένα Opel με μεμβράνες!!!
-
manosk τι μεμβράνες φοράς και σε πέρασαν;
ποια σκουρότητα εννοώ;; -
Έχω μπερδευτεί λίγο, γιατί είπα 'βάλε τις πιο ανοιχτόχρωμες' κι εκείνος μου λέει 'ΟΚ, τις Titanium'. Όμως βλέπωτώρα ότι οι πιο ανοιχτόχρωμες είναι οι Clima Select.
Δε βαριέσαι, είναι αρκετά ανοιχτές, πρόβλημα σε ΚΤΕΟ δεν θα έχω λογικά και το αυτοκίνητο έγινε ένα κακό opel ( λες και υπάρχουν και καλά ).ante_gia
δεν πέρασα από ΚΤΕΟ, αν αυτό εννοείς. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω μπερδευτεί λίγο, γιατί είπα 'βάλε τις πιο ανοιχτόχρωμες' κι εκείνος μου λέει 'ΟΚ, τις Titanium'. Όμως βλέπωτώρα ότι οι πιο ανοιχτόχρωμες είναι οι Clima Select.
Δε βαριέσαι, είναι αρκετά ανοιχτές, πρόβλημα σε ΚΤΕΟ δεν θα έχω λογικά και το αυτοκίνητο έγινε ένα κακό opel ( λες και υπάρχουν και καλά ).ante_gia
δεν πέρασα από ΚΤΕΟ, αν αυτό εννοείς.Αν ανοίξεις το link των Clima Select αναφέρονται (στον τίτλο της σελίδας), ως Titanium Light...
_
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δεν πέρασα από ΚΤΕΟ, αν αυτό εννοείς.οι πιο ανοιχτες ειναι οι Clima Select οντως και δεν λεγονται καπως διαφορετικα.. ειναι οι Clima Select.
σου ειπε Titanium επειδη ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ βαζουν μεμβρανες τοσο ανοιχτες. Εχει επικρατησει οτι οι μεμβρανες συνοδευονται παντα με 'πιο σκουρο' / 'μαυριλα'
ο τιτλος της σελιδας προφανως ειναι λαθος.. -
Ο χρήστης MONMAN έγραψε:
Χθές πέρασα ΚΤΕΟ (ΙΚΤΕΟ της Εxpress Servise στην Θεσ/νίκη). Φοράω στο αυτοκίνητο μεβράνες παντού , πλήν μπροστινού παμπρίζ. Μου είπαν να φέρω βεβαίωση οτι τηρούν τις προδιαγραφές της ΕΕ και θα το περάσουν. Ενοείται οτι εφυγα σφαίρα για το μαγαζί που τις είχα περάσει (πρίν 6 χρόνια!!) πήρα την βεβαίωση αμέσως,επέστρεψα και σε 20 λεπτά είχα το σηματάκι κολλημένο στην πιναίδα . Μου είπαν επίσης οτι εαν είχα έρθει πριν ένα μήνα θα με υποχρέωναν να αφαιρέσω τις μεβράνες απο τα παράθυρα οδηγού - συνοδηγού για να με περάσουν.δηλ εάν τους δώσω βεβαίωση από τον εγκαταστάτη θα με περάσουν;
-
δηλ εάν τους δώσω βεβαίωση από τον εγκαταστάτη θα με περάσουν;[/quote]
Ναι. Ο εγκαταστάτης το ήξερε και είχε έτοιμες τις βεβαιώσεις. Η εγκύκλιος που μνημονεύεται είναι η 15171/1854/9-3-2007 του Γεν. Γραμματέα του ΥΜΕ.
-
Ο χρήστης MONMAN έγραψε:
δηλ εάν τους δώσω βεβαίωση από τον εγκαταστάτη θα με περάσουν;
Ναι. Ο εγκαταστάτης το ήξερε και είχε έτοιμες τις βεβαιώσεις. Η εγκύκλιος που μνημονεύεται είναι η 15171/1854/9-3-2007 του Γεν. Γραμματέα του ΥΜΕ.
σε ευχαριστώ φίλε μου!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ