-
maximos σου απάντησε ο Χρήστος,όπου και με σύστησε στον άνθρωπο...
-
chrmes
Στον Σάκη τις έβαλες Χρήστο;;Αν μπορείς στείλε μου και μένα το μαγαζί..
-
και στο δικό μου c4 που έβαλα είναι άψογες. Καμία φουσκάλα, τέλεια εφαρμογή. Μου κόστισε όμως 200 ευρώ ίσως λόγω αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
chrmesΣτον Σάκη τις έβαλες Χρήστο;;Αν μπορείς στείλε μου και μένα το μαγαζί..
Όχι δεν είναι στην γειτονιά μας, έχεις pm
-
Γειά σας,
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
maxime έχεις pm. Στο ίδιο μαγαζί με τον tsili έβαλα κι εγώ στο Getz που είχα(στο 106 δεν έχω αξιωθεί ακόμη) και φουσκάλες και διάφορα άλλα που διαβάζω εδώ μου είναι εντελώς άγνωστα.maximos σου απάντησε ο Χρήστος,όπου και με σύστησε στον άνθρωπο...
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.
Τον Χρήστο παραπάνω, λόγω του ...pm!Φιλικά
Μάξιμος
-
καποιο μαγαζι μου πρωτηνε να βαλω κατι νεες μεμβρανες που αναλογως με την ενταση του ηλιου καθρεπτιζουν αναλογως ! ετσι στην σκια, στη συννεφια κ το βραδακι ειναι νορμαλ σαν μην φορας μεμβρανες ! στον ηλιο αναλογα καθρεπτιζει λιγο η πολυ !!!
τι λετε ??????
εμενα προσωπικα δεν μου πολυ αρεσουν τα φιμε που καθρεπτιζουν !!!!
αυτος μου ειπε οτι ειναι νεες μεμβρανες κ οτι σε οποιον τις εχει δειξει τις εχουν βαλει ολλοι !!!
τις ξερει κανεις ????
κανενα σαιτ η καμια φοτω. υπαρχει να δουμε πως εινα πως δειχνουν ι ????
το αμαξι ειναι αυτο ----->
θα του ταιριαζουν η θα ειναι το μεγαλοσουν και αλλο κ θα φαιναιται ενα τεραστιο ασημι μπαουλο στο δρομο ?????
-
........
-
Είσαι σίγουρος για τον όρο 'καθρεπτίζουν'; Μήπως απλά σκουραίνουν ανάλογα με την ποσότητα του φωτός που δέχονται;
Αν όντως καθρεπτίζουν και γίνονται σαν τις αγωνιστικές, μαζί με το ασημί χρώμα του αυτοκινήτου δε θα είναι και το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα. Αν σκουραίνουν από την άλλη, θα είναι μια χαρά!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Είσαι σίγουρος για τον όρο 'καθρεπτίζουν'; Μήπως απλά σκουραίνουν ανάλογα με την ποσότητα του φωτός που δέχονται;Αν όντως καθρεπτίζουν και γίνονται σαν τις αγωνιστικές, μαζί με το ασημί χρώμα του αυτοκινήτου δε θα είναι και το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα. Αν σκουραίνουν από την άλλη, θα είναι μια χαρά!
φιλε ειμαι σιγουρος για τον ορο 'ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΟΥΝ' !!!
μου ειπε οτι η μεμβρανη εχει μεταλλο, ετσι οσο βαραει ο Ηλιος τοσο πιο πολυ καθρεπτιζει !!!!!
-
Αν ειναι καθρεπτες τοτε να μην τις βαλεις... Ειναι ασημι το αμαξι και θα φαινεται ασχημα!!
Να πας να βαλεις αυτες που σκουραινουν αναλογα με το φως! Αυτες θα δειχνουν πολυ ομορφες! -
Συγνώμη για την απορία υπάρχουν φωτοχρωμικές μεμβράνες;
-
Παιδια μπορειτε να μου συστησετε καποιο καλο καταστημα στην αττικη ή στην χαλκιδα?
Στειλτε μου ενα PM.
Thanks -
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Είσαι σίγουρος για τον όρο 'καθρεπτίζουν'; Μήπως απλά σκουραίνουν ανάλογα με την ποσότητα του φωτός που δέχονται;
Αν όντως καθρεπτίζουν και γίνονται σαν τις αγωνιστικές, μαζί με το ασημί χρώμα του αυτοκινήτου δε θα είναι και το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα. Αν σκουραίνουν από την άλλη, θα είναι μια χαρά!
φιλε ειμαι σιγουρος για τον ορο 'ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΟΥΝ' !!!
μου ειπε οτι η μεμβρανη εχει μεταλλο, ετσι οσο βαραει ο Ηλιος τοσο πιο πολυ καθρεπτιζει !!!!!
Οι περισσότερες (αν όχι όλες) μεμβράνες έχουν μέταλλο (αλουμίνιο κλπ). Οι clima που έβαλα καθρεφτίζουν λίγο περισσότερο από σκέτο τζάμι και φαίνονται ελάχιστα πιο σκούρες από το τζάμι γι αυτό δεν σε κόβουν ποτέ σε ΚΤΕΟ.
Το ότι καθρεφτίζουν μου το είπαν πριν τις βάλω σαν μειονέκτημα ενώ οι άλλες (πιο σκούρες) δεν καθρεφτίζουν τόσο, πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Γενικά νόμιζα ότι είναι αρκετά πολύπλοκο να αλλάζει η σκουρότητα ή το καθρέπτισμα του τζαμιού, και σίγουρα κάτι που δε μπορεί να κάνει μια απλή μεμβράνη... αν όντως υπάρχει μεμβράνη που σκουραίνει (και όχι καθρεπτίζει) περισσότερο με τον ήλιο, πιστεύω φίλε CAP DIM ότι θα είναι καλύτερη για το αυτοκίνητό σου.
-
Παιδια με συμφερει να βαλω alu light στο πισω παρμπριζ , στα πισω τζαμια και titanium στα δυο πλαινα εμπρος?
Ή να βαλω ανοιχτο χρωμα πισω για να βλεπω και τιποτα?
Please οσοι εχετε μεμβρανες δωστε μου τα φωτα σας
Το αμαξι ειναι Golf V.Thanks guys !
-
kasper Καλύτερα ομοιόμορφο να το κάνεις. Σίγουρα θα δείχνει καλύτερα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
kasper Καλύτερα ομοιόμορφο να το κάνεις. Σίγουρα θα δείχνει καλύτερα.Φοβαμαι οτι μπροστα/πλαι δεν θα βλεπω τιποτα βραδυ.
Ειναι καλυτερα να βαλω το titanium (μαυρο ανοιχτο) ή το alu light (μαυρο σκουρο)?
Δεν θελω να εχω προβλημα το βραδυ -
kasper
είσαι υπερβολικός. Η Alu light δεν είναι κατράμι μαύρη. Αυτήν έχω και βλέπω μια χαρά άνετα το βράδι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kasperείσαι υπερβολικός. Η Alu light δεν είναι κατράμι μαύρη. Αυτήν έχω και βλέπω μια χαρά άνετα το βράδι.
Μωρε μου ειπε ενας φιλος μου οτι εβαλε σκουρες ΟΧΙ LLUMAR και οτι δεν εβλεπε το βραδυ σχεδον καθολου εξω.
Με ανισυχησε λιγακι αυτο. -
Εγώ έβαλα clima στα πλαϊνά παράθυρα (μπροστά και πίσω) χωρίς να βάλω στο πίσω τζάμι για να μην επηρεάζει καθόλου την ορατότητα. Όμως το πίσω τζάμι στο 3θυρο 1995 σιβίκ μου είναι σχεδόν κάθετο και μικρό και δεν μπαίνει ήλιος, αλλιώς θα έβαζα και εκεί (ας σκούραινε).
Με τόσο ανοικτόχρωμες μεμβράνες μόνο στα πλαϊνά τζάμια είναι σαν να μην έχει καθόλου μεμβράνες (αφού μπροστά και πίσω δεν έχει τίποτα). Επίσης, βλέποντας το αυτοκίνητο από το πλάι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι έχει μεμβράνες (αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα για κάποιους).
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ