-
για ρίξτε μια ματιά εδώ.
http://www.nikitas.gr/index.htm
Είναι ο κεντρικός αντιπρόσωπος της 3Μ, δεν ξέρω αν μπορεί να σας πει για τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που συνεργάζονται.
-
και εγω εβαλα σε opel astra G τριπορτο της 3Μ.
διαρκεια τοποθετησης 3 ωρες περιπου.
κοστος 150€.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
και εγω εβαλα σε opel astra G τριπορτο της 3Μ.διαρκεια τοποθετησης 3 ωρες περιπου.
κοστος 150€.
Μεγαλη διαφορα στα λεφτα.Που τις εβαλες 'συναστριτη' ΑΣΤΡΑΚΙΤΚΑΡ;
Γιατι οταν ο φιλος nickthanos λεει φιλικη τιμη 240 € δεν θελω να μαθω ποσο θα ειναι η μη φιλικη...
-
240 ειναι περιπου η τιμη της αγορας,δεν εχει κατι το φιλικο αυτη η τιμη.
-
180 ευρώ σε Αστρα 3θυρο στη Llumar στον Κηφισσό.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
180 ευρώ σε Αστρα 3θυρο στη Llumar στον Κηφισσό.Σου εβαλαν και στο παρμπριζ γιατι καπου παραπανω εγραφαν οτι η Llumar δεν βαζει πλεον σε παρμπριζ.
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
180 ευρώ σε Αστρα 3θυρο στη Llumar στον Κηφισσό.
Σου εβαλαν και στο παρμπριζ γιατι καπου παραπανω εγραφαν οτι η Llumar δεν βαζει πλεον σε παρμπριζ.
Τους ρώτησα αν μπορούμε να βάλουμε και στο παρμπριζ και ήταν κατηγορηματικοί!
Ετσι έβαλα μόνο μια φάσα για ηλιοπροστασία όταν οδηγάω. -
Μήπως έχει βάλει κανείς μεμβράνες της folia tec??
Εντυπώσεις?? -
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
οι μεμβρανες μπαινουν απο την μεσα μερια. Χρονος τοποθετησης ειναι 2-3 ωρες νομιζω. Εκτος αν πρεπει να βγουν τζαμια κλπ κλπ
Να βγουν τζαμια;;;;;;
Δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν να του βγαλουν το παρμπριζ α να του λυσουν την ταπετσαρια στις πορτες και να του βγαλουν τα τζαμια.
Σε εσενα δηλαδη φιλεkacey σου εβγαλαν τζαμια;
και στο rav4 και στο cinquecento που έβαλα βγήκαν τα τζάμια.
ετσί πιστεύω γίνεται καλύτερη δουλειά.
εγώ έβαλα στη llumar στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης όσοι είστε από Αθήνα,τουλάχιστον για τη llumar που γνωρίζω οι τιμές είναι πολύ πιο ακριβές από ότι στη Θεσσαλονίκη.Στην Αθήνα πάνε σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο και έχω διαβάσει σε αυτό αλλά και σε άλλα φορουμ για τιμές από 60%-100% πάνω από ότι χρεώνουν στη Θεσσαλονίκη. -
Που ειναι ακριβως η llumar στην Θεσσαλονικη???
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Που ειναι ακριβως η llumar στην Θεσσαλονικη???δεν γνωρίζω αν είναι αντιπροσωπεία της llumar πάντως οι μεμβράνες που βάζει είναι της llumar.ανεβαίνοντας την λαγκαδά δίπλα σε ένα βενζινάδικο BP.
-
στο μπροστινο δεν βαζουμε μεμβρανη.
οσο αφορα το υποτιθεμενο προστιμο υπαρχει αθωωτικο δεδικασμενο οδηγου απο δικαστηριο σχετικα με κληση που δεχτηκε απο οργανο για φιμε τζαμια.
οποτε δεν πληρωνετε το προστιμο και ψαχνετε για την αθωωτικη αποφαση να την βγαλετε φωτοτυπια.
τωρα οπως ειπα προσωπικα εβαλα σε σπεσιαλ τιμη 150€ τις 3Μ.
οποιος θελει σε pm μου λεει οτι ενδιαφερεται και τον πηγαινω στο μαγαζι.θεωρω ομως οτι η τιμη θα ειναι λιγο πανω απο την δικη μου.σιγουρα ομως δεν θα ειναι 240€.σε αυτοκινητο ιδιο με το δικο μου.
τελος ειτε μεσα ειτε εξω τα τζαμια η δουλεια ειναι η ιδια.κατ αρχην στο επανω μερος το τζαμι εχει ενα αερα οπου δεν μπαινει μεμβρανη.γυρω γυρω απο το κρυσταλο δεν φαινεται τζαμι αλλα καλυπτεται απο μεμβρανη.οποτε μονο ταλαιπωρεια το βγαλε βαλε τζαμι...
εφ ορου ζωης οι 3Μ.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
εφ ορου ζωης οι 3Μ.
Πήρες εγγύηση για κάποια χρόνια για αυτή την τιμή?
Γιατί χωρίς εγγύηση εγώ έχω βρει και χαμηλότερη τιμή.Τι εννοείς εφ'όρου ζωής??
-
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
εφ ορου ζωης οι 3Μ.
Πήρες εγγύηση για κάποια χρόνια για αυτή την τιμή?
Γιατί χωρίς εγγύηση εγώ έχω βρει και χαμηλότερη τιμή.Τι εννοείς εφ'όρου ζωής??
Εγγύηση φαντάζομαι!
-
Ήθελα να βάλω φιμέ αλλά (ευτυχώς) μου κόψατε την όρεξη!
Ειδικά αυτό που μπορεί να σου βγάλουν τα τζάμια με τρόμαξε!
(οι επίσημες αντιπροσωπείες των αυτοκινήτων βάζουν φιμέ?)Και το άλλο που μπορεί να δημιουργηθούν φυσαλίδες! Πολύ αηδία θα γίνει μετά!
Άσε τα προβλήματα με δύστροπα στρουμφάκια ('μισώ τα φιμέ'-ποιο στρουμφάκι έλεγε το 'μισώ' αλήθεια? ), ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ (που πώς και πώς καραδωκούν για να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σε περίπτωση ατυχήματος...) και σε περίπτωση που πέσεις στη θάλασσα...
Τα πλεονεκτήματα που έχουν πάλι, μπορούν να αντισταθμιστούν με ένα ζευγάρι γυαλιά (όχι αυτά τα trendy τα ανοιχτόχρωμα... ή αυτά των γύφτων ), τα σκιάδια και λίγο παραπάνω κλιματισμό (εσείς θα φυσάτε? ο κινητήρας !
-
εαν η δουλεια γινει σωστα δεν υπαρχουν αισθητικα προβληματα.
εαν δεν ειναι πολυ σκουρα δεν υπαρχει προβλημα με την τροχαια.
εαν δεν εχει μπει στο εμπρος παρπριζ δεν υπαρχει προβλημα με την ασφαλεια.
τα οποια πλεονεκτηματα τους δεν αντισταθμιζονται με τα γυαλια ηλιου
που μπορει να φοραει ο οδηγος αφου καμμια σχεση δεν εχουν με τα ματια του.για την πτωση στη θαλασσα δεν συμμεριζομαι την ανησυχια σου αφου κατι τετοιο συμβαινει σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις και μαλλον δεν ειναι σοβαρος λογος για να τα απορριψει κανεις.
το μονο που θα πρεπει να προσεχει κανεις ειναι να μην χαραχθουν πχ με ενα αιχμηρο αντικειμενο, δαχτυλιδι κλπ παρ'ολα αυτα ομως σε σοβαρη ζημια μπορει ευκολα γρηγορα και σχετικα οικονομικα να αντικατασταθει καποια μεμβρανη [τουλαχιστον απο τα παραθυρα] .
-
Η αντιπροσωπείες των αυτοκινήτων μπορούν να βάλουν αυτές?
Αν όχι, με τι επιχείρημα τις απορρίπτουν?
-
οι αντιπροσωπειες δεν ξερουν την τυφλα τους....
-
H Ηοnda (ενας dealer στην εθνική) βάζει τις 3Μ και μάλιστα το κάνει σαν δώρο αντι συναγερμού ή R/CD.
Το ίδιο κάνει και η Daewoo (σορρυ Chevrolet.......)τουλάχιστον για τον dealer που ξέρω στην Mεταμόρφωση.
Απ ό,τι κατάλαβα έχουν κάνει μια συμφωνία με την 3Μ και έρχεται ειδικός εγκαταστάτης της 3Μ και βάζει τις μεμβράνες.Αυτό τουλάχιστον έγινε σε γνωστό μου πριν απο 5 μήνες σε ένα Daewoo Rezzo και η τιμή ήταν ίδια με έξω που είχαμε ρωτήσει. -
sirbasil, μην το παίρνεις τόσο στραβά...
Αν βάλεις μπροστά (πλέον δε βάζουν, αλλά εγώ 'πρόλαβα' και έβαλα στο Ίμπιζα) είναι πολύ όμορφο σε ταξίδι καλοκαίρι μέρα (κλιματισμός πρωτόγνωρα καλός, καλύτερο κοντράστ και ας φορούσες γυαλιά ηλίου πριν, δεν ανάβουν τα χέρια και πόδια σου από τον άμεσο ήλιο), αλλά νύχτα μπορεί να είναι επικίνδυνο.
Αν ΔΕΝ βάλεις στο παρμπριζ και βάλεις στα υπόλοιπα μόνο ΚΑΛΟ είναι!! Ακόμα και τη νύχτα!! (δε σε στραβώνουν οι Μ με τα προβολάκια)
Από την άλλη, ίσως να έχεις κίνδυνο αν πέσεις στη θάλασσα, αλλά έχεις από την άλλη αυξημένη ασφάλεια αν σε τρακάρουν από το πλάι και σπάσει το τζάμι, αν ένας τσαντάκιας πάει να σου σπάσει το παράθυρο να κλέψει το χαρτοφύλακα, από αδιάκριτα ΒΛΕΜΜΑΤΑ στο κασετόφωνό σου τη νύχτα, από αδιάκριτους ΑΡΠΑΓΕΣ πάλι τη νύχτα, είναι πιο ξεκούραστο στην οδήγηση τη μέρα μιας και δε σου καίει το χέρι ο ήλιος, ή και το πρόσωπο, ενώ αν σε πιάνει από το πλάι είναι λιγότερο ενοχλητικό, δουλεύει καλύτερα ο κλιματισμός κλπ...
Εμένα μου έβαλαν στο Ίμπιζα και την 156 στην λουμάρ, ο αδερφός μου έβαλε στο Γκολφ του, ενώ βάλαμε και στο αγωνιστικό, και δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φουσκάλα!! Μιλάω για ορατές, αν πάρεις το μικροσκόπιο θα δεις κάμποσες, αλλά στην οδήγηση απλά δεν υπάρχουν! Εν τω μεταξύ έχεις 6 χρόνια εγγύηση, οπότε αν αρχίσουν να ξεκολλάνε (που δεν πρόκειται) στις επιδιορθώνουν! Απλά πήγαινε σε καλό μαγαζί και όχι τσαρλατάνο.
Το καλοκαρι με καύσωνα σε ταξίδι, ο κλιματισμός είναι ούτως ή άλλως είτε τέρμα, είτε στο όριο που δεν σου παιρνει τα αυτιά, και πάλι ιδρώνεις. Με τις μεμβράνες καλύτερα!
Κάθε ΠΡΩΙ πηγαίνοντας Μαρούσι - ΤΕΙ μου έψηνε το χέρι και μετά ήταν σαν αστακός! Με τις μεμβράνες απλά ποτέ δεν ξανάγινε!!
Πολλές φορές πλέον δεν χρειάζομαι καν γυαλιά ηλίου, ή σε άλλες φορές που τα φόραγα και πάλι ζάρωνα τα μούτρα μου από την ενόχληση τώρα είμαι ΟΚ.
Αστυνομία δεν με ενόχλησε ποτέ, όχι Ελλάδα, αλλά ούτε καν με την 156 στην Ελβετία που απαγορεύεται να έχεις στος εμπρός πόρτες και έχω! (αλλά σχετικά ανοιχτές! )
Δεν αντισταθμίζονται τα πλεονεκτήματα με τίποτα άλλο, και μοναδικό μειονέκτημα είναι πως θα αποχωριστείς το αμάξι σου για μισό πρωινό, μαζί με 200 ευρώ.
Προσοχή μην τις γρατζουνίσεις. ΔΕΝ είναι τόσο εύκολο, αλλά γίνεται (έκανα μια γρατζουνιά 1-2 εκατοστά στην μεμβράνη του οδηγού προσπαθώντας να βγάλω ένα σίδερο από τα καλύμματα των καθισμάτων... Πάντως στην οδήγηση δε φαίνεται μιας και είναι στο πλάι, από έξω δε φαίνεται με τίποτα λόγω σκύρου χρώματος, από μέσα ΑΝ το παρατηρήσεις είναι σα μικρή βρωμιά.)
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ