-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Ναι κάτω από την γέφυραΣήμερα πήγα από εκεί για να ρωτήσω για το δικό μου - VW GOLF TGI - για παρμπρίζ (εκεί είχα βάλει πέρσι μπρος - πίσω) και το είδα που το έφτιαχναν, όντως πολύ ωραίο έγινε.
Δεν καταλάβα ότι είναι CNG και το δικό σου.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης alej έγραψε:
όντως πολύ ωραίο έγινε.ευχαριστώ
από αυτονομία πως είσαι με το golf ;
πόσα χλμ το έχεις; γενικά είσαι ευχαριστημένος; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σαν να μην έβαλες τίποτα ειναι !Έτσι το ήθελα, αντε αν μπορούσα να είμαι νομοτυπος να έβαζα 55 και οδηγό συνοδηγό, αλλά μέχρι εκεί, δε το ήθελα σκοτεινό και ούτε με έντονη διχρωμία όπως βλέπω σε άλλα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σαν να μην έβαλες τίποτα ειναι !Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Είναι φανερό ότι έχει μεμβράνες. Στον ήλιο που θα μαυρίζουν τα τζάμια που είναι εργοστασιακά φυμέ θα σκουραίνουν αρκετά. Πολλοί βάζουν και μεμβράνες χωρίς καθόλου σκουρότητα για διαφόρους λόγους.
Για κάποιον που δεν θέλει να κάνει μπαμ η μεμβράνη και ταυτόχρονα να δίνει και μία διακριτική σκουρότητα οι συγκεκριμένες είναι μια χαρά. Και σίγουρα τις βραδυνές ώρες δεν θα του κάνουν την ζωή δύσκολη.
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Φίλε αν μπορείς πες 2 λόγια για τις εντυπώσεις σου, και σε ποιά carglass τις έβαλες.
Είμαι στο τσακ να κλείσω κι εγώ ραντεβού στο κατάστημα του Χολαργού, μάλλον θα βάλω και στο παρμπρίζ (αν είναι 100% νόμιμο). Η τοποθέτηση είναι σε όλα από μέσα, έτσι; Ξεκολλάνε καθρέφτες, e-passes κλπ στο παρμπρίζ για να βάλουν τη μεμβράνη;Καλησπέρα , μόλις μπήκα σπίτι
Το έκανα σε υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Το πήγα το πρωί και το πήρα στις 4 όπως συμφωνήσαμε , με κάλεσε στις 3 για επιβεβαίωση ότι θα είναι έτοιμο στις 4.
Δεν είχα πολλά κολλημένα στα παράθυρα , μόνο τις 2 'χάρτινες πινακίδες' (καινούργιο αμάξι) καθώς και ένα μικρό τετράγωνο αυτοκόλλητο της seat με τα τηλέφωνα για οδική βοήθεια που ήταν σε ενα φινιστρίνι.
Παρμπρίζ και οδηγό συνοδηγό μπήκαν wincos 75 gr (ενώ στη προσφορά έλεγε black perl 75..) και στα υπόλοιπα πίσω onyx 55 , το αποτέλεσμα φαίνεται ομοιόμορφο , όπως και ήθελα , δεν μου αρέσουν οι διχρωμίες που βλέπω... δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες , με το μάτι δεν έχει διαφορά .
Με 30 βαθμούς στα 75χλμ της διαδρομής άνοιξα το a/c κανα 10-15 χλμ ... στα υπόλοιπα έκανα ανακύκλωση τον αέρα του εσωτερικού , τα χέρια δεν ένιωσα ότι κάηκαν όπως εχθές πχ. μια αντηλια που φαίνεται σε μια φωτογραφία δεν ήταν ενοχλητική , με γυαλιά ηλίου και πολωτικούς φακούς είχα πρασινωπά είδωλα σε όλα τα παράθυρα, όχι ενοχλητικά , όπως είχα και στο punto με aswf μεμβράνες , γενική περιμετρική ορατότητα τέλεια , αναμένω να οδηγήσω το βράδυ.
Τo gps του infotainment στην αρχή άργησε να λοκάρει , αλλά μετά πήγαινε καλά
235€ σύνολο , πληρωμή με 12 δόσεις με πιστωτική eurobank και μου έβγαλε και επιστροφή ένα γέμισμα cng ~12€Κατατοπιστικός, ευχαριστώ πολύ!
Και για τα εξτρα tips, επιστροφή Eurobank π.χ., να βγάλω και εγώ μισό γέμισμα στο LPG
-
Ο χρήστης CandlemassGTR έγραψε:
Κατατοπιστικός, ευχαριστώ πολύ!
Και για τα εξτρα tips, επιστροφή Eurobank π.χ., να βγάλω και εγώ μισό γέμισμα στο LPGΜε γεια , καλοξοδευτο το lpg , παρακαλώ
-
Έχει κανείς ιδέα εάν τα εργοστασιακά φιμε που φοράνε μερικά όπως τα vw έχουν κάποια προστασία από UV; Γενικά καμιά πρόταση για το που θα βρούμε τα specs των κρυστάλλων αυτών;
-
Προσπαθω να διαλεξω και εγω. Λεω για 3μ γιατι δεν εχουν μέταλλο και ειναι λιγο καλυτερες στη ζεστη. Δεν θελω σκούρες για αυτο πηγα σε αυτες. Καμια γνώμη?
Πήρα 3 προσφορές:
LLumar SunProtection 41%: 224€ με την έκπτωση απο google
3M CrystalLine CR70 - Κατάστημα 1: 420€
3M CrystalLine CR70 - Κατάστημα 2: 340€Και οι 2 της 3Μ είναι από τους πιστοποιημένους εφαρμοστές από το σιτε της 3Μ.
Κάποιος θέλει να γίνει πλούσιος μάλλον.
Spec
LLumar: Μετάδοση Φωτός: 74% Μείωση Ζέστης: 41% Μείωση Αντηλιάς:16%
3M : Μετάδοση Φωτός: 69% Μείωση Ζέστης: 50% Μείωση Αντηλιάς:22%Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
3M είχα βάλει στον Βαγιανελη στην Θηβών και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος. Καμία φουσκάλα ή ελαττώματα.
-
Μια απορία κι από μένα. Αν βάλω στο μπροστινό παρμπρίζ μεμβράνη ξεχνώ εντελώς την βάση του κινητού; Υπάρχει περίπτωση έστω και μετά από μέρες να μπορέσω να ξαναβάλω; Όσοι βάλατε τι σας είπαν;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μπροστα απογορευονται ολες παντως εκτος απο τις καθαρα uva.
Επισης αρκετοι δεν τις περνάνε για να μην δημιουργηθει θεμα με τα ηλεκτρονικα απο τα νερα που πεφτουν.Στη llumar πχ μου αρνήθηκαν.>Ο χρήστης alej έγραψε:
Μια απορία κι από μένα. Αν βάλω στο μπροστινό παρμπρίζ μεμβράνη ξεχνώ εντελώς την βάση του κινητού; Υπάρχει περίπτωση έστω και μετά από μέρες να μπορέσω να ξαναβάλω; Όσοι βάλατε τι σας είπαν;
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Στη llumar πχ μου αρνήθηκαν.Ή απλά δεν έχουν τις γνώσεις και την υπομονή για την τοποθέτηση.
Αν θες να δουλέψεις , αυτές οι δικαιολογίες είναι πολύ φτηνές , βάζεις πανί ή ναύλον μια χρήσεως (μπογιατζίδων) και δουλεύεις.
Χθες κάναμε ταξιδάκι για μπανάκι , ο συνοδηγός δε κατάλαβε διαφορά ορατότητας , ούτε διάθλαση πεδίου , περιμετρικά ήταν όλοι ικανοποιημένοι .. και με το a/c στο 2 κρύωναν ... οπότε πιστεύω ή θέλω να πιστεύω ότι είναι πολύ αποδοτικές οι madico -
Ο χρήστης alej έγραψε:
Μια απορία κι από μένα. Αν βάλω στο μπροστινό παρμπρίζ μεμβράνη ξεχνώ εντελώς την βάση του κινητού; Υπάρχει περίπτωση έστω και μετά από μέρες να μπορέσω να ξαναβάλω; Όσοι βάλατε τι σας είπαν;Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην carglass μου ειπαν μετα απο μια εβδομαδα εφαρμογης της μεμβρανης θα μπορω να βαλω την γνωστη βαση στηριξης κινητου με την βεντουζα. Τελικα το φοβηθηκα λιγο αλλα επειδη μου σπασαν τα νευρα δεν ειχα που να βαλω το κινητο το ρισκαρα. Και ολα ενταξει δεν ξεκολλησε.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ! Αλλιώς η μόνη λύση λέγεται CarPlay, πολύ καλή λύση για Navigation (τώρα που δίνει δυνατότητα και για άλλες εφαρμογές) αλλά θέλει να είναι συνδεδεμένο το κινητό.
-
Καλημέρα. Όσοι βάλατε μεμβράνες στην carglass , είναι πολύ έντονη η διχρωμια των εμπρός με τα πίσω? Θέλω να βάλω για τα πιτσιρίκια κάτι σκούρο πίσω, αλλά στα μπροστινά καθώς και στο παρμπρίζ βάζουν μια τελείως διάφανη.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πίσω βάζεις ότι θέλεις , στα μπροστινά οδηγου-συνοδηγου και παρμπριζ βαζουν μονο το νομοτυπο
-
Ναι το ξέρω, το πρωι πήγα και πήρα μια προσφορα. απλά λέω αν έχει βάλει κάνεις και είναι έντονη η διχρωμια.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το φίλο που ρώτησε για τις διαφορές μπροστά - πίσω.
-
Ποια είναι η μέθοδος τοποθέτησης για αυτές τις τιμες? Αφαίρεση τζαμιού(δηλαδή λύσιμο ταπετσαριων κτλ) ή πανω στη πόρτα γίνεται το κόψιμο?
-
Έβαλα κι εγώ σήμερα τις Madico από Carglass, τις νόμιμες 75% μαζί με παρμπρίζ, και το αμέσως επόμενο νούμερο στα πίσω, ακριβώς επειδή δεν ήθελα διχρωμίες.
Το αποτέλεσμα είναι καλό για αρχή, χωρίς φουσκάλες και στραβοκοψίματα. Θα περιμένω 10 μέρες όπως μου είπαν για να αξιολογήσω το πλήρες αποτέλεσμα.
Οπτικά, καταλαβαίνω τη διαφορά στη σκουρότητα επειδή το ξέρω ότι υπάρχει, αλλιώς παίζει και να πέρναγαν για ίδιες. Δηλαδή οι νόμιμες 75% μπροστά, με την αμέσως επόμενη σκουρότητα στα πίσω, είναι παρόμοιες οπτικά όταν είναι τοποθετημένες.
Μου είπαν δεν βάζουμε aircondition να χτυπάει στο παρμπρίζ για 3-4 μέρες, δεν ανοιγοκλείνουμε παράθυρα για 2, δεν βάζουμε βεντούζες στο παρμπρίζ για 7 (ευτυχώς δεν χρειάζεται σε μένα) και δεν καθαρίζουμε για 10.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ