-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
χμμμ, μάλλον κακή εγκατάσταση είδα... Όσο μπαίνει στα πλαστικά στις πόρτες ήταν γυμνό σε forester (= χωρίς κορνίζα το τζάμια). Μάλιστα οι καμπύλες αν πρόσεχες λίγο ήταν κομμένες σε 3-4 ίσια τμήματα, δηλαδή η μεμβράνη ήταν πολύγωνη.Αν επιτρέπεις, που είχε γίνει η τοποθέτηση στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο;
-
Η τοποθέτηση δεν ξέρω που έγινε.
Το αυτοκίνητο το περιεργάστηκα όταν το 'κάλεσαν' για test drive (ελλείψη άλλου στη βιτρίνα) στο Άργος.
Κάθε φορά που άνοιγες την πόρτα με ανεβασμένα τζάμια είχες τη διχρωμία. Νόμιζα ότι έτσι είναι όλες οι μεμβράνες. Υπάρχει μήπως καμιά φώτο από το τελείωμα της μεμβράνης (σωστά τοποθετημένης) στο επίμαχο σημείο; Κοίτα που άρχισα να ψήνομαι... -
Στο 307 που έχω, τοποθέτησα πριν 2 χρονια της Allu light της Lumar (παντού εκτός απο το παρμπριζ). Αν εξαιρέσουμε τα 5 πρωτα λεπτά που μπήκα στο αμαξι, και μου δώθηκε για λίγο η εντύπωση πως κοιτώντας έξω, ήταν σαν να έβλεπα μέσα απο γυαλιά ηλίου, δεν είχε ποτε κανένα προβλημα με τις μεμβράνες. Κανένα προβλημα με ορατότητα, εκτος και αν είσαι σε κάποιο θεοσκότεινο δρόμο χωρίς καθόλου φωτισμό αλλα και πάλι βλέπεις, δεν έχουν χαρακτει καθόλου παρόλο που έχω καθαρίσει τα τζαμια απο μέσα πολλές φορές, και γενικώς το εσωτερικο του αμαξιού δεν εκτείθεται στον ήλιο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και δεν έχω γκαράζ και είναι παρκαρισμένο στο δρόμο. Γενικώς είμαι ευχαριστημένος, και αν στην πορεία αλλάξω αυτοκίνητο, πάλι θα βάλω μεμβράνες
-
Archi, για να λες πως στις καμπύλες είχε τσακίσματα μιλάμε για εντελώς χάλια εγκατάσταση!!!
Βέβαια δεν έχω δει ποτέ εγκατεστημένη σε αμάξι χωρίς πλαίσιο στην πόρτα, αλλά η καμπυλότητα δεν δικαιολογείται!!! Όλα έχουν καμπύλες, και κανένα δεν έχει τέτοια τσακίσματα!!! Αυτά τα είχα όταν προσπάθησα να βάλω μεμβράνες από σουπερμάρκετ μόνος μου στο Σιβίκ, που τελικά τις ξήλωσα τόσο χάλια που έδειχναν...
Φωτογραφία δεν έχω, ευχαρίστως μπορείς αν είσαι κοντά στο Μαρούσι να κανονίσουμε από βδομάδα που θα έρθω Ελλάδα να περάσεις λίγο να δεις πως είναι στο Ίμπιζά μου, που έχει ένα μικρό κενό...
-
Καμιά ενδεικτική τιμή μπορείτε να postάρετε;
-
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Καμιά ενδεικτική τιμή μπορείτε να postάρετε;Για αμάξια μεγέθους saxo-rallye υπολόγισε γύρω στα 180-200 Ε με την τοποθέτηση. Φυσικά αυτό που κοστίζει τα πολλά λεφτά είναι η τοποθέτηση και όχι η μεμβράνη.
-
210
-
-
Thnx!
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Thnx!Άντε, καλοφόρετες!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
....πληρώνεις, παίρνεις απόδειξη και γραπτή εγγύηση ότι δεν θα ξεκολλήσουν υα επόμενα 6 χρόνια...Ή, αν επιλέξεις 3Μ έχεις εγγύηση δια παντώς ΚΑΙ για το χρώμα της μεμβράνης.
(οι περισσότερες δεν δίνουν εγγύηση στο χρώμα, που αν δεις σε πολύ παλιά αυτοκίνητα πέρνει μια μώβ απόχρωση)Το ποσό είναι πάνω κάτω το ίδιο (200 euro +- ) και η τοποθέτηση όπως την περιέγραψε ο TakisB...
Για το θέμα του αν είναι μόνο για μόστρα ή όχι που αναφέρθηκε είναι καθαρά υποκειμενικό και έχει να κάνει και με το πόσο σκούρα είναι η μεμβράνη θα επιλέξεις... (όσο ποιό σκούρα τόσο ποιό μεγάλη η μόστρα )...
-
Προχθές πήγε ο πατέρας μου να περάσει το αυτοκίνητο από ΚΤΕΟ. Ο τύπος που ήταν εκεί δεν το πέρναγε **με τίποτα **γιατί λέει η άδεια κυκλοφορίας δεν γράφει ότι το αυτοκίνητο έχει φυμέ τζάμια..... Το αυτοκίνητο έχει τις πιο ανοιχτοχρώμες LLUMAR μεμβράνες πάνω σε εργοστασιακά φυμέ τζάμια!
Υ.Γ.: Το αυτοκίνητο πέρασε από ΚΤΕΟ με 'λάδι' στις μεμβράνες. Ακούτε υπεύθυνοι;
-
Απάτη. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος: μόνο αν δεν διακρίνονται οι επιβάτες είναι παράνομες οι μεμβράνες, πράγμα που ασφαλώς δεν συμβαίνει όταν τοποθετούνται οι πιο ανοιχτόχρωμες. Το τι λέει η άδεια δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο 'αδέκαστος' και 'λεπτολόγος' ΚΤΕΟτζής αποδείχθηκε απατεώνας, αφού τελικά 'λαδώθηκε'.
-
Ηταν σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ?
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Ηταν σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ?Προφανώς, ΟΧΙ! Αν ήμουν εγώ εκεί, τώρα θα ήταν πίσω από τα κάγγελα ο π.....
-
Ποιός αδέκαστος βρε παιδιά;;;;
ΛΑΜΟΓΙΟ ήταν και προφανώς ΕΞΑΡΧΗΣ το έκανε για να τα αρπάξει το όρνιο!!!! -
Γιατι σε εργοστασιακα φυμε το γραφει στην αδεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Που;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ποιός αδέκαστος βρε παιδιά;;;;
ΛΑΜΟΓΙΟ ήταν και προφανώς ΕΞΑΡΧΗΣ το έκανε για να τα αρπάξει το όρνιο!!!!Αυτό ακριβώς έγραψα/εννοούσα κι εγώ.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Γιατι σε εργοστασιακα φυμε το γραφει στην αδεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Που;;;;;;;;;Αυτό το είπα ήδη! Το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακά φυμέ και προφανώς καμία άδεια δε γράφει τα εξτρά του κάθε αυτοκινήτου! Αν ήταν να γράφονταν όλα τα εξτρά/διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο, τότε η άδεια θα ήταν ολόκληρος τόμος!!!
Δεν πειράζει όμως... Σε δύο χρόνια θα το πάω εγώ και τότε που θα λέει 2000cc η άδεια, αλλά όχι και Τurbo 16v Cosworth 4x4, να δω τι μούτρα θα κάνουν!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ