-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
κανόνισα το άλλο Σάββατο να παω να βάλω στο σενικ madico (by USA ) με 80 ευρώ (τα μισά λεφτά από ότι μου ζητάγανε άλλοι ).
Καλές είναι οι madico έτσι?
επίσης, δεν θέλω να βάλω σκουρες αλλά όσο το δυνατόν πιο ανοιχτόχρωμες. Θα κάνω δουλειά? Το σενίκ έχει τεράστια παράθυρα κ την 'ακουει' αρκετά με τον Ήλιο με το ac να δουλεύει υπερωρίεςΚαι 'γω Madico έβαλα σε δυό αυτοκίνητα, μια χαρά είναι.
Αν νοιάζεσε όμως, για τον ήλιο, καλά θα είναι να βάλεις τις πιο μαύρες πίσω, και ανοιχτές μπροστά. -
ωραία. κ στο σαιτ που είδα madico.com μια χαρά εταιρεία φαίνετα
οταν λες ανοιχτες εννοείς τις 35αρες πιο μαυρες τις 20αρες? ρωταω γιατί είδα πως έχει κ τελείως ανοιχτές τις 55αρες Εσύ ποιες έβαλες?
εγώ προσανατολίζομαι να βάλω παντού 35αρες αφού 'αυτες βαζουν οι πιο πολλοί' αν κ στις αρχή έλεγα να βάλω ό,τι πιο ανοιχτό υπαρχει (55αρες δηλαδή) -
Ρε παιδιά που βρηκατε τέτοια τιμη?
Στειλτε κι εδω κανα λινκ -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στειλτε κι εδω κανα λινκΕχεις κουρτινακια.
Μην του στειλετε τπτ!!! -
κ εγώ έχω κουρτινάκια
http://www.car.gr/parts/view/3929115/ΔΕΝ ξέρω αν κάνει καλή δουλειά ο τύπος, αφού δεν εχω παει ακόμα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στειλτε κι εδω κανα λινκΕχεις κουρτινακια.
Μην του στειλετε τπτ!!!ΟΥΣΤ
http://www.car.gr/parts/view/3929115/
ΔΕΝ ξέρω αν κάνει καλή δουλειά ο τύπος, αφού δεν εχω παει ακόμα
Πολύ καλη τιμη έχει παντως.Μαλλον εξαιρετικα καλη θα μπορουσα να πω
- βλεπω έχει προϊόν για το μπροστα παρπριζ
-
Τι να βάλεις μπροστά μωρή λέρα;
-
-
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ωραία. κ στο σαιτ που είδα madico.com μια χαρά εταιρεία φαίνετα
οταν λες ανοιχτες εννοείς τις 35αρες πιο μαυρες τις 20αρες? ρωταω γιατί είδα πως έχει κ τελείως ανοιχτές τις 55αρες Εσύ ποιες έβαλες?
εγώ προσανατολίζομαι να βάλω παντού 35αρες αφού 'αυτες βαζουν οι πιο πολλοί' αν κ στις αρχή έλεγα να βάλω ό,τι πιο ανοιχτό υπαρχει (55αρες δηλαδή)Πίσω πόρτες/τζαμόπορτα, έβαλα τις πιο σκούρες, και μπροστά αρκετά σκούρες (παράνομες).
Αριθμούς δεν θυμάμαι, και τα χαρτιά που έχω λένε κάτι ακαταλαβίστηκα νούμερα. -
διαβάζω στο σαιτ της 3m πως οι πιο ανοιχτές, οι 50αρες, έχουν αππόριψη ηλιακής ενέργειας 37% και οι πιο σκούρες, οι 35αρες έχουν απόρριψη ηλιακής ενέργειας 39%. Πολύ μικρή διαφορά! Οπότε, υποθέτοντας πως κ οι madico θα έχουν αντίστοιχα ποσοστά μεταξύ 35 και 55, θα προτιμήσω τις πιο ανοιχτές 55αρες. Άλλωστε, το αμάξι είναι κ πολυμορφικό, οπότε κ οπτικά δεν του ταιριάζουν πολύ σκούρες μεμβράνες
-
τεχνικά χαρακτηριστικά για τις madico κ sun teck
http://csplelis.gr/index.php?catItem=3μετάδοση θερμότητας 43% για τις 55αρες κ 36% για τις 35αρες.
αρα κ εδώ μικρη (σχετικά) διαφορά.
σωστά δεν το σκέφτομαι?
θυμίζω πως απλά θέλω να μην ζεσταίνεται πολύ η καμπίνα του σενικ με τα τεράστια παράθυρα, ώστε να μην δουλεύει υπερωρίες το ac χωρίς ιδιαιτερο αποτέλεσμα (περα ότι η καταναλωση εκτοξεύεται + 1-2 λίτρα -
Προσεξε τα μην ειναι τιποτα μουφες...Εβαλε ενας φιλος σε bmw μαυρη, ψευτικα φιμε (οχι lumar η καποια γνωστη μαρκα, αλλα απλα για τη φουμα), και το μονο που καταφερνει ειναι να ζεσταινει τα παραθυρα!
-
Σε παλαιότερα αυτοκίνητα είχα αρκετά σκούρο πίσω και με βόλευε πάρα πολύ με τα φώτα των πίσω, έχω μια ευαισθησία.
Στο τελευταίο που έχει καθρέπτη που σκουρενει έπρεπε να είχα βάλει πολύ ανοικτό. Πρόσεχε το λίγο αν έχεις ηλεκτροχρωματικο καθρέπτη -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σε παλαιότερα αυτοκίνητα είχα αρκετά σκούρο πίσω και με βόλευε πάρα πολύ με τα φώτα των πίσω, έχω μια ευαισθησία.
Στο τελευταίο που έχει καθρέπτη που σκουρενει έπρεπε να είχα βάλει πολύ ανοικτό. Πρόσεχε το λίγο αν έχεις ηλεκτροχρωματικο καθρέπτη+1 στην παρατήρηση για τον ηλεκτροχρωματικο. Κι εγώ δεν έχω πολύ σκούρο στο πίσω τζαμι. Βέβαια σκέφτομαι ότι και πιο σκούρο αν είχα, λογικά θα περνούσε μέσα λιγότερο φως από τους πίσω και ίσως σκουραινε λιγότερο κι ο καθρέφτης. Ποιος ξέρει. Μια χαρά πάντως είμαι τώρα.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
εμένα ο ηλεκτροχημικός ακόμα κ την μέρα μου δείχνει σκουρα. Μάλλον έχει χαλάσει. Επειδή όμως είμαι μεταξύ των τελείως ανοιχτών φιμέ (55) κ του επόμενου (35) δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.
Το θέμα είναι ότι όλοι οι γνωστοί μου μου λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά τα φιμέ κ πως τα τελείως ανοιχτά που θέλω να βάλω δεν θα κρατάνε τη ζέστη, κ με βάλαν σε σκέψεις.
Έχει βάλει καποιος φίλος τα τελείως ανοιχτά?
Τις σκουρες σειρές δεν της θέλω, γιατί αφενός δεν ταιριάζουν στο πολυμοφρικό σενίκ, αφετέρου το οδηγάει κ η γυναίκα μου κ θα της δημιουργουν ανασφάλεια το βράδυ (εχει εμπειρία από το ραλύ του αδελφού της κ δεν την είχαν βολέψει καθόλου) -
Για να καταλάβω,αξίζει να βάλει κανείς φιμέ? Μετά από 2-3 ώρες στον ήλιο θα υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με το να μην είχε? (Σκέφτομαι να βάλω αν είναι τόσο χρήσιμες )
-
Εκεί που έχω διαπιστώσει αισθητή διαφορά, είναι όταν με χτυπάει ο ήλιος από τα παράθυρο.
Δηλαδή αν το έχω κατεβασμένο και με ζεματάει ο ήλιος, αν το ανεβάσω, τότε νοιώθω μεγάλη διαφορά. -
Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό. Ο ήλιος δε σε καίει όπως όταν δεν έχεις φιμέ.
Για τις Vkool ξέρει κανείς τίποτα τελικά; Θα πάρω και κανένα τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα να μάθω πληροφορίες. -
Άμα έβλεπες τα μάγουλα από τα πιτσιρίκια να κοκκινίζουν από τον ήλιο όταν χτυπάει από το πλάι, θα καταλάβαινες αμέσως
Το ίδιο και σε μένα πάντως, δεν τον αντέχω τον ήλιο.
Για τους άπιστους Θωμάδες, Βρείτε ένα τζαμί με μεμβράνη, κατεβάστε το μέχρι τη μέση και βάλτε το χέρι σας να χτυπάει ο ήλιος το μισό μέσα από το τζάμι και το άλλο απευθείας.
Με κλειστά μάτια καταλαβαίνεις τη διαφορά αμέσως
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ