-
Θα ήθελα να σας μεταφέρω κάποια πράγματα σχετικά με τις μεμβρανες από προσωπική εμπειρία. Καταρχήν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η εμπειρία του τεχνίτη στη τοποθέτηση έχω κακή εμπειρία από αυτο κακομένες , άκρες, μπιμπίκια , σκισίματα κλπ. Ειδικά στα κουπε είναι δύσκολη η τοποθέτηση και θα σας πούνε τα πιο απίθανα πραγματα. Στο τελευταίο αυτοκίνητο τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά καμία απολύτως ατέλεια απλά εξαιρετική σε αντίθεση με κάποιον στο Γέρακα ο οποίος ήταν κορυφαίος σε ΑΣχΕΤΟΣΥΝΗ. Είναι γνωστό ότι μετά από τρείς τεσσερεις μέρες απλά θέλει ένα πάτημα η μεμβράνη στην άκρη εκεί όπου είναι η μαύρη σαγρέ ταινία για να μειωθεί η λευκότητα στο πάτημα της μεβράνης. Μπιμπίκια απλά δεν πρέπει να υπάρχουν πουθενά αλλού αυτό σημαίνει ότιδεν έχει γίνει σωστή δουλειά. Σε ότι αφορά τη νομιμότητα της μεμβράνης προτιμάτε αυτή με τηδιαπερατότητα που προβλέπεται και σας δίνει ο τοποθετητής και την αντίστοιχη βεβαίωση που επαρκεί για το ΚΤΕΟ. Προσωπικά εμένα δεν μου την έχουν ζητήσει ποτέ, απλά τους έχω δεί με φακό να ελέγχουν τη διαπερατότητα . Περιττό να σας πω ότι σε καμία περίπτωση δεν βάζουμε μεμβράνη στο μπροστινό τζάμι, παρά μονο την λευκή για να απορροφά τις υπεριώδες ακτίνες.
-
Σχετικά με τα μπιμπίκια έχω δεί εφαρμογές μεμβρανών όπου εκεί που βρίσκονται δημιουργείται μια ασπρίλα με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα λευκό πλαίσιο περιμετρικά στο τζάμι ιδιαίτερα αντιαισθητικό.
- Αυτό μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό, δηλαδή είναι ανάλογα με το μπιμπίκι που έχει το κάθε αμάξι ή είναι θέμα τοποθέτησης;
- Όταν λες για τα απίθανα πράγματα που μπορεί να σου πούν για τα κουπέ τί εννοείς; Και γιατί είναι δύσκολη σε αυτά η τοποθέτηση;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλησπέρα!! Δευτέρα πάω για φιμε της Llumar.. O μάστορας μου είπε για τα πίσω τζάμια όσο σκούρο θέλω με πιστοποίηση κανονικά κ μπροστά μου είπε για πιστοποίηση μόνο αν βάλω την πολυ ανοιχτή μεμβράνη. Εγγύηση εφ'όρου ζωής φυσικα για όλες αλλά αν μπροστά επιλέξω titanioum ή alu light θα έχω πρόβλημα με Κτεο;
Με Titanium σε όλα τα παράθυρα δεν είχα πρόβλημα ούτε στο ΚΤΕΟ αλλά ούτε και σε όσους ελέγχους της Τροχαίας έχω σταματήσει μέχρι σήμερα, μέρα ή νύχτα. Μπορεί να βοηθάει το «οικογενειακό προφίλ» του αυτοκινήτου, μπορεί απλά να ήμουν τυχερός. Δεν τις προτείνω αν θέλεις να είσαι νόμιμος, παρά ταύτα όμως δεν τις θεωρώ τόσο σκούρες ώστε να πάρεις πρόστιμο σε περίπτωση που σε σταματήσουν.
στο κτεο πέρασες άνετα??
εμπειρία μέχρι τώρα??Με το ΚΤΕΟ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι μεμβράνες πραγματικά άξιζαν τα χρήματά τους αφού το αυτοκίνητο καταφέρνει να μη ζεσταίνεται τόσο πολύ μέσα και το AC φτάνει πιο γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία.
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Σχετικά με τα μπιμπίκια έχω δεί εφαρμογές μεμβρανών όπου εκεί που βρίσκονται δημιουργείται μια ασπρίλα με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα λευκό πλαίσιο περιμετρικά στο τζάμι ιδιαίτερα αντιαισθητικό.- Αυτό μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό, δηλαδή είναι ανάλογα με το μπιμπίκι που έχει το κάθε αμάξι ή είναι θέμα τοποθέτησης;
- Όταν λες για τα απίθανα πράγματα που μπορεί να σου πούν για τα κουπέ τί εννοείς; Και γιατί είναι δύσκολη σε αυτά η τοποθέτηση;
Αυτή η ασπρίλα που δημιουργείται περιμετρικά πάνω στο τζαμι είναι στο σημείο όπου η επιφάνεια ειναι σαγρέ λόγω της μάυρης ταινίας που έχουν τα κρύσταλα. Σε αυτό το σημείο η μεμβράνη δεν πατάει καλά θέλει πάτημα τουλάχιστον 4 μέρες μετά τη τοποθέτηση για να κολλήσει, δεν είναι θέμα τοποθέτησης είναι θέμα οδηγιών του τοποθετητή, ο οποίος πρέπει να σου το πει εκ των προτέρων και να σου υπενθυμίσει να του το πας να στο πατήσει μετά τητοποθέτηση διαφορετικά θα μείνει λευκό όπως ανέφερες και άκρως αντιαισθητικό. Τ α κουπέ τυος δυσκολεύον αφού δεν έχουν πόρτες πίσω οικαλόι τοποθετητές έχουν πατρόν με τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα ΄ή ξερουν να δουλέψουν καλά το λεπίδι και να μην αφήσουν στραβοκοψήματα. Τα κουπέ είναι δύσκολα λόγω του περιορισμένου χώρου και της δύσκολης προσβασης οπότε σου λένε ότι κανει κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Καλησπέρα!! Δευτέρα πάω για φιμε της Llumar.. O μάστορας μου είπε για τα πίσω τζάμια όσο σκούρο θέλω με πιστοποίηση κανονικά κ μπροστά μου είπε για πιστοποίηση μόνο αν βάλω την πολυ ανοιχτή μεμβράνη. Εγγύηση εφ'όρου ζωής φυσικα για όλες αλλά αν μπροστά επιλέξω titanioum ή alu light θα έχω πρόβλημα με Κτεο;
Με Titanium σε όλα τα παράθυρα δεν είχα πρόβλημα ούτε στο ΚΤΕΟ αλλά ούτε και σε όσους ελέγχους της Τροχαίας έχω σταματήσει μέχρι σήμερα, μέρα ή νύχτα. Μπορεί να βοηθάει το «οικογενειακό προφίλ» του αυτοκινήτου, μπορεί απλά να ήμουν τυχερός. Δεν τις προτείνω αν θέλεις να είσαι νόμιμος, παρά ταύτα όμως δεν τις θεωρώ τόσο σκούρες ώστε να πάρεις πρόστιμο σε περίπτωση που σε σταματήσουν.
στο κτεο πέρασες άνετα??
εμπειρία μέχρι τώρα??Με το ΚΤΕΟ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι μεμβράνες πραγματικά άξιζαν τα χρήματά τους αφού το αυτοκίνητο καταφέρνει να μη ζεσταίνεται τόσο πολύ μέσα και το AC φτάνει πιο γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία.
έβαλα και εγώ της llumar titanum ... άψογη τοποθετηση... σε κανένα σημείο δεν εξέχουν δεν έχουν φουσκάλες κλπ...ίσως φταίει οτι έχω frameless παράθυρα...
ωραία αίσθηση στο εσωτερικό αν και δεν παρατήρησα τρομερή διαφορά στην θερμοκρασία... μπορεί να είναι και η ιδέα μου... -
καλοφορετες ποσο πηγανε ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
καλοφορετες ποσο πηγανε ?170ε με εγγύηση εφ'όρου ζωής...
υπήρχαν και φθηνότερες (όχι πολύ ) εφαρμογές αλλά προτίμησα την επώνυμη για ευνόητους λόγους...
γενικά η τοποθέτηση τους είναι απλά καταπληκτική... έχω δει και αλλού παρόμοιες ζελατίνες αλλά οι δικές μου κάθονται τέλεια, δεν υπάχουν κενά και κοψίματα, ένα με το τζάμι.
τις περίμενα πιο σκουρόχρωμες... εντός των ημερών θα κάνω και τεστ με θερμόμετρο εσωτερικού χώρου για % διαφορές... -
170ε με εγγύηση εφ'όρου ζωής...
υπήρχαν και φθηνότερες (όχι πολύ ) εφαρμογές αλλά προτίμησα την επώνυμη για ευνόητους λόγους...
γενικά η τοποθέτηση τους είναι απλά καταπληκτική... έχω δει και αλλού παρόμοιες ζελατίνες αλλά οι δικές μου κάθονται τέλεια, δεν υπάχουν κενά και κοψίματα, ένα με το τζάμι.
τις περίμενα πιο σκουρόχρωμες... εντός των ημερών θα κάνω και τεστ με θερμόμετρο εσωτερικού χώρου για % διαφορές...πράγματι τις titanium κ εγώ τις περίμενα πιό σκουρόχρωμες, αλλά βέβαια παίζει ρόλο κ το εσωτερικό του αυτοκινήτου πόσο σκούρο είναι όταν το βλέπεις απέξω το αμάξι
-
... άψογη τοποθετηση...Σε ποια llumar/περιοχή;
Καλορίζικες. Θα δεις ότι ο ήλιος δε θα καίει όταν σε χτυπάει μέσα από το παράθυρο (τέρμα το μαύρισμα ταρίφα ) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
... άψογη τοποθετηση...
Σε ποια llumar/περιοχή;
Καλορίζικες. Θα δεις ότι ο ήλιος δε θα καίει όταν σε χτυπάει μέσα από το παράθυρο (τέρμα το μαύρισμα ταρίφα )στη μεταμόρφωση... σε 45 λεπτά ήμουν έτοιμος...
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
τις περίμενα πιο σκουρόχρωμες... εντός των ημερών θα κάνω και τεστ με θερμόμετρο εσωτερικού χώρου για % διαφορές...πράγματι τις titanium κ εγώ τις περίμενα πιό σκουρόχρωμες, αλλά βέβαια παίζει ρόλο κ το εσωτερικό του αυτοκινήτου πόσο σκούρο είναι όταν το βλέπεις απέξω το αμάξι
και να φανταστείς το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου είναι μαύρο...
anyway οτι δεν μαυρίζει πολύ προσωπικά το θεωρώ θετικό ... δεν έχω όρεξη να μπλέκω με αστυνομίες κλπ... το βασικό είναι να μου κόβει την ακτινοβολία... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
... άψογη τοποθετηση...
Σε ποια llumar/περιοχή;
Καλορίζικες. Θα δεις ότι ο ήλιος δε θα καίει όταν σε χτυπάει μέσα από το παράθυρο (τέρμα το μαύρισμα ταρίφα )ευχαριστώ...
-
τις περίμενα πιο σκουρόχρωμες... εντός των ημερών θα κάνω και τεστ με θερμόμετρο εσωτερικού χώρου για % διαφορές...φωτο από το εργαλείο
τις είχα δει σε 520 με ασπρα δερματα... ασημένια, υπέροχη
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τις περίμενα πιο σκουρόχρωμες... εντός των ημερών θα κάνω και τεστ με θερμόμετρο εσωτερικού χώρου για % διαφορές...φωτο από το εργαλείο
τις είχα δει σε 520 με ασπρα δερματα... ασημένια, υπέροχη
δεσμεύομαι...
είναι διακριτικές και κομψες... αν κόβουν και ότι υπόσχονται είμαι υπερευχαριστημένος... -
Εβαλες μεμβράνεις και εβρεχε όλη μέρα σήμερα
να σου πω... το χαρτί που σου δώσανε τι λεει?
-
Παιδιά με τα πατρόν τί παίζει ακριβώς; Έχουν όλες οι μεγάλες μάρκες πατρόν η το πιό σύνηθες είναι να κόβουν με το κοπίδι τις μεμβράνες;
-
Κάμποσα χρόνια από τότε που έβαλα τις Titanium και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένος! Τρομερή διαφορά στο εσωτερικό ( εχθές θυμήθηκα τι είναι να καίει το χέρι από τον ήλιο σε αυτοκίνητο χωρίς μεμβράνες) και είναι άψογες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Κάμποσα χρόνια από τότε που έβαλα τις Titanium και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένος! Τρομερή διαφορά στο εσωτερικό ( εχθές θυμήθηκα τι είναι να καίει το χέρι από τον ήλιο σε αυτοκίνητο χωρίς μεμβράνες) και είναι άψογες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής!αυτό με το κάψιμο στο χέρι δεν το καταλαβαίνω βρε παιδιά, πρέπει να έχεις αρκετά παλιό αμάξι για να έχεις τέτοιο θέμα, στο δικό μου που δεν έχω βάλει μεμβράνες μόνο με ανοιχτό τζάμι υπάρχει τέτοιο θέμα. Τώρα σε όλα τα αμάξια τα τζάμια τους έχουν UV προστασία, μπορεί να ζεσταίνεσαι αλλά δεν καίγεται το χέρι σου
-
Σε Golf4 από τα τελευταία της παραγωγής συγκεκριμένα το χθεσινό! Και μου έκανε τρομερή εντύπωση μιας και ήταν νοικιάρικο και είχα αρκετά καλοκαίρια να γυρίσω να δω το χέρι μου επειδή με ενοχλεί και το βλέπω να έχει γίνει κατακόκκινο!
Και εγώ έχω ένα CLK 209 του 06 για να φτάσω μια μέρα να βάλω τις μεμβράνες και να δω διαφορά! Ότι έχει είναι το μόνο σίγουρο, πόσο μάλλον αν κάνεις και το λάθος το καλοκαίρι να το παρκάρεις κάτω από τον ήλιο!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Παιδιά με τα πατρόν τί παίζει ακριβώς; Έχουν όλες οι μεγάλες μάρκες πατρόν η το πιό σύνηθες είναι να κόβουν με το κοπίδι τις μεμβράνες;Τις κόβουν μ το κοπιδι εκείνη τη στιγμή
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ