May 21, 2011, 8:06 PM

Θα ήθελα να σας μεταφέρω κάποια πράγματα σχετικά με τις μεμβρανες από προσωπική εμπειρία. Καταρχήν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η εμπειρία του τεχνίτη στη τοποθέτηση έχω κακή εμπειρία από αυτο κακομένες , άκρες, μπιμπίκια , σκισίματα κλπ. Ειδικά στα κουπε είναι δύσκολη η τοποθέτηση και θα σας πούνε τα πιο απίθανα πραγματα. Στο τελευταίο αυτοκίνητο τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά καμία απολύτως ατέλεια απλά εξαιρετική σε αντίθεση με κάποιον στο Γέρακα ο οποίος ήταν κορυφαίος σε ΑΣχΕΤΟΣΥΝΗ. Είναι γνωστό ότι μετά από τρείς τεσσερεις μέρες απλά θέλει ένα πάτημα η μεμβράνη στην άκρη εκεί όπου είναι η μαύρη σαγρέ ταινία για να μειωθεί η λευκότητα στο πάτημα της μεβράνης. Μπιμπίκια απλά δεν πρέπει να υπάρχουν πουθενά αλλού αυτό σημαίνει ότιδεν έχει γίνει σωστή δουλειά. Σε ότι αφορά τη νομιμότητα της μεμβράνης προτιμάτε αυτή με τηδιαπερατότητα που προβλέπεται και σας δίνει ο τοποθετητής και την αντίστοιχη βεβαίωση που επαρκεί για το ΚΤΕΟ. Προσωπικά εμένα δεν μου την έχουν ζητήσει ποτέ, απλά τους έχω δεί με φακό να ελέγχουν τη διαπερατότητα . Περιττό να σας πω ότι σε καμία περίπτωση δεν βάζουμε μεμβράνη στο μπροστινό τζάμι, παρά μονο την λευκή για να απορροφά τις υπεριώδες ακτίνες.