-
σημερα εβαλα στο Astra G 1.4 sport της οικογενειας τα Τuranza σε 195/60/15...330 ευρω..
(σε λαστιχά στο πορτο ραφτη...δεν ειχα ορεξη για ψαξιμο..)εντυπωσεις λιαν συντομως μιας και θα αναγκαζομαι να το οδηγω και εγω για καποιο διαστημα
παντως πριν φοραγε καποια firestone τz200..μαλακο λαστιχακι και ανετο...
με μετριες επιδοσεις στο βρεγμενο κυριως... -
ποιο turanza εβαλες?
Πες μας εντυπωσεις....... -
Βασικά αυτό που δε μου άρεσε στο C.drive ήταν πως έχασε σε αμεσότητα το τιμόνι (το κατάλαβα με το που τα έβαλα). Σα να 'στραμπούλαγε' περισσότερο από τα προηγούμενα (ΟΚ τι περίμενα με 60άρι προφίλ). Επίσης αν ήταν ζεστά και έστριβα 5-6 στροφές με καλή άσφαλτο σε ρυθμούς 'τσιριχτούς' η απόδοσή τους έπεφτε κατακόρυφα! ίσως έφταιγε και ο δείκτης που ήταν Η και το λάστιχο παραζεσταίνονταν εύκολα ενώ αν ήταν V τα πράγματα να ήταν κάπως καλύτερα... Δεν ξέρω και δεν ασχολήθηκα παραπάνω αφού έβαλα 16άρες και έχω περισσότερες και καλύτερες επιλογές
(και πολύ ακριβότερες )
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Βασικά αυτό που δε μου άρεσε στο C.drive ήταν πως έχασε σε αμεσότητα το τιμόνι (το κατάλαβα με το που τα έβαλα). Σα να 'στραμπούλαγε' περισσότερο από τα προηγούμενα (ΟΚ τι περίμενα με 60άρι προφίλ). Επίσης αν ήταν ζεστά και έστριβα 5-6 στροφές με καλή άσφαλτο σε ρυθμούς 'τσιριχτούς' η απόδοσή τους έπεφτε κατακόρυφα! ίσως έφταιγε και ο δείκτης που ήταν Η και το λάστιχο παραζεσταίνονταν εύκολα ενώ αν ήταν V τα πράγματα να ήταν κάπως καλύτερα... Δεν ξέρω και δεν ασχολήθηκα παραπάνω αφού έβαλα 16άρες και έχω περισσότερες και καλύτερες επιλογές(και πολύ ακριβότερες )
.....βλέπω να καταλήγω στο BF Goodrich Profiler2
-
Θα ηθελα προτασεις για αλλαγη ελαστικων σε Nissan Micra 1.4. Η διασταση ειναι 175/60/15.
Δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις. Το αυτοκινητο οδηγειται απο την αδερφη μου στην πολη ή σε μικρες διαδρομες εκτος αρκετα συντηρητικα. Απλα χρειαζεται ενα all around ελαστικο, που να μη φθαρει γρηγορα, σε λογικη τιμη*.Ευχαριστω
- =φτηνο
-
ε
ας βαλει κατι φθνο και επωνυμο......
σιγα να μην δει διαφορες η αδερφη σου στο μικρα...
-
Έχω ένα MAZDA 6 2.0 L και θέλω να αλλάξω τα 'μαμίσια' TURANZA (καθόλου καλά). Για το νέο EXALTO σε 205/55/16 έχει κανείς άποψη;
-
απλα βαλτα....
520 ευρος....
-
Για ρίχτε μια ματιά στη ρεζέρβα σας όταν πάτε για αλλαγή ελαστικών. Η δική μου (~5ετίας) ήταν ξεφούσκωτη. Δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν την έλεγξα ποτέ, καλά που την κοίταξε μόνος του ο λαστιχάς.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
απλα βαλτα....520 ευρος....
Ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για τη golfw του αν θέλεις στείλε μου ένα pm που τα βρίσκεις τόσο. Μαζί με τοποθέτηση?
-
Ο χρήστης nfanton έγραψε:
Έχω ένα MAZDA 6 2.0 L και θέλω να αλλάξω τα 'μαμίσια' TURANZA (καθόλου καλά). Για το νέο EXALTO σε 205/55/16 έχει κανείς άποψη;Κολητος φιλος μου εχει το MAZDA 6 και ετυχε να το οδηγησω πολλες φορες, στην αρχη που ειχε τα TURANZA το αυτοκινητο δεν μπορουσε να πατησει στο δρομο, γλυστραγε συνεχος εδω και κανα χρονο φοραει τα CONTINENTAL SPORT CONTACT2 και απλος αλλο αυτοκινητο, βεντουζα στο δρομο μαλακο σπορ λαστιχο, νομιζω οτι το συγκεκριμενο ελαστικο ταιριαζει γαντι σ΄αυτο τον τυπο αυτοκινητων.
-
Τι προτείνετε για 185/55/14 (Rallye 16V)
Μετα τα Pirelli P600 (νομίζω) εβαλα τα yokohama A539 και δεν είχα παράπονο. Τώρα 4 χρόνια μετα ήρθε ο καιρός τους. Να ξαναβάλω τα ίδια ή είναι πλέον ξεπερασμένα?
Νομίζω καλύτερα να μην βάλω πάνω απο H για να ζεσταινονται γρήγορα, ειδικά μέσα στην πόλη.
Ακουω γνώμες και ευχαριστώ. -
υπαρχει ενα θεμα ακριβως για το αγαπημενο μας αυτοκινητο που λεγεται γ@μ@ τις 14αρες μου ή καπως ετσι..
εκει θα τα δεις ολα...
μη τα ξαναγραφουμε, ειναι κριμα..εδιτ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=19937
(για να μη ψαχνεις)
-
ευχαριστώ.
αρχίζω το διάβασμα ... -
Κολητος φιλος μου εχει το MAZDA 6 και ετυχε να το οδηγησω πολλες φορες, στην αρχη που ειχε τα TURANZA το αυτοκινητο δεν μπορουσε να πατησει στο δρομο, γλυστραγε συνεχος εδω και κανα χρονο φοραει τα CONTINENTAL SPORT CONTACT2 και απλος αλλο αυτοκινητο, βεντουζα στο δρομο μαλακο σπορ λαστιχο, νομιζω οτι το συγκεκριμενο ελαστικο ταιριαζει γαντι σ΄αυτο τον τυπο αυτοκινητων.
Σ' ευχαριστώ πολύ. Το σκέφτομαι σοβαρά και το SPORT CONTACT 2. Στο κάτω - κάτω γλιτώνω 100 - 150 €. Πως συμπεριφέρεται: α) σε απότομες στροφές; β) στο βρεγμένο;
Ο φίλος σου έχει κάνει κάτι στο MAZDA για βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα;
-
Μήπως έχει άποψη κανείς για τα c drive;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μήπως έχει άποψη κανείς για τα c drive;Σήμερα μόλις τα έβαλα σε 195/50/15 σε ένα Seat Ibiza 101 ενός καλού φίλου.
Θα τον ρωτήσω σε μερικές μέρες γιατι έχω και εγώ απορία. Γενικά πάντως λένε οτι είναι πολύ καλό λάστιχο.
Επάνω είχε κάτι απαράδεκτα Firestone που μόλις σε έναν χρόνο είχαν ξεραθεί τελείως.
-
dog80
Μιας και είσαι του επαγγέλματος, τα λάστιχα που αναγράφουν ημερομηνία παραγωγής 6-12 μήνες πριν την ημερομηνία που τα τοποθετώ, είναι οκ έτσι; -
Για 12 μήνες δεν το συζητάμε κάν. Το λάστιχο θεωρείται ολόφρεσκο.
Οι βιομηχανίες ελαστικών σύμφωνα με ένα έγγραφο που είχαν εκδόσει απο κοινού λενε οτι εώς 3 χρόνων λάστιχα μπορούμε να τα βάλουμε άφοβα στο αυτοκίνητο. Απο κεί και πέρα δεν παίρνουν ευθύνη.
Στο δικό μου αυτοκίνητο (όπως έγραψα και σε αυτό το τόπικ: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=20307 ) έβαλα πρίν 2 μέρες λάστιχα του 2001. Μέχρι τώρα δέν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα κρατάνε πολύ καλά στο δρόμο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μήπως έχει άποψη κανείς για τα c drive;
Σήμερα μόλις τα έβαλα σε 195/50/15 σε ένα Seat Ibiza 101 ενός καλού φίλου.
Θα τον ρωτήσω σε μερικές μέρες γιατι έχω και εγώ απορία. Γενικά πάντως λένε οτι είναι πολύ καλό λάστιχο.
Επάνω είχε κάτι απαράδεκτα Firestone που μόλις σε έναν χρόνο είχαν ξεραθεί τελείως.
αυτο επαθα και εγω ακριβως....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....