-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρήκα Conti Premium Contact II σε 205/55/16' στα 390 € (προσφορά μήνα μου είπαν). Καλή τιμή;Αποσύνδεση και πας να τα βάλεις !!
Μπορείς να πεις (έστω με π.μ.) πού ; -
@puntolord
μπορείς να μου πείς αν τελικά τα χειμερινά είναι υποχρεωτικά στην Γερμανία, ή απλά δε σε καλύπτει η ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρήκα Conti Premium Contact II σε 205/55/16' στα 390 € (προσφορά μήνα μου είπαν). Καλή τιμή;Νομίζω εξαιρετική τιμή! Μήπως ο κυριούλης έχει και τα δικά μου φθηνότερα; Μπορώ να έχω ένα πμ με την διεύθυνση κι εγώ;
-
Μισό (24ωρο) να επιβεβαιώσω καλού-κακού, δηλ. να τα βάλω και να πληρώσω τόσο - αν και μου είπε για τελική τιμή με τοποθέτηση. Είναι βέβαια ο 'λαστιχάς μου', αλλά δεν νομίζω να είναι αυτή ειδική τιμή για εμένα.
Είναι κατασκευής 7/2008. Τα δε Michelin Energy Saver που μ' ενδιέφεραν αρχικά τα είχε 490 €!Edit
Όλα ΟΚ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
. Τα δε Michelin Energy Saver που μ' ενδιέφεραν αρχικά τα είχε 490 €!Τρελλαίνομαι να βλέπω να πουλάνε τόσο ακριβά τσιχλόφουσκες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
EditΌλα ΟΚ.Ελήφθη, ευχαριστώ !!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρήκα Conti Premium Contact II σε 205/55/16' στα 390 € (προσφορά μήνα μου είπαν). Καλή τιμή;Κοίτα Φίλε μου εγω τα φθηνότερα τα βρήκα 380 χωρις τοποθετήσεις ζυγοσταθμήσεις κτλ..
Η τιμή αυτή που σου έκανε ο άνθρωπος είναι πολυ τίμια. Trust him...
Απλώς αυτό που ΄χω να σου πω είναι οτι με 30-50 ευρώ παραπάνω βάζεις λαστιχάρες...
Δεν επεμβαίνω στα οικονομικα σου.. ούτε σου λεω οτι τα Premiun δεν είναι καλα..
Απλώς ανεβαίνεις κατηγορίες.. -
Τα θέλω για πόλη όμως, όχι για πίστα ή στροφιλίκια ώστε να πάω σε πιο ειδικές λύσεις.
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, όμως μου φαίνεται ότι το αυτοκίνητο απορροφά πιο εύκολα τις μικροανωμαλίες τώρα. Σε στροφές θα τα δω όταν μου δοθεί η ευκαιρία. -
Αν θυμάμαι σωστά, μετά από αλλαγή ελαστικών, καλό είναι να πηγαίνουμε το αυτοκίνητο για ευθυγράμμιση. Σωστά; Λογικά αυτό φαντάζομαι είναι καλύτερα να γίνει μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μετά την αλλαγή, ώστε να καθήσουν (τρόπος του λέγειν) τα νέα ελαστικά στις ζάντες. Εφόσον ο συλλογισμός στέκει, τι πρέπει να προσέξω (αν πρέπει) κατά τη διαδικασία ευθυγράμμισης; Πόσο περίπου κοστίζει; Από την εμπειρία σας, υπάρχει (σοβαρή) πιθανότητα να πέσω σε αλμπάνη ευθυγραμμισά και να έχω τραβήγματα μετά;
-
Επέλεξε ένα καλό μάστορα, και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.
Η ευθυγράμμιση είναι μια απλή διαδικασία. Που βέβαια θέλει προσοχή για να γίνει καλά και να μην έχεις π.χ. στραβό τιμόνι, ή κακή συμπεριφορά του αυτοκινήτου.Δεν υπάρχει κάτι για να προσέξεις. Μόνο την επιλογή του μάστορα. Και υπάρχουν πολλοί καλοί.
-
καμία πρόταση σε 195/55 R15 H ???
τα exalto 2 δεν βγαίνουν H
-
Να βάλεις τα Exalto 2 σε 195/50/15 ( ναι 50 ) και ας είναι σε V
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να βάλεις τα Exalto 2 σε 195/50/15 ( ναι 50 ) και ας είναι σε Vκαι γιατί να μην βάλω 195/55/15 σε V τοτε?
-
Γιατί είναι πολύ πιο φτηνά και η διαφορά είναι αμελητέα σε οτι αφορά την συνολική διαμετρό αλλά και την άνεση.
-
θαααα το σκεφτώ
ακούω και άλλες προτάσεις
-
+1 για εξαλτο και γω, όπως πάντα
Για τι κουβά μιλάμε; -
206
-
Την αλλαγή στο προφίλ μην την φοβάσαι, θα γλιτώσεις 140-150€ ευκολα. Η διαφορά είναι αμελητέα, μετά από λίγο ούτε που θα την προσέχεις. Τα Exalto είναι τόσο μαλακά, που ο δείκτης V δεν θα σε πειράξει καθόλου. Εδώ ακόμη τα σκέφτομαι εγώ για το δικό μου που είναι ελαφρύτερο και λιγότερο δυνατό (86hp) από το 206 (εκτός αν έχεις το 1.4 75hp ).
Το μόνο που έχεις να φοβάσαι είναι τα πεζοδρόμια, γενικότερα είναι ευαισθητούλια... Στην 195/50/15 εγώ τα έχω βρει με 270€, στην Αργυρούπολη. -
Έχει βάλει κανείς Pirelli P7;
-
Παιδιά τα eco contact 3 ta exei βάλει κανένας στο αυτοκίνητο του;Είναι για ένα renault megane που τα θέλω...Τι λένε σαν λάστιχα;;
btw tο αυτοκίνητο φοράει τα michelin energy
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....