-
τα τελικά 2:
Continental 205 / 50 / 17 SPORT CONTACT 3 93W XL
Pirelli 205 / 50 / 17 PZERO ROSSO ASIMM 93Wοι τιμές τους είναι παρόμοιες.
θέλω λίγη αντοχή στον χρόνο, κάνω 15.000 χλμ τον χρόνο με το 307, θέλω να επιβιώνει λακκουβών και τλχ να μπορεί να προσφέρει μία στοιχειώδη άνεση -να μην είναι κούτσουρο-
-
Ο χρήστης GolfRider έγραψε:
τι θα προτεινατε για Golf 1.6 FSI σε διαστασεις 205/55/R16 91 H ?σημειωτεον οτι στο site της Continental λεει οτι τα Sport Contact 2 δεν βγαινουν πλεον και τα Sport Contact 3 δεν βγαινουν στις διαστασεις που θελω.
Απο Continental υπαρχουν μονο τα Premium Contact 2. καλα ειναι?
κατι αλλο σε αλλη εταιρεια?Τα PremiumContact 2 είναι πολύ καλά, εγώ επίσης θα σου πρότεινα Michelin Pilot Exalto 2 σε δείκτη V (άψογο γενικά).
Στο αυτοκίνητό σου (1.6lt) δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλεις δείκτη V -
για τα Bridgestone Turanza ER 300 τι γνωμη εχεις?
-
Μην το σκεφτείς καν.
Εγώ φοράω premiumcontact2 και είμαι αρκούντως ικανοποιημένος, αν και δεν θα έλεγα όχι σε σκληρότερα πλαϊνά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το σκεφτείς καν.Εγώ φοράω premiumcontact2 και είμαι αρκούντως ικανοποιημένος, αν και δεν θα έλεγα όχι σε σκληρότερα πλαϊνά.
χμμ.. εχουν μαλακοτερα πλαινα απο τα sport contact 2/3 λογικα?
-
Λογικά ναι.
-
για τα Bridgestone Turanza ER 300 τι γνωμη εχεις?ΜΑΚΡΙΑ!!!
Σε Toyota Corolla G6 ήταν απλά απαράδεκτα, ενώ τα Continental PremiumContact 2 σε Corolla Sedan αποδείχτηκαν πολύ καλά λάστιχα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΜΑΚΡΙΑ!!!
Σε Toyota Corolla G6 ήταν απλά απαράδεκτα, ενώ τα Continental PremiumContact 2 σε Corolla Sedan αποδείχτηκαν πολύ καλά λάστιχα.
Μάλλον τελικά είναι θέμα οδηγικού στυλ και προτιμήσεων! Τα έχω και εγώ σε ένα G6 για περίπου 33.000 χλμ (θέλουν άλλαγμα επειγόντως) και φυσικά είναι κλασικά Bridgestone! Χαζογλυστρήματα κυρίως στην πόλη, αργούν να ζεσταθούν αλλά όταν ζεσταθούν είναι εξαιρετικά! Απέχουν βέβαια από τα 720, αλλά άλλη σειρά εκείνη... Potenza λέμε! Πάντως έχουν πολύ καλή πληροφόρηση τιμονιού και σκληρά πλαϊνά και φυσικά αντέχουν! Βέβαια στο Toledο που έχει μείνει στην οικογένεια δεν δουλέψανε καθόλου στην πόλη! Εθνική & επαρχιακή όμως μια χαρά! Πολύ καλό επίσης σε πολύ νερό! Σε ψιχάλες όμως θέλει προσοχή!
-
Σε εμένα πάντως ούτε στην πίστα δούλεψε.
-
Ποιά είναι η γνώμη σας για τα PZero System ASSIMETRICO; Είναι καλύτερα από τα PZero Nero; Ρωτάω γιατι από Pzero, μόνο το System υπάρχει στην διαστασή μου (215/50/17).
Τι θα προτιμούσατε σε αυτή την διάσταση; Μόνο τα System, το P7, to C.Drive και το ER300 υπάρχουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό εδώ και μήνες...
ΥΓ: Όλες οι άλλες μάρκες ται τύποι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα/Εξωτερικό. Ούτε το Mytires.com δεν τα έχει.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΜΑΚΡΙΑ!!!
Turanza ούτε για αστείο, τα φόραγα στο Mazda 2,5 χρόνια.
Μακρυά και αλάργα -
Αρα αποκλειονται τα turanza
Οποτε μενουμε στα εξης τρια:
Continental Premium Contact 2 205/55/R16 H
Michelin Pilot Primacy 205/55/R16 H
Michelin Pilot Exalto 205/55/R16 V (απο οτι ειδα στο michelin.gr δεν υπαρχει σε Η)what's your say?
-
Αρα αποκλειονται τα turanzaΟποτε μενουμε στα εξης τρια:
Michelin Pilot Exalto 205/55/R16 V (απο οτι ειδα στο michelin.gr δεν υπαρχει σε Η)what's your say?
Να αποκλείσεις τα Primacy λόγω παλαιότητας (αυτά φοράω και εγώ και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος)
Αν είσαι 'ανήσυχος' οδηγός βάλε τα PE2, άν όχι τότε τα PremiumContact2 -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Αρα αποκλειονται τα turanza
Οποτε μενουμε στα εξης τρια:
Να αποκλείσεις τα Primacy λόγω παλαιότητας (αυτά φοράω και εγώ και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος)
Αν είσαι 'ανήσυχος' οδηγός βάλε τα PE2, άν όχι τότε τα PremiumContact2εάν είναι τα Primacy HP ...δεν είναι καθόλου παλιό ελαστικό.
Είναι το αντίστοιχο Premium Contact της Continental. Και σε τιμές κοστίζει όσο το Pilot Exalto 2. -
Ο χρήστης frapen.frapen έγραψε:
Ποιά είναι η γνώμη σας για τα PZero System ASSIMETRICO; Είναι καλύτερα από τα PZero Nero; Ρωτάω γιατι από Pzero, μόνο το System υπάρχει στην διαστασή μου (215/50/17).Τι θα προτιμούσατε σε αυτή την διάσταση; Μόνο τα System, το P7, to C.Drive και το ER300 υπάρχουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό εδώ και μήνες...
ΥΓ: Όλες οι άλλες μάρκες ται τύποι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα/Εξωτερικό. Ούτε το Mytires.com δεν τα έχει.
P7
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εάν είναι τα Primacy HP ...δεν είναι καθόλου παλιό ελαστικό.
Είναι το αντίστοιχο Premium Contact της Continental. Και σε τιμές κοστίζει όσο το Pilot Exalto 2.Οχι εννοώ το Pilot Primacy, το HP παραείναι ακριβό γι'αυτό που προσφέρει
-
GolfRider, πώς οδηγείς;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ποιά είναι η γνώμη σας για τα PZero System ASSIMETRICO; Είναι καλύτερα από τα PZero Nero; Ρωτάω γιατι από Pzero, μόνο το System υπάρχει στην διαστασή μου (215/50/17).
Τι θα προτιμούσατε σε αυτή την διάσταση; Μόνο τα System, το P7, to C.Drive και το ER300 υπάρχουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό εδώ και μήνες...
P7
Kαι εγώ άκουσα καλά λόγια από φίλη που τελικά το επέλεξε ενάντι των Conti αλλά δεν έχω άποψη γιάτι δεν έχω οδηγήσει ( και βασικά δεν θέλω ) την Laguna 1.6 της
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
GolfRider, πώς οδηγείς;χερια στο τιμονι και ποδια στα πενταλ...
-
Για τα Vredestein Hi track (185/60/14), έχει κανείς άποψη. Τα τοποθέτησα σε megane classic του 1999, και δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μήπως θα πρέπει να ψάξω τα αμορτισέρ μου?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....