-
608 mm ta 175/65 kai 603 mm ta 185/60 0.9 % διαφορά.
Δε ξερω βεβαια τι λαστιχα υπαρχουν σε αυτη τη διασταση...
Ολοι λενε τα πιο καλα λογια για τα Continental premiumcontact
Apo oti eida yparxei se 185/60/15 και σε 195/55 και 195/60 -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Παίδες τι επιλογές υπάρχουν για 225/40/18 & 255/35/18?Η συμβίωση με τα Conti SportContact2 ήταν άριστη οπότε περιμένω να ακούσω απόψεις και προτάσεις σας
Αυτά που φοράει τώρα είναι Run Flat, οπότε καλό θα ήταν να ξαναβάλω ίδια...
αλλάάά...μήπως να μην το έκανα?Αυτό που λέτε για το κιτ όταν φορέσεις συμβατικά λάστιχα (αλλαγη απο ραν φλατ) το είχε μέσα το αυτοκίνητο οπότε να πάω άφοβα για συμβατικά?
Εφόσον μπορώ να πετύχω λιγότερους θορύβους, αυξημένη άνεση (απο κρατήματα διαφορές?)? -
Το τιμόνι μήπως χάνει αμεσότητα όταν πάει κανείς σε συμβατικό; Το λέω γιατί σκέφτομαι ότι θα έχεις μαλακότερα πλαινά οπότε ίσως να επηρεάζει την αμεσότητα, κατευθυντικότητα του τιμονιού.
-
Βαλε συμβατικα και οχι rof .Εχουν βγει τα sportcontact3 ..... Αυτα βαλε σε απλα .
-
πες του να αγοράσει ένα σπρέι που στερεοποιείται όταν πάθεις λάστιχο κ σου αρκεί μέχρι να πας σε βουλκανιζατέρ. ας έχει αυτό μαζί του κ μια τρόμπα αυτοκινήτου. θα είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Προσπαθώ να σκεφτώ πώς βοηθάνε τα δύο ξανθά αντικείμενα σε περίπτωση σκασμένου ελαστικού.... ??
[...]Το νόημα είναι μάλλον λίγο παραδίπλα από τα παιδάκια, σε εκείνο το μπράτσο που συγκρατεί μια ρεζέρβα.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πες του να αγοράσει ένα σπρέι που στερεοποιείται όταν πάθεις λάστιχο κ σου αρκεί μέχρι να πας σε βουλκανιζατέρ. ας έχει αυτό μαζί του κ μια τρόμπα αυτοκινήτου. θα είναι μια χαρά.Aν πάθει λάστιχο υπάρχει αυτό
http://www.conti-online.com/generator/w ... it_en.htmlΤο κιτ το πουλάνε στα λαστιχάδικα που εμπορεύονται ελαστικά της Continental αλλά μπορεί να το βρεί και στο ebay. Δεν γνωρίζω αν και άλλες εταιρείες προσφέρουν extended mobility kit αλλα μπορεί να ρωτήσει
-
Aυτό το κιτ έχει κάποια επίπτωση στο λάστιχο;
-
χρειαζεται το συντομοτερο αντικατασταση (το ελαστικο)
-
Είναι για να σε πάει μέχρι το βουλκανιζατέρ θεωρητικά. Το λάστιχο πάει για πέταμα μετά
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
σε 307 1.6 με 205-50-17 τι να προτιμήσω....
Michelin Primacy ή Michelin Pilot Exalto2 ;
τι τιμές να περιμένω να ακούσω;
(μόνο Μichelin θέλω...καμμένος γαρ)...μα γιατί μόνο Michelin ; Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!! Τα Primacy HP ZP (zero pressure=run flat) με δείκτη V κοστίζουν χαλαρά πάνω από 1000άρικο:lipsealed: !!
Αν θες τα Pilot Sport (δείκτης ZR) θα πληρώσεις περί τα 930, ενώ τα Pilot Exalto 2 (W) 900 και κάτι. Τα Primacy ΗΡ (όχι run-flat και με δείκτη W) υπάρχουν επίσης, αλλά δεν ξέρω πόσο κάνουν (μάλλον όσο και τα PE2).
Γιατί δεν κοιτάς και κάτι άλλο με δείκτη V; Ενδεικτικά υπάρχουν τα: Continental SportContact 2 (650 ευρώ), Dunlop SP Sport Fast Response (600 ευρώ), Nokian V (560 ευρώ) και τα Vredestein Sportrac 3 (530 ευρώ).Παρεμπιπτόντως, δεν θυμάμαι κάποιο Michelin να έχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ πως αξίζει τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει σε κάποιο συγκριτικό τεστ με κάποιο από τα παραπάνω (ή και με άλλα) λάστιχα ...
είναι πανάκριβα αλλά είναι εγγυημένα καλά. Οταν δοκιμάζω κάτι άλλο πάντα την πατάω για αυτό θέλω την σίγουρη οδό από την οποία τόσα χρόνια είμαι ευχαριστημένος.
840 μου δώσανε τιμή και για τα Primacy HP και τα Pilot Exalto2.
θα κάνω ένα τελικό τσέκ τις ζάντες και θα δω. Τα Continental φαίνονται ελκυστικά...είναι άνετα, μαλακά;
-
Άνετα είναι, μαλακά είναι και κατα την γνώμη μου εξίσου καλά με τα Michelin.
-
ναι ε;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ναι ε;Προσωπικά με τα Continental Premium Contact 1 και 2 έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ο μόνος λόγος που θα τ' άλλαζα θα ήταν αν έβρισκα κάτι φθηνότερο (μιλάμε για 195/55/15 ή 195/50/15). Και για τα SportContant έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια...
Αν βρεις τα Conti σε καλύτερη τιμή από τα Michelin χτύπα τα άφοβα...
-
michelin energy με 35.000 χλμ δεν κόλωσαν σε ανηφόρα με χιόνια, με 4άτομα κ φουλ εξοπλισμό σκι (4άδα πέδιλα κ δε συμμαζέυεται... δηλαδή φουλ βάρος)... πολλές φορές...
το ίδιο κ σε ρενώ τουίνγκο με energy κ 3 άτομα μέσα με φουλ εξοπλισμό...
αντιθέτως μπροστά μου golf 1.6 με continental από ότι κατάλαβα, έμεινε...
θα μου πείτε πως είναι κ θέμα οδηγού... αν είσαι μάστορας...
πλάκα πλάκα τα energy κάτι λένε στα χιόνια...άλλοι ανέβηκαν σήμερα το καϊμακ με αλυσίδες... energy κ τίποτα άλλο...
-
Πλάτος ελαστικού Πέτρο... Πού να δεις και το 304 με κάτι άκυρα firestone σε σχέση με το 406 ή με το 307.
-
το ξέρω ρε κωνσταντίνε, αλλά κ εγώ για το polo φαρδύ έχω... 175...
αυτό ήταν golf 4 με πλάτος 195 αν δεν κάνω λάθος... μικρή η διαφορά, σε σχέση με το αυξημένο βάρος του golf...
αλλά εδώ μιλάμε για 35.000 χλμ κ energy κ δεν κόλωσε (ευτυχώς! )
-
And your point is?
-
1)michelin energy RULES!
2)value for money, also!!!
3)Πέτρος=οδηγάρα (σκόρδα!) -
OK
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....