-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
suzuki sx4Make - Suzuki Model - SX4 Year - 06> PCD - 5x114 Offset - 38 to 45 Bore - 60.1 ```. [Πηγή](http://www.alloywheels.com/search.asp?numrecordposition=1&strSize=16%22&strkeywords=5x114%20et38,5x114%20et40,5x114%20et42,5x114%20et45&strSort=Low&Make=Suzuki&Model=SX4)... Αν έχεις πενταμπούλονες, τότε το καρέ των τροχών σου είναι 5Χ114 .
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Ούτε εγώ ήθελα να ανοίξω κουβέντα, αλλά δεν μπορούσα να ακούω έτσι απλά τις μπούρδες που έλεγε στον φίλο μου που δεν ξέρει από αυτά.
Γιατί να μπαίνεις στη διαδικασία αυτή ; Αλλοι λαστιχάδες δεν υπάρχουν άραγε και κάθεσε και ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός ;
O συγκεκριμένος μέχρι τώρα είχε δώσει πολύ καλά σημάδια. Και καλές τιμές είχε, ούτε ανακατευόταν πολύ. Αλλά φαίνεται κάτι άλλαξε.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Λοιπόν δεν έχει πουθενά dot, τουλάχιστον δεν μπόρεσα να το βρώ πουθενά. Αντ'αυτού έχει κάτι JJC 020260 & 1507 (να υποθέσω πως αυτό δηλώνει το dot και είναι 15η εβδομάδα του 2007 ; ). Επίσης έχουν κωδικό πιστοποίησης E37Αυτά τα εργοστάσια 'βρήκα' εγώ στην Τουρκία:
8S PETLAS TIRE INDUSTRY AND TRADE CO. KIRSEHIR - TURKEY
CO GOODYEAR LASTIKLERI TAS ADOPOZARI - TURKEY
L5 BRISA BRIDGESTONE SABANCI IZMIT ALIKAHYA TURKEY
LT UNIROYAL ENDUSTRI TURK ANONIM SIRKETI ADAPAZARI - TURKEY
PA GOODYEAR LASTIKLERI TAS, PK 2 IZMIT KOCAELI TURKEY
XJ PIRELLI TURK LASTKLERI, S.A. ISTANBUL - TURKEY
Το L5 απ' ό,τι φαίνεται είναι το 'δικό' σου, οπότε αν βρεις κανέναν τέτοιο κωδικό, κάπου εκεί κοντά θα 'ναι και η ημερομηνία
. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε εγώ ήθελα να ανοίξω κουβέντα, αλλά δεν μπορούσα να ακούω έτσι απλά τις μπούρδες που έλεγε στον φίλο μου που δεν ξέρει από αυτά.
Γιατί να μπαίνεις στη διαδικασία αυτή ; Αλλοι λαστιχάδες δεν υπάρχουν άραγε και κάθεσε και ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός ;
O συγκεκριμένος μέχρι τώρα είχε δώσει πολύ καλά σημάδια. Και καλές τιμές είχε, ούτε ανακατευόταν πολύ. Αλλά φαίνεται κάτι άλλαξε.
Tα ποσοστα του σε συγκεκριμένα λαστιχα.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το L5 απ' ό,τι φαίνεται είναι το 'δικό' σου, οπότε αν βρεις κανέναν τέτοιο κωδικό, κάπου εκεί κοντά θα 'ναι και η ημερομηνία
.Δεν έχω λόγια .... σε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
suzuki sx4
Make - Suzuki Model - SX4 Year - 06> PCD - 5x114 Offset - 38 to 45 Bore - 60.1
> >Αν έχεις πενταμπούλονες, τότε το καρέ των τροχών σου είναι 5Χ114 . Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Δεν έχω λόγια .... σε ευχαριστώΕυχαριστώ πολύ!
Παρακαλώ παιδιά !! Πολύ δουλειά να ΜΗΝ έχουμε, για να ψάχνουμε και λίγο πράγματα που μας αρέσουν ...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
16άρες είναι. Πώς μπορώ να βρω ποιά είναι η απόσταση των μπουλονιών?Για χειμερινά λάστιχα καλύτερα να βρεις 15άρες. Το συνολικό ύψος θα είναι το ίδιο αλλά θα έχεις λιγότερη ζάντα και περισσότερο λάστιχο (προφίλ) που θα προστατεύει καλύτερα στις τρύπες του δρόμου.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
.Λοιπόν λέει L5 BK JJC 020260 1507 ή 1207. Αρα πιστεύω πως το 1507 (1207) είναι πιθανόν το dot, οπότε μάλλον ψώνισα ψιλομπαγιάτικα λαστιχάκια
-
Μια χαρά λάστιχα ψώνισες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά λάστιχα ψώνισες.Ειναι 3ος 2007, απλώς περίμενα πως επειδή είναι πολύ εμπορική διάσταση θα έβρισκα πιό φρέσκα, πάντως δεν με νοιάζει κουβέντα να γίνεται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά λάστιχα ψώνισες.Ακριβώς! 5 μηνών λάστιχα δεν είναι παλιά...
Με αφορμή αυτό, να κάνω μια ερώτηση: έστω ότι αγοράζουμε μια τετράδα ελαστικών, τα οποία είναι κατασκευασμένα σε διάφορες ημερομηνίες. Υπάρχει πρόβλημα ;
-
Με την πιθανότητα να υπάρχουν μικροδιαφορες στη συνθεση της γόμας (λόγω παρτιδας),αλλα και στο πόσο θα εχουν μεταβληθει οι αναμεταξυ τους διαφορες λόγω του χρονικου διαστηματος που πέρασε,εγω δεν θα τα προτιμούσα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Με αφορμή αυτό, να κάνω μια ερώτηση: έστω ότι αγοράζουμε μια τετράδα ελαστικών, τα οποία είναι κατασκευασμένα σε διάφορες ημερομηνίες. Υπάρχει πρόβλημα ;
Πιστεύω πως αν δεν έχουν μεγαλη απόσταση οι ημερ/νίες (
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
16άρες είναι. Πώς μπορώ να βρω ποιά είναι η απόσταση των μπουλονιών?
Για χειμερινά λάστιχα καλύτερα να βρεις 15άρες. Το συνολικό ύψος θα είναι το ίδιο αλλά θα έχεις λιγότερη ζάντα και περισσότερο λάστιχο (προφίλ) που θα προστατεύει καλύτερα στις τρύπες του δρόμου.
Λεωνίδα έχω μπερδευτεί. Να αφήσω τις αλουμινίου δεδομένου ότι θα τα βάζω Δεκέμβριο και θα τα βγάζω Απρίλιο? Να βάλω σιδερένιες και αν ναι τότε 16 (που φοράει ήδη) ή 15? Αν βάλω 15 μήπως αλλάζω τα δεδομένα του αυτοκινήτου? Κάπου διάβαζα στο manual ότι αλλαγή ελαστικών εκτός αυτών που προτείνει ο κατασκευαστής επιδρά στο esp.
-
Τα Primacy που φορούσαμε στο Boraκι (1.4) τα έφαγαν τα ψωμιά τους. Τι προτείνετε σε διάσταση 195/65 R15? Προφανώς δε τα θέλω και για κόντρες, κυρίως για ταξίδια, να είναι ήσυχα και να έχουν μια σχετική αντοχή ( ελληνικοί δρόμοι είναι αυτοί!). Drdino σε ποιον τα έβαλες τα Michelin? Σε αυτόν στην Καυτατζόγλου?
-
Nαι, στον φραγκούλη. Τα primacy δεν σε ικανοποίησαν;
-
Τι γνωμη εχετε για τα P Zero Rosso τα εχει μανισια η αλφα του ξαδερφου μου...λενε κατι?
-
Όχι και πολύ, αλλά και να με ικανοποιούσαν αυτός στην Καυτατζόγλου μου είπε ότι δεν βγαίνουν πλέον και ότι σε αυτή την διάσταση υπάρχουν μόνο τα Energy στα 350 Ευρώ. Ένας άλλος στην γειτονιά μου πρότεινε κάτι TOYO στα 400.
-
Εγώ πάντως έβαλα με 320 ευρώ τα PremiumContact 2, τα οποία μου έκατσαν αρκετά καλά. Από αντοχή δεν ξέρω πώς θα τα πάνε...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....