-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
7 χιλ. τα καινούρια, 10 χιλ. μπορεί να βρεις σε χιονολάστιχα.3-4 χιλ. δεν είναι για πέταμα αλλά είσαι μερικούς μήνες μακριά από την υποχρεωτική αντικατάσταση. Τι το κάνεις και τα φθείρεις έτσι, μόνο πόλη και σπινιάρισμα;
Αν έχουν 7mm τα καινούρια, τζάμπα γίνεται η φασαρία, η διαφορά είναι μηδαμινή και θα τα φέρω γρήγορα στα ίσια τους!
Σκίσιμο σε λαστιχοβόρες διαδρομές και με ζέστη + 10.000χλμ με φθαρμένα ως τελειωμένα αμορτισέρ που επέτρεπαν/επέβαλλαν κάμποσο σπινάρισμα και γενικά φθορά. Τα εξάλτο δεν είναι και τίποτα τέρατα αντοχής. Eπίσης απαιτούν ψηλές πιέσεις, τις οποίες δεν είχα σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Σπινάρισμα σε εκκίνηση, μόνο κατά λάθος. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
7 χιλ. τα καινούρια, 10 χιλ. μπορεί να βρεις σε χιονολάστιχα.3-4 χιλ. δεν είναι για πέταμα αλλά είσαι μερικούς μήνες μακριά από την υποχρεωτική αντικατάσταση. Τι το κάνεις και τα φθείρεις έτσι, μόνο πόλη και σπινιάρισμα;
Το ψαξα και τα καινούρια λάστιχα έχουν βάθος 10/32 της ίντσας, δλδ 8mm.
http://www.tirerack.com/tires/Spec.jsp? ... ageLocQty=
Και τα γιόκο και γενικά όλα τα καλοκαιρινά λάστιχα τόσο βάθος πέλματος έχουν.
Άρα πάμε στα 2-2,2mm χιλιοστά βάθος διαφορά τα νέα με τα παλιά. Άρα σε ένα χρόνο έφαγα 4-5mm απ' τα εμπρός και 2 απ' τα πίσω.Γμ την αναποφασιστικότητά μου, γμ!
btw, για να γράψω και κάτι χρήσιμο:
τα exalto βρίσκονται στην Θεσ/νίκη με 270 ευρώ η 4άδα (χωρίς να μαι γνωστός ή τίποτα τέτοιο) ενώ στην Αλέξπολη έχουν 310-320. Δεν την λες και ασήμαντη την διαφορά. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τα exalto βρίσκονται στην Θεσ/νίκη με 270 ευρώ η 4άδα (χωρίς να μαι γνωστός ή τίποτα τέτοιο) ενώ στην Αλέξπολη έχουν 310-320. Δεν την λες και ασήμαντη την διαφορά....μεγαλύτερη αγορά περισσότερος ανταγωνισμός...η Σαλόνικα.
η Αλεξπολη...ολιγοπωλιακές καταστάσεις...όπως και σε κάθε μικρή πόλη.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τα exalto βρίσκονται στην Θεσ/νίκη με 270 ευρώ η 4άδα (χωρίς να μαι γνωστός ή τίποτα τέτοιο) ενώ στην Αλέξπολη έχουν 310-320. Δεν την λες και ασήμαντη την διαφορά....μεγαλύτερη αγορά περισσότερος ανταγωνισμός...η Σαλόνικα.
η Αλεξπολη...ολιγοπωλιακές καταστάσεις...όπως και σε κάθε μικρή πόλη.
Σωστό. Επίσης κάποιοι επιλέγουν να βγάλουν το κέρδος από την ποσότητα ελαστικών που πουλάνε (συνολικές πωλήσεις) και όχι ανα τεμάχιο (ή τετράδα).
-
Τα exalto βγαίνουν σε 185 65/14? Αν ναι να τα βάλω στο ξάντια; Δε θέλω να ξαναβάλω Energy,.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τα exalto βγαίνουν σε 185 65/14? Αν ναι να τα βάλω στο ξάντια; Δε θέλω να ξαναβάλω Energy,.Ηλία είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα exalto II δεν βγαίνουν σε 14άρια.
-
Ok. Τότε, τι λάστιχα να βάλω στο ξαντια (αμα και όταν το φτιάξω)?
-
Ηλία είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα exalto II δεν βγαίνουν σε 14άρια.
Σε 14άρι βγαίνει σε 185/60-14 και μόνο.
-
τα exalto βρίσκονται στην Θεσ/νίκη με 270 ευρώ η 4άδα (χωρίς να μαι γνωστός ή τίποτα τέτοιο) ενώ στην Αλέξπολη έχουν 310-320. Δεν την λες και ασήμαντη την διαφορά.Όπως έχω ξαναπεί στην Αθήνα τα βάλαμε με 340
-
Τα exalto βγαίνουν σε 185 65/14? Αν ναι να τα βάλω στο ξάντια; Δε θέλω να ξαναβάλω Energy,.
Ηλία είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα exalto II δεν βγαίνουν σε 14άρια.
Βγαίνουν
Έβαλα προ εξαμήνου Exalto II με διάσταση 185/60/14
-
Tα καινούρια καλοκαιρινα λάστιχα εχουν ως συνηθως 8 χιλιοστα πέλμα,ενω στα χιονολάστιχα μπορει να βρεις και 12 χιλιοστα.
Τα εξαλτο τα βρισκω μεχρι 300 ευρω (για 195/50-15 δε μιλάς Χαρη; ) αλλα παρακάτω δυσκολα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Tα καινούρια καλοκαιρινα λάστιχα εχουν ως συνηθως 8 χιλιοστα πέλμα,ενω στα χιονολάστιχα μπορει να βρεις και 12 χιλιοστα.Τα εξαλτο τα βρισκω μεχρι 300 ευρω (για 195/50-15 δε μιλάς Χαρη; ) αλλα παρακάτω δυσκολα
Πριν ένα χρόνο, στα Γιάννενα, 280
-
270 τα βρήκε Θεσσαλονίκη ο Χάρης και νομίζω οτι μπορούμε να το κάνουμε και 260 για πιο στρόγγυλο
-
Πολύ ενδιαφερον αυτο.Αρα ο δικος μου ο λαστιχας δεν κανει τιμες σε όλες τις μαρκες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
270 τα βρήκε Θεσσαλονίκη ο Χάρης και νομίζω οτι μπορούμε να το κάνουμε και 260 για πιο στρόγγυλοΘα το κάνουμε, μιραζουλίνο;
(ρε πόσο χαμηλά πέφτω για 10 ευρώ )
-
Εχω σθμπληρωσει μια 600 χιλιομετρα με τα Κοντι,Πρεμιουμ 2 σε διασταση 195-50-15
Πολυ καλυτερα απο τα Κοντι 1,που ειχε απο μαμα,δεν χαζοσπινιαρει με τερμα δευτερα,ουτε μπαινει τοσο ευκολα το ABSΒεβαια τα 500 χιλιομετρα ηταν στρωσιματος και τα υπολοιπα 100 τα πιεσα λιγο
Τα Κοντι τα βαλαμε σε λαστιχά,γνωστο του Αντρεα, 260Ε σε διασταση 195-50-15
Στον Καπιταλη τα βρηκα 270,στον Γαβριιλιδη 280Αλλα νομιζω οτι μπορουσα να τα βρω πιο φθηνα με παραπανω ψαξιμο
Τα Εχαλτο 2 σε 195-50-15 Καπιταλης τα εδινε 280
-
Διπλο ποστ
-
Ηρθε η ωρα για καινουρια λαστιχα...
Τι ειναι καλυτερο, μια καινουρια τετραδα , ή αλλαγη μονο μπροστα και οσο πανε τα πισω?
θα ειναι πολυ λαθος το αυτοκινητο ετσι?
σσ. τα λαστιχα εχουν ακομη πελμα
γνωμες? -
Και τα 4 καινουργια.Αν ειναι τοσο πανω απο τα οικονομικα σου τοτε δυο καινουργια πισω,εχεις πιο προβλεψιμη συμπεριφορα .
-
Προφανώς και καλύτερο είναι μια καινούργια τετράδα Νομίζω ότι αυτό εξυπακούεται.
Από κει και πέρα δες αυτό:
για να καταλάβεις γιατί αν αλλάξεις μόνο τα δύο ελαστικά τα καινούργια πρέπει να μπουν ΠΙΣΩ και όχι μπροστά!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....