-
Kαι τα 2 είναι πολύ καλά με βάση τα τεστ...Το θέμα είναι αν έχει κανείς άποψη γι αυτά ( ειδικά για το Pirelli ) σε ελληνικό οδόστρωμα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
εχμ... πολο του 99 1,4 τι λαστιχα να μπουν?
(μαμα διασταση, δηλαδη δε ρωτησα )
βαλιου φορ μανεϊ.. δεν κανει ταρζανιες η κοπελα και δεν περισσευουν χρηματα175/65/13 ή 185/55/14 είναι η 'μαμά' διάσταση;
θα ρωτησω και θα επανελθω, γιατι πιαστηκα αδιαβαστος..
-
παίδες θέλω την γνώμη σας. Ο πατέρας μου θέλει να βάλει νέα λάστιχα στο cr-v. H διάσταση τους είναι 205-70-16. Το αυτοκίνητο κινείται σε 80% ασφαλτο και 20% χωματόδρομους στο χωριό(ορεινά Ιωαννίνων). Πρόκειται για χωματοδρομους με πολύ πέτρα...αλλά δεν μιλάμε για καθαρόαιμη οδήγηση εκτός δρόμου. Απορρίπτονται λοιπόν τα αμιγώς χωμάτινα.
Επειδή δεν έχω ιδέα τι λάστιχα να του βάλω σε αντικατάσταση των bridgestone που είχε εργοστασιακά θέλω γνώμες και site για πληροφορίες. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες θέλω την γνώμη σας. Ο πατέρας μου θέλει να βάλει νέα λάστιχα στο cr-v. H διάσταση τους είναι 205-70-16. Το αυτοκίνητο κινείται σε 80% ασφαλτο και 20% χωματόδρομους στο χωριό(ορεινά Ιωαννίνων). Πρόκειται για χωματοδρομους με πολύ πέτρα...αλλά δεν μιλάμε για καθαρόαιμη οδήγηση εκτός δρόμου. Απορρίπτονται λοιπόν τα αμιγώς χωμάτινα.
Επειδή δεν έχω ιδέα τι λάστιχα να του βάλω σε αντικατάσταση των bridgestone που είχε εργοστασιακά θέλω γνώμες και site για πληροφορίες.Το 'ψαχτήρι' του reifendirekt μου δίνει για το CR-V τις εξής διαστάσεις: 205/70/15 και 215/65/16. Είσαι βέβαιος για τη δική σου; Δεν μου εμφανίζει και κανένα λάστιχο σ΄αυτήν τη διάσταση (205/70/16) ...
-
Φίλος από 205-55-16 θέλει να πάει σε 17'.
ποιά η ιδανική διάσταση και ποιο το κόστος των ελαστικών περίπου;
-
Σε 17άρι λάστιχο τί επιλογές έχει?
225/45/17 με αλλαγή στην διάμετρο από 631,90 mm σε 634,30mm
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Επειδή δεν έχω ιδέα τι λάστιχα να του βάλω σε αντικατάσταση των bridgestone που είχε εργοστασιακά θέλω γνώμες και site για πληροφορίες.Το 'ψαχτήρι' του reifendirekt μου δίνει για το CR-V τις εξής διαστάσεις: 205/70/15 και 215/65/16. Είσαι βέβαιος για τη δική σου; Δεν μου εμφανίζει και κανένα λάστιχο σ΄αυτήν τη διάσταση (205/70/16) ...
έχεις δίκιο έχει 205-65-16. Δυστυχώς οι επιλογές είναι λίγες στην διάσταση αυτή. Έχω ακούσει για bridgestone 684 και yokohama g012 και κάποιο της πιρελι. Απλά δεν ξέρω τι να διαλέξω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
205/55/R16
Laguna 1.6
Pirelli P7 ή Premium Contact 2?
Σύμφωνα με τον λαστιχά τα Pirelli έχουν πιο ανθεκτικό σκελετό και είναι και λίγο καλύτερα σε κρατήματα από τα ContiΕγώ θα διάλεγα μάλλον τα PremiumContact2 (γενικά δεν πολυεμπιστεύομαι τα Pirelli) σε δείκτη H (το V είναι υπερβολή για το αυτοκίνητό σου)
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Φίλος από 205-55-16 θέλει να πάει σε 17'.
ποιά η ιδανική διάσταση και ποιο το κόστος των ελαστικών περίπου;Αν θέλει να διατηρήσει το ίδιο πλάτος, τότε με 205/45 το αυτοκίνητο χαμηλώνει περίπου 8mm, ενώ με 205/50 ψηλώνει κατά 2,5mm. Οι τιμές και στις δυο περιπτώσεις διαστάσεων κυμαίνονται γύρω στα 700 ευρώ...
Για συγκρίσεις διαστάσεων δες και εδώ.
Για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε; -
Renault Megane 1.6
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
έχεις δίκιο έχει 205-65-16. Δυστυχώς οι επιλογές είναι λίγες στην διάσταση αυτή. Έχω ακούσει για bridgestone 684 και yokohama g012 και κάποιο της πιρελι. Απλά δεν ξέρω τι να διαλέξωΣε 205/65 έχεις δίκιο, υπάρχουν μόνο δυο λάστιχα, αλλά επίτρεψέ μου να επιμείνω στο ότι η σωστή διάσταση είναι 215/65. Εκεί λοιπόν έχεις πολύ περισσότερες επιλογές και μια έτοιμη δοκιμή από τον ADAC (λίγο παλιά βέβαια...) .
-
Καλησπερα σας . Εχω ενα OPEL TIGRA 1.4 99' . Θελω να αλλαξω ελαστικα , τι μου προτείνετε ; Η διασταση ειναι 185/55 και θελω να παω σε λιγο πιο φαρδυ . Καλα κανω ; Ή μ@λ@κι@ ;
Μου εχουν προτεινει τα mischelin pilot .
Αν ξερετε και τιμουλες . Ευχαριστω εκ των προτερων . -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Renault Megane 1.6και θελει να βαλει 17αρα?
λαστιχα στα 600-700ευρω..για 225/45
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Renault Megane 1.6
και θελει να βαλει 17αρα?
λαστιχα στα 600-700ευρω..για 225/45
800 ευρώ για λάστιχα 215/45/17 και άλλα 1000 για ζάντες...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
έχεις δίκιο έχει 205-65-16. Δυστυχώς οι επιλογές είναι λίγες στην διάσταση αυτή. Έχω ακούσει για bridgestone 684 και yokohama g012 και κάποιο της πιρελι. Απλά δεν ξέρω τι να διαλέξω
Σε 205/65 έχεις δίκιο, υπάρχουν μόνο δυο λάστιχα, αλλά επίτρεψέ μου να επιμείνω στο ότι η σωστή διάσταση είναι 215/65. Εκεί λοιπόν έχεις πολύ περισσότερες επιλογές και μια έτοιμη δοκιμή από τον ADAC (λίγο παλιά βέβαια...) .
se eyxaristw
-
Ο χρήστης tim έγραψε:
Καλησπερα σας . Εχω ενα OPEL TIGRA 1.4 99' . Θελω να αλλαξω ελαστικα , τι μου προτείνετε ; Η διασταση ειναι 185/55 και θελω να παω σε λιγο πιο φαρδυ . Καλα κανω ; Ή μ@λ@κι@ ;
Αν ξερετε και τιμουλες . Ευχαριστω εκ των προτερων .195/50-15 πιο φτηνα και νομιζω πιο πολλες επιλογες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ξερετε και τιμουλες . Ευχαριστω εκ των προτερων .195/50-15 πιο φτηνα και νομιζω πιο πολλες επιλογες.
έτσι όπως το πάνε εδώ στην ελλάδα δεν θα βρίσκεις στο τέλος 15άια λάστιχα με τις 16-17-18άρες που κυκλοφορούν όλοι...
-
Να πεις ότι οι δρόμοι μας είναι καλοί χωρίς λακκούβες και ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ οι ζάντες
-
thanx BILL33, για την προταση σου στη διασταση . Μήπως θα μπορουσες να με βοηθήσης και με την μαρκα , και μοντελο . Ή οποιος αλλος μπορεί , thanx
-
thanx BILL33, για την προταση σου στη διασταση . Μήπως θα μπορουσες να με βοηθήσεις και με την μαρκα , και μοντελο . Ή οποιος αλλος μπορεί , thanx
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....