-
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Η εκδήλωση ξεκίνησε να προγραμματίζεται αρχές με μέσα Οκτωβρίου αν θυμάμαι καλά.
Κάπου στις αρχές με μέσα Νοεμβρίου μαθαίνουμε ότι Ελληνικό γιόκ γιατί υπάρχει καταγγελία - μύνηση για ηχορύπανση! (Αν όποιος από πρώτο χέρι ξέρει ποιός την έκανε ας το πεί θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον!)
Ξεκινήσαν άμεσα οι επαφές και τελικά στις 25-11-03 ο Διοικητής ΥΠΑ δίνει το πράσινο φώς!
26-11 Γράφει ο Χ.Πλατής το πόστ εδώ!
Χρόνος προετοιμασίας ουσιαστικά μία εβδομάδα και κάτι μέρες σύν τα βράδυα!
Χρόνος για ενημέρωση , ο ίδιος.
Χρόνος για συμμετοχές , τρείς με τέσσερεις μέρες!
Χρόνος για αφισοκόλληση δύο μέρες! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα ΤΕ και ΣΧ για την προσπάθεια και προσφορά που έγινε!
Το επίπεδο του θεάματος , νομίζω ότι ήταν εξαιρετικό και ποικιλόμορφο. Σε έναν χώρο και άσφαλτο και χώμα!
Σφάλματα ασφαλώς και υπήρξαν , με δεδομένες τις συνθήκες όμως ήταν τίποτε και σε σύγκριση με άλλες διοργανώσεις μηδαμινά.
Πέρα όμως από τα τυπικά , υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα και εκεί αναφέρθηκα όταν έγραψα να βάλουμε τους εγωισμούς μας στο ντουλάπι!
Πού ήταν οι 'εστεμμένοι' πρωταθλητές της χρονιάς!
Που ήταν όσοι τόσο πολύ λένε ότι κόπτονται για το σπόρ!
Που είσασταν αγαπητοί φορουμάδες (αγωνιζόμενοι και μή) όταν σχεδόν στο σύνολό σας έχετε κάποια στιγμή αναφερθεί στον ΣΟΑΑ , συνήθως επικριτικά ?
Μην μου λέτε επομένως ότι δεν ήρθε ο κόσμος γιατί δεν του άρεσε το θέαμα ή ήταν ακριβό το εισητήριο ή για τον κακό ή τον καλό μας τον καιρό! Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από την στιγμή που ούτε βρεθήκατε εκεί! Μην μου λέτε ότι ο χρόνος είναι η 'εύκολη δικαιολογία' τουλάχιστον όχι σε μένα , στον GeorgeTabs στον Χ.Πλατή στον fragki στον dimos που κάναμε αφισοκόλληση την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ μέχρι τις μικρές ώρες!
Και δεν βάζω στην εικόνα ότι την Κυριακή το βράδυ ακυρώθηκε ο αγώνας του Ενιαίου στο Ελληνικό σε συνθήκες ρόκ !
Τέλος στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον Magik είναι στο ποσοστό, είναι πάνω από 90% Γιώργο!!!
-
Αυτά δε γίνονται ούτε στο Ακρόπολις ... Και θα γίνουν στην όποια εκδήλωση του ΣΟΑΑ ???
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω κάθετα .Δέν είναι η 'όποια' εκδήλωση αλλά είναι Η εκδήλωση.Εκτός από τον φόρο τιμής που αποδίδουμε σε όλους αυτούς που μας χάρισαν θέαμα και μάχες και που τώρα δυστυχώς δεν είναι κοντά μας , είναι και η μόνη ευκαιρία στους αγωνιζόμενους να 'παίξουν' με τα όπλα τους χωρίς το άγχος του χρονόμετρου και των βαθμών και να δώσουν το θέαμα που πολλές φορές το στερούν σκόπιμα μια και επιβαρύνει τιν χρόνο. (Φυσικά κανείς δεν τους κατηγορεί γι αυτό).
Θα μπορούσε λοιπόν η εκδήλωση αυτή να γίνει μια πραγματική ετήσια ΓΙΟΡΤΗ. του θεάματος!!! Με (περέλειψα να το γράψω αυτό) ΣΑΦΗ ημερομηνία διεξαγωγής γνωστή από μήνες πρίν για να υπάρχει η δυνατότητα προετοιμασίας.Διαβάζω αυτά που έγραψε ο Αρης πρίν. Τι να σου κάνουν οι άνθρωποι??? Πόσα να κάνουν σε τόσο χρόνο??? Και όσοι μαζευτήκανε πάλι πολλοί είναι.
Οσο για το άν γίνονται όλα αυτά θα σου απαντήσω 'από μέσα' γιατί έχω οργανώσει αρκετούς αγώνες στην Χαλκίδα και στο πρώτο Memorial ήμουν και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής. ΝΑΙ φίλε μου γίνονται.Δεν είναι εξωπραγματικά. Το μόνο που θεωρώ δύσκολο είναι στα των χορηγών , αλλά ποιός δεν θα ήθελε να βάλει το όνομά του δίπλα σε ένα τέτοιο γεγονός??
Θέλετε και άλλη πρόταση για επιπλέον προβολή?? Καλέστε από έναν δημοσιογράφο με το συνεργείο του απο τα κανάλια για 'βόλτα' μια εβδομάδα πρίν την εκδήλωση κάντε και μία συνέντευξη τύπου παράλληλα και θα δείτε τι θα πούν...Θέληση και όρεξη για δουλειά να υπάρχει (που άν κρίνω από όσα έγιναν και όσα λέγονται υπάρχει)...οπότε είμαι αισιόδοξος..
-
Πού ήταν οι 'εστεμμένοι' πρωταθλητές της χρονιάς
Αρη επειδή το ζήσαμε και αυτό τότε , κανείς σχεδόν απο τους πρωταθλητές μας δεν επιθυμούσε απ΄ευθείας αντιπαράθεση με άλλον στην πίστα ειδικά σε αυτή την μορφή που φαίνεται ποιός κερδίζει. Γι αυτό λέω να μην μπεί χρονόμετρο..λειτουργεί ανασταλτικά και στις συμμετοχές και στο θέαμα....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Πού ήταν οι 'εστεμμένοι' πρωταθλητές της χρονιάς
Αρη επειδή το ζήσαμε και αυτό τότε , κανείς σχεδόν απο τους πρωταθλητές μας δεν επιθυμούσε απ΄ευθείας αντιπαράθεση με άλλον στην πίστα ειδικά σε αυτή την μορφή που φαίνεται ποιός κερδίζει. Γι αυτό λέω να μην μπεί χρονόμετρο..λειτουργεί ανασταλτικά και στις συμμετοχές και στο θέαμα....
Γιώργο ,
Στο δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης συμμετείχαν όσοι ήθελαν χωρίς χρονόμετρο , μόνο για το θέαμα! (καί με συνοδηγούς θεατές)
Δεν ξεχνάω τον φίλο που μπήκε στο Οκτάβια με την κάμερα και τραβούσε μία τον δρόμο , μία εμένα να οδηγώ και μία τον μπροστινό μας !!!
Όταν δε σταμάτησα στα πίτς για να κατέβει το χαμόγελό του είχε φτάσει πάνω από τ'αυτιά του και όλα αυτά με ένα Οκτάβια που δεν έστριβε και ένα Κάστορα , που να ήτανε με Εβο και Πρωταθλητή ή με Ιαβέρη και πλαπούτα ή Αγγελίδη και Μερτσέντα ή....!!!
-
ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΣΤΟΡΑΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΟΟΣΟ
ΔΙΚΗΟ ΕΧΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) Ο NASS KI O MAGIK! ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΝΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΣΟΑΑ????????????????????????????????????????????????????????
ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ? ΑΣΕ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ! -
που να ήτανε με Εβο και Πρωταθλητή ή με Ιαβέρη και πλαπούτα ή Αγγελίδη και Μερτσέντα ή....!!!
Νάτο Αρη το ζουμί.......πές μου ποιός θα καθόταν σπίτι του άν ήξερε (εδώ είναι η προβολή) ότι οι πιό πάνω κύριοι μαζί με τους κους Βωβό , Τζίγγερ , Σκαλτσά , Κύρκο , κ.λ.π. (συγγνώμη που δεν αναφέρομαι σε όλους , είναι όλοι οι αγωνιζόμενοι ξεχωριστοί) θα έλιωναν μία τετράδα λάστιχα για τους θεατές παίζοντας και προσφέροντας θέαμα. Και μάλιστα άν ήξερε ότι υπήρχε πιθανότητα να κάτσει και στο δεξί κάθισμα....
Μήπως θα έπρεπε να μαζέψετε 'δεσμεύσεις' απο τώρα ????
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
...Μήπως θα έπρεπε να μαζέψετε 'δεσμεύσεις' απο τώρα ????Δεσμεύσεις 'κατάθεσης του εγωισμού'? Λίγο χλωμό αλλά να προσπαθήσουμε!
Δεσμεύσεις για ημερομηνία εύκολο πιστεύω είναι σχεδόν στα σκαριά!
Δεσμεύσεις για συμμετοχή τουλάχιστον 100 θεατών σε συνοδήγηση εφικτό χαλαρά!
Δεσμεύσεις ότι θα κάνουμε ότι καλίτερο μπορούμε! Δεδομένο!
Αυτό που σκέφτομαι και ίσως είναι τολμηρό να γίνει το Μεμόριαλ 2004 μία μέρα πρίν την έναρξη των Ολυμπιακών , με καλεσμένους αγωνιζόμενους και από το εξωτερικό , με αυτοκίνητα όλων των εποχών , με Γκρούπ 1 , 2 , 4, Α, Β , Ν !!!
Ασε , πάλι ονειρεύομαι και φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω άσχημα!
Από την άλλη τα όνειρα είναι για να μας τσιγκλάνε , να δημιουργούμε ! Και σαν λαός κάτι καταφέρνουμε στο τέλος!
-
Δεσμεύσεις συμμετοχής για να χρησιμοποιηθούν τα ονόματα για 'κράχτες' (μου ακούγεται άχημο αλλα δεν βρίσκω καταλληλότερη λέξη).
Οσο για την ημερομηνία που λές καλό αλλά νομίζω τα κανάλια θα έχουν πολλά θέματα να ασχοληθούν ώστε να δώσουν σημασία στην εκδήλωση....
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Που είσασταν αγαπητοί φορουμάδες (αγωνιζόμενοι και μή) όταν σχεδόν στο σύνολό σας έχετε κάποια στιγμή αναφερθεί στον ΣΟΑΑ , συνήθως επικριτικά ?
Μην μου λέτε επομένως ότι δεν ήρθε ο κόσμος γιατί δεν του άρεσε το θέαμα ή ήταν ακριβό το εισητήριο ή για τον κακό ή τον καλό μας τον καιρό! Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από την στιγμή που ούτε βρεθήκατε εκεί!Ξέρεις Άρη...η αποδοκιμασία συνηθίζεται να εκφράζεται μέσω της αποχής και όχι της συμμετοχής.....
Η εκδήλωση ξεκίνησε να προγραμματίζεται αρχές με μέσα Οκτωβρίου αν θυμάμαι καλά.
Κάπου στις αρχές με μέσα Νοεμβρίου μαθαίνουμε ότι Ελληνικό γιόκ γιατί υπάρχει καταγγελία - μύνηση για ηχορύπανση! (Αν όποιος από πρώτο χέρι ξέρει ποιός την έκανε ας το πεί θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον!)
Ξεκινήσαν άμεσα οι επαφές και τελικά στις 25-11-03 ο Διοικητής ΥΠΑ δίνει το πράσινο φώς!
26-11 Γράφει ο Χ.Πλατής το πόστ εδώ!
Χρόνος προετοιμασίας ουσιαστικά μία εβδομάδα και κάτι μέρες σύν τα βράδυα!Δηλαδή εαν δεν υπήρχε το OΚ της τελευταίας στιγμής από την ΥΠΑ, τι θα κάνατε σε αυτή την περιπτωση;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως μια καλή εναλλακτική λύση για το 2004 είναι ένας 'αγώνας των πρωταθλητών' στη Λιλαία ή το Παραλληλοδρόμιο. Βέβαια δεν ξέρω ποιοί από τους πρωταθλητές μας θα θέλουν να υποστούν έναν τέτοιον βάσανον...Αρη επειδή το ζήσαμε και αυτό τότε , κανείς σχεδόν απο τους πρωταθλητές μας δεν επιθυμούσε απ΄ευθείας αντιπαράθεση με άλλον στην πίστα ειδικά σε αυτή την μορφή που φαίνεται ποιός κερδίζει. Γι αυτό λέω να μην μπεί χρονόμετρο..λειτουργεί ανασταλτικά και στις συμμετοχές και στο θέαμα
Δεν εννοώ να το καταλάβω. Για ποιό λόγο υπάρχει φόβος; Για ποιό λόγο να θεωρείται 'βάσανον'; Γιατί το χρονόμετρο να λειτουργήσει ανασταλτικά; Τόση ανασφάλεια πιά;
Αυτή είναι η νοοτροπία ή η ψυχολογία που πρέπει ν' αλλάξει. Δηλαδή αν ο Χ χάσει από τον Ψ για 0,1' σε μια πίστα μήκους 1-2 χλμ, με αυτοκίνητο που δε γνωρίζει προκειμένου να συμμετάσχει σε μια γιορτή, μπορεί να θεωρηθεί μομφή για τις οδηγικές του ικανότητες, τότε δεν πάμε καθόλου καλά.
Φυσικά ο Gronholm δεν πρέπει να ξαναεμφανιστεί πουθενά από ντροπή, αφού έχασε από τον Loeb στον αγώνα των Πρωταθλητών και μάλιστα σε 206 WRC . Για ρωτήστε τον. Ντρέπεται;Τέτοιου είδους γιορτές γίνονται παγκοσμίως και σ' όλα τα αθλήματα. Ε, ας γίνει και κάποτε εδώ
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τέτοιου είδους γιορτές γίνονται παγκοσμίως και σ' όλα τα αθλήματα. Ε, ας γίνει και κάποτε εδώΕντω ινε ελάντα!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Αν πραγματικα εχετε διαθεση για γιορτη, θα προτεινα να οργανωθειτε απο τωρα για να γινει κατι σαν αγωνας πρωταθλητων στο παραλληλοδρομιο. Αυτο θα ηταν οντως κατι αξιοσημειωτο.
ΚΑΛΗΤΕΡΑ Η ΛΙΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Λιλαία...
Ήταν να τρέξω στο Ολύμπιο (πρώτη φορά σε χώμα) και περάσαμε για αναγνωρίσεις και από την Λιλαία. Ε, δεν ήξερα που πάει ο δρόμος. Ο Θεός να το κάνει δρόμο δηλαδή, αφού τίγκα στα χορτάρια ήταν τόσο εκτός διαδρομής (λογικό) όσο και εντός! (Παράλογο;; Δεν απαντάει κανείς, άρα λογικό...)Ένα γεφυράκι αμφίβολο αν θα το ανέβαινες με Τούαρεγκ, ενώ το που είχε στροφή το καταλάβαινες από την μπαριέρα και από το προς τα που 'κοίταζε' αυτή... Αποτέλεσμα; Φύγαμε άπραγοι...
Αν είναι να θες οργάνωση για να γίνει η 'πίστα' πίστα, άστο... Και έχει και κάτι 'γιαμπ' για αλματάκια, στα οποία αρκετοί θα δίσταζαν να βάλουν το αυτοκίνητό τους για έναν αγώνα που είναι γιορτή και δε μετράει πουθενά... Το Παραλληλοδρόμιο για μένα είναι η χρυσή λύση, παρόλο που οι πολύ βόρειοι θα δυσκολευτούν (ο ΣΟΑΑ βορείου Ελλάδος εδώ ίσως να μπορούσε να διοργανώσει την ίδια μέρα κάτι και βόρεια...).
Πάντως για να λέμε την αλήθεια, τώρα με την Αττική οδό χρονικά έχει μειωθεί ΠΑΡΑ πολύ η απόσταση... Εγώ που μένω Αθήνα ήθελα 1 ώρα τουλάχιστον ως την Ελευσίνα (μέση κίνηση...) ενώ τώρα 1 ώρα ως το Παραλληλοδρόμιο...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μια ερωτηση σε οσους πηγαν: Ποσο κοσμο ειχε τελικα η γιορτη;
Τελικα η απαντηση ηρθε απο τους 4Τ αυτου του μηνα. 300 εισητηρια εγραψε ο Ν.Τ. και με τους θεατες να μενουν μαλλον δυσαρεστημενοι.
Το 300 αν και μικρότερο από όσο περίμενα δε μου λέει τίποτα... Τόσοι το άκουσαν, τόσοι ήρθαν... Πέμπτη σχεδόν ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ με πήρε ο Άρης να μοιράσουμε αφίσσες, 48 ώρες πριν τον αγώνα... Την ίδια μέρα έτυχε στο ραδιόφωνο να ακούσω που μοίραζαν 10 προσκλήσεις. Τόσοι το άκουσαν, τόσοι ήρθαν...
Το μάλλον δυσαρεστημένοι όμως, που το βασίζεις; (Μάλιστα λες πως δεν ήσουν καν εκεί...) Εγώ που ήμουν εκεί, δεν κατάφερα φυσικά να τους δω όλους. Όμως τους 40-50 που είδα και ήταν ΟΛΟΙ καταχαρούμενοι τους χάρηκε η ψυχή μου. Τώρα ίσως νε έπεσα στην περίπτωση, ίσως και να είδαν τα μούτρα μου και γιαυτό να γελάγαν χαρωπά... Αλλά το μάλλον δυσαρεστημένοι που το είδες;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ξέρεις Άρη...η αποδοκιμασία συνηθίζεται να εκφράζεται μέσω της αποχής και όχι της συμμετοχής.....Ναι, είναι ευκολότερο το ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ από το να συνεισφέρεις. Και συνήθως όσοι κάνουν τα 'ΟΥ' στις πορείες είναι αυτοί που μόλις πάρουν τη θέση κοιτάνε να βολευτούν αναπαυτικά σε αυτήν.
Δηλαδή εαν δεν υπήρχε το OΚ της τελευταίας στιγμής από την ΥΠΑ, τι θα κάνατε σε αυτή την περιπτωση;
Έτσι αστραπιαία και αποδοτικά που εργάστηκαν είμαι σίγουρος πως αυτή η περίπτωση δεν θα υπήρχε, και τυχούσα άρνηση θα άλλαζε, όπως κι έγινε.
Άλλωστε και να μην γινόταν τι πείραζε; Θα στενοχωρούσε 85 οδηγούς και 300 θεατές, αλλά θα χαροποιούσε πολύ περισσότερους επικριτές...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως μια καλή εναλλακτική λύση για το 2004 είναι ένας 'αγώνας των πρωταθλητών' στη Λιλαία ή το Παραλληλοδρόμιο. Βέβαια δεν ξέρω ποιοί από τους πρωταθλητές μας θα θέλουν να υποστούν έναν τέτοιον βάσανον...
Αρη επειδή το ζήσαμε και αυτό τότε , κανείς σχεδόν απο τους πρωταθλητές μας δεν επιθυμούσε απ΄ευθείας αντιπαράθεση με άλλον στην πίστα ειδικά σε αυτή την μορφή που φαίνεται ποιός κερδίζει. Γι αυτό λέω να μην μπεί χρονόμετρο..λειτουργεί ανασταλτικά και στις συμμετοχές και στο θέαμα
Δεν εννοώ να το καταλάβω. Για ποιό λόγο υπάρχει φόβος; Για ποιό λόγο να θεωρείται 'βάσανον'; Γιατί το χρονόμετρο να λειτουργήσει ανασταλτικά; Τόση ανασφάλεια πιά;
Αυτή είναι η νοοτροπία ή η ψυχολογία που πρέπει ν' αλλάξει. Δηλαδή αν ο Χ χάσει από τον Ψ για 0,1' σε μια πίστα μήκους 1-2 χλμ, με αυτοκίνητο που δε γνωρίζει προκειμένου να συμμετάσχει σε μια γιορτή, μπορεί να θεωρηθεί μομφή για τις οδηγικές του ικανότητες, τότε δεν πάμε καθόλου καλά.
Φυσικά ο Gronholm δεν πρέπει να ξαναεμφανιστεί πουθενά από ντροπή, αφού έχασε από τον Loeb στον αγώνα των Πρωταθλητών και μάλιστα σε 206 WRC . Για ρωτήστε τον. Ντρέπεται;Τέτοιου είδους γιορτές γίνονται παγκοσμίως και σ' όλα τα αθλήματα. Ε, ας γίνει και κάποτε εδώ
Ακριβώς το ίδιο πρεσβεύω κι εγώ, και δεν μπορούσα να πιστέψω πως ένα χρονόμετρο μπορεί να σκοτώσει το θέαμα...
Όμως εκ των υστέρων βλέπω πως στην Ελλάδα όλα γίνονται...
Και αφού το ζητούμενο είναι να πετύχει η γιορτή και όχι να αλλάξει η νοοτροπία, τότε χρονόμετρα στο ντουλάπι! Άσε που τα νοικιάζουν και πανάκριβα!!
Όσο για τη νοοτροπία, αυτή θέλει πολλή δουλειά να αλλάξει, και όχι ένα μεμόριαλ το χρόνο... Απορώ γιατί κάποιος ανέχεται να λέγεται ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ μετά από τόσο κόπο - χρόνο - χρήμα, και δεν ανέχεται να χάσει κάποια δέκατα - δευτερόλεπτα - λεπτά από κάποιον άλλο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ σε έναν αγώνα που δε μετράει ΠΟΥΘΕΝΑ, και η χασούρα του χρόνου να είναι κέρδος σε θέαμα και ευχαρίστηση για τον ίδιο και τους θεατές, ακόμα κι αν αυτοί είναι μόνο τα παιδιά του!!!
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω!!!
Συζητάτε λές και το πρόβλημα είναι ουσιαστικό και προσπαθείτε να το αιτιολογήσετε!!Το πρόβλημα είναι οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων στο τσίρκο των Ελληνικών Αγώνων και πέραν τούτου ουδέν!
Αυτό πιστεύω εγω...με όσα εχω δει αυτό το χρονικό διάστημα!!
Τα υπόλοιπα είναι απλώς τα αποτελέσματα!!
-
Η διαφορά των σχέσεων των αγωνιζομένων διαφέρει από τις σχέσεις των συναδέλφων και των γειτόνων (και όχι μόνο αυτών) μόνο στον χώρο που τους φιλοξενεί.
Δηλαδή θα έπρεπε να είναι όλοι φίλοι επειδή έχουν ΕΝΑ (1) κοινό ενδιαφέρον;
Το ότι πολλοί το παίζουν φίλοι, ή σφάζονται και μετά αγκαλιάζονται συμβαίνει και στους συναδέλφους, και στους γείτονες, και στις οικογένειες ακόμη, πού το περίεργο;
Όμως το ότι στην δουλειά, και τη γειτονιά δουλεύει το σύστημα (ή δεν δουλεύει ίσως) είναι κάτι που το προξενεί ο χώρος και οι κανόνες του. Αλλάζεις κάτι στο χώρο, ή τους κανόνες, αλλάζει το αν δουλεύει ή όχι. Η συμπεριφορά αλλάζει μόνο στο σπίτι ή στο σχολείο, και κυρίως σε μικρές ηλικίες...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ξέρεις Aρη...η αποδοκιμασία συνηθίζεται να εκφράζεται μέσω της αποχής και όχι της συμμετοχής.....Αποδοκιμασία του θεσμού ΣΟΑΑ ή Μεμόριαλ ή αποδοκιμασία προσώπων?
Γιατί αν μιλάμε για το πρώτο είναι σαν να 'φτύνεις' ότι προσπάθεια έχουν κάνει όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να έχουμε αγώνες στην Ελλάδα από το 1970 μέχρι σήμερα!
Αν μιλάμε για πρόσωπα , είναι άλλο θέμα και γιαυτό υπάρχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες !
Και μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχουν τρόποι να αποδοκιμάζεις την πολιτική των προσώπων , ενδεχομένως ακόμη και με την αποχή! Είναι πιο εύκολη από την αντιπαράθεση και την κατάθεση εναλλακτικής πολιτικής!
-
Castor, επειδή αισθάνομαι πως κάπου ενδεχομένως να πικράθηκες (εσύ και άλλοι που έδωσαν την ψυχή τους για την εκδήλωση, πχ. ο GeorgeTabs) από διάφορα παραπάνω σχόλια (δικά μου, του MAGIK, του takinen κτλ.), πρέπει να καταλάβεις πως σίγουρα είναι καλοπροαίρετα και δεν προέρχονται από εκ των ασφαλούς και από τον καναπέ κριτική αλλά από 'μάχιμους' ανθρώπους που θέλουν να πάει καλύτερα η εκδήλωση αυτή (και γενικότερα οι Ελληνικοί αγώνες). Και κακά τα ψέμματα, η εκδήλωση μπορεί ίσως να θεωρηθεί πετυχημένη σε σχέση με τους περιορισμούς της (χρόνου, ανθρώπων, χρημάτων κοκ.), ΟΚ, αλλά με απόλυτα κριτήρια ο αριθμός των 300 εισιτηρίων δεν αφήνει να μιλάμε ρεαλιστικά για επιτυχία. Και άρα όσα βλέπεις δεν είναι κριτική για όσα έγιναν αλλά προτάσεις για όσα μπορούν να γίνουν για να μπορούμε του χρόνου να μιλάμε για επιτυχία με απόλυτα κριτήρια.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το μάλλον δυσαρεστημένοι όμως, που το βασίζεις; (Μάλιστα λες πως δεν ήσουν καν εκεί...) Αλλά το μάλλον δυσαρεστημένοι που το είδες;Χμμμ Γιωργο αυτο που εγραψα ειναι ξεκαθαρο. Ναι, δεν ημουν εκει και αυτο που εγραψα βγηκε:
α) Απο το σχολιο του Ν.Τ. στους τροχους αυτου του μηνα (φανταζομαι οτι το εχεις διαβασει και εσυ)
β) Απο τη κουβεντα που ειχα με δυο φιλους φορουμαδες που πηγαινουν σε αρκετους αγωνες (αγαπουν δηλαδη το χωρο) και εχουν αποψη που εκτιμω. Μαλιστα η γνωμη τους για την εκδηλωση ηταν πολυ πιο επικριτικη απο αυτο που εγραψα.Για να μεινουμε στην ουσια, αν εχουν τη διαθεση ας απαντησουν οι φιλοι που προσπαθησαν τοσο (και ξαναλεω τους αξιζουν πολλα συγχαρητηρια γιαυτο) σε καποια απλα ερωτηματα:
-Γιατι ενω πολλοι ηξεραν, δεν απαντησαν στο ποσοι ηρθαν στην εκδηλωση; Ειναι ή δεν ειναι η τακτικη της σιωπης ωφελιμη;
-Μεινατε ικανοποιημενοι απο το φορματ της εκδηλωσης; Το θεωρειτε θελκτικο για τους θεατες;
-Θεωρειτε οτι οι θεατες βρεθηκαν σε ενα χωρο με συνθηκες που τους αφησαν ικανοποιημενους;
-Αν ειχατε την ευκαιρια να πατε πισω στο χρονο, θα αλλαζατε κατι;Παντα με καλη διαθεση οπως τοσο ευστοχα εξηγησε ο Νασσος
ΥΓ Αυτο το τοσοι το ακουσαν, τοσοι ηρθαν δε μου καθετε καθολου καλα. Αν μη τι αλλο και μονο το φορουμ και το rally.gr δεν το διαβαζουν μονο 300.
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12