-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το Παραλληλοδρόμιο για μένα είναι η χρυσή λύση, παρόλο που οι πολύ βόρειοι θα δυσκολευτούν (ο ΣΟΑΑ βορείου Ελλάδος εδώ ίσως να μπορούσε να διοργανώσει την ίδια μέρα κάτι και βόρεια...).
Να μια πολύ καλή ιδέα !! Για χώμα χλωμό το βλέπω, αλλά υπάρχουν και οι Σέρρες. κάτι ανάλογο με το προπέρσινο event του ΑΟΘ-4TF στις Σέρρες.
βλέπε :
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=2640
(glf - 2ος από αριστερά, δίπλα στη Σοφία του ΑΟΘ)Οχι τίποτε άλλο αλλά δεν ξέρω και τις σχέσεις των δύο ΣΟΑΑ !!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ξέρεις Aρη...η αποδοκιμασία συνηθίζεται να εκφράζεται μέσω της αποχής και όχι της συμμετοχής.....
Αποδοκιμασία του θεσμού ΣΟΑΑ ή Μεμόριαλ ή αποδοκιμασία προσώπων?
Γιατί αν μιλάμε για το πρώτο είναι σαν να 'φτύνεις' ότι προσπάθεια έχουν κάνει όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να έχουμε αγώνες στην Ελλάδα από το 1970 μέχρι σήμερα!
Προφανώς Άρη οι προσπάθειες αυτές όπως και οι δικές σου του plati κλπ σήμερα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Θέλω να πω πως είναι σεβαστές και τις επικροτούμε αλλά δεν φέρουν αποτέλεσμα. Το θέμα αυτό για τον ρόλο του συνδικαλισμού κλπ είναι γενικότερο και περισσότερο θεωρητικό και δεν αφορά φυσικά μόνο τους αγώνες.
Πάντως και μόνο το γεγονός οτί όπως γράφεις 'τρέξατε' όσοι τρέξατε και ίσως συνεχίζετε να τρέχετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και όχι στη θέση σας οι φυσικοί πρωταγωνιστές και νέοι (Καιτατζάκος, Ζαχάκια, Κυρκος jr, Ιαβεράκια, Χατζ/γας, Πάνος, Τσόλα κλπ) μόνο προβληματισμό μπορεί να φέρει.
Επί προσωπικού η αποδοκιμασία μου για την εκδήλωση εστιάζεται σε 2 σημεία.
Δεν θα μπορούσα να έρθω σε μια εκδήλωση που σε κανένα σημείο πριν από αυτή δεν αναφερόταν οτι γίνεται προς τιμήν του θανάτου ενός νέου παιδιού, ενώ αντίθετα και καθαρά επικοινωνιακά μου φάνηκε σαν μια προσπάθεια προβολής του ίδιου του ΣΟΑΑ και φυσικά όχι του ρόλου του. (Είναι προσωπική άποψη αντίληψης και τίποτα παραπάνω)
Επίσης μου φάνηκε ακραία η σύμπτωση της ημερομηνίας με αγώνα προγραμματισμένο από την αρχή της χρονιάς από μικρή επαρχιακή λέσχη. Ας γινόταν τώρα η εκδήλωση του ΣΟΑΑ, κανένας δεν μου απάντησε γιατί όχι.
Η προέλευση της αποδοκιμασίας όλων των υπόλοιπων που δεν ήταν εκεί πρέπει να απασχολήσει εσάς.Για το θέαμα και το κλίμα της εκδήλωσης από λόγια ανθρώπων που ήταν εκεί πιστεύω πως βρισκόταν σε μέτρια επίπεδα για 2 λόγους.
-Έλλειψη κορυφαίων συμμετοχών
-Υπερβολικά σκληρή άσφαλτος που σχεδόν απαγόρευε τα 'παντιλίκια' -
ΚΙ ΕΤΣΙ, ΤΑΚΙΝΕΝ, ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑΜΕ
ΤΟΝ ΝΙΝΟ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΜΟΡΙΑΛ
ΔΗΜΗΤΡΗ, ΝΙΝΟ, ΜΑΥΡΟΥ, ΖΑΛΜΑ...ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΓΙΟΡΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΟΡ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΣΙΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ) ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ. ΙΣΩΣ
ΚΑΙ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΕ
ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ. ΚΑΤΑ (ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΩ) ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!
ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:-
ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ
ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ? ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ,
ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.... ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ -
ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΘΕΑΜΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ?
ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΕΞΩ, Η ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ
ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΗΡΙΑ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
ΜΩΡΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!! ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΝΙ,Ν2,Ν3,Α5,Α6
ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ
ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ!!!
ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΞΕΧΑΣΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΛΑ ΙΣΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ!
-
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ξέρεις Aρη...η αποδοκιμασία συνηθίζεται να εκφράζεται μέσω της αποχής και όχι της συμμετοχής.....
Αποδοκιμασία του θεσμού ΣΟΑΑ ή Μεμόριαλ ή αποδοκιμασία προσώπων?
Γιατί αν μιλάμε για το πρώτο είναι σαν να 'φτύνεις' ότι προσπάθεια έχουν κάνει όλοι αυτοί οι άνθρωποι για να έχουμε αγώνες στην Ελλάδα από το 1970 μέχρι σήμερα!
Προφανώς Άρη οι προσπάθειες αυτές όπως και οι δικές σου του plati κλπ σήμερα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Θέλω να πω πως είναι σεβαστές και τις επικροτούμε αλλά δεν φέρουν αποτέλεσμα. Το θέμα αυτό για τον ρόλο του συνδικαλισμού κλπ είναι γενικότερο και περισσότερο θεωρητικό και δεν αφορά φυσικά μόνο τους αγώνες.
Πάντως και μόνο το γεγονός οτί όπως γράφεις 'τρέξατε' όσοι τρέξατε και ίσως συνεχίζετε να τρέχετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και όχι στη θέση σας οι φυσικοί πρωταγωνιστές και νέοι (Καιτατζάκος, Ζαχάκια, Κυρκος jr, Ιαβεράκια, Χατζ/γας, Πάνος, Τσόλα κλπ) μόνο προβληματισμό μπορεί να φέρει.
Επί προσωπικού η αποδοκιμασία μου για την εκδήλωση εστιάζεται σε 2 σημεία.
Δεν θα μπορούσα να έρθω σε μια εκδήλωση που σε κανένα σημείο πριν από αυτή δεν αναφερόταν οτι γίνεται προς τιμήν του θανάτου ενός νέου παιδιού, ενώ αντίθετα και καθαρά επικοινωνιακά μου φάνηκε σαν μια προσπάθεια προβολής του ίδιου του ΣΟΑΑ και φυσικά όχι του ρόλου του. (Είναι προσωπική άποψη αντίληψης και τίποτα παραπάνω)
Επίσης μου φάνηκε ακραία η σύμπτωση της ημερομηνίας με αγώνα προγραμματισμένο από την αρχή της χρονιάς από μικρή επαρχιακή λέσχη. Ας γινόταν τώρα η εκδήλωση του ΣΟΑΑ, κανένας δεν μου απάντησε γιατί όχι.
Η προέλευση της αποδοκιμασίας όλων των υπόλοιπων που δεν ήταν εκεί πρέπει να απασχολήσει εσάς.Για το θέαμα και το κλίμα της εκδήλωσης από λόγια ανθρώπων που ήταν εκεί πιστεύω πως βρισκόταν σε μέτρια επίπεδα για 2 λόγους.
-Έλλειψη κορυφαίων συμμετοχών
-Υπερβολικά σκληρή άσφαλτος που σχεδόν απαγόρευε τα 'παντιλίκια'Παρατήρηση πρώτη;
Για να μην συμπεριλαμβάνεις το δεύτερο σκέλος της απάντησης μου 'περί προσώπων' σημαίνει ότι διαφωνείς με τον θεσμό του ΣΟΑΑ!
Ενδιαφέρον και θα ήθελα να το αναπτύξεις! Μήν μου πείς την 'παπαριά' (κατά APR )εφ'όσον έχουμε ΕΛΠΑ τι να τον κάνουμε τον ΣΟΑΑ! Θα με στεναχωρήσεις και θα είναι το μόνο πράγμα που θα με πικράνει (Νάσο) και θα θεωρήσω την εμπλοκή μου τα τελευταία 25 χρόνια στους αγώνες σαν την μεγαλύτερη 'παπαριά' που έχω κάνει!
παρατήρηση δεύτερη;
Οι φυσικοί 'πρωταγωνιστές' ,ρώτα τους που ήτανε και τι κάνανε για την ΕΚΔΗΛΩΣΗ του ΣΟΑΑ όπου στεφθήκανε και πρωταθλητές , όταν όλοι εμείς είμασταν στο Ελληνικό! Ποιός 'πρωταγωνιστής' ακύρωσε τον αγώνα του Ενιαίου στο Ελληνικό με 'αλήτικες' πρακτικές?
παρατήρηση τρίτη;
Ποιός έκανε την καταγγελία για το Ελληνικό! Και τι συμφέρον είχε? Φυσικά δεν ήταν περίοικος δεδομένου ότι η Μεσογείων ΔΕΝ γειτνιάζει με το πρώην αεροδρόμιο!!!
παρατήρηση τέταρτη!
Πώς γίνεται το Μεμόριαλ να είναι 'Εκδήλωση' και η Αμφίκλεια 'αγώνας' κατά τα λεγόμενά σου ?
παρατήρηση πέμπτη!
Ποιοί εξαργύρωσαν και τί από την παραπάνω διαδικασία!
Το YearBook θα δείξει!
Τέλος αν οι Ιαβέρης - Ν.Τσάδαρης - Α.Βωβός - Γ.Αγγελίδης - ΕλΕμ - Κ.Πατσουρέας - ΚΕΜΑ - Β.Αρβανιτάκης - Κ.Παπανικολάου - Δ.Ριζικάρης - Χ.Πλατής - Λ.Μανιαδάκης - Οικονομίδης Νίκος - Φωτεινέλης Στράτος κ.α. δεν σου λένε εσένα ή του/των φίλων τίποτε ή τα θεωρείτε ΜΕΤΡΙΑ δεν έχω να αντιπαραθέσω κάτι! Μάλλον συγχρονική γυμναστική βλέπετε και νομίζετε ότι οδηγάνε αυτοκίνητα!
Και όσο για την 'άσφαλτο' που ήταν 'σκληρή' υπήρχε και 'χώμα' που ήταν από προσωπική εκτίμηση πολύ 'μαλακό' !!!
Και τέλος μην μου την βγαίνεις στο τραγικό θέμα του Δ.Κολιοπάνου που ούτε έζησες ούτε γνώρισες ούτε ενδεχομένως να καταλάβεις ποτέ σου!!! Ούτε να μου ζητήσεις να υποβιβάσω τον Κώστα τον Φέρτακα ή τον Νίνο που τους ήξερα καθώς και όλους όσους δεν ήξερα!!!
Αλλά ξέχασα εσύ έλεγες:
....Άρα προκύπτει προβλημα με την προκήρυξη, το οποίο υποθέτω πως για να λυθεί, απαιτεί την προσθήκη ενός επιπλέον αγώνα, για να μην την ακυρωθεί ολόκληρο το Πρωτάθλημα.
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας λοιπόν ως προς τον ορθολογισμό και την ηθική των όποιων μελλοντικών αποφάσεων.
ή λίγο πιό μετά
Ουσιαστικά η οργάνωση ενός άλλου αγώνα, ή αλλιώς η μετακίνηση της δεύτερης μέρας του ΕΛΠΑ σε άλλη ημερομηνία, θα έλυνε πολλά προβλήματα....
Από την άλλη, ποιο κόστος; Δεν υπάρχει λόγος επιπλέον κόστους και δεν καταλαβαίνω ποιοι επιπλέον λόγοι καθιστούν αδύνατη την επιλογή αυτή.Αυτή ήταν Δημητράκη η συμβολή σου στο μεγαλίτερο ρεζίλεμα των Ελληνικών Αγώνω και στην μνήμη του Δ.Κολιοπάνου - Πώς θα γίνει το 'Πρωτάθλημα'!!!!
-
Προς Platis.
Το Νίνο και όλους όσους εμείς οι νεώτεροι δεν είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε προφανώς τους είχατε ξεχάσει από πέρσι και πρόπερσι που δεν έγινε μεμόριαλ…
Είναι πάντως γεγονός πως όλοι αυτοί οι οδηγοί έχουν τιμηθεί και φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό το ίδιο να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Τα 'συναισθηματικά' χάνουν την αξία τους όταν επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Περί θεάματος. Προφανώς κανείς δεν κατηγόρησε τους οδηγούς αν δεν γλιστρούσαν σε ένα τέτοιο οδόστρωμα. Ίσως η κατηγορία να πηγαίνει περισσότερο στην επιλογή του χώρου. Θυμάστε τα «παντιλίκα» στο τελευταίο Μεμόριαλ που είχε γίνει στο Τατόι πριν 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος; Είσαστε εκεί;
..Δεξία πολύ ανοιχτή παρατεταμένη και όλα μα όλα τα πισωκίνητα να δίνουν ρεσιτάλ υπερστροφής!Σχετικά με τους θεατές. Αυτοί είναι το «αγοραστικό» target group σας και όσο δεν το καταλαβαίνετε πρόβλημά σας. Αν πέφτει παγκοσμίως έστω και ένα ευρώ στο άθλημα από χορηγούς εργοστάσια κλπ σε αυτό το κοινό απευθύνεται. Και αν στην Ελλάδα δεν πέφτει αυτό το ευρώ είναι επειδή το κοινό αυτό εσείς το θυμάστε μόνο όταν σας λείπει από τις εκδηλώσεις.
Τέλος στο γραπτό λόγο ότι και να γραφεί διαβάζεται. Δεν χρειάζονται ούτε bolds ούτε χρωματισμοί ούτε άλλα χαρούμενα που είναι εκεί είτε για το χαβαλέ είτε για τη δημιουργία εντυπώσεων. Απλό διάλογο κάνουμε.
-
Προς Castor
Το αν εγώ διαφωνώ με τον ΣΟΑΑ δεν έχει καθόλου σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι η ουσία και ποια πρόοδος συντελέσθηκε (αν συντελέσθηκε οποιαδήποτε) τα τελευταία 20-25 χρόνια. Το μέλλον ευτυχώς ή δυστυχώς δεν βρίσκεται σε τέτοιες κινήσεις συνδικαλιστικού χαρακτήρα. Καλό είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να το καταλάβετε.2-3-4-5 από τις παρατηρήσεις σου προφανώς δεν απευθύνονται σε εμένα.
Για το θέμα του θανάτου και ποιος καταλαβαίνει τι, θα σε παρακαλέσω να συμπεριφέρεσαι καλύτερα στο συνομιλητή σου και να μην υποτιμάς τη νοημοσύνη του. Και εγώ εκεί ήμουν.
Τώρα γιατί κάνεις quotes με παλιές μου τοποθετήσεις σχετικά με το τυπικό μέρος του πρωταθλήματος μόνο εσύ το ξέρεις. Δεν έπρεπε να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα; Δεν έπρεπε να βρεθούν λύσεις; Βρέθηκαν;
- Πάρθηκε μια παράλογη απόφαση η οποία στάθηκε χωρίς ουσιαστικές αντιρρήσεις και επικυρώθηκε με τη συμμετοχή όλων (όσων συμμετείχαν στη συνέχεια του Πρωταθλήματος).
-
Ο ΤΑΚΙΝΕΝ ΕΓΡΑΨΕ
Προς Platis.
Το Νίνο και όλους όσους εμείς οι νεώτεροι δεν είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε προφανώς τους είχατε ξεχάσει από πέρσι και πρόπερσι που δεν έγινε μεμόριαλ**Ο ΠΛΑΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟ. ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΜΕ BOLDS, ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΘΥΜΩ...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΗΣ!!!** -
Για να καταλάβω κι εγω!
Τελικά ποιός 'φταίει' που δεν υπήρξε προσέλευση θεατών στο Μεμόριαλ?
Είναι ανάγκη να υπάρχει κάποιος 'ένοχος'?
Οταν λέω ότι το θέμα (Γιώργο) είναι οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων στο τσίρκο (κι ας φωνάζει ο γιατρός!! ) είναι γιατι δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο επειδή οι εμπλεκόμενοι έτσι το θέλουν!!!
Αν το ήθελαν...θα το έκαναν!!!
Αλλά προτιμούν να βρίσκουν μια δικαιολογία για τα κακώς κείμενα και να τα 'φορτώνουν' όλα εκει!!
Καταλαβαίνω πόσο κουράστηκαν όσοι αναμίχθηκαν στην διοργάνωση του Μεμόριαλ!!Και θεωρώ ότι το έκαναν με αγνες προθέσεις και για το κέφι τους!
Αλλά για την έλλειψη θεατών απο τους Αγώνες και ειδικότερα απο το μεμόριαλ,δεν φταιει κανένας 'δάκτυλος'!!Φταίει το σύστημα με βάση το οποίο κινούνται τα νήματα!!Και αν όντως κάποιος κατάφερε να αναιρέσει την επιτυχία της εκδήλωσης,σημαίνει οτι αυτός εχει την δύναμη άρα πάλι λάθος υπολογισμούς κάνουν οι αγωνιζόμενοι!Γιατι όταν θέλεις να πετύχεις κάτι,το σημαντικώτερο είναι να αναγνωρίσεις σωστά τους αντιπάλους σου ώστε να τους αντιμετωπίσεις με επιτυχία!
Και παράδειγμα είναι οι μοτοσυκλετιστές,που ήθελαν κάτι και το πέτυχαν!!
ΥΓ Με καθε καλή πρόθεση και για λόγους συζήτησης και μόνον!!!
-
Εύστοχο το παράδειγμα των εθνικών εορτών και της σημασίας τους σήμερα...αλήθεια θυμάστε εκείνη την έρευνα που ρωτούσαν τα εορτάζοντα ελληνόπουλα 'τι γιορτάζουμε σήμερα' και οι απαντήσεις της τραγικής πλειοψηφίας ήταν αλλού γι' αλλού;
Αν δεν κοιτάξουμε το μέλλον κατάματα θα μας φτύσει όπως ήδη κάνει....
Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό είναι αόρατο για πολλούς.Για το υπόλοιπο της τοποθέτησης του Platis δε, ξεφεύγει από κάθε όριο και κανόνα της λογικής, οπότε δεν μπορεί να σταθεί καμία απάντηση εκτός και αν κινηθεί στο ίδιο ύφος που δε λέει...σεβόμενος πάντα το χώρο στον οποίο γράφω.
Όταν και αν υπάρξουν απαντήσεις συνεχίζουμε....
YΓ. Κρίμα που το αυτονόητο, οτι όλοι τουλάχιστον εδώ μέσα γουστάρουμε το ίδιο ακριβώς αντικείμενο, περνά απαρατήρητο και μιζεριάζουμε καθ' αυτόν ακριβώς τον τρόπο, ψάχνοντας για εχθρούς...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
YΓ. Κρίμα που το αυτονόητο, οτι όλοι τουλάχιστον εδώ μέσα γουστάρουμε το ίδιο ακριβώς αντικείμενο, περνά απαρατήρητο και μιζεριάζουμε καθ' αυτόν ακριβώς τον τρόπο, ψάχνοντας για εχθρούς...
Αύτό χρειάζεται μόνο να μείνει. Κρατήστε το καλά!
-
KI AN ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ 'ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ' ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΠΡΟΣ ΚΟΥΚ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ. ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Η ΝΕΚΡΟΙ.
ΠΡΟΣ ΤΑΚΙΝΕΝ. (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ). ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ:Προς Platis.
Το Νίνο και όλους όσους εμείς οι νεώτεροι δεν είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε προφανώς τους είχατε ξεχάσει από πέρσι και πρόπερσι που δεν έγινε μεμόριαλ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΚΑΝΑ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΣ.ΠΡΟΣ CMARIN
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΙΔΕΥΕΙ, Μ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Αυτά δε γίνονται ούτε στο Ακρόπολις ... Και θα γίνουν στην όποια εκδήλωση του ΣΟΑΑ ???
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω κάθετα .Δέν είναι η 'όποια' εκδήλωση αλλά είναι Η εκδήλωση.Εκτός από τον φόρο τιμής που αποδίδουμε σε όλους αυτούς που μας χάρισαν θέαμα και μάχες και που τώρα δυστυχώς δεν είναι κοντά μας , είναι και η μόνη ευκαιρία στους αγωνιζόμενους να 'παίξουν' με τα όπλα τους χωρίς το άγχος του χρονόμετρου και των βαθμών και να δώσουν το θέαμα που πολλές φορές το στερούν σκόπιμα μια και επιβαρύνει τιν χρόνο. (Φυσικά κανείς δεν τους κατηγορεί γι αυτό).
Θα μπορούσε λοιπόν η εκδήλωση αυτή να γίνει μια πραγματική ετήσια ΓΙΟΡΤΗ. του θεάματος!!! Με (περέλειψα να το γράψω αυτό) ΣΑΦΗ ημερομηνία διεξαγωγής γνωστή από μήνες πρίν για να υπάρχει η δυνατότητα προετοιμασίας.Διαβάζω αυτά που έγραψε ο Αρης πρίν. Τι να σου κάνουν οι άνθρωποι??? Πόσα να κάνουν σε τόσο χρόνο??? Και όσοι μαζευτήκανε πάλι πολλοί είναι.
Οσο για το άν γίνονται όλα αυτά θα σου απαντήσω 'από μέσα' γιατί έχω οργανώσει αρκετούς αγώνες στην Χαλκίδα και στο πρώτο Memorial ήμουν και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής. ΝΑΙ φίλε μου γίνονται.Δεν είναι εξωπραγματικά. Το μόνο που θεωρώ δύσκολο είναι στα των χορηγών , αλλά ποιός δεν θα ήθελε να βάλει το όνομά του δίπλα σε ένα τέτοιο γεγονός??
Θέλετε και άλλη πρόταση για επιπλέον προβολή?? Καλέστε από έναν δημοσιογράφο με το συνεργείο του απο τα κανάλια για 'βόλτα' μια εβδομάδα πρίν την εκδήλωση κάντε και μία συνέντευξη τύπου παράλληλα και θα δείτε τι θα πούν...Θέληση και όρεξη για δουλειά να υπάρχει (που άν κρίνω από όσα έγιναν και όσα λέγονται υπάρχει)...οπότε είμαι αισιόδοξος..
Δε βρίσκω αδύνατα αυτά που αναφέρετε, αλλά δήλωσα ότι δε γίνονται (ή τουλάχιστον, ότι δεν τα βλέπω εγώ να γίνονται). Τέτοιες κινήσεις και προσπάθειες είναι ιδανικές και όποτε κι αν γίνουν, θα τις επικροτήσουμε όλοι.
Αλλά για την έλλειψη θεατών απο τους Αγώνες και ειδικότερα απο το μεμόριαλ,δεν φταιει κανένας 'δάκτυλος'!!
Με αφορμή αυτή τη φράση του Νίκου : το πρόβλημα είναι γιατί ο κόσμος δεν έρχεται στους αγώνες, γιατί δεν πέφτουν λεφτά και γιατί γίνεται λάθος διαχείρηση του χώρου γενικά.
Παρόλα αυτά, υπάρχουν μομφές στο φορουμ για 'απουσία' του κόσμου από το Μεμοριαλ ... Περιμένουμε από τους ευκαιριακούς θεατές να τιμήσουν αυτούς που χάθηκαν ? Δηλαδή κάποιος θα πρέπει να αισθάνεται άσχημα που προτίμησε να μην έρθει ? Πόσοι ήταν μια βδομάδα πριν στο Παλλάδιο, δηλαδή ?Πιο κάτω παραθέτω το 'τρίποντο και φάουλ' που πέτυχε ο Νάσσος :
Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια όσων μόχθησαν για το memorial του 2003 (και ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήμουν παρών, οπότε ό,τι λέω είναι από όσα είδα στα ΜΜΕ), νομίζω πως η μειωμένη προσέλευση δεν έχει να κάνει τόσο ούτε με την έλλειψη χρόνου και προβολής, ούτε με την τοποθεσία. Και αυτά έπαιξαν το ρόλο τους, αλλά απλά, δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι το αρκετά ενδιαφέρον και κυρίως διαφορετικό για να τραβήξει τον κόσμο, ήταν περισσότερο σαν μια διαφορετική έκδοση (με διαφορές σε λεπτομέρειες) των όποιων 'Μεγάρων', τα οποία ο κόσμος έχει δείξει πως δεν τον ενδιαφέρουν.
Εκεί βλέπω να βρίσκεται η ουσία του προβλήματος 'λίγοι θεατές στο μεμόριαλ'. Δυστυχώς, η ενότητα αυτή μόνο παρεξηγήσεις γεννάει και δε δίνει καμμιά ιδέα για το 'περισσότερος κόσμος στους αγώνες'.
-
Εγω ξερετε τι καταλαβα μπαινοντας και σε αυτο το topic;
οτι τελικα ακρη δεν βγαζουμε.
και ξερετε γιατι;
γιατι ειμαστε μπανανια.
και αυτο που με πειραζει,ειναι οτι δεν αντιγραφουμε τους ξενους σε καποια πραγματα.
οι ξενοι παλευαν με την αρκουδα για το ποιος θα κοιμηθει στην σπηλια,και εμεις χτιζαμε μνημεια αλλα μεχρι εκει.σημερε που ειμαστε εμεις που ειναι αυτοι.
καθομαστε να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα,τι εφταιξε,ποιος κτλ, ενω ουσιαστικα οι εχοντες την εξουσια μας διαβαζουν και γελανε.
σιγουρα θα λενε,κοιτα τους πως τρωγονται......... -
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
και αυτο που με πειραζει,ειναι οτι δεν αντιγραφουμε τους ξενους σε καποια πραγματα.
οι ξενοι παλευαν με την αρκουδα για το ποιος θα κοιμηθει στην σπηλια,και εμεις χτιζαμε μνημεια αλλα μεχρι εκει.σημερε που ειμαστε εμεις που ειναι αυτοι.
καθομαστε να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα,τι εφταιξε,ποιος κτλ, ενω ουσιαστικα οι εχοντες την εξουσια μας διαβαζουν και γελανε.
σιγουρα θα λενε,κοιτα τους πως τρωγονται.........Πολύ Σωστά!
Platis: Πείσε με για οτιδήποτε πιστεύεις οτι κάνω λάθος με επιχειρήματα (δεν το έχεις κάνει μέχρι στιγμής), όχι με κύρηγμα! ( Δεν είναι ούτε 1 ούτε 2 οι φορές που έχω παραδεχθεί λάθος μου εδώ μέσα, εφόσον βέβαια έχει υπάρξει η αντίστοιχη τεκμηρίωση από το συνομιλητή...)
Εγώ απλά αναφέρω ένα αντικειμενικό ιστορικό γεγονός...τίποτε παραπάνω.
ΥΓ. Ίσως από την άλλη να μην χρειάζεται καν να το συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει λόγος...
-
Παρατηρω με απογοητευση την ευκολια με την οποια ο Αρης και κ. Χριστος φευγουν απο την ουσια της συζητησης για να ξαναξεκινησουν μια κουβεντα που στο κατω-κατω εχει ξαναγινει. Ο Δημητρης κατεθεσε τη θεση του και φροντισε να καταστασει σαφες οτι δε συμβαδιζει με την πλειοψηφια οσων υπολοιπων δεν πηγαν στο Ελληνικο. Θα περιμενε κανεις η κουβεντα να εξελιχτει σε προβληματισμο γιατι δεν ηρθαν οι πολλοι και οχι στο γιατι δεν ηρθε ο Δημητρης.
Εθεσα καποια ερωτηματα πιο πριν που νομιζα οτι θα πανε την κοβεντα λιγο πιο κατω. Κανεις απο οσους αναμειχθηκαν στην εκδηλωση δε μπηκε στον κοπο. Αντι γιαυτο γραφτηκαν κραυγες για το πως αλλαξε ο τελευταιος αγωνας του ενιαιου (που κολαει αραγε αυτο;), για το ποιος εκανε καταγγελιες (πες το κυνηγι φαντασματων ή κουτσομπολιο), για την αποχη οδηγων και οτιδηποτε αλλο παρα για την ουσια. Ειλικρινα, νομιζα οτι ο πηχης στη ποιοτητα της κουβεντας που γινεται σε αυτο το χωρο ηταν ψηλοτερα. Διαψευδομαι.
-
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ. ΟΤΑΝ Ο
ΤΑΚΙΝΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΥΣ,ΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ
ΜΕΜΟΡΙΑΛ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ
ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΗΧΕΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ
ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ... -
κ. Χριστο σας παραπεμπω στις απαντησεις του Αρη και του Γιωργου στην αρχικη μου δημοσιευση που επανεφερε το θεμα. Με την ιδια λογικη θα μπορουσα να ειχα αρχισει ενα πολεμο λεξεων παρομοιο με αυτο που τρεχει τωρα. Ομως αν ξερεις τον αλλο προσπερνας γιατι ειμαι σιγουρος οτι και οι δυο τα εγραψαν πανω στα νευρα τους και ειναι αδικο να κρινεις τον αλλο οταν βρισκεται στα κοκκινα.
Ειδικα δε για το θεμα του Δημητρη ξαναλεω οτι α) η ενσταση του εχει ξανασυζητηθει β) Οτι ο ιδιος ειχε προλαβει να διαχωρισει την περιπτωση του απο την πλειοψηφια. Και νομιζω δεν υπαρχει αντιρηση οτι για την αποχη της πλειοψηφιας θα επρεπε να συζηταμε και οχι για την ειδικη περιπτωση του Δημητρη.
Το δια ταυτα; Μπορουμε να προσπερασουμε και να επιστρεψουμε στην ουσια; Ξαναλεω εθεσα καποια ερωτηματα και θα περιμενα απο ολους οσους εχουν εμπλακει στην εκδηλωση (και οχι μονο απο τον Αρη ή εσας) να παρουν μια θεση. Αν φυσικα ενδιαφερονται να γινει κουβεντα. Αν οχι μπορουμε απλα το κλεισουμε το θεμα, δε θα εχει νοημα υπαρξης.
-
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΨΟΓΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΘΕΙΚΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ LINK ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 2004, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΚΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΜΟΡΙΑΛ 2004?
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΜΟΡΙΑΛ ΕΙΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΤΕ DRIFT, ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ, ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ.[/list]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Και αν όντως κάποιος κατάφερε να αναιρέσει την επιτυχία της εκδήλωσης,σημαίνει οτι αυτός εχει την δύναμη άρα πάλι λάθος υπολογισμούς κάνουν οι αγωνιζόμενοι!Έχεις απόλυτο δίκιο Νίκο! Αυτό ήταν το 'λάθος' μας! Παρ'όλα όσα κάνανε μάλλον καλά τα καταφέραμε στο τέλος!
Όταν και αν υπάρξουν απαντήσεις συνεχίζουμε....
YΓ. Κρίμα που το αυτονόητο, οτι όλοι τουλάχιστον εδώ μέσα γουστάρουμε το ίδιο ακριβώς αντικείμενο...
Για να υπάρξουν απαντήσεις πρέπει κάποιος να τις δώσει! Δεν απάντησες στις ερωτήσεις μου! 2-3-4-5 και πάει λέγοντας!
Το αν αγαπάμε όλοι τους αγώνες , γράφεται στα κατάστιχα με πόνο , χρόνο , χρήμα και αίμα!!! Προσωπικά έχω δώσει απ'όλα!!!
...γραφτηκαν κραυγες για το πως αλλαξε ο τελευταιος αγωνας του ενιαιου (που κολαει αραγε αυτο;), για το ποιος εκανε καταγγελιες (πες το κυνηγι φαντασματων ή κουτσομπολιο), για την αποχη οδηγων και οτιδηποτε αλλο παρα για την ουσια...
Κραυγές αγωνίας είναι Κωστή και όχι κυνήγι φαντασμάτων.Κολλάει! Κολλάει αρκεί να συμπληρώσεις όλο το πάζλ!!!
...ΕΝΑΝ ΑΨΟΓΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΑΓΩΝΑ...
Όχι αγώνα, εκδήλωση! Φέτος θα είναι αγώνας! Όλες οι υπηρεσίες πληρώνονται!!!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τον ΣΟΑΑ, το ρόλο του κλπ και όχι γύρω από το σύπλεγμα ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ, το οποίο αν τελικά λειτουργούσε με το σωστό τρόπο, δεν θα υπήρχε η ανάγκη ύπαρξης του ΣΟΑΑ.
Εφ'όσον δεν τον 'πάς' τον ΣΟΑΑ γιατί ασχολείσαι βρε ΤΑΚΙΝΕΝ??? Ασχολήσου με την ΕΛΠΑ (για ΕΘΕΑ δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία) και άσε μας ησυχους εμάς τους 'βαρεμένους' με τον ΣΟΑΑ που δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια!!!
Υ.Γ.Θέε μου φύλαγέ με από τους 'φίλους' μου γιατί τους εχθρούς μου τους ξέρω!(Αγωνιστική προσευχή!)
-
[
. ΤΑΚΙΝΕΝ ΕΓΡΑΨΕ..........Πάντως και μόνο το γεγονός οτί όπως γράφεις 'τρέξατε' όσοι τρέξατε και ίσως συνεχίζετε να τρέχετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και όχι στη θέση σας οι φυσικοί πρωταγωνιστές και νέοι (Καιτατζάκος, Ζαχάκια, Κυρκος jr, Ιαβεράκια, Χατζ/γας, Πάνος, Τσόλα κλπ) μόνο προβληματισμό μπορεί να φέρει.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΓΕΡΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΑ .
ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ( ΑΝ ΘΕΣ ΦΕΛΟΙ ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ....................
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12