-
το καλυτερο ειναι να κανεις μια παρεα απο μονο σου . ουτε λεσχες ουτε τιποτα
-
Ο χρήστης samurai έγραψε:
το καλυτερο ειναι να κανεις μια παρεα απο μονο σου . ουτε λεσχες ουτε τιποταΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 Η 20 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
-
Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε λίγο, όσον αφορά τις κρίσεις μας, τους αφορισμούς μας, τα λεγόμενά μας.
Πριν από μερικούς μήνες υπήρχαν ελάχιστες επιλογές για όσους ήθελαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό στο βουνό. Σήμερα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλές και αυτό είναι το καλό. Και η επιλογή δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο αν δοκιμάσουμε, αν συγκεντρώσουμε όλα εκείνα τα συγκριτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την επιλογή.
Το να χαρακτηρίζουμε, να αφορίζουμε και να πλασάρουμε δημόσια μόνο το δικό μας σαν καλό, κάθε άλλο παρά προάγει την εκτός δρόμου κίνηση. Ο καλύτερος είναι αυτός που είναι αξιοκρατικά εμπρός από τους άλλους και όχι αυτός που προηγείται βάζοντας τρικλοποδιές.
Δείχνει πώς δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος το γεγονός ότι κατηγορείς τα πεπραγμένα των άλλων. Κάνε καλύτερη εκδρομή εσύ και ο κόσμος θα το αναγνωρίσει. Μάζεψε φίλους και κάνε μία βόλτα στο βουνό και άσε λέσχες και εταιρίες να χαράζουν το δρόμο τους.
Το θετικότερο είναι ότι τα βουνά της Αττικής και των περιχώρων γεμίζουν με τετρακίνητους κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτοί δημιουργούν τις ανάγκες που έρχονται να καλύψουν όλοι όσοι αναφέρεται στα postings σας. Αν τους δυσαρεστήσουμε με τη συμπεριφορά μας θα μείνουμε λίγοι, γραφικοί, off roaders να διηγούμαστε ιστορίες με λύκους και αρκούδες στα εγκόνια μας.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ… ΜΙΣΗ, ΑΠΛΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ…
ΥΓ. Πονηρά μυαλάαααααααααα….
-
Ο χρήστης mitrop έγραψε:
... οσο για τα site που προτινεις μαλλον δεν θα παω αφου το επιπεδο των members εαν μοιαζει με το δικο σου στο χαριζω...Αγαπητέ mitrop,
σε διαβεβαιώνω ότι χάνεις αν δεν επισκεφθείς τα εν λόγω sites, κι επιπλέον το επίπεδο των μελών είναι αξιολογότατο, όχι όπως μερικών μελών του παρόντος forum .Ούτε τις ζημιές αγαπάμε, ούτε τις επιδιώκουμε, ούτε κουβαλάμε τρέλα
φιλικά
-
Εντελώς ετεροχρονισμένα, αλλά είχα ξεχάσει τη δημοσίευση και την κουβέντα...
Επεσα πάνω τυχαία τώρα και το θυμήθηκα!
Θα μου επιτρέψετε λοιπόν , να απαντήσω συνολικά....
Κατ΄αρχήν συγνώμη αν έθιξα κάποιους! Δεν είχα τέτοια πρόθεση, ας φάνηκε βαρύς ο χαρακτηρισμός 'Φλώροι'
Εκείνο που εννοούσα, είναι ότι είναι αδύνατον να κάνεις μια μεγάλη διαδρομή εκτός δρόμου και να μην συναντήσεις στενό δρόμο με κλαριά που τον στενεύουν περισσότερο. Αυτό και μόνο αρκεί για να γρατζουνίσεις το βερνίκι της βαφής!
Δεν εννοούσα ότι πρέπει να σπας το αυτοκίνητο....
Ούτε έσπασα το δικό μου. Δυο - τρεις γρατζουνιές, δεν είναι τίποτα για μένα, μια και σου τις κάνει ο οποιοσδήποτε αλητάμπουρας κομπλεξικός με το κλειδί ή το σουγιά, ακόμα κι έξω από το σπίτι σου!
Όσο για την εξάτμιση, δεν την άφησα κάτω, μια χαρά είναι! Μια βάση από λεπτή λαμαρίνα, έσπασε σε μια επαφή με πέτρα και κολλήθηκε χωρίς κόστος!Όποιος στενοχωριέται με τέτοιες ζημιές, καλά θα κάνει να πηγαίνει μόνο σε βατούς χωματόδρομους, ή σε πίστες οργανωμένες, η σε χωράφια - αλάνες και να παίζει στα εμπόδια που θα επιλέξει και μόνο. Αν θέλεις εκδρομές με λίγη ή πολύ δράση.... δυστυχώς πρέπει να παραβλέψεις γρατζουνιές!
Γιάννη (JUAN), αλήθεια στο 3ο ή 4ο κομμάτι στη σκοτεινή πλευρά της Πάρνηθας, εκεί στο κατηφορικό μονοπάτι μέσα στο δάσος, δε βρήκε κλαριά το Maverick???? Θεωρώ ότι είναι αδύνατον! Είσαι και λίγο πιο φαρδύς και πιο ψηλός από εμένα (το όχημα εννοώ..) Εκτός κι αν δεν πέρασες από εκεί, αλλά πάλι δε γίνεται γιατί τερμάτισες (3ος, πίσω μου).
Όρια του αυτοκινήτου?
Καμία σχέση!
Ασφαλώς και δεν πήρα το Forester για σκληρό εκτός δρόμου, ούτε και το έβαλα πουθενά που δεν πήγαινε...
Όμως, το πηγαίνω συχνά εκτός δρόμου, σε χιόνια , λάσπες, μονοπάτια κλπ, χωρίς να σπάει αλλά να με ευχαριστεί!
Το καλοκαίρι πρόθεση έχω να πάω σε παραλίες που με τα εως τώρα οχήματά μου , δεν πλησίασα.... (πλην μοτοσυκλετών, με τις οπίες πήγα και θα πηγαίνω όπου με πανε τα χέρια και τα πόδια μου... θέλει και χέρια η μηχανή!)
Και πάλι ζητώ συγνώμη από τυχόν θιγμένους.
Αν μέχρι τώρα δεν επισκεφτήκατε τα site που σας πρότεινα, κάνατε παράληψη και λάθος αν νομίσατε ότι είναι παλαβοί οι συμμετέχοντες....
Μια χαρά παιδιά είναι κι από εκρομές άλλο τίποτα!
Για κάθε γουστο και χωρίς κόστος! Εντελώς παρεΐστικα!
Ελπίζω να επανόρθωσα.... -
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Εντελώς ετεροχρονισμένα, αλλά είχα ξεχάσει τη δημοσίευση και την κουβέντα...
Επεσα πάνω τυχαία τώρα και το θυμήθηκα!
Θα μου επιτρέψετε λοιπόν , να απαντήσω συνολικά....
Κατ΄αρχήν συγνώμη αν έθιξα κάποιους! Δεν είχα τέτοια πρόθεση, ας φάνηκε βαρύς ο χαρακτηρισμός 'Φλώροι'
Εκείνο που εννοούσα, είναι ότι είναι αδύνατον να κάνεις μια μεγάλη διαδρομή εκτός δρόμου και να μην συναντήσεις στενό δρόμο με κλαριά που τον στενεύουν περισσότερο. Αυτό και μόνο αρκεί για να γρατζουνίσεις το βερνίκι της βαφής!
Δεν εννοούσα ότι πρέπει να σπας το αυτοκίνητο....
Ούτε έσπασα το δικό μου. Δυο - τρεις γρατζουνιές, δεν είναι τίποτα για μένα, μια και σου τις κάνει ο οποιοσδήποτε αλητάμπουρας κομπλεξικός με το κλειδί ή το σουγιά, ακόμα κι έξω από το σπίτι σου!
Όσο για την εξάτμιση, δεν την άφησα κάτω, μια χαρά είναι! Μια βάση από λεπτή λαμαρίνα, έσπασε σε μια επαφή με πέτρα και κολλήθηκε χωρίς κόστος!Όποιος στενοχωριέται με τέτοιες ζημιές, καλά θα κάνει να πηγαίνει μόνο σε βατούς χωματόδρομους, ή σε πίστες οργανωμένες, η σε χωράφια - αλάνες και να παίζει στα εμπόδια που θα επιλέξει και μόνο. Αν θέλεις εκδρομές με λίγη ή πολύ δράση.... δυστυχώς πρέπει να παραβλέψεις γρατζουνιές!
Γιάννη (JUAN), αλήθεια στο 3ο ή 4ο κομμάτι στη σκοτεινή πλευρά της Πάρνηθας, εκεί στο κατηφορικό μονοπάτι μέσα στο δάσος, δε βρήκε κλαριά το Maverick???? Θεωρώ ότι είναι αδύνατον! Είσαι και λίγο πιο φαρδύς και πιο ψηλός από εμένα (το όχημα εννοώ..) Εκτός κι αν δεν πέρασες από εκεί, αλλά πάλι δε γίνεται γιατί τερμάτισες (3ος, πίσω μου).
Όρια του αυτοκινήτου?
Καμία σχέση!
Ασφαλώς και δεν πήρα το Forester για σκληρό εκτός δρόμου, ούτε και το έβαλα πουθενά που δεν πήγαινε...
Όμως, το πηγαίνω συχνά εκτός δρόμου, σε χιόνια , λάσπες, μονοπάτια κλπ, χωρίς να σπάει αλλά να με ευχαριστεί!
Το καλοκαίρι πρόθεση έχω να πάω σε παραλίες που με τα εως τώρα οχήματά μου , δεν πλησίασα.... (πλην μοτοσυκλετών, με τις οπίες πήγα και θα πηγαίνω όπου με πανε τα χέρια και τα πόδια μου... θέλει και χέρια η μηχανή!)
Και πάλι ζητώ συγνώμη από τυχόν θιγμένους.
Αν μέχρι τώρα δεν επισκεφτήκατε τα site που σας πρότεινα, κάνατε παράληψη και λάθος αν νομίσατε ότι είναι παλαβοί οι συμμετέχοντες....
Μια χαρά παιδιά είναι κι από εκρομές άλλο τίποτα!
Για κάθε γουστο και χωρίς κόστος! Εντελώς παρεΐστικα!
Ελπίζω να επανόρθωσα....OK COMPUTER !!!
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Σε μια προηγούμενη εκδρομή με superspy ,metalaxe , xontros, fatman pavlox, spz, bisba και άλλους περάσαμε ένα κομμάτι με πολύ πιο στενό δρόμο εκεί να δεις άγχος ήταν βλέπεις και η πρώτη φορά !! http://www.off-road.gr/article224.html
http://www.off-road.gr/modules.php?op=m ... opic&t=212
Νομίζω ότι πλέον το ξεπέρασα δεν με ενοχλούν οι γρατζουνιές όσο κάποιες μεγαλύτερες ζημιές (Ψαλίδια , Carter, καταλύτη κ.α )που μπορεί να πάθεις!!
-
Γεια χαρα παιδες, εχω ενα Grand Vitara 1.6 μενω πολυ κοντα στην παρνηθα, υπαρχει καμια διαδρομη για να παιξω; αν θελετε κανονιζουμε και μια εκδρομουλα οσοι θελουν στο εν λογω μερος...
φυσικα και δεν θα θελα να σπασει κανεις το αμαξι του, εκτως και αν παμε για trial! οπου εκει δεν θα μιλαμε για γρατζουνιες....
φυσικα δεν μιλαμε για βατους χωματοδρομους, απλα μια μεση κατασταση,
αν θελετε κανονιζουμε... -
Ο χρήστης juan έγραψε:
Σε μια προηγούμενη εκδρομή με superspy ,metalaxe , xontros, fatman pavlox, spz, bisba και άλλους περάσαμε ένα κομμάτι με πολύ πιο στενό δρόμο εκεί να δεις άγχος ήταν βλέπεις και η πρώτη φορά !! http://www.off-road.gr/article224.html
http://www.off-road.gr/modules.php?op=m ... opic&t=212
Νομίζω ότι πλέον το ξεπέρασα δεν με ενοχλούν οι γρατζουνιές όσο κάποιες μεγαλύτερες ζημιές (Ψαλίδια , Carter, καταλύτη κ.α )που μπορεί να πάθεις!!
Σωστά!
Έτσι είναι!
Όπως με τα γρήγορα αυτοκίνητα δρόμου, όταν τα χρησιμοποιείς όπως φανταζόταν αυτός που τα σχεδίαζε (μιλάω για καλά και γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής, όπως Saxo-Rally, Impreza, EVO, BMW M3 και λοιπά κοσμήματα...), θα έχεις τις φθορές σε λάστιχα, τακάκια, αμορτισέρ, σάιλεντ-μπλοκ και τις ζημιές ενίοτε, καμιά ζαντούλα που έσκασε σε λάκκο στην έξοδο κλειστής δεξιας..... κ.ο.κ., έτσι και όταν χρησιμοποιείς ένα , έστω ημίαιμο, εκτός δρόμου αυτοκίνητο, θα έχεις τις στραβές σου.....
Αλλιώς βόλτα για καφέ, και καβαλάς και κανένα πεζοδρόμιο....
Όποιος μπαίνει στο χώρο και κολλάει το σκουλήκι, τα ξεπερνάει αυτά.
Εγώ, δεν το κρύβω, ένας λόγος που προτίμησα μεταχειρισμένο ήταν κι αυτός. Άλλο να κάνεις την 1η γρατζουνιά, κι άλλο να προσθέτεις 1-2 ακόμα στις ήδη υπάρχουσες.... -
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Γεια χαρα παιδες, εχω ενα Grand Vitara 1.6 μενω πολυ κοντα στην παρνηθα, υπαρχει καμια διαδρομη για να παιξω; αν θελετε κανονιζουμε και μια εκδρομουλα οσοι θελουν στο εν λογω μερος...φυσικα και δεν θα θελα να σπασει κανεις το αμαξι του, εκτως και αν παμε για trial! οπου εκει δεν θα μιλαμε για γρατζουνιες....
φυσικα δεν μιλαμε για βατους χωματοδρομους, απλα μια μεση κατασταση,
αν θελετε κανονιζουμε...Έχεις χάρτες?
Δες τους χωματόδρομους πάνω από Αυλώνα, προς Αγ Μερκούριο, προς φυλή κλπ.
Ποτέ μόνος, όμως!
Αν θες παρέα, εύκολα κανονίζεται.
Στο off-road.gr kai sto to4X4.gr, θα βρεις συνοδοιπόρους σίγουρα...
Γι αυτή την Κυριακή κάτι παίζει μετά το μεσημάρι, προς Μέγαρα....
OFFROAD ADVENTURES 4X4