-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ακούστε και αυτό!Αύριο η εκπομπή 10 με 2 που προβάλλεται τα πρωινά στη ΝΕΤ θα γίνει από την ΕΛΕΠΑΠ!
Θα έχουνε καλεσμένους κλπ κλπ...
Θα στείλουμε αντιπρόσωπο άκουσα?
Μακρυα απο μας τετοια ρετσινια
Η σοφη Ελληνικη παροιμια λεει 'ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ'
Οποιος μπορει να παρακολουθησει την εκπομπη ας μας πει αν αναφερουν τιποτα για αναγκες τους.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ακούστε και αυτό!
Αύριο η εκπομπή 10 με 2 που προβάλλεται τα πρωινά στη ΝΕΤ θα γίνει από την ΕΛΕΠΑΠ!
Θα έχουνε καλεσμένους κλπ κλπ...
Θα στείλουμε αντιπρόσωπο άκουσα?
Μακρυα απο μας τετοια ρετσινια
Η σοφη Ελληνικη παροιμια λεει 'ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ'
Οποιος μπορει να παρακολουθησει την εκπομπη ας μας πει αν αναφερουν τιποτα για αναγκες τους.
Βέβαια, δεν το εννοούσα αυτό που είπα κυριολεκτικά παρά σαν αστείο.
Εγώ δεν θα μπορέσω να την παρακολουθήσω πάντως.Έτσι κι'αλλιώς ότι δοθεί από το forum καλό θα είναι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να δώσουμε ραντεβού εκει την Πέμπτη το απόγευμα (4/6) και να τους δώσουμε τα πράγματα?
4/6? ΝΙΚΟ? ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ?
4/12!ΟΚ Λάθος!!!
kouk, με απογοητεύεις...
Σε έχω συνηθίσει να τρώς ό,τι βρεθεί μπροστά σου, όχι μόνο τα μισά!!! (6 στα 12) -
Όπως ίσως ξέρετε (βλέπε συνημμένο) το αθηναϊκό παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ είναι προγραμματισμένο γιά τις 5 και 6 Δεκεμβρίου. Νομίζω ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να δράσουμε γρήγορα ώστε να το προλάβουμε.
Από την άλλη μεριά, μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι για την κίνηση αυτή ανήκουν στην δική μου κατηγορία, θέλουν δηλαδή να δώσουν κάποιο δώρο αλλά από την άλλη βαριούνται να αναλάβουν την οποιαδήποτε οργανωτική πρωτοβουλία.
Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα, προκειμένου να παρακάμψουμε τις οργανωτικές δυσκολίες, να λειτουργήσουμε αυτόνομα δίνοντας ο καθένας το δώρο του με δική του μέριμνα. Θα πρότεινα μάλιστα να συνοδεύσουμε τις προσφορές μας με μια διακριτική καρτούλα που θα έγραφε κάτι σαν: 'Χαρούμενες Γιορτές μπλα μπλα μπλα' : Φίλοι και μέλη του 4ΤForum (http://www.4troxoi.gr/forum) ώστε να μην φανεί σαν να πρόκειται για ανεξάρτητες ατομικές ενέργειες.
Keep It Simple, Small and Stupid δηλαδή. Τι λέτε το προχωράμε έτσι?
----- Original Message -----
From: 'elepap'
To:
Sent: Friday, November 28, 2003 12:41 PM
Subject: RE: Προσφορά Δώρων - ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΤΙΑθήνα,28-11-2003
Αγαπητέ Κύριε Μποτονάκη,Σας ευχαριστούμε θερμά για το ωραίο σας γράμμα. Μας συγκίνησε πολύ .
Το Bazaar μας θα γίνει στις 5 &6 Δεκεμβρίου 2003.
Θα σας παρακαλούσαμε εφ΄όσον μπορείτε να μας στείλετε οτιδήποτε σε είδη
δώρου ή και προσωπικά είδη, ενδύματα, καλλυντικά και παιχνίδια.Για το ενδιαφέρον σας και την ευαισθησία σας δεχθείτε και πάλι τις
θερμές μας ευχαριστίες.ΡΑΝΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
Γενική Γραμματεύς -
Σήμερα επικοινώνησα μέ τό παράρτημα τής ΕΛΕΠΑΠ στή Θεσσαλονίκη,από όπου έμαθα ότι τό παζάρι στή Θεσσαλονίκη,θά γίνει ένα Σαββατοκύριακο πρίν τά Χριστούγεννα.
Ηδη έχω βρεί αρκετά πραγματάκια,παιχνίδια καί βιβλία,καί περιμένω πολύ περισσότερα από τή 'γειτονιά'.Ολοι μά όλοι,φάνηκαν ενθουσιασμένοι μέ τήν ιδέα,καί θέλουν νά προσφέρουν καί κάτι.
ΜΑΚΑΡΙ νά μή διαψευσθώ!!!
sakinen,ότι μπορέσεις νά μαζέψεις,φέρτο στό μαγαζί μου.
Υ.Γ. Η κυρία πού μίλησε μαζί μου σήμερα,συγκινήθηκε τόσο πού έμαθε ότι υπάρχουν 30 άτομα πού θά προσπαθήσουν νά προσφέρουν κάτι,πού νομίζω ότι μόλις καί μετά βίας δέν έκλαψε!!!Μού ζήτησε μάλιστα,νά πάμε νά μάς κεράσει καί καφέ!!! -
Από ότι βλέπω είμαι μόνος στο νησί, οπότε θα συνεννοηθώ με το παράρτημα των Χανίων να τους παραδώσω ότι μαζέψω από συγγενείς και φίλους.
Άσχετο με το θέμα αλλά μέσα στο πνεύμα του. Όσοι έχουν σκοπό να στείλουν ευχετήριες κάρτες τις γιορτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάρτες του ΖΩΣΠ που αποτελείται από άτομα με ειδικές ανάγκες που ζωγραφίζουν με το στόμα ή τα πόδια. Η διεύθυνση τους είναι Κ. Λουκάρεως 31 Αθήνα 114 75 και το τηλέφωνο τους 2106452947.
Καλές γιορτές σε όλους φίλοι μου. -
Όπως με ενημέρωσε ο φίλος Αποστόλης (ευχαριστώ φίλε μου) μόνο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη γίνεται εκδήλωση και εκποιούνται οι προσφορές. Οπότε δεν έχει νόημα να τα πάω στα Χανιά. Μπορώ να τα βάλω σε κούτα και να τα στείλω ως ασυνόδευτα με ένα από τα καράβια των Μινωικών ή της ΑΝΕΚ. Μπορεί κάποιος φίλος να τα παραλάβει από τον Πειραιά; Αν ναι ας κάνει σχετική δημοσίευση ή να μου στείλει pm για να συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες.
-
[quote='ebotonakis']Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα, προκειμένου να παρακάμψουμε τις οργανωτικές δυσκολίες, να λειτουργήσουμε αυτόνομα δίνοντας ο καθένας το δώρο του με δική του μέριμνα. Θα πρότεινα μάλιστα να συνοδεύσουμε τις προσφορές μας με μια διακριτική καρτούλα που θα έγραφε κάτι σαν: 'Χαρούμενες Γιορτές μπλα μπλα μπλα' : Φίλοι και μέλη του 4ΤForum (http://www.4troxoi.gr/forum) ώστε να μην φανεί σαν να πρόκειται για ανεξάρτητες ατομικές ενέργειες.
[quote]
Απο οτι φαινεται ετσι θα το κανουμε, αλλη λυση δεν φαινεται στον οριζοντα.
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
[
Απο οτι φαινεται ετσι θα το κανουμε, αλλη λυση δεν φαινεται στον οριζοντα.Μπά,εγώ επικοινώνησα καί τούς είπα ότι θά τούς τά πάω εκ μέρους τού 4ΤF.
-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
----- Original Message -----
From: 'elepap'
To:
Sent: Friday, November 28, 2003 12:41 PM
Subject: RE: Προσφορά Δώρων - ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΤΙΑθήνα,28-11-2003
Αγαπητέ Κύριε Μποτονάκη,Σας ευχαριστούμε θερμά για το ωραίο σας γράμμα. Μας συγκίνησε πολύ .
Το Bazaar μας θα γίνει στις 5 &6 Δεκεμβρίου 2003.
Θα σας παρακαλούσαμε εφ΄όσον μπορείτε να μας στείλετε οτιδήποτε σε είδη
δώρου ή και προσωπικά είδη, ενδύματα, καλλυντικά και παιχνίδια.Για το ενδιαφέρον σας και την ευαισθησία σας δεχθείτε και πάλι τις
θερμές μας ευχαριστίες.ΡΑΝΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
Γενική ΓραμματεύςΜε βάση τα εντόνως γραφόμενα (bold ελληνιστί) θα μπορούσα ίσως να φέρω ρούχα για ενήλικες, χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή κατάσταση? Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή ο παππούς μου πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα και θα ήταν κρίμα να πεταχτούν κάποια πράγματα που εμείς δεν θα κρατήσουμε...
Ανδρέα (HUNTER) ισχύει και για άλλους η πρότασή σου να μαζέψεις εσύ τα πράγματα? Αν ναι, πού να έρθω?
Α, και χρόνια πολλά!
-
Εγώ βρέ,είμαι Θεσσαλονίκη!!!Αν θέλεις νά μού τά στείλεις ταχυδρομικά,τότε Ο.Κ.
-
Εμ... ουπς!
Όχι, θα ήταν μάλλον παράδοξο να τα στείλω από Μαρκόπουλο - Θεσσαλονίκη!
με συγχωρείτε...
-
Οποιος θελει παντως ακολουθει, εγω θα παω πραγματα το Σαββατο το πρωι και αν θελουν βεβαια και οι υπολοιποι εκ μερους του forum.
-
Τι έγινε, ρε παιδιά; Ούτε 10 μέρες δεν μπορεί να λείψει κάποιος, τελικά;
Έφτασε η συντέλεια; προλαβαίνω για κάτι, ή τέλειωσαν όλα, για μένα; -
Μα δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι ακόμη, για το Σάββατο δεν ήταν?
Εγώ ούτως ή άλλως απόψε δουλεύω μέχρι αργά, όπως και αύριο, οπότε το Σάββατο μένει μόνο για μένα... -
Πάντως σήμερα η Ρένα παρέδωσε τα πράγματα του Μανώλη!Εκ μέρους του Φόρουμ των 4Τροχών!!
-
Οποιος θελει μπορει αυριο, ακομη και να μην παει πραγματα, να ψωνισει κατι απο το παζαρι...
Αν και το θεμα μπηκε εδω για να κανουμε κατι ολοι σαν 4Τ forum και ο καθενας ξεχωριστα δεν θα ειναι κακο...
Αντε και αρχισαν να μυριζουν γιορτες -
Διεύθυνση και ώρες έχουμε?
-
Tωρα πλεον αυριο (Σαββατο) μεχρι τις 6:00 στην αρχη της Κονωνος στο Παγκρατι...
-
Οποιος δέν προλάβει,μπορεί νά μού τά στείλει ,εάν θέλει, στή Θεσσαλονίκη.Τό παζάρι εδώ,γίνετε ένα σαββατοκύριακο πρίν τά Χριστούγεννα.
Δωρεά του 4TF προς την ΕΛΕΠΑΠ