-
Kρίνοντας απ τη βρώμα που μάζευε το πανάκι πρέπει να έκανε δουλειά (και δεν γέμιζες χημικα...)
Με το καρπέξ δεν είδα διαφορά πάντως.
ίσως σε παλιά αμάξια αξίζει να κάνεις ένα βιολογικό τελικά
Νεξτ γίαρ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να πάρω καμμιά κρεμούλα για δέρματα να βάζω σε τιμόνι/λεβιέ ή είναι υπερβολή?
Aν έχεις γκόμενα, καβάτζωσε την ενυδατική της
που είναι αυτό το εικονίδιο με τον πλάστη?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
υπερβολή. Οτι κ να κάνεις θα μαμηθούν ούτως ή άλλως.
μην μου χαλάς την ψυχολογία τώρα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ε καλά δεν θα χαλάσουν
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε καλά δεν θα χαλάσουν
ουυυυφφφ! Με καθησύχασες τώρα!
-
εχει κατι στιγματα το δερμα στο καθισμα με τι να το βγαλω...με νερο σκετο δεν βγαινει....
SOS
-
Δοκιμασε με νερο και λιγο υγρο πιατων.
-
υπαρχουν κατι προφυλακτικα για τα καθισματα τα οποια τα προστατευουν απο τοξικες ουσιες και οινοπνευματα
-
Δεν ειναι τετοια υγρα ρε σεις...σιγα μην χωνω μεσα στο αστερι
Η αλατια ειναι η ιδρωτας -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν ειναι τετοια υγρα ρε σεις...Τι εννοεις?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
υπαρχουν κατι προφυλακτικα για τα καθισματα τα οποια τα προστατευουν απο τοξικες ουσιες και οινοπνευματαΥπάρχουν γενικότερα και άλλα προφυλακτικά...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
υπαρχουν κατι προφυλακτικα για τα καθισματα τα οποια τα προστατευουν απο τοξικες ουσιες και οινοπνευματα
Υπάρχουν γενικότερα και άλλα προφυλακτικά...
Δεν το γνώριζε η υπαίτιος και τα πληρώνουμε τώρα....
-
Τα κατάφερα Ο κυρ Μαλακας.....εριξα καφε (όχι σε σκόνη φρέντο εσπρέσο) στο καθισμα του συνοδηγου (bucket Sparco Sprint) εντωμεταξυ οι καριοληδες σε αυτο το καπακι εχουν κανει μια τρυπα απο πάνω σχεδον οσο ειναι το χαρτονι απο το κωλοχαρτο, λες και θα βάλεις χαλκοσωληνα και οχι καλαμακι, ο μισος καφες επεσε πάνω στο κάθισμα σε 1-2 δευτερολεπτα
Το ζητουμενο...πως σκατα καθαριζει?
-
Βρεγμενο πανι και τριψιμο μεχρι να μην λερωνεται αλλο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βρεγμενο πανι και τριψιμο μεχρι να μην λερωνεται αλλο;Με τρίψιμο καταστρέφεις το ύφασμα ενώ και τον λεκέ τον κάνεις χειρότερα καθώς τον εξαπλώνεις.
Αφρός καθαρισμού χρειάζεται κατά προτίμηση κάποιος από τις γνωστές εταιρίες προιόντων περιποίησης αυτοκινήτου.
-
Επειδή οι κύριοι στην Kosmocar τον λίγο,
μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να αφαιρέσω το κερί από το αμάξι.Κατα την αποκέρωσή του σε κάποια σημεία (στο μαρσπιέ, στα εμπρός φτερά-πόρτες) έχει μείνει κερί το οποίο δεν ξέρω πως να αφαιρέσω.
Επίσης επειδή το χρώμα ειναι κόκκινο (με μεταλλικο) φοβάμαι μην του κάνω καμία ζημιά. -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Επειδή οι κύριοι στην Kosmocar τον λίγο,
μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να αφαιρέσω το κερί από το αμάξι.Κατα την αποκέρωσή του σε κάποια σημεία (στο μαρσπιέ, στα εμπρός φτερά-πόρτες) έχει μείνει κερί το οποίο δεν ξέρω πως να αφαιρέσω.
Επίσης επειδή το χρώμα ειναι κόκκινο (με μεταλλικο) φοβάμαι μην του κάνω καμία ζημιά.Πήρες GTi τελικά; Καλοτάξιδο.
Γενικά όπου βλέπεις κερί ή άλλα στίγματα/βρωμιά στο αυτοκίνητο μην κάνεις το λάθος να επιμείνεις με τρίψιμο σε εκείνο το σημείο.
Να το πλένεις με σαμπουάν σε ζεστό νερό. Όταν περνάει το σφουγγάρι από πάνω τα μαλακώνει και σταδιακά τα αφαιρεί. Αν όχι στο 1ο, σε 2-3 πλυσίματα θα έχουν φύγει. Μην αγχώνεσαι γι΄αυτά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πήρες GTi τελικά; Καλοτάξιδο.Γενικά όπου βλέπεις κερί ή άλλα στίγματα/βρωμιά στο αυτοκίνητο μην κάνεις το λάθος να επιμείνεις με τρίψιμο σε εκείνο το σημείο.
Να το πλένεις με σαμπουάν σε ζεστό νερό. Όταν περνάει το σφουγγάρι από πάνω τα μαλακώνει και σταδιακά τα αφαιρεί. Αν όχι στο 1ο, σε 2-3 πλυσίματα θα έχουν φύγει. Μην αγχώνεσαι γι΄αυτά.
Ευχαριστώ.
Μετά απο 40+ μέρες άκαρπου ψαξίματος καλού EVO 9 κατέληξα στο GTI.Πού να βρώ το ζεστό νερό?
-
Για πλύσιμο με κουβά στο χέρι εννοώ πάντα.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ