-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εβαλα κουκούλα στο αυτοκίνητο. Λόγω του πρόσφατου βαψίματος (3 εβδομάδες) μήπως θα έπρεπε να περιμένω και άλλο πριν το κουκουλώσω?Φοβάμαι μήπως η θερμοκρασία επηρεάσει το χρώμα!
Η πρώτη μου πάντως τοποθέτηση κουκούλας (αφου το ξεσκόνισα) δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Είναι πρακτικά αδύνατο να περάσεις την κουκούλα χωρίς να αφήσεις σημάδια (ίχνη από το πέρασμα πλαστικού, σαν σκιές) πάνω στο χρώμα! Η αυτό οφείλεται στο ότι το χρώμα είναι ακόμα φρέσκο?
Εμένα μου είχαν πει να περιμένω 1 μήνα πριν βάλω την κουκούλα.
Το χρώμα ακόμα δεν έχει στεγνώσει
Και εμένα μου είχε φανεί πολύ παράξενο αυτό αλλά μετά από ένα μήνα είδα μικρές γραμμές από το γυαλόχαρτο (κάτω από το χρώμα) αφού το χρώμα είχε 'κάτσει'Προφανώς χρειάζεσαι μια άψογη κουκούλα και όχι κάτι φτινιάρικο και ακόμα και αν κάνεις μικρές γραμμές γλυτώνεις τις μεγαλύτερες..άρα αξίζει.
-
Πήρα μια 120
-
[quote='kouk']Πήρα μια 120
-
-
Υπολείματα μαύρης σιλικόνης από τα φανάρια μετά από τοποθέτηση φρυδιών πως αφαιρούνται?Εχω σχιστεί να τρίβω αλλά τίποτα.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Υπολείματα μαύρης σιλικόνης από τα φανάρια μετά από τοποθέτηση φρυδιών πως αφαιρούνται?Εχω σχιστεί να τρίβω αλλά τίποτα.να τρίβεις?
Δεν χαράζεις το τζάμι ? -
Me to δάκτυλο τρίβω μπακ και φύγει.Αλλά τίποτα.
-
Μια μέθοδος (που δεν έχει τύχει να δοκιμάσω) είναι να τη ζεστάνεις με σεσουάρ και να τη βγάλεις προσεκτικά με ένα μαχαίρι.
-
Ο μεγαλύτερος εχθρός της σιλικόνης είναι το οινόπνευμα. Για δοκίμασε...
-
Μην χρησιμοποιήσεις οινόπνευμα, το πιο πιθανό είναι να θαμπώσει!
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Μην χρησιμοποιήσεις οινόπνευμα, το πιο πιθανό είναι να θαμπώσει!με λογική χρήση δεν νομίζω.
είχα χρησιμοποιήσει για να βγάλω κόλλα που είχε αφήσει χαρτοταινία και το καθαρό οινόπνευμα δεν έκανε ζημιά. -
Ακονισμένη σπάτουλα χρειάζεται. Και βγαίνουν όλα (με προσοχή μην κάνουμε χαράξεις)!
-
σπάτουλα???!?!?!?!?!
-
Ξυραφακι ΑΣΤΟΡ!Και μεγαλη προσοχη να μην κοπεις αλλα και να μην χαραξεις το φαναρι,ειναι πλαστικο η γυαλινο το φαναρι;
-
εντάξει , σε γυάλινο δύσκολο να γίνει ζημιά.
και γάντια για να μην έχουμε ατυχήματα με τα ξυραφάκια !
-
Μηπως και με γομα ,την σκληρη για στυλο,γινεται δουλεια;
-
Δυστυχως το φαναρι είναι πλαστικό και ακόμα και με το νύχι μου προλάλεσα κάποιες χαρακιες.Το πλαστικό είναι πολύ πολύ ευαίσθητο.Κάτι σε οινόπνευμα,αλοιφή υγρό ώστε να φύγει εύκολα?
-
δικό μου λάθος που πρότεινα οινόπνευμα γιατί ξέχασα ότι μιλάγαμε για πλαστικό φανάρι και σκεφτόμουν το χρώμα του αυτοκινήτου.
μήπως κάποια εταιρία (sonax,autoglym etc) έχει κάτι ειδικό?
-
Ας δοκιμάσεις της Autoglym το Intensive Tar Remover.
-
Πάρε ένα τηλεφωνάκι στη Meguiars(Καλλιθέα) και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρεις λύση.Ζήτα τον κ.Βασίλη.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ