-
Θα πω βλακεία:
Πετσετέ πανάκι με σαπούνι για τα χέρια και νερό, και πολύ ελαφρό τρίψιμο;Βρήκα και αυτό στο οποίο λέει να το τρίψεις με γάλα και βαμβάκι.
Επίσης αυτό για δερματίνη:
http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=78977Και αυτό:
http://www.level-up.gr/page.php?id=59 -
Καλησπέρα σε όλοι την καινούργια μου παρέα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο συνεργείο για τον εσωτερικό καθαρισμό του αυτοκίνητου (πλύσιμο) . Δεν θέλω χημικά και αν γίνετε να έρχεται και στον χώρο μας. Κάτι έχω βρει αλλά θέλω και την δική σας έμπειρη γνώμη.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης PanagiotisB έγραψε:
Καλησπέρα σε όλοι την καινούργια μου παρέαΘα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο συνεργείο για τον εσωτερικό καθαρισμό του αυτοκίνητου (πλύσιμο) . Δεν θέλω χημικά και αν γίνετε να έρχεται και στον χώρο μας. Κάτι έχω βρει αλλά θέλω και την δική σας έμπειρη γνώμη.
Ευχαριστώ
- Για Αθήνα
-
στο δρομο ειδα για βιολογικο καθαρισμο και πλυσιμο μεσα εξω τιμη στα 150 ευρω!!!
ρε πανε καλα;;;
-
Εγω εχω βρει αυτο και το εκλεισα για αυριο. Καλο φαινετε
http://www.cleanaction.gr/upiresies/kampinesoximatonm.html
Παρέχουμε οικολογικό καθαρισμό οχημάτων
Σε παντός τύπου καμπίνες οχημάτων , καθίσματα , ταπετσαρίες , ουρανούς , μοκέτες και χώρο αποσκευών με την καλύτερη μέθοδο οικολογικού καθαρισμού και περιποίησης Microsplitting.
Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού.
Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, ενεργούς αφρούς, ατμούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.
Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών.
Διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί.
*Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
'Θα σας πω τι παιζει αυριο' Τιμή 60€ και στον χωρο σου
-
Αναμένουμε λεπτομερες report.
Θα ήθελα να ακουσω την εμπειρία σου.
Εχεις δερματινο σαλόνι ή υφασμα? Αν εχεις δερματινο, ρωτα τους αν μπορεις τι κανουν στο υφασμα και τι γινεται με τον ουρανο που εχει πιασει μπιχλα απο το τσιγαρο. -
οκ φιλε μου θα ρωτησω και θα σας πω αυριο
-
Καλησπέρα
Λοιπόν παρόλο την κακοκαιρία τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά και εξυπηρετικά έκαναν άψογη δουλεία σε ένα αυτοκίνητο που έχει περάσει τα πάνδεινα, (παιδιά και τα συναφή). Καθάρισαν καθίσματα (ύφασμα), πλαϊνά, μοκέτες, πατάκια και ταπετσαρία εκτός ουρανό (ήταν σε καλή κατάσταση). Έδωσα 60€ +10€ μπουαρ πολύ καλό αποτέλεσμα.
Ρώτησα και για τσιγαρίλα όπως ρώτησε ο φίλος μας , δεν έχουν κανένα πρόβλημα τα καθαρίζουν όλα, ακόμα και μυρωδιές και από ότι μου έδωσαν να καταλάβω και μου το τόνισαν ότι τα καθαριστικά που χρησιμοποιούν είναι καινούργιας τεχνολογίας, πιστοποιημένα καλύτερα από τους ατμούς και τα βιοδιασπώμενα σαπούνια.Συν ότι καθαρίζουν και στρώματα, σαλόνια, χάλια στο σπίτι.
Όλα αυτά παιδιά σε 1:30 ωρίτσα
Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα, έκλεισα και τις αδελφής μου ένα smart 40€ όλο μέσα.Μίλησα με τον κύριο Δημήτρη.
Πάρτε την CLEANACTION παιδιά τζαμί το όχημα. -
1 ημέρας μέλος με 5 ποστ μοιάζει λίγο με διαφήμιση...
-
Και βεβαία θα τους κάνω διαφημίσει εφόσον έμεινα ευχαριστημένος . Τώρα εάν εσύ φίλε μου έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό δικαίωμα σου.
Καλή σου συνέχεια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1 ημέρας μέλος με 5 ποστ μοιάζει λίγο με διαφήμιση...Όχι ρε, δεν μου φαίνεται για διαφήμιση. Ούτε το όνομα του μαγαζιού αναφέρει, ούτε τιμές.
Αλλά ακριβό μου φαίνεται, 40 ευρώ για σμαρτ που είναι μισό αμάξι...
Για ολόκληρο αμάξι θα ζητάνε 80. -
Και βεβαία θα τους κάνω διαφημίσει εφόσον έμεινα ευχαριστημένος . Τώρα εάν εσύ φίλε μου έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό δικαίωμα σου.Καλή σου συνέχεια.
Γράφτηκες εδώ μέσα για να πεις πόσο ευχαριστημένος είσαι; Καραδιαφήμιση!
Αν ήσουν καιρό μέλος και απλά τους χρησιμοποίησες και έμεινες ευχαριστημένος εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα. Τόσα προτείνουμε ο ένας στον άλλον. Καταλαβαίνεις την διαφορά φαντάζομαι. -
Δηλαδή πρέπει να είμαι χρόνια μέλος για να ποστάρω κάτι που είχα απορία !
Μετά μου λες για διαφήμισης και κουραφέξαλα με τον αριθμό τον ποστ που έκανα ?
Δεν ήξερα ότι σε forum πρέπει να γράφουμε ένα ποστ, πρώτη φορά το βλέπω και αυτό.
Τα παιδιά με εξυπηρέτησαν και το ανάφερα από εκεί και περά ότι θέλει κάνει ο καθένας , μεγάλα παιδιά είμαστε.
Εκτός αν είσαι πλυντηριάς ή νταβατζής του φόρουμ και σου χάλασα την πιάτσα. -
Μέσα είσαι.
Γράφτηκες στο 4Τ φόρουμ για να μας πεις τι καλά στο έπλυναν με διευθύνσεις τιμές κτλ και δεν γράφτηκες για να σε γνωρίσουμε και σε άλλα θέματα και να συζητήσουμε και άλλα θέματα; Καταλαβαίνεις πως φαίνεται. Σαν ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
Εχω πλυντήριο πιάτων.
-
...
Παρέχουμε οικολογικό καθαρισμό οχημάτων
...Τα παιδιά που σε εξυπηρέτησαν το έγραψαν;
-
γεια, το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ολοι για το πλυσιμο του αυτοκινητου ειναι να το πλενουμε μονοι μασ, μη ξεχνατε οτι ειναι και δυσκολοι καιροι ,αρκει ομως να μη ξεχνας περιπου μια φορα στο διμηνο να το πηγαινεις σε πλυντηριο κυριως για πλυσιμο απο κατω και πλυσιμο της μηχανης και αυτο γιατι αν πλενεις απο κατω το σασι προλαμβανεις κυριως την σκουρια (μαζευη σε δυσπροσητα σημεια χωμα κτλ και με το χρονο κανει ζημια)ακομη θα πρεπει να καθαριζουμε ολοι τακτικα την μηχανη καλυτερα απο καποιον ειδικο και οχι με το λαστιχο γιατι τα καινουργια αμαξια ειναι γεματα απο καλωδια και βραχυκυκλωνων ευκολα
-
ξεχασα με την βροχη ανοιχτο το τζαμι του συνοδηγου και μουσκεψε-οχι πλυμμυρα τα πατακια και το πατωμα...
να βαλω εφημεριδες ή να στεγνωσω με πιστολι θερμοσυστελλομενων...
εχω βγαλει το νερο, (περιεργως δεν ηταν και πολυ) εχει απλως τωρα υγρασια...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ξεχασα με την βροχη ανοιχτο το τζαμι του συνοδηγου και μουσκεψε-οχι πλυμμυρα τα πατακια και το πατωμα...να βαλω εφημεριδες ή να στεγνωσω με πιστολι θερμοσυστελλομενων...
εχω βγαλει το νερο, (περιεργως δεν ηταν και πολυ) εχει απλως τωρα υγρασια...
Βαλε το καλοριφερ του αμαξιου και το AC ,παντα στο ζεστο.Αν ειναι αμαξι χωρις AC τοτε το καλοριφερ και αν θες κανε το πατωμα με το σεσουαρ ,οχι με το θερμοπιστολο ,θα τα καψεις ολα!
-
με γλυτωσες.....θα εβγαζα το μπαζουκας να βαρεσω το κουνουπι....
-
και να ξέρεις ότι μέχρι να φύγει τελείως η υγρασία τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου θα θολώνουν πάρα πολύ από μέσα ιδίως όσο πέφτει η εξωτερική θερμοκρασία. Αν είναι πολύ έντονο και ενοχλητικό μπορείς να δοκιμάσεις συλλέκτη υγρασίας από το μάρκετ. Είναι ένα μικρό πλαστικό δοχείο με σίλικα από πάνω και μαζεύει την υγρασία (την κάνει νερό) στο κάτω μέρος. Δεν θα σου στεγνώσει το εσωτερικό αλλά θα περιορίσει την θολούρα.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ