-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αντι για μαυρο ειναι μια γκρι σταμπα με γκρι πιτσιλιες γυρω γυρω... -
-
σαν ξεβαμενο μαυρο εννοω που γκριζαρει .... αμεσως
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ** ΓΑΛΑ ΔΕΛΤΑ (ΧΑΡΤΙΝΟ)** ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΝΑ ΣΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΩ.....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ COROLLA 1.4 ALLA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ(Η ΚΑΤΩ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΞΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
-
Γενικά το ξύδι βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση οσμών κλπ. Δεν δοκιμάζεις να καθαρίσεις τοπικά με αυτό;
-
σωστα ,
επεισης υπαρχει προΪον στα alex pack με 5 € το οποιο ψεκαζεις την ταπετσαρια το αφηνεις να τραβηξει λιγο και μετα καθαριζεις με βουρτσα , βγαζει τους λεκεδες και αρωματιζει -
Ο χρήστης damianos13 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ** ΓΑΛΑ ΔΕΛΤΑ (ΧΑΡΤΙΝΟ)** ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΝΑ ΣΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΩ.....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ COROLLA 1.4 ALLA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ(Η ΚΑΤΩ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΞΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!Η μοκετα η κατω δεν ειναι ιδια σε ολα τα αυτοκινητα,εχει απο κετσε μεχρι σφουγγαρι,οπως και να εχει ειναι καργα απορροφητικη και οτι πεσει δεν ανεβαινει πανω,ειναι μονης διαδρομης δεν μπορεις να το ρουφηξεις,δεν ξερω αν με πιανεις...
Εγω σε παρομοια περιπτωση που ειχα με μυρωδια μουχλας απο νερο(κακη στεγανοτητα σε καποια σημεια),την εβγαλα για να την καθαρισω καλα.
Αυτο θα σου προτεινω και εσενα,αν πιανουν τα χερια σου κατσε ενα σαββατοκυριακο και ξυλωσε τα ολα,καθισματα και οποια αλλα κομματια για να βγαλεις ΟΛΗ τη μοκετα εξω απο το αμαξι.Μετα η την καθαριζεις μονο σου(καρπεξ ξυδι κλπ) η την πας σε βιολογικο.Μετα την αφηνεις στον ηλιο η διπλα στο καλοριφερ,εγω αυτο εκανα και πιστεψε με αλλαξε ολη η διαθεση μεσα στο αμαξι,η ατμοσφαιρα ηταν σαν να το πηρα απο την εκθεση.
Την λυση επιτοπου βιολογικο(σκουπα που πεταει νερο και το ρουφαει ειναι μην φανταστεις τιποτα φοβερο) δεν στην προτεινω,γιατι το πατωμα του αυτοκινητου εχει διαφορες κλισεις και βαθουλωματακια και δεν ξερεις που εχει κατσει το γαλα,εκτως αν κατσει και στο κανει ΠΟΛΥ σχολαστικα ολο το πατωμα.
Οσο καθυστερεις τοσο χειροτερα(γαλα=μυκητες αν δεν κανω λαθος),μετα θα πρεπει να ριξεις τιποτα και στα καθισματα και φυσικα μεσα στους αεραγωγους.
Εχεις πολυ δουλεια,κουραγιο φιλε -
Ο χρήστης damianos13 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ** ΓΑΛΑ ΔΕΛΤΑ (ΧΑΡΤΙΝΟ)** ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑ ΝΑ ΣΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΩ.....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ COROLLA 1.4 ALLA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ(Η ΚΑΤΩ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΞΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!πλύσιμο με σκούπα υγρού καθαρισμού ή το πας για βιολογικό
-
ΠΑΙΔια ευχαριστω πολυ θΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Γνωριζει κανεις τι εχει συμβει με την Autoglym? (ξερω οτι το κατάστημα στην Αργυρουπολη εχει κλεισει...) καμια περαιτερω πληροφορηση αν εχει καποιος....Είναι πια στην Φραντζή 64 - Είναι ένα μαγαζί που πουλάει ανταλλακτικά Γαλλικών αυτοκινήτων (PSA - Renault). Μόνο τα προϊόντα έχει.
-
sos, sos, sos
Χυθηκε αρκετο γαλα στο αυτοκινητο, περασαν 30 μερες, ξυνισε και τωρα βρωμαει υπονομος. Το ξηλωσαμε , το καθαρισαμε, το ξαναδεσαμε, ΑΛΛΑ! ΠΟΤΙΣΕ
- ο ουρανος
2)οι αεραγωγοι
θελω λυσεις, ΕΙΔΙΚΑ για το λευκο υφασμα του ουρανου....μυριζει γαλατιλα κτλ.
αποσμηση λοιπον σε σεατ λεον!!! ακουω!! ευχαριστω ..
- ο ουρανος
-
Πως γίνεται να χύθηκε γάλα στον ουρανό;
-
Ε τώρα...
-
Ο χρήστης mitsaraslion έγραψε:
Χυθηκε αρκετο γαλα στο αυτοκινητο, περασαν 30 μερες, ξυνισε και τωρα βρωμαει υπονομος. Το ξηλωσαμε , το καθαρισαμε, το ξαναδεσαμε, ΑΛΛΑ! ΠΟΤΙΣΕ
- ο ουρανος
2)οι αεραγωγοι
θελω λυσεις, ΕΙΔΙΚΑ για το λευκο υφασμα του ουρανου....μυριζει γαλατιλα κτλ.
αποσμηση λοιπον σε σεατ λεον!!! ακουω!! ευχαριστω ..
-
Μια λυση ειναι αυτη: http://www.ominobianco.com/tappeti_sofa.php
Εαν δε κανει δουλεια, πας για βιολογικο -
Αγορασε ειδικο σπρει για καθαρισμο-απολυμανση ac απο praktiker, wurth κτλ.
- ο ουρανος
-
Προσοχή στον καθαρισμό του ουρανού παίδες...
-
δεν ειπα οτι χυθηκε γαλα στον ουρανο...ειπα στο αυτοκινητο, προσεξε τι διαβαζεις. πριν 30 μερες και τωρα εχει πιασει μυρωδια και ο ουρανος, επειδη εμεινε μεσα για καιρο και ποτισαν ολα μεχρι κατω στον κετσε. εχω κλεισει ηδη ραντεβου για βιολογικο, αλλα δε ξερω αν κανουν ουρανο διοτι μενω επαρχια και ειναι λιγο...
-
ο ουρανος μπορει να κρεμασει αν τον βρεξει πολυ 'η αν η σκουπα ειναι πολυ δυνατη . Αν τον δουλεψει στο χερι ή η σκουπα ειναι σε πολυ χαμηλη ενταση δεν υπαρχει προβλημα
-
Ευχαριστω. Καποιος να εκανε βιολογικο στον ουρανο του? Ασπρο βελουδο εχει το λεον. Ειδικα καποιος με λεον θα βοηθουσε
-
Δεν έχω κάνει αλλά καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα που κάνει βιολογικό, αυτοί είναι επαγγελματίες και θα βρεις λύση.
-
Αποσμηση χωρου εσωτερικου? Χυθηκε γαλα και αφου καθαριστηκε, εχει 'πιασει' μια μυρωδια, ο αερας μεσα..Μπηκαν αρωματα ειδικα, αλλα και παλι αναμοχλευεται με τη μυρωδια του γαλακτος και μυριζει παραξενα. Εγινε και αλλαγη φιλτρου καμπινας και απολυμανση αεραγωγων αλλα και παλι...
Εχω ακουσει για ξυδι η φρεσκοκομμενο καφε.
Αποσμηση με οζον κανουν καποια ειδικα πλυντηρια, το χει κανει κανεις?
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ