-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Προφανώς θα έρθω για καφέ αν είμαι στην Αθήνα και όποιος/α προσφέρεται μπορεί να με βοηθήσει να αποκτήσω ένα british racing green χρώμα από τη ζήλεια μου πηγαίνοντάς με μια βόλτα στην πίστα.Ο kyan στην πίστα, να ζηλεύει και εμείς μέσα;;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έχω δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν ξέρω αν το αυτοκίνητό μου θεωρείται αγωνιστικό, οπότε σας περιγράφω τι έχει και να μου πείτε αν μπορώ να τρέξω.
Το αυτοκίνητο έχει Roll Cage, αγωνιστικά καθίσματα Bucket, ζώνες 4 σημείων, αρκετά μηχανικά μέρη αγωνιστικά εκτός από μοτέρ που είναι εντελώς Normal, δεν έχει πυρόσβεση, κεντρικό διακόπτη ρεύματος και άγκιστρα καπώ. Με λίγα λόγια το αυτοκίνητο βρίσκεται στο στάδιο της ετοιμασίας του για να γίνει αγωνιστικό. Σημειωτέον ότι αυτή την στιγμή ΔΕΝ μπορεί να τρέξει κανένα αγώνα γιατί δεν πληρεί ακόμα τους κανονισμούς ασφάλειας του J.Ευχαριστώ,
Φερτο εσυ,το λυνουμε για ελεγχο,δεν περνει ΟΚ, αλλα εσυ περνεις στην πλατη το ζεμπιλι με ο,τι εχει περισεψει απο την επανασυναρμολογηση και τρεχεις.
Προσεχε οχι αγωνιστικα παπουτσια.ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ Είμαι περίεργος να δω ποιός θα τρέχει μετά στα χωράφια γύρω από τα Μέγαρα με τα πόδια στην πλάτη .
Έστω και ξυπόλητος με ό,τι του έχει απομείνει -
Tελικα ποσοι ειμαστε για τα Μεγαρα ή μαλλον ποσα αυτοκινητα;
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Tελικα ποσοι ειμαστε για τα Μεγαρα ή μαλλον ποσα αυτοκινητα;Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 άτομα, από τα οποία τα 10 δεν είναι σίγουρα (με ερωτηματικό) ενώ 2-3 μόνο για την παρέα.
Οπότε, μέχρι στιγμής έχουμε σίγουρα 27 τουλάχιστον αυτοκίνητα και αν έρθουν όλοι 37!Η λίστα:
kouk, deggman, passat1.8t, kamil, 147GR, Argir, vagelis-rallye, apostolis (?), gvala, syele, n_olympios (?), Euripides, Vasilios, Esky_t, chemic (?), takinen, ebotonakis, servmx, Pinatsis, angel13, kleisj, DAP (?), tsilis (?), CLIO-V6, LARINI, doctor_pin, tm (?), sakinen (?), Nikos-bugsR, 224.v, onyx!, GeorgeTabs (?), QuatroPower (?), portomarko, S3, iliasd, kpsig, Fanis75 (?), frogy, kyan -
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4ο όνομα απο το τέλος στη προτελευταία γραμμή!!!!
-
Παιδιά τόσο εγώ όσο και ο Κουμπάρος κατά 99% δεν θα είμαστε έτοιμοι για την ημερομηνία αυτή
Ωστόσο θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να έρθουμε, για την παρέα και κανένα βιντεάκι!
-
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ....
-
Αποστόλης ... γιόκ
Απογραφή γάρ
και έχει ΟΡΙΣΤΕΙ και εθελοντής ...απογράφοςΝεξτ γίαρ , Νατάσσσα
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ηλια εσυ εισαι???ο γιωργος ο λα'ι'νας ειμαι ο συμμαθητης του φανη!καλα?με το ροβερ θα κατεβεις?τα λεμε την αλλη κυριακη απο κοντα!
-
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ ηλια εσυ εισαι???ο γιωργος ο λα'ι'νας ειμαι ο συμμαθητης του φανη!καλα?με το ροβερ θα κατεβεις?τα λεμε την αλλη κυριακη απο κοντα!
Εγω ειμαι ρε Γιωργο
Δεν θα ερθω με το ροβερ... Αν ειναι ετοιμο και σε κατασταση για πιστα, θα κατεβασω το μαστανγκ αλλιως με το Ζ3....
Τα λεμε στα μεγαρα!!!
Καλα να περνας!!!!
-
Αν και δεν γνωριζόμαστε θα έρθω κι'εγώ με συνοδηγό , να δοκιμάσω τη DELTA -εάν προλάβω να αλλάξω τις βάσεις της μηχανής-, αλλιώς θα έρθω για καφεδάκι.
Κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μου πεί , τα πίσω αμπορτισέρ να τα ρυθμίσω προς full απόσβεση ??
Τα μπροστινά τα κάνω επιτόπου αλλά τα πίσω πρέπει να βγουν για να ρυθμιστούν -
Για εμένα αφήστε το ερωτηματικό,καθώς προέκυψε γάμος φίλου στη Ρόδο εκείνες τισ ημέρες και ίσως πάμε στο νησί.
Αν όχι,τότε θα προκύψω σίγουρα με τον Τριαντάφυλο παρέα -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αν και δεν γνωριζόμαστε θα έρθω κι'εγώ με συνοδηγό , να δοκιμάσω τη DELTA -εάν προλάβω να αλλάξω τις βάσεις της μηχανής-, αλλιώς θα έρθω για καφεδάκι.
Κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μου πεί , τα πίσω αμπορτισέρ να τα ρυθμίσω προς full απόσβεση ??
Τα μπροστινά τα κάνω επιτόπου αλλά τα πίσω πρέπει να βγουν για να ρυθμιστούνΚαλώς να έρθεις Βασίλη!!
Μην παιδεύεσαι με ρυθμίσεις και άλλα τέτοια..πλάκα θα κάνουμε!!Οχι αγώνα!!Μαζεύεις εμπειρίες και ανάλογα βελτιώνεις για το επόμενο TD!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα μπροστινά τα κάνω επιτόπου αλλά τα πίσω πρέπει να βγουν για να ρυθμιστούνΚαλώς να έρθεις Βασίλη!!
Μην παιδεύεσαι με ρυθμίσεις και άλλα τέτοια..πλάκα θα κάνουμε!!Οχι αγώνα!!Μαζεύεις εμπειρίες και ανάλογα βελτιώνεις για το επόμενο TD!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ginetai kai xronometrhsh kai moirazonte kypelakia h apla gyrizoyme monoi mas?
-
Καλησπέρα σε όλους, επιτέλους λίγη δράση με ασφάλεια
είναι υποχρεωτικό να γίνει δήλωση συμμετοχής? Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσω να έρθω με άλλα 2 αυτοκίνητα φίλους αλλά αυτοί δεν είναι στο forum υπάρχει κανένα πρόβλημα και με αυτό?Γιατί δεν επιτρέπεται συνοδηγός στο αυτοκίνητο και γιατί απαγορεύεται αγωνιστικό αυτοκίνητο ρε παιδιά??? Δεν είπαμε να έρθει με το WRC η το GT1 ο άλλος, αλλά ας πούμε ότι σιγά σιγά έχτισε ένα αυτοκίνητο σωστά αλλά δεν έχει λεφτά να το πάει σε αγώνα. Θα του απαγορέψετε και το trackday?Θα το καταλάβαινα να απαγορεύονταν τα αγωνιστικά ελαστικά όπως στην αγγλία, αλλά αυτοκίνητο?... Ήμαρτον
-
Ο χρήστης gsyro έγραψε:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσω να έρθω με άλλα 2 αυτοκίνητα φίλους αλλά αυτοί δεν είναι στο forum υπάρχει κανένα πρόβλημα και με αυτό?Θα ήθελα κι εγώ να μάθω την απάντηση σε αυτό... Προσπαθώ να πείσω ένα φίλο, όσο να'ναι άλλο το Xsara μου κι άλλο το WRX του...
-
Παιδιά,να μην ξαναλέμε τα ιδια!Λοιπόν!
Η πίστα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Αν κάποιος θέλει να φέρει αγωνιστικό,μπορεί να το κάνει.Με άλλη χρέωση.
Οσοι δεν είναι μέλη του Φόρουμ μπορούν έπίσης να έρθουν,με την κανονική χρέωση της πίστας.
Αυτά!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Για εμένα αφήστε το ερωτηματικό,καθώς προέκυψε γάμος φίλου στη Ρόδο εκείνες τισ ημέρες και ίσως πάμε στο νησί.
Αν όχι,τότε θα προκύψω σίγουρα με τον Τριαντάφυλο παρέαΚαι εγω με ερωτηματικο, για το που θα βρισκομαι καταρχας! Αν ειμαι εδω, μπορει να κατεβω και αυτοδυναμος, αν δεν μπορει ο tsilis!! (προσεχε αυτους που πανε μπροστα και κοιτα να μαθαινεις! )
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!