-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Epic wanabe premium Failfixed
-
Τι λέτε ρε; Ο νονός τρελένεται και μόνο που το βλέπει...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
εδω ειμαι..
Λυπησου με ρε φιλε ειλικρινα δλδ..
-
Γιατί υποκρίνεσαι ρε; Πάντως ειληκρινά πώς τους ήρθε αυτή η ηλίθια ιδέα...
-
Μιλάμε είναι... γκάβλα!
-
Δεν υποκρινομαι. Ειναι το μονο αμαξι στην οικογενεια που απλα το βρηκα παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι και δε με ρωτησε κανεις. Αν ηταν στο χερι μου το πουλαγα αυριο για μια διπορτη vts ή μια ενα τεσσερα εφτα . Με παρηγορει οτι με περνανε για μπατσο οταν την οδηγαω και ανοιγουν δρομο..
-
πλιτς + πλιτς
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν υποκρινομαι. Ειναι το μονο αμαξι στην οικογενεια που απλα το βρηκα παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι και δε με ρωτησε κανεις. Αν ηταν στο χερι μου το πουλαγα αυριο για μια διπορτη vts ή μια ενα τεσσερα εφτα . Με παρηγορει οτι με περνανε για μπατσο οταν την οδηγαω και ανοιγουν δρομο..Ιγε μας πεθανες στο ψεμα δε ντρεπεσαι λιγο?
-
Ιγε?
Ζηλεια ψωρα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ιγε?
Ζηλεια ψωρα..Ναι παντα ζηλευα τους ασφαλιτες μικροαστε που θες να το παιζεις καμποσος με το wooden look μεσα στο shitroen.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ιγε?
Ζηλεια ψωρα..Ναι παντα ζηλευα τους ασφαλιτες μικροαστε που θες να το παιζεις καμποσος με το wooden look μεσα στο shitroen.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ηταν στο χερι μου το πουλαγα αυριο για μια διπορτη vts ή μια ενα τεσσερα εφτα :inloveΤέσσερα-εφτά;
-
Αν ηταν στο χερι μου το πουλαγα αυριο για μια διπορτη vts ή μια ενα τεσσερα εφτα :inlove
Τέσσερα-εφτά;
Το ενα το ξεχασες!
-
shitroen.Τελικά το φόκους θα το δώσεις για 500 ευρώ; Γιατί παραπάνω δεν...
-
Αν ηταν στο χερι μου το πουλαγα αυριο για μια διπορτη vts ή μια ενα τεσσερα εφτα :inlove
Τέσσερα-εφτά;
Το ενα το ξεχασες!
λολ τώρα το κατάλαβα
-
shitroen.
Τελικά το φόκους θα το δώσεις για 500 ευρώ; Γιατί παραπάνω δεν...
500 κατοσταρικα πουλαω μονο τα σηματακια του RS επειδη εγινε νυχτα η δουλεια.
-
500 κατοστάρικα;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
500 κατοστάρικα;Το δινω τωρα αμα ειναι.
-
Κάγκουρααααααααααααααα
-
Κάγκουρααααααααααααααα
CITROËN FORUM