-
καλησπερα ειμαι κατοχος ενος 206 1.6
καταρχην στο φιλο που ρωτησε για το c2 vts επειση το εχω ψαξει πολυ εχει
αλλη εισαγωγη-μεταλλικη αλλα κακιστης ποιοτητας με κατα 99% αλλα μπεκ αλλα ιδιας μαλλον παροχης.
εξαγωγη 48αρα απο 45 του 1.6 με τα 110αλογα
εκκεντροφορους
αλλο εγκεφαλο.επισης θα ηθελα να ρωτησω το εξης . μου ειπαν οτι στην εκθεση τουνιγκ που εγινε στο ελληνικο υπηρχε συμμετοχη της σιτροεν με ενα 307 και ενα c2 vtr και τα δυο 110 αλογα σε 137 με προγραμμα εκκεντροφορους απο σαξο vts και εξατμιση.
εχει κανεις υποψη τι παιζει και που θα μαθουμε πληροφοριες -
Kαλησπέρα
Χθές κατεβαίνοντας την Βάρης μπήκα στην Σιτροέν που έχει ανοίξει (Κυριακόπουλοι) γιά να διευκρινήσω πόσο πάνε τα πλευρικά (350ευρώ)από την SX pack και πάνω γίνεται.Τώρα είμουν τυχερός λόγο της ώρας και της καλής διάθεσης του ''υπαλήλου''και πήρα γιά τεστ ένα C4 1.6 coupe SX pack στό οποίο έκανα μιά καλή βόλτα με γκάζομα,φρενάρισμα, (αλήθεια τα φρένα είναι τα μεγαλύτερα σε αυτή την έκδοση)και μπάσιμο με αρκετά χιλιόμετρα στίς στροφές.Αποτέλεσμα το αυτοκίνητο είναι τέλειο γιά τα χρηματά του η αίσθηση που αφήνει είναι δέν γέρνει και μπαίνει όλο μαζί,καλή πληροφόρηση από το τιμόνι και καλή επιτάχυνση γιά τα κιλά της.
Καλή ηχομόνωση και καλή ποιότητα κατασκευής στό αμάξι δέν άκουσα τσίκ διότι είχα κλείσει τα παράθυρα και χωρίς κλιματισμό και ράδιο γιά να μην ακούγεται τίποτα (έσκασα αλλά χαλάλι).Μπράβο στήν Σιτροέν διότι σε αυτή την κατηγορία δέν έχει να ζηλέψει τίποτα.
Υ.Γ.μήπως είμαι Σιτροενάκιας; -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Kαλησπέρα
Χθές κατεβαίνοντας την Βάρης μπήκα στην Σιτροέν που έχει ανοίξει (Κυριακόπουλοι) γιά να διευκρινήσω πόσο πάνε τα πλευρικά (350ευρώ)από την SX pack και πάνω γίνεται.Τώρα είμουν τυχερός λόγο της ώρας και της καλής διάθεσης του ''υπαλήλου''και πήρα γιά τεστ ένα C4 1.6 coupe SX pack στό οποίο έκανα μιά καλή βόλτα με γκάζομα,φρενάρισμα, (αλήθεια τα φρένα είναι τα μεγαλύτερα σε αυτή την έκδοση)και μπάσιμο με αρκετά χιλιόμετρα στίς στροφές.Αποτέλεσμα το αυτοκίνητο είναι τέλειο γιά τα χρηματά του η αίσθηση που αφήνει είναι δέν γέρνει και μπαίνει όλο μαζί,καλή πληροφόρηση από το τιμόνι και καλή επιτάχυνση γιά τα κιλά της.
Καλή ηχομόνωση και καλή ποιότητα κατασκευής στό αμάξι δέν άκουσα τσίκ διότι είχα κλείσει τα παράθυρα και χωρίς κλιματισμό και ράδιο γιά να μην ακούγεται τίποτα (έσκασα αλλά χαλάλι).Μπράβο στήν Σιτροέν διότι σε αυτή την κατηγορία δέν έχει να ζηλέψει τίποτα.
Υ.Γ.μήπως είμαι Σιτροενάκιας;...όταν τα λέω δεν με ακούτε...
-
Καταρχας δεν καταλαβα ποια πλευρικα εννοεις οτι κανουν 350 ευρω! Επειτα coupe δε βγαινει σε εκδοση sx pack κατι μπερδεψες! Τα μεγαλυτερα φρενα τα εχει στις εκδοσεις με esp οπου αυτη που πηρες δεν εχει. Κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι ειδικα στο στριψιμο μαρεσει πολυ, μου φαινεται αρκετα αμεσο! Οντως κλισεις ειναι μειωμενες αν και θα ηθελα λιιιιγο ακομα αλλα να μην κοπαναγε μονο τοσο...
-
Καταρχας δεν καταλαβα ποια πλευρικα εννοεις οτι κανουν 350 ευρω! Επειτα coupe δε βγαινει σε εκδοση sx pack κατι μπερδεψες! Τα μεγαλυτερα φρενα τα εχει στις εκδοσεις με esp οπου αυτη που πηρες δεν εχει. Κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι ειδικα στο στριψιμο μαρεσει πολυ, μου φαινεται αρκετα αμεσο! Οντως κλισεις ειναι μειωμενες αν και θα ηθελα λιιιιγο ακομα αλλα να μην κοπαναγε μονο τοσο...
Καλημέρα
Πλευρικά λέω τα παχύτερα 3,8χλ. από 3χλ.
η έκδοση ήταν η μεσαία όπως μου είπαν,υπάρχουν τρείς; στίς coupe;
Γιά να μην κοπανάει πάρε υδροπνευματική (αν και αυτή σε ειδικού τύπου σαμαροχαντάκια ακούγεται).
Υ.Γ.Επειδή έχω και ένα οκτάβια τούρμπο μπορώ να πω ότι η αμεσότητα (αίσθηση) που δίνει το C4,είναι η ίδια μονοκόματι (μασίφ) που έχουν τα Φόλκσβαγκενοϊδεί τουλάχιστον πρίν πέσουν τα αμορτησέρ στούς κωλόδρομους. -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Καλημέρα
Πλευρικά λέω τα παχύτερα 3,8χλ. από 3χλ.
η έκδοση ήταν η μεσαία όπως μου είπαν,υπάρχουν τρείς; στίς coupe;
Γιά να μην κοπανάει πάρε υδροπνευματική (αν και αυτή σε ειδικού τύπου σαμαροχαντάκια ακούγεται).
Υ.Γ.Επειδή έχω και ένα οκτάβια τούρμπο μπορώ να πω ότι η αμεσότητα (αίσθηση) που δίνει το C4,είναι η ίδια μονοκόματι (μασίφ) που έχουν τα Φόλκσβαγκενοϊδεί τουλάχιστον πρίν πέσουν τα αμορτησέρ στούς κωλόδρομους.τότε μιλάμε για την αντίστοιχη VTR pack
-
Και παλι δεν καταλαβαινω ποια πλευρικα εννοεις! Μηπως εννοεις τα προστατευτικα;!;! Δεν ηξερα βεβαια οτι εχουν διαφορα μεγεθη . Εξηγησε λιγο καλυτερα τι εννοεις. Προφανως η εκδοση ειναι VR Pack αλλα εφοσον δεν εχεις esp δεν εχεις και τα μεγαλυτερα φρενα.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Και παλι δεν καταλαβαινω ποια πλευρικα εννοεις! Μηπως εννοεις τα προστατευτικα;!;! Δεν ηξερα βεβαια οτι εχουν διαφορα μεγεθη . Εξηγησε λιγο καλυτερα τι εννοεις. Προφανως η εκδοση ειναι VR Pack αλλα εφοσον δεν εχεις esp δεν εχεις και τα μεγαλυτερα φρενα.εννοεί τα πλευρικά τζάμια ασφαλείας, τα οποία είναι πιο χοντρά και προσφέρουν περισσότερη προστασία σε περίπτωση θραύσης τους αλλά και περισσότερη ηχομόνωση!
εσύ και να μην τα ξέρεις...α πα πα πα πα......εκπλήσσομαι!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και παλι δεν καταλαβαινω ποια πλευρικα εννοεις! Μηπως εννοεις τα προστατευτικα;!;! Δεν ηξερα βεβαια οτι εχουν διαφορα μεγεθη . Εξηγησε λιγο καλυτερα τι εννοεις. Προφανως η εκδοση ειναι VR Pack αλλα εφοσον δεν εχεις esp δεν εχεις και τα μεγαλυτερα φρενα.
εννοεί τα πλευρικά τζάμια ασφαλείας, τα οποία είναι πιο χοντρά και προσφέρουν περισσότερη προστασία σε περίπτωση θραύσης τους αλλά και περισσότερη ηχομόνωση!
Ειδες;; Sorry . Ποτε δεν κοιταξα στοιχεια για τα διπλα τζαμια οποτε δεν μου περασε απο το μυαλο.
-
είδες η citroen
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο Εnginekiller να ερθει αυριο με τον κηδεμονα του γιατι πιαστηκε αδιαβαστος...
-
Κύριοι καλησπέρα.
Είπα σήμερα το απόγευμα, μιας και δεν είχα τίποτα να κάνω, να ανέβω μία βόλτα στην Πεντέλη.
Φυσικά όχι για τις ταβέρνες και τα περιπτερά της, αλλά για τις στροφές τις.Αυτό τον δρόμο τον είχα μάθει από έξω και ανακατωτά, λόγο ότι πάντα μου άρεσε αυτή η διαδρομή.
Αλλά λόγο και των περιστάσεων αλλά και τις βαρεμάρας που με δέρνει, είχα καιρό να ανέβω για την κλασική βολτούλα μέχρι την Νέα Μάκρη και πίσω (Μένω Γέρακα.)
Πριν κανένα 3μήνο που είχα κάνει αυτή την βόλτα, είχα καταλάβει πόσο είχα σκουριάσει... ήμουν σε όλη την διαδρομή με –20 χιλιόμετρα και φρέναρα πολύ πριν την στροφή.
Δεν μπορούσα να το ανεχτώ αυτό...Λοιπόν για να μην το κουράζω... σήμερα έκανα την ίδια διαδρομή... Ευτυχώς είχε πολύ λίγη έως μηδενική κίνηση με αποτέλεσμα να ευχαριστηθώ όσο μπορούσα την διαδρομή.
Αλλά υπήρχε και μία διαφορά... με το που έφτασα στους πρόποδες του βουνού, είπα μέσα μου... σήμερα θα κάνω την διαδρομή, όπως και παλιά... φρένα μέσα στην στροφή, απότομα κατεβάσματα για καλύτερο φρενάρισμα και τα λοιπά... και δεν με νοιάζει να πέσω στα βράχια... (ναι το είπα και αυτό).Τελικά ξανά έμαθα το αμάξι μου... δευτέρες, τρίτες στα κόκκινα, ήχος από το μοτέρ που κοντεύει να πιάσει κόφτες, φρένα μέσα στην στροφή με κατέβασμα για να έχω καλύτερη έξοδο (είτε της στροφή, είτε εκτός στροφής), λάστιχα να ουρλιάζουν και σε ορισμένα σημεία παιχνιδάκια με τον κώλο.
Με λίγα λόγια το ευχαριστήθηκα...
Είχα καιρό να το κάνω σε τέτοιο βαθμό με το αμαξάκι μου... και τελικά κατάλαβα για ακόμα μια φορά, ότι αυτά τα γαλλικά είναι για αυτό και μόνο τον σκοπό... στροφές, στροφές, στροφές.
Να μην είχα αυτά τα κωλολάστιχα τα: πως τα λένε... πως τα λένε... Υοκογλίστρα ; Υοκοτσόκο; ααα Yokohama τα λένε!
Που μου έβγαλαν το μεδούλι μέχρι να ζεσταθούν...Αυτά από εμένα...
Θανάσης.
-
ωραίος Θανάση πολύ χαίρομε που (ξανα)ευχαριστήθηκες τόσο πολύ το ΑΧάκι σου χεχε έτσιιιι
άντε κ σε πιο όμορφες κ στριφτερές διαδρομές!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι καλησπέρα.Είπα σήμερα το απόγευμα, μιας και δεν είχα τίποτα να κάνω, να ανέβω μία βόλτα στην Πεντέλη.
Φυσικά όχι για τις ταβέρνες και τα περιπτερά της, αλλά για τις στροφές τις.Αυτό τον δρόμο τον είχα μάθει από έξω και ανακατωτά, λόγο ότι πάντα μου άρεσε αυτή η διαδρομή.
Αλλά λόγο και των περιστάσεων αλλά και τις βαρεμάρας που με δέρνει, είχα καιρό να ανέβω για την κλασική βολτούλα μέχρι την Νέα Μάκρη και πίσω (Μένω Γέρακα.)
Πριν κανένα 3μήνο που είχα κάνει αυτή την βόλτα, είχα καταλάβει πόσο είχα σκουριάσει... ήμουν σε όλη την διαδρομή με –20 χιλιόμετρα και φρέναρα πολύ πριν την στροφή.
Δεν μπορούσα να το ανεχτώ αυτό...Λοιπόν για να μην το κουράζω... σήμερα έκανα την ίδια διαδρομή... Ευτυχώς είχε πολύ λίγη έως μηδενική κίνηση με αποτέλεσμα να ευχαριστηθώ όσο μπορούσα την διαδρομή.
Αλλά υπήρχε και μία διαφορά... με το που έφτασα στους πρόποδες του βουνού, είπα μέσα μου... σήμερα θα κάνω την διαδρομή, όπως και παλιά... φρένα μέσα στην στροφή, απότομα κατεβάσματα για καλύτερο φρενάρισμα και τα λοιπά... και δεν με νοιάζει να πέσω στα βράχια... (ναι το είπα και αυτό).Τελικά ξανά έμαθα το αμάξι μου... δευτέρες, τρίτες στα κόκκινα, ήχος από το μοτέρ που κοντεύει να πιάσει κόφτες, φρένα μέσα στην στροφή με κατέβασμα για να έχω καλύτερη έξοδο (είτε της στροφή, είτε εκτός στροφής), λάστιχα να ουρλιάζουν και σε ορισμένα σημεία παιχνιδάκια με τον κώλο.
Με λίγα λόγια το ευχαριστήθηκα...
Είχα καιρό να το κάνω σε τέτοιο βαθμό με το αμαξάκι μου... και τελικά κατάλαβα για ακόμα μια φορά, ότι αυτά τα γαλλικά είναι για αυτό και μόνο τον σκοπό... στροφές, στροφές, στροφές.
Να μην είχα αυτά τα κωλολάστιχα τα: πως τα λένε... πως τα λένε... Υοκογλίστρα ; Υοκοτσόκο; ααα Yokohama τα λένε!
Που μου έβγαλαν το μεδούλι μέχρι να ζεσταθούν...Αυτά από εμένα...
Θανάσης.
μην το ζορίζεις...
την διαδρομή την έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές αλλά με το προηγούμενο Saxo VTS αλλά και με ένα Rallye 150 αλόγων ως συνοδηγός σε εποχές τρέλας!
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Ο Εnginekiller να ερθει αυριο με τον κηδεμονα του γιατι πιαστηκε αδιαβαστος...
Συγνωμη μπαμπα!!!
-
Αναφορά σε Citroen....:
-
-
'Μπαμπά, έχω ένα πρόβλημα... Το Citroen μου όλο με πιέζει, θέλει να το πηγαίνω γρήγορα στις στροφές. Τι να κάνω?'
-
'Πούλα το και πάρε SUV, παιδί μου. Θα σου περάσει αμέσως η όρεξη!'
Εμένα πάλι τα YokoWamata είναι απελπιστικά χάλια όταν ζεσταθούν. Το VTS αρχίζει να γλυστράει σαν τρελό. Τουλάχιστον είναι κάπως πιο αξιοπρεπή σε βρεγμένο δρόμο (δεν είναι υπερβολή να πω ότι τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη τότε)...
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
-
'Μπαμπά, έχω ένα πρόβλημα... Το Citroen μου όλο με πιέζει, θέλει να το πηγαίνω γρήγορα στις στροφές. Τι να κάνω?'
-
'Πούλα το και πάρε SUV, παιδί μου. Θα σου περάσει αμέσως η όρεξη!'
Εμένα πάλι τα YokoWamata είναι απελπιστικά χάλια όταν ζεσταθούν. Το VTS αρχίζει να γλυστράει σαν τρελό. Τουλάχιστον είναι κάπως πιο αξιοπρεπή σε βρεγμένο δρόμο (δεν είναι υπερβολή να πω ότι τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη τότε)...
Βρε Νικόλα Yokoglistra πήγες και έβαλες στην Γαλλίδα??
Η γνώμη μου για τα γαλλικά είναι Michelin για μαμα ανάρτηση, Potenza για πειραγμενες αναρτήσεις.
Στο ΑΧ ειχα αλλάξει 3 σετ RE 720 και είμουν ικανοποιημένος -
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!
Το σημερινό απόγευμα δύσκολα θα το ξεχάσω! (οχι δεν εκανα σεξ με την μονικα μπελούτσι! ) ημουν ο ευτυχής συνοδηγός μιας αλλης... οχι ιταλίδας αλλά γαλλίδας, το ονομά της... citroen C4 VTS 2.0
Ευτυχώς το παλικάρι που ειναι κατοχός της, σήμερα είχε όρεξη για... τρέλες!
Μετά απο στροφιλίκια στην παλαιά Ε.Ο απο διόδια ελευσίνας μέχρι Νεράκι, και μετα πάλι πίσω απο νεα Ε.Ο με το κοντέρ να δειχνει ... 215 ΕΥΚΟΛΑ...(για οσους βιάζονται, η ταχύτητα αυτή ανεπτύχθη σε σημείο με ΜΗΔΕΝΙΚΗ κίνηση) γυρισα σπιτι και.... εβαλα τα κλάματα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ οχημα! τολμώ να πώ οτι τα συνδιάζει όλα, απο μια χαλαρή βόλτα, μεχρι ξέφρενη απόδραση ταχύτητας, πραγματικά ειναι για όλες τις δουλειές! τυχερός ο μάγκας που την έχει! και μπράβο του!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!Το σημερινό απόγευμα δύσκολα θα το ξεχάσω! (οχι δεν εκανα σεξ με την μονικα μπελούτσι! ) ημουν ο ευτυχής συνοδηγός μιας αλλης... οχι ιταλίδας αλλά γαλλίδας, το ονομά της... citroen C4 VTS 2.0
Ευτυχώς το παλικάρι που ειναι κατοχός της, σήμερα είχε όρεξη για... τρέλες!
Μετά απο στροφιλίκια στην παλαιά Ε.Ο απο διόδια ελευσίνας μέχρι Νεράκι, και μετα πάλι πίσω απο νεα Ε.Ο με το κοντέρ να δειχνει ... 215 ΕΥΚΟΛΑ...(για οσους βιάζονται, η ταχύτητα αυτή ανεπτύχθη σε σημείο με ΜΗΔΕΝΙΚΗ κίνηση) γυρισα σπιτι και.... εβαλα τα κλάματα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ οχημα! τολμώ να πώ οτι τα συνδιάζει όλα, απο μια χαλαρή βόλτα, μεχρι ξέφρενη απόδραση ταχύτητας, πραγματικά ειναι για όλες τις δουλειές! τυχερός ο μάγκας που την έχει! και μπράβο του!
Στην επομενη συγκεντρωση του Citroen forum να μας το φέρεις!!
(ποτε θα γινει βέβαια είναι άλλη ιστορία)
CITROËN FORUM