-
Τώρα που θα λείπω, ε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τώρα που θα λείπω, ε?Καλά οκ δεν πάω..
-
Οχι, θα πας! Ακούς εκεί... Αφορμή ζητάς...
-
' Children do know what is good and beautiful...
XMinde: Yesterday I went to kindergarden for my daughter. She gave me her picture and said - '...it's for you, dady'. I asked her - '..what did you draw here...' - '...it's Citroen symbol, for more beauty...'.
Take a look at it!
Picture by Kotryna, daughter of Mindaugas Starkus.
' -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τώρα που θα λείπω, ε?
Καλά οκ δεν πάω..
όχι, θα'ρθεις!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τώρα που θα λείπω, ε?
Καλά οκ δεν πάω..
όχι, θα'ρθεις!
Επιμένουμε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
' Children do know what is good and beautiful...XMinde: Yesterday I went to kindergarden for my daughter. She gave me her picture and said - '...it's for you, dady'. I asked her - '..what did you draw here...' - '...it's Citroen symbol, for more beauty...'.
Take a look at it!
Picture by Kotryna, daughter of Mindaugas Starkus.
'έεεεεετσι!!
-
Γυναίκα είναι, τι περιμένεις;
Αν ήταν αγόρι θα ζωγράφιζε κανένα κεραυνό. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τώρα που θα λείπω, ε?
Καλά οκ δεν πάω..
όχι, θα'ρθεις!
Επιμένουμε!
Δεν πιστεύω να μου την ξανά κάνεις στη στροφή και να μην έρθεις;
Για όσους θα λείπουν υπομονή δεν χάθηκαν οι ευκαιρίες, κρατάτε τις σχάρες σε ετοιμότητα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γυναίκα είναι, τι περιμένεις;
Αν ήταν αγόρι θα ζωγράφιζε κανένα κεραυνό....... να φευγει απ' το χερι του τουτατη και να καιει ολα τα οπελ
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τώρα που θα λείπω, ε?
Καλά οκ δεν πάω..
όχι, θα'ρθεις!
Επιμένουμε!
Για όσους θα λείπουν υπομονή δεν χάθηκαν οι ευκαιρίες, κρατάτε τις σχάρες σε ετοιμότηταΠαιδιά ούτε στροφές κάνω, ούτε αφορμές ψάχνω!
Θα ήταν χαζό να μπορούσα και να μη ερχόμουνα σε όλες τις εκδηλώσεις! -
Εχω ενα διλλημα(ελεγα να βαλω ψηφοφορια αλλα ας το πω εδω πρωτα).
Η ΒΧ εδω και εναμιση μηνα ειναι ακινητοποιημενη εξαιτιας ενος σπασμενου αμορτισερ και διαρροης νερου.
Παιρνοντας το Γκετζ ηθελα να την ψιλοφτιαξω και να την πουλησω και οσα πιασει. Τελος του μηνα θα την παρω στην δουλεια για να την κανω παλι να δουλευει.
Τωρα το ξανασκεφτομαι να την κρατησω. Βεβαια δεν θα κυκλοφορει και η εργασιες αναβιωσης της θα αρχισουν μετα απο δυο χρονια.
Το αυτοκινητο δεν εχει σκουριας και αππο φανοποιεια θελει ισιωμα η μετωπη μπροστα απο παλιο κακοφτιαγμενο μικροτρακαρισμα, και συμαζεμμα οι μαρσπιεδες που εχουν χτυπηματα απο χωματοδρομους και απροσεχτους μηχανικους. Βεβαια ενα βαψιμο ειναι απαραιτητο.
Ο κινητηρας θελει ανακατασκευη αλλα τα υπόλοιπα μηχανικα ειναι οκ (εχω και ολο σχεδον το μπρστινο συστημα ρεζερβα)
Το σαλονι ειναι σε γενικες γραμμες οκ (εκτος το καθισμα του οδηγου πο εχει φθαρει) και ενα ταμπλω αψογο υπαρχει σε αναμονη να το βαλω.
Οι λογοι που με αποθερυνουν να την κρατησω ειναι η ελλειψη χωρου (θα μεινει στον δρομο) και το οτι δεν ειναι γνησια 16ν.Για να ακουσω γνωμες , να την κρατησω την κυρα Σιτροέν ή να την 'σκοτώσω'?
Σε περιπτωση που την κρατησω ενακτικα μπορει να γινει τρακ ντέι καρ .
Με ξηλωμα σαλονι Α/C και λιοπα περιτα μπορει να πεσει πιστευω στα 900 κιλα, 160 άλογα έχουμε, υπάρχει λυση και για τις αναρτήσεις (σφαίρες από XM V6 με αλλες πιέσεις) οπότε το μονο που χρειαζεται ειναι επισκευη ο κινητηρας και 4 λαστιχα για την πιστα. -
Α και κατι άλλο με το γκετζ (1,3) και την ΒΧ (1,6) θεωρείται τεκμήριο?
Κάτι ακουσα οτι αλλαξαν πάλι τα τεκμήρια. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τώρα που θα λείπω, ε?
Καλά οκ δεν πάω..
όχι, θα'ρθεις!
Επιμένουμε!
Για όσους θα λείπουν υπομονή δεν χάθηκαν οι ευκαιρίες, κρατάτε τις σχάρες σε ετοιμότηταΠαιδιά ούτε στροφές κάνω, ούτε αφορμές ψάχνω!
Θα ήταν χαζό να μπορούσα και να μη ερχόμουνα σε όλες τις εκδηλώσεις!Μι μπλέκεις την πλάκα το πείραγμα με το σοβαρό. Φυσικά και κανείς δεν πιστεύει ότι το κάνεις επίτηδες. Προς θεού δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Απλά θα χαιρόμουν πολύ να τα λέγαμε επί της ευκαιρίας και από κοντά.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Απλά θα χαιρόμουν πολύ να τα λέγαμε επί της ευκαιρίας και από κοντά.Και πόσο μάλλον για φαγητό!
Αλήθεια πόσο σας βγαίνει το άτομο περίπου εκεί που πάτε και οργιάζετε??? -
Για Αθήνα δεν ξέρω αλλά στα μέρη μας κοντά στα 20 με 30 ευρώ το άτομο ανάλογα φυσικά και με το μαγαζί. Η συχνοί θαμώνες στο μαγαζί που θα πάμε μπορούν να σε ενημερώσουν καλύτερα.
-
20 ευρά
-
20 ευράΚατάντησε ταρίφα!!!! ...Πάντως αν δεν ξεσκιστούμε πολύ...μέχρι και 12 ευρώ το άτομο έχουμε πληρώσει!! (Οταν ντρεπότανε ο Βασίλης!)
-
αχέμ! γκουχ.... ναι, ο Βασίλης μας έφταιξε τώρα...
-
20 ευράKλασσικα! Παρουσία Βασίλη και Σκαγιά βάλε 30Ε, όταν λείπει ο Κούκος 8-10 (αλλά δεν λείπει ποτέ )
CITROËN FORUM