-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η ψυχολογικη υποστηριξη της σομπας δε με κρατησε φταρνιζομαι συνεχεια
Τελικα οι μεγαλες αποφασεις θα παρθουν σε συνεργασια με αμνοεριφια?Aσε και εγω εχω ενα πονοκεφαλο και με γαργαλαει και ο λαιμος μου.... το δηλωνω αν ανεβασω και πυρετο θα πηγαινω με το οπελ φορουμ βολτες μετα
-
Όλα καλά!
Νέες γνωριμίες και ευχάριστη παρέα.
To GSA με την mini βόλτα άψογο!
-
Παιδες συγνωμη κιολας που εφυγα λιγο βιαστικα ,αλλα την παντοφλα εγω θα την ετρωγα
-
Κύριοι έτσι να περάσουμε και την επόμενη φορά!
Μόνο τότε ή θα πρέπει να έχουμε κάποια σόμπα ή αερόθερμο αναμμένο ή να έχει φτιάξει κάπως ο καιρός!Πάντως πολύ καλές γνωριμίες με τα παιδιά που δεν ήξερα... very nice μπορώ να πω!
Άντε με το καλό για την επόμενη συνάντηση !
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
sirgus, mad_n, htanso21, apollo, citastac, chrmes, και guest star και επιτιμο μελος του citroen forum ο Krusenestern.Χάρηκα που γνώρισα όσους δεν ήξερα και που ξαναείδα όσους είχα ήδη γνωρίσει παίδες!
(κοίτα πώς έγραψες το nick μου ρε! )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
sirgus, mad_n, htanso21, apollo, citastac, chrmes, και guest star και επιτιμο μελος του citroen forum ο Krusenestern.
Χάρηκα που γνώρισα όσους δεν ήξερα και που ξαναείδα όσους είχα ήδη γνωρίσει παίδες!
kκαι εγω το ιδιο... ελπιζω να τα ξαναπουμε σε ενα πιο ζεστο μερος...
(Αποστολη, ελπιζω η παντοφλα να μην εχει τακουνι )
-
sirgus, mad_n, htanso21, apollo, citastac, chrmes, και guest star και επιτιμο μελος του citroen forum ο Krusenestern.
Χάρηκα που γνώρισα όσους δεν ήξερα και που ξαναείδα όσους είχα ήδη γνωρίσει παίδες!
ελα βρε πως κανεις αιτση?
-
Σιγά ρε..εγώ είμαι σίργκους εδώ και 3 χρόνια
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
αφού όταν έκανες register ξέχασες την παύλα ποιος σου φταίει???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
αχχαχαχαχαχαχα...
παντως μου αρεσει που τα λεγαμε 2-3 ωρες στον καφε και στα καπακια τα ξαναλεμε και απο το νετ....μηπως ειμαστε αρρωστοι;;
-
Μα γι αυτο πηγαμε για καφε για να εχουμε κατι να γραφουμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μα γι αυτο πηγαμε για καφε για να εχουμε κατι να γραφουμε(πες τα ολα,..) μετα τον καφε οι μισοι πηγαμε για φαι στα ,.....Goodys!!!! Mηπως επρεπε να παμε και κανα σινεμα???Ολοκληρωμενα πραγματα! Flocafe, Goodys, village!
-
(πες τα ολα,..) μετα τον καφε οι μισοι πηγαμε για φαι στα ,.....Goodys!!!!
Ελειπε ο κουκος γι αυτο, αλλιως ακομα παΐδάκια θα τρωγαμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ελειπε ο κουκος γι αυτο, αλλιως ακομα παΐδάκια θα τρωγαμεburger με παϊδάκι ε? Χμ... πώς και δεν το 'χουν σκεφτεί ως τώρα???
-
LambMac
-
ετσι ετσι
-
(πες τα ολα,..) μετα τον καφε οι μισοι πηγαμε για φαι στα ,.....Goodys!!!! Mηπως επρεπε να παμε και κανα σινεμα???Ολοκληρωμενα πραγματα! Flocafe, Goodys, village!
Και οι άλλοι μισοί (σχεδόν μισοί) θαυμάζανε ο ένας το αυτοκίνητο του άλλου
Καφέ...forum μετά και sms με τον Ηλία και msn με τον Χρήστο...
Θα μας παρεξηγήσουν
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και οι άλλοι μισοί (σχεδόν μισοί) θαυμάζανε ο ένας το αυτοκίνητο του άλλουΚαι ολοι το Γκετζ μου
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
(πες τα ολα,..) μετα τον καφε οι μισοι πηγαμε για φαι στα ,.....Goodys!!!! Mηπως επρεπε να παμε και κανα σινεμα???Ολοκληρωμενα πραγματα! Flocafe, Goodys, village!
Και οι άλλοι μισοί (σχεδόν μισοί) θαυμάζανε ο ένας το αυτοκίνητο του άλλου
Καφέ...forum μετά και sms με τον Ηλία και msn με τον Χρήστο...
Θα μας παρεξηγήσουν
Τωωωωωωωωωωωωωρα;;;;
-
Πω πωωωω λίγο άργησα να μπω κ έγινε χαμός
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όλα καλά!Νέες γνωριμίες και ευχάριστη παρέα.
To GSA με την mini βόλτα άψογο!
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα
Την επόμενη φορά θα το έχω ζεστάνει πριν την βόλτα
Όντως χθές ήταν πολύ καλά κ χάρηκα που σας γνώρισα όλους!
Βέβαια δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με έναν έναν ξεχωριστά, οπότε σας ζάλισα όλους μαζίΤώρα για την υγρασία κ το κρύο κ εγώ κάπως σκευρωμένος βγήκα κ σήμερα είμαι λίγο στον κόσμο του goofy κ ο λαιμός δηλώνει δυσσαρεστημένος αλλά μιας κ είχαμε τόσο καλή παρέα χαλάλι (αρκεί να μην σηκώσω κ πάλι πυρετό )
Η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε διάφορα κ ελάχιστα για το forum & club, αλλά δεσμεύτημα να κάνω μία έρευνα κ να μάθω τιμές σε πρώτη φάση, οπότε έπεται κ επόμενη συνάντηση σε πιο ζεστό μέρος ή πιο ζεστά ντυμένοι.....
Καλή μέρα σε όλους
Φιλικά
ΝικόλαςPS: την επόμενη φορά να βάλουμε όλα τα αυτοκίνητα μαζί, οπότε αντί για ένα 4ώρο στον καφέ + όση ώρα κράτησε το φαγητό να κλείσουμε κ ένα 4ωρο ακόμα χαζεύοντας τα αυτοκίνητα
CITROËN FORUM